Коментари - Хилядно шествие в памет на Немцов в Москва | dnes.dir.bg
назад

Хилядно шествие в памет на Немцов в Москва

Близо 5000 души участваха в Москва във възпоменателно шествие по повод втората годишнина от убийството на опозиционера Борис Немцов, съобщи полицията.

Обратно в новината

Коментари - Хилядно шествие в памет на Немцов в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тюх, да му се не види, 5000 соросоиди, за Немцов жалеят, псалми му пеят, а той, агентът краварски, си живееше царски, на запада Русия, предложи на тепсия!

ДОЛНА КРАВАРСКА МЪРША!!!!!!!!!!!!!!!

Демо(но)крация по руски. Като в песента на замунда банана бенд: "нашата държава е република, защото титлата на царя е "Ре", а останалите са публика."

само 5000 (по техни данни). НПО организациите в Москва нещо май засмукаха вода... То нашите протестъри не че ги бива.

и нашите са толкова... без кебабчета е така

Героите загиват на поста, а не с ку.....Ви на моста. Немцов е известен с това, че продаваше Родината си на дребно в .......промишлени мащаби.

Каква ли още гадост ще напишете за да оправдаете кървавата разправа на Путин с неудобните му!!! Имайте поне малко срам и страх от всевишния, бе изроди!

путин лично го е разстрелял. само дето намесенаа в убийството е украинка...

Как го беше казал Мартин Лутър? Сънувах сън...погребението на Сорос...хиляди козяци реват безутешно и бършат сополи...и о'чудо....в тълпата се врязва Боинг 777 на Саудитските авиолинии, с 300 джихадисти на борда :)

Не е нужно да сънуваш, а само да си отвориш очите и ще видиш до какво жалко положение доведе страната си Путкин. Диктатура, мизерия, изолация ........ това е днешната РФ!!!

НЕ Е МНОГО, НООО Е ДОСТАТЪЧНО :) НАЛИ МЕЧЕНЦЕ?

Ха, ха, ха... ШороШ е платил само на 5000 в Москва...!!! :::))) Дааа...!!!

Другите ги е страх, иначе ще излезе половин Москва. Жириновски преди им казваше че 9 от 10 семейства ги ненавиждат.

JMM®

Русофилска опорна точка: "Ако не е Сорос да плаща на соросоидите, то всички по целият свят ще обичат безмерно Русия!"

Козяшката опорна точка - Сорос не плати 5млрд за преврата в Украйна и не прати провокатори да стрелят напосоки в тълпата?

Това е тезата на руските и русофилските идиоти. Тая не образована паплач винаги ще си намери виновник, ако не е сорос ще е някой друг, ако няма такъв, то себе ще намразите изроди пияни!

Русофобите и Българофобите в България са най-вече онези в България, които или са Турци или са хора с Турско самосъзнание/потурчени/ Българи. Врагове са и едните и другите на България. Тези, които мразят Русия ще хвърлят и България в огъня стига с това да утолят омразата си.

В България няма русофоби! Нашата нация се състои от русофили и патриоти!

Сорос колко сребърника ви плати за тази статия анти-Руска пропаганда?

Мамка му!!! А аз си ви мразя съвсем безплатно!

Немцов е доказан Американски агент. Всяка държава си има отрепки предатели, хора, които ще забият нож в гърба на сънародниците си. И в България има Русофоби, те са най-вече онези с Турско самосъзнание.

Жалка история! Една тумба тюфлеци. Смешно е даже да се говори, че това е новина!

Няма по жестоки и прости хора от русофилите в България! Ей такива изроди се радваха и на убийството на Стамболов!

има. погледни се в огледалото. а тези митингаджии и приживе не обичаха човека-защото беше по-добър и гъвкав от тях. сега се опитват да използват смъртта му.

Само 5 хил. значи! От цяла Русия значи! Че неотдавна Местаня и Сергея бяха събрали доста повече, когато ги извозваха с влакове и автобуси до София, че да ги гледат как се мляскат на Орлов мост. Ама на Шорош явно вече не му стигат паричките, пък и бесепарите все на него чакат, че и яко лапат: "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016, Евроком. Лапат бесепарите на Шорош паричките и то не от вчера, ами още от времето на бащицата им Луканов: "...Сорос беше дал на Луканов 14 милиона долара... - Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас по негово време...", из публикация в Блиц от 28 Септ. 2014 под заглавието "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС".

А имаше и извънземни социалисти долетели с летящата чиния на Бузлуджа..ха.ха

Бузлуджа е част от лъжливите и за зблуда на лекомислените българи пропагандни мероприятия на т.нар. "социалисти", които не са никакви социалисти, а най-едри капиталисти и олигарси и го постигнаха не с акъл и можене, ами заграбвайки всичко създадено от българския народ. Заблуждаващо и измамно е и названието "социалисти" и "леви", както и слуховете, че били "проруска" партия, за да подлъжат изкуфелите да гласуват за тях. А колко са проруски ги виждаме: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа).

Как ли не излезе комплексираното жуже убиец пред милионния руски народ да поиска Прошка на сирни заговезни че е поръчал Немцов

От Троцки до Немцов-убийците са Сталин и Путин

да не сравняваме червения Гебелс с Немцов все пак

Колкото по-малко Русия-толкова по вече България

така мислят само глупавите хора, които не знаят, че "повече" е една дума.

Това е файк новина на дираджиите, на еврогейовете и платена лично от Сорос. Първо - не е имало никакъв протест и никакви протестриащи! Второ - не са били изобщо 5 000 или 1000. Трето - те не са били на шевствие за паметта на Немцов, а на манифестация-молебен за здравето на Путин. Четвърто - те са платени от Сорос, Барак Обама и Хилъри Клинтън. Пето - на площада е прочтена поздравителлна телеграма от Тръмп до много добрия му приятел Путин, заедно с чисто ново сабо и купон за отстъпка при ползване на ботокс и козметични процедури. И шесто - в Америка си бият негрите дори и когато лицемерно номинират и раздават и Оскари на черни само за да се преструват, че не са расисти и не си бият негрите! Рот фронт! Лумпени от всички страни, обединявайте се! Бой последен настана...! ПАК!

"Сегодня каждый сам за себя решает, что он видит." ("Убить Дракона") Лумпените са голяма пропагандна сила дееба...

Било в Русия диктатура.. ала бала! Протестират си хората, точно като навсякъде из прехваления Запад! Клинтанови утепаха 47 човека от обкръжението си за 30 години, ама никой гъг не казва в САЩ, ама реват на умряло за 3 - 4 ма убити в Русия!

Жалка история. Не е въпроса в бройката, а във факта, че се тиражира новина, която не казва нищо.

И кой идиот коментира новина, която според него не казва нищо:)

не е идиот а платен трол. аз им събирам най-големите литературни бисери. вчера един псуваше САЩ зарад мачкането на Марди Гра: "хората дошли цели семейства с децата си да видят праздник... бла бла..." на праздника на голите цици Марди Гра - с дечицата дошли ;-) ех комуноидни хрантути бе, пуста генетика, при бай Тошо мама и тати само тролски доноси са писали сигурно...

Агитката на Локомотив Горна Оряховица е по- голяма бе :)) Само кретенясал соросоид, изтрещял от невроза може да си мисли, че с една селска агитка ще направи впечатление :))

Икона на Путин в Иркутск проплака! Това, което властите направиха, ще ви втрещи!- Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи! Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване. Властите обаче получиха нареждане директно от Кремъл - иконата да се унищожи! От Москва обявиха, че иконата е опит за шантаж срещу имиджа на президента и вероятно соросоиди са монтирали течност някак си. "Недопустимо е Владимир Путин да плаче! На Запад ги учат мъжете да показват емоции и да циврят, да стават гейове. Истинската чудотворна икона на Путин би плюла в лицето на евроатлантическия агресор!" - заявява се в писмо от правителството. Самият Путин отрече да е плакал, когато бе преизбран за президент на страната, като обясни, че тогава му е влязла комета в окото и се е насълзило, за да я охлади....ха.ха.ха.ха

на кадрите от централната съвецка телевизия се вижда, че саа излезли само 2-3 души, какви 5000?

Ходил ли си на очен лекар скоро. Аз видях най-малко милион недоволни руснаци от режима Путин

Що бе връзва се математиката милион като разделим на 100 милиона имащи право на глас руснаци го докарваме до 1% от населението.. хайде 10 милиона да са пак 90% са за Путин! Сори Щерев, математика!

Как 2-3 бе? Един и половина беше.... даже и 1/4...

Всъщност там нямаше никой, само един човек гол до кръста на кон мина, и това бе Путин... Никакви протестиращи не е имало, а ако изобщо се е появил някой, той е отишъл да демонстрира и заяви обичта си към Путин и хорат му.

тия приказки могат да минат само пред глупак или наивно дете от предучилищната Що за раздувка е това: "през есента на 1989 година изведнъж цялата страна се обяви против него (Тодор Живков) и милион българи само в София излязоха на улиците срещу комунистическите престъпници?" "Милион българи" били се обявили срещу Т.Ж.?!?! Всички останали обаче са били нормално мислещи. И как защо тези, дето се били обърнали срещу Т.Ж., го били направили? Ами толкова са били наивниците, че като им "върнат" нивиците на прадядоците им и изведнъж ще забогатеят по модела на "американската мечта", която в самата Америка отдавна знаят що за смешен инфантилен балон е. Всички "велики" "демократически" "революции" в Eвропа от средата на 90-те станаха ясни и за слепите как се организират по модела на 5-милиардните политически "инвестиции" в щ.д. в Украйна за организиране на граждански войни с цел "демократизация". Нормалните хора видяха същия модел и във всички "арабски" "пролети", "есени" и пр. сезони на политическия холивуд на тв- и други революции, описани подробно като начин на монтиране в "Да разлаем кучетата". И къде са сега тези "един" "милион" от БГ, които се били обявили и скачали като малоумници по площадите на България, под свирката на тия от чужбина, които разрушиха страната ни, съсипаха и присвоиха, за да я ползват като гол терен за базите си, за пазар и евтина работна ръка, както и за безплатен ресурс? Една малка част си взеха ("реституираха") детските градини, болници, читалища и пр. ползвани от целия народ (а не от отделни личности) сгради, които са били "експроприирани от експроприаторите" по 9-и. Тези шепа хора може наистина да са позабогатели от това. Всички останали...

... Всички останали или измряха като кучета в мизерията, която външните "демократизатори" постигнаха за страната ни посредством тяхната наивност. Или избягаха поради същата причина, за да мият чиниите на същите тези, които ги избудалкаха да рушат собствената си държава. Или си останаха тук, но мълчат виновно, гузно и потънали в срам, осъзнавайки глупостта си да бъдат използвани за чужди интереси.

РОДЕНИТЕ В РОБСТВО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ!!!За тях е важно да имат комат хляб,някоя панелна дупка и държавата да се грижи за тях....точно като робите в Щатите през 19-ти век....това сте вие селски комуноиди и си милеете за робството и комата хляб но сте МИНАЛО,младите искат сами да си определят съдбата а не партия или диктатор та.......чамадан.вакзал и.......където ви посочи гнома

бива, бива, ама чак толкова комунистически и путинофилски фашизоидни изроди, не съм вярвал, че има. надявам се , че са едни и същи под различно име и че са платени, а не че вярват.

на Русия в Москва имат зала в която на над сто стола са поставени портретите на загиналите журналисти в Русия.Показано е на снимка в мрежата.В повечето снимки виждаш все млади жени и мъже.

Вкяка демонстрация в Русия, Китай е събитие! Не сравнявайте свободата в България с тази в Русия!

И България всъщност бе под руско робство в периода 1944 - 1989 година, и всеки, който го забравя и се прави на ударен по тази тема е всъщност БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, точно както и онези, които са поддържали или отричат и турското робство, просто продажни и зависими мекерета и родоотстъпници! Затова точно руснаците са ни крали постоянно и последователно, планомерно ТОНОВЕ С АРХИВИ И АВТЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТИ, затова комунистите уточниха и досиетата на ДС и подпалиха и Партийния дом, и до ден днешен Москва не ни връща архивите! И трябва наистина да си и кръгъл идиот, и национален предател без капка национално достойнство и самочувствие едновременно, за да не виждаш и осъзнаваш ПАГУБНАТА РОЛЯ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ И ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ НА ДИКТАТУРИТЕ Й ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН!

фалшиво инфо като фалшивата демокрация ... наблюдателита контролиращи тренчев как ше запали партииният дом, пристигнаха същата вечер със самолет от западна европа ...

Това не е инфо, бе идиот, това са всеизвестни ФАКТИ!!! Или сега ще тръгнете да ни убеждавате, че не е имало нито 10 ноември 1989 година, нито дори комунистическо управление 0т 44 до 89 година, и дори че и Тодор Живков всъщност никога не го е имало, а ЧЕРВЕНИ ГОВЕДА?

Абе защо някои червени говеда и путинофили се правят на по-големи тъпаци, отколкото са? На кой, освен тези кръгли идиоти и промити закърнели остатъци от мозъци в кухите им тикви не е ясно, че Русия Е ДИКТАТУРА, и Путин е нейният ДИКТАТОР, дошъл от РЕПРЕСИВНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУЖБИ, ОТ КГБ, точно както България бе ДИКТАТУРА през периода 1944 - 1989 година и КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ, РЕСП. УПРАВЛЕНИЯ И СЛУЖБИ, НАЧЕЛО С ДС БЯХА (И СА) ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИ СЪС ЗАКОН! Я да попитом и напомни на черчение лумпени И КОЛКО ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ИЗЛИЗАХА НА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ РЕЖИМА НА Тодор Живков преди 1989 год. и защо през есента на 1989 година изведнъж цялата страна се обяви против него и милион българи само в София излязоха на улиците срещу комунистическите престъпници? И те се бяха посрали от страх за да не ги държат отговорни за безбройните им кражби и престъпления по време на дългогодишната им диктатура? Какво се правите на още по-тъпи и прости, отколкото сте, бе червени примати и толупи!

И като е диктатура тебе кво те брига? Да неи тъ е страх, че пак ша изядеш боя и ша са налага да чукаш камъни в Ловеч? :))

Я, едно червено говедо, путинофил и дебил веднага се разпозна! Питам се какво чакат останалите тука и защо се бавят...

Уикипедия: "С население, според преброяването от 2010 г., от 11 милиона души Москва е най-големият град в Европа и пети в света... С разширението на територията си на югозапад, проведено на 1 юли 2012 г., градът увеличава площта си 2,5 пъти до 2511 km², а населението с 230 хиляди души..." Ако наистина са отишли цели 5000 души, то това за многомилионна Москва е нищожен процент. Та те не могат да напълнят дори наполовина площад "9-и септември" ("Батенберг"/"Демокрация") в София. За 2 години Москва нараснала с 230 хил. души, тука отишли 5. За Украйна могат да стигат 5 милиарда щ.д. политически "инвестиции", но за Москва...

Площади с името 9-ти септември в България няма, дрисня червена!:) И няма да има! Скоро ще сменяме и имената на улици като Граф Игнатиев - убиецът на Левски, Дондуков и други подобни!:)

WIKImapiaточкаorg: "Площадът е преименуван на "Александър I" от юни 2007 г. От 1990 до 2007 г. - площад "Демокрация". От 1945 до 1990 г. - площад "9-ти септември"..." Фактите не могат да се редактират от писачи по форумите, независимо с какво междуметие са се кръстили. Началното обръщение се отнася до огледалото ти.

Абе тоя Сорос да не свършва парите бе? Само пет хиляди платени соросоиди можал да купи в Москва...

През периода от 1990 г. до 2015 год. в Русия са убити 109 журналиста.За сравнение през периода от 2000 г. до 2015 г. в Китай са убите двама журналисти,а в САЩ - трима.Единственно в Ирак,Филипините,Мексико и Пакистан има убити повече журналисти отколкото във Русия. В Русия с правителствено съгласие е създадена полувоенизираната наказателна бригада"АНТИМАЙДАН" с 10000 члена,главно от запасни военни,казаци,силови спортисти за борба със протестиращите.За това в Русия всяка демонстрация и протест на отделни руснаци е геройство и саможертва.Всичко е от руски източници.Може да влезете в мрежата и прочетете.

Добра практика. Трябва и ние да се върнем към нашите исторически традиции и за акциите на протестърите да организираме семинари на цвеклопроизводителите

брех, тез "руски източници", как са оцелели след таквиз "разкрития" нпо-тата в Русия, издължани от чужди правителства, не са "руски източници

Пламенният трибун, любимецът на масите, безкористният радетел за свободна пазарна икономика и тържество на либералните ценности, човекът с безукорна морална чистота защитник на децата и семейството беше злодейски убит от злокобното КГБ за да бъде върната страната отново в мрака на тоталитаризма и мракобесието. Тези истрели обаче го обезсмъртиха и превърнаха Немцов в знаме на угнетените жадуващи са свобода и евроатлантически ценности.

така е ако беха опаткали и дурикая тя пък щеше да се превърне в маика тереза xaxa

"истрели "-те са само във вашите празни кратуни ...раб фак-овски тъпанари.....селенията и селския манталитет си заминава заедно с вас ушанки тъпи!!

Звъни телефонът в Кремъл. -Другарю Путин! -Да, слушам ви. -Убили са Немцов! -Не може да е истина! На моста ли?

били,това в Путинова Русия е безгранична смелост,защото едни обикновенни протести за участниците настъпват кошмарни неща.Да си спомним как във Петербург преди години,дори бяха убити на демонстрация пенсионери,протестиращи срещу ниските си пенсии.В "миролюбива и демократична"Русия всеки протест се стъпква брутално.Дори и закона на Путин отпреди няколко години ограничава тотално всякакви права на протестиращите.

Преди години това кога? Явно е било през 1942 година по времето на блокадата, та пенсионерите протестирали, щот били против, а немците ги зачтреляли! Я да се разкараш НАх и да не квичиш като гладно прасе, щит вече чте смешни и жалки. Затова явно и от Англия ше ви бият шута щот навсякъде ви разбраха що за животни ста!

по-големи животни от колхозната сволач надали има някъде.Гнъсната азиатска восточна орда по всички класации е на дъното. Тъпоглави дурако,стой и заработвай 125$ (минималната заплата в раша) и бъди щастлив под вещото ръководство на др.Путьо. Иванушка дурака - колхозен малоумен фатмак!

Идете в Сочи и когато се върнете пишете. Помнете, че те имаха автономия преди да гласуват за Русия.

някоя платена пионка, за която сега се сещат срещу заплащане други пионки ли?

Има надежда за Русия ! Не всички са страхливи лумпени и алкохолици !

Има надежда така е, дано Путин да изкара още поне два мандата и всичко ще си дойде на мястото.

Изрод

И 10 да изкара , не вечен !

Да се опитаме да излезем извън политиката и да видим що за човек е Немцов-любител на пиячката и сладкия живот,крадец,не заслужаващ доверие,авантюрист!? Може ли такъв човек да бъде идеал за ръководител!?

Какъв ръководител, та той не може да събере нужните гласове и Думата депутат да стане. Пълен боклук, който незнайно защо не е бил в затвора.

значи да жаля КАПУТА НЕМЦОВ ЛИ БЕ УРОДИ А СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОЙ УБИ ПЕТКО ВОЙВОДА МАЙ НЕ ПРОЗАПАДНА ПАПЛАЧ ЛИЗОАНАЛИ СТАМБОЛОВИ

Тези 5000 да ги подбере ФСБ и да ги праща в Сибир. Какво, не ги ли е пратило? Ама как така бе, Путин нали е диктатор?

Си прост

Поръчителя бил незивестен ???? Поръчителя е "висок и строен" като табуретка, с "буйна" коса на темето от 5-6 косъма, ходи на токчета, в интимни отношения с Ердоган, проповядва исляма и живее в Кремъл. Ха сега да видим колко е "неизвестен". Ще дам и хинт за форумните комунета - всеки ден му лижите зад*ника старателно !!!

И защо да го поръчва Путин , като тази отрепка изобщо не е бил заплаха за него като опозиционер.

Немцов не блестеше с нищто особенно и разумно .Освен да прахосва народни пари С разни манекенки гледал съм по руската телевизия как посещтава скъпи ресторанти където бутилка вино струва по 300 евро и е плащтал минимум по1000 евро на вечер .Да не говорим че той никога не е имал фирма а прахосваше наляво и надясно пари и работеше за амареканците те затова и го биеха по дискусии заради и това жириновски го заля със сок по главата правеше се на интересен и не забравяйте че е евреин

"щт" ???? и то ДВА пъти Абе неграмотник, ти ходил ли си на училище!? Мина ли поне във втори клас? Въобще българин ли си?

Другарката Пиги все такива грамотни люде е събрала....раб фак е нещо като академично признание за грамотен русофилистик

ЩТ се пишат само при членуване на думите: - нощ - нощта - свещ - свещта - помощ - помощта - площ - площта

в свое интервю през 2014-та Немцов казва следното за Крим: -Референдума е незаконен защото по законодателството на Украйна са забранени регионалните референдуми. -защото е под дулата на руските войници -защото е насрочен за след 10 дни. Анексията ще доведе до следното: -повишаване на цената на петрола(тогава все още беше 150$) -икономически санкции -рецесия -в Крим ще стане скъпо като в Сочи. Путин е равно на война и мизерия! Питам:Кое не е вярно към днешна дата???

В Крим не е така скъпо както у нас. Хората предпочитат Русия. Помнете , че този район имаше автономия. Ако не им бяха забранили да говорят официално на руски нищо нямаше да се случи. Те никога не са се чувствали украинци. Призовавам всички пишещи да отода в Сочи на почивка. Катосе върнат тогава да пишат истината, ако са почтени.

вижда се .че си джипси

Щом нашите медии твърдят, че са 5000, значи са били 2000, а за Москва и Рашата, това е все едно някой да събере 50 профи протестъра в София.

Въпреки страха от репресии и арести , са протестирали 5000 истински руснаци !

Платени протестъра, тоя филм и тук го дават.

Цели 5000 човека? Че то за освобождаване на ценко чоков бяха намерили повече хора.