Москва: Не четете измислените US сензации, пълна глупост

Сензационната новина, че американският президент Доналд Тръмп е предал на руския външен министър Сергей Лавров секретна информация е фалшива новина.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Не четете измислените US сензации, пълна глупост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

белят дом миналата седмица....тромпо се валя по земята с кокалче подхвърлено от лавров , в един момент се сеща да се похвали и вади куфарчето с ядрените кодове.иска да натисне червеното копче.но лавров го погалва по оранжевата кратунка и му казва нет.

3атова цял ден оранжевото идиоT4е се пеняви че може да дава информаця на когото си иска.

О о о иванушка дурачок гастролира тук от москва дето я другой такой страньи не знаю где так плохо дишет человек...Пич вие руснаците сте готини хора особено когато си стоите у дома.И т си готин.Стой си там и братушка ще ти викам, дофтасаш ли в БГ лошо няма, но взехте да ставате прекалено много,...

"Който не чете вестници не е информиран. Който ги чете е дезинформиран." - Марк Твен Едва ли е имал предвид други вестници освен американските. Но американските тъпанари, които ядат хамбургери в ресторанти-камиони поглъщат с охота и дезинформационната помия, която им сипват.

Никога не вярвайте на ватенките. Всяка тяхна новина е лъжа и спекулация по комунистически още от времето на сифилистика ленин...

...пеTрее..петрее...........на геипарада ще ходиш ли ?...гледам те политически активен...трябва и да си полит коректен !...само с призиви и заключеня от обш характер...няма да стане...ще трябва да дадеш и личен пример за евро-геи-атлантизам !...желателно е и чалма да си сложиш на шествието...па може и сцяло гарло да врещиш : не вярваите на ватенките !...ако не са ти напахали нещо междувременно ...(ма ти трябва да си внимаваш )...!

...право ви говори Zахарова !...тези малоумници още не могат да приемат,че Tрамп ги размаза на изборите !...още квичат ,лаят ,блеят ....то това им остана ...

Ей от това ти изказване всеки разбира за кого работиш недоебкова.Възхищениет ти от руската мърла и нейното оранжево псе те разкриват като руска подлога...тъплога.

И защо и коя информация е секретна ? При това тотално подслушване на телефони, интернет пространство, единственото секретно е това което не е изказано или извършено.

наи смотания американски президент

А ма сладурано, що браниш Трампата, и от космоса е видно че е ваш човек, толкова е тъп, че намерил к Москва ти да го браниш...ха. Ха ха такъв дисонанс в публичното пространство, такъв кикс досега историята не помни...Събрали се ларвата и трампата,,, какво да направят освен комедия от грешки, но не по Шекспир а по Путин

помията ви свърши БЕГЕЕЕЦОГЛУБЕЙ

русските свини у лево - марш за Бояришник пиянде миризливо, какво си налазило български форуми? станахте за смях всички мурзилки начело с джуджето от кремъл

Служители на ЮНЕСКО в писмо до Гутериш: Отстранете Бокова от поста й !!! Бокова е обвинена в разбиване международния авторитет на организацията, злоупотреба с власт и корупция !!!

Има ли новина публикувана във Вашингтон поуст, или Си Ен Ен която да не е фалшива ?

Не лъжи бе кьопек рязан !

СЛЕД КАТО ПУТИН ПОСТАВИ БАЙ ДОНЧО НА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ТОЙ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА НОРМАЛНО УОТСЪН !

Това ,което е написано във Вашингтон пост е повече странно и неудобно,отколкото смешно.Де факто във вестника се изразява открито съмнение,че Тръмп и избраните от него помощници са в състояние да преценят как да водят дипломатически разговори и каква информация да обменят.По този начин се изразява както съмнение в избора на американците,така и съмнение в американския Конгрес и Сенат,които са одобрили избора на длъжностните лица!?По този начин се изразява съмнение в американската демокрация!?А също така в американската политическа система!?В България доста хора,които изразяват такива съмнения -ние българите по начало сме доста подозрителни а и съмнителни също така!И защо сме съмнителни-защото все друг ни е виновeн!?...Обаче наистина нещо скърца в американскатадемокрация, не чувате ли!?

Направо се втрещявам каква дебилност струи и от тази жена и от коментарите по-долу. Ама и подръжниците са като нея все пак. Директно за боклука. Жалка история.

Събрахте ли пари за гей парада ?

Като социално слаб ще те пуснат гратис.

в Рашка има повече гейове от навсякъде другаде, 90% от олигарсите са гейове официално, а президентът-джудже е ботоксов травестит

Зад турското посолство ще ти ударят една безплатна - но мазна турска виза.

за боклука си ти,цървул скапан.знаем че си щатна геиска маимуна.

марш в землянката да пиеш боярищник русский поросенок

Там поне има сензации,а у вас,товарищ - само комунистически кретенизми , разбииш ли !

Чалгар, мястото ти е в кенефа на "биг брадър"

Аз например с New York Times си бия мухите. А с Wall Street Journal си подпирам масата.

Тези вестници едва ли си ги виждал, дори и от разстояние....

A със правда пред теб jюлиш бастуна ,нали.Tи другите два встника не им разбираш де....

Двете пропагандни машини се сблъскаха - ха ха ха и съответните симпатизанти също - жалка история. Нито на едната, нито на другата преса вярвам и двете държави са с имперски амбиции, винаги са си поделяли света и са си имали своите сфери на влияние, като за съжаление България попада в руската сфера на влияние, където пропагандната машина действа много добре, уви.

така като го обясни звучи все едно борбата е между първите 2 държави в Света, а не между първата и 15та ;)

Тръмп: Имах пълното право да споделя информация с Русия !!!

На този оранжев малоумник няма ли кой да му обясни, че излага на риск работещи за Щатите или приятелска държава агенти, може да развали отношенията с партньорски служби, абе купища бели може да сътвори с неконтролируемата си уста ???

Рашиститее това не ги притеснява. Те, дори в момента са в екстазз. Жалка работа.

Другарко, тихо там.Той вече си призна..Голям резил.По принцип, лъжите им лъсват бързо, но този път-съвсем бързо

Достоверни източници от Вашингтон съобщават,че има предадена секретна информация,но не Лавров ,а на Овечкин-на това обръща внимание коментаторът на хокейните срещи за купата Стенли.Доказателство- Овечкин се е срещал с Путин 6 пъти в последните 5 години/!/ и често играе с по-високо вдигнат стик.Именно неговия стик сега ще бъде проверяван във връзка с хакерските атаки.А самият Путин също се опитва да играе хокей и то през нощта /Нощната лига/,което е много подозрително!На никой руснак не бива да се вярва-припомнят се и думите на Робърт Гейтс,бивш директор на ЦРУ,който е казал,че ако Съветския съюз започне да се разпада ,на това не трябва да се вярва ,това е номер на Горбачов!!

Боже, докъде го докарахме. Руснаците да пазят авторитета на Тръмп !

Захарова милата, придворния шут на Лавров, пак се изказа неподготвена. АМИ САМИЯТ ТРЪМП призна днес, че е разсекретил информация пред руснаците. Значи "измислиците" на американската преса не са чак толкова измислици!

Събират пари за гей парада с DMS номер ?

Интересно ми е ти колко смс-а пусна?! Сигурно за всички ни взети заедно.

Как разбирате фразата "... може да ги използвате по различен начин, но не трябва да ги четете"?

Демек,да си избършем гъзъ с тях. И сега тая какво казва,да почнем да четем само руски весници

Русофилите потресено Ви нафлякаха минуси, защото още не могат да осъзнаят как е възможно някой да чете преса различна от руската!!!! Мда!

Какво секретно може да има в нещо дето и децата го знаят????Американските гювендии се чудят как да плюят тръмп ама защо винаги и Русия слагат в плювките си...

Еми русия е утайката на света и обира всички плюнки

СМЕНИ ГИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ! ИЗЛАГАТ ТЕ!!!

мда точно руснаци ще слушам на кого да вярвам :))))))))) дори вестникът да е излъгал тази кокошка лъже пшостоянно :)))

На тая нема да й дам и свирка да ми прави. Развъдник на болести.

...ама и никой не ти предлага...а освен Юсуф -манаф...но не ти стиска,а?

Щом е опряла до теб!... А изглежда като киселото грозде на Лафонтен. Пфу! забравих, че нямаме теми, които можем да обсъждаме...

Има ли някой да не се одиграва на русските свини, начело с малкото жуже от кремъл?

смотаняците от козяк отдавна не смеят да се подиграват. Много болка, много срам, силно притеснение ги карат да бъдат учтиви. Но вие, в низините, бавно загрявате и късно реагирате. Затова ще си останете със злобата.

Отлично, Захариева, браво Маша, че натри носовете на тъпите краварски медии с коприва!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза днес, че е имал пълното право да сподели информация с Русия, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Самата новита че Трамп сказал това - фальшивая новина! Так сказала Маша.

Всъщност импийчмънта не е динствения начин да бъде отстранен един президент. Помните ли кво стана с фамилията кенеди.Беше разсипана.Вече неколко пъти подсказвам на момчетата от CIA да предупредат дедето но явно некой си прави оглушки.Или са те или е дедето.Не си спомням много ясно панаира от 25 ноември 1962, но общо взето беше тягостно.А представяте ли си какво би било сега.Току виж че жертвите на ционизма(освен 56 милиона руски хора и неколкото милиона евреи в европа) се увеличат с още един...Ми пък не е чак толкова много.Един повече или по- малко,голяма работа.

Да това е комунизма-творението на ционизма.Басните за :"диктатура на пролетариата" или "народовластие" или "общонародна собственост" или"социална спраедливост" или "социално равенство" или КРАЖБАТА НАРЕЧЕНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и т.н.Комунизма това е мечтата на евреите за световно господство.Това те се опитват да постигнат чрез своето творение за което платиха през 1917г.А след това платеца беше руския народ.Каква по-голяма сметка от 56 ПЕДЕСЕ и ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.В никой ресторант не можеш да навъртиш такава сметка.Но така ционизма запази власта си в горката русия.С цената на 56 милона руски живота.

Браво! Напълно ме убеди, че евреите са с най прогресивната кауза на света. Вече ставам ценител на еврейската кауза!

А бе да не би байраците на "пролетариата" да са червени щото такъв е бил любимия цвят на главния спонсор на мероприятието...

Ами нека, нека се стрелят. Да се види какво е Америка и кой управлява там. Руснаците да пазят Тръмп ли, какъв им е той на тях ?

Хаха...Станкооооф,станкоф,да не искаш да кажеш че евреите управляват в америка или по света.Ако беше така те ТАМ ЩЕХА ДА СИ НАПРАВАТ комунизма.Ама дет се вика NO WAY,момче.Там живеят СВОБОДНИ ХОРА.Които нема как да позволат такова нещо. Случилото се през 1917 г е било възможно единствено и само в русия.Такава каквато е била тогава -изостанала,смазана... Просто евреите са се усетили че това е момента за апартамента и са го направили.Платили са метежа.А след това са смазали руския народ.Но това не им е било достатъчно...И като резултат ние БГ го отнесохме,заедно с другите НЕЩАСТНИЦИ-полша,чехия...и другите от така наречения "соц. лагер".Щото реалния резултат от втората световна е точно този.Как го беха кръстили-"износ на революция".хаха

Съжалявам,годината е 1963

Две блондинки си говорят: -Мише, знаеш ли за какво служи онова дето се върти над вертолета? -Ами, за да не се поти пилота, Муци -Как така? - Ами гледах един филм и онова, като спря да се върти и на пилота цялото лице му се обля в пот. Такова е и обяснението на блондинка 1 по повод на изявленията на блондин 2... сякаш всички вярват и не трябва да чуят нищо особено, с цел опазване на конспирацията...

Много добро!

Тази дали и тя пие боярищник или винце за 500 евро бутилката, докато сънародниците и се къпят в мизерия? Как мислите?

Мария Захарова даде съвет да не се четат американски вестници 100% Тръмп е поставил информацията в деколтето на Захарова, откъдето е била Взета от Путин.

Trump tweets: I had 'right' to share information with Russia. Щтирляц пак издъни цялата завера, ама "другари" кажете му - не е колегиално. Сега кой изглежда като идиот?

ISIS /Идил/ е най-малкото трънче в петата както на УСА така и на Рус. В Библията пише всички които воюват, след падането на Дамаск ще бъдат разбити, но не от човешка сила. Точно това е секретната информация, но руснаците я знаят от България, както и американците. Държи се в тайна, защото ИДИЛ ще се организират и ще вгорчат и без това лошото положение. И двете сили , създаващи хаос в света след 1917 г. ще си получат заслуженото, както в днешно време от римската империя е останал само споменът.

я като гледам извънземните са тука вече.

Баба Яга отново се показа

JMM®

Да ти кажа, тази "Баба Яга" ако реши да се разходи в Централен Анадол, гарантирано ще и "обърнат хастара" ... Ще разбере кой отвор е за размножаване и кой е за кеф ...

Тръмп вече си призна,че е споделил с Лавров секретна информация и че няма фалшиви новини!

Найш кога щи повервам

когато те нае*ът като рошко капута

Добре де! Бил споделил информация за атака на ИД. Кое му е лошото?

всичко що не е съобщено от тассссс, не може да е истина! все пак тасс е гласът на ссср, а както всички знаем ссср умре! ще рече тасс е глас от отвъдното! там грешка няма!

умряха ама и последните ти митове надежди.Наздраве за раб.дело т.е.за дойче морков с фасул у вашто село другарю фатмак.

малеййй! много си .....да кажа неумен! направо си си крепостен!

Карат това девойче на снимката да се изцепва ката ден. Иначе в Москва е скучно.

Сензационната новина, че американският президент Доналд Тръмп е предал на руския външен министър Сергей Лавров секретна информация е фалшива новина. Ако се е срещнал с Мария Захароя,100% процента има теч на информация.

Тов акато в комунизма. Само "Комсомолская правда" Трябва да се чете. Изр*ди, не че "Вашингтън Поуст" не е тоалетна хартия де. Просто направо ме разбиват колко нагли и тъпи са всички.

След като никой не обвинява в каквото и да е било Русия, тази руса кака от какъв зор си подлага задника ? Каквото и да има, то си е американска работа и с нищо не очерня Русия, та да се налага Москва да се оправдава.

В случая става въпрос за дипломация. По този начин Русия защитава угодно за тях правителство в САЩ. Нищо повече. Просто интереси.

по всеки въпрос, това същество има сериозни ментални проблеми ? Намерете в Мрежата "Мария Захарова танцует калинку", та да видите как лудата мята голи кълки на дипломатически прием пред шашардисаните погледи на дипломатите ???

Ко ти разбира на тебе главата от жени бе! Айде събирайте там пари за "парада" си!

Щом тая ти харесва наистина нямаш вкус.

Значи искате само на един източник да вярваме - на вас, нали? Аз ще търся всички източници, докато са достъпни. Явно мечтата на някои източни деспоти е населението да бъде неинформирано и подтиснато, както някога.

ChatGPT

Проблема е, че източни и западни медии се надлъгват, а ние лапаме въдицата, който и да я пусне

наистина това населението да е неинформирано и подтиснато е мечта за източните деспоти. в западните тирании това обаче отдавна е реалност...

Сега ФБР да мята Вашингтон пост как са успяли да проникнат на място, където се провежда закрита среща на президента им..

Абе ясна е работата - в америка вече и един нормален няма. От толкова химия в храната, наркотици и ГМО, миликанците масово виждат НЛО (над 10 000 съобщения годишно), масово си сменят пола, бъркат дупките, а като чуят думата "руснак" денят им се превръща в хелоуин.

че виеш от глад

ChatGPT

Истината боли...

"абе ясна е работата отдавна",няма нито един памперс който храчи тук да е нормално зомбиран....все сте "избрани с конкурс" та само следя колко оставате след всеки месец

Явно и ти си памперс, щом си изучавал руски език задължително, но от нас да мине - ти си сащисан памперс .... Също толкова изкуфял.

И Тилърсън, и Захарова казват, че секретна информация не е споделяна. И двамата ли лъжат или Вашингтон пост лъже?

и каква излезе тя сега според сороститутките? че руснаците лъжат, за да прикрият американския президент, който е агент на Москва, и им предава секретна американска информация? ако това е така, лъжите на руснаците са най-малкия проблем за американците в случая.

и руснаците повярваха на тръмповите простотии и лъжи,смях в залата.

Той Тръмп сам си призна че е казал на руснаците. Пише го в туит от днес. Руснаците отново са заловени в лъжа!