Борис Джонсън в Москва: Аз съм убеден русофил

Обща пресконференция дадоха след преговорите помежду си външните министри на Великобритания и Русия-Борис Джонсън и Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън в Москва: Аз съм убеден русофил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, как няма да си русофил , като знаеш какъв ,самагон, изваряват мужиците?

Абсолютно съгласен съм, че англичаните са и нагли и лицемерни. Те винаги са имали само интереси и такива категории, като морал са им чужди. Как иначе да си обясним факта, че британският премиер Тереза Мей се скъса да плюе Русия, а сега външният им министър е в Москва! Интереси и пазари! А нашите кухи лейки ни обясняват, че руският пазар нямал значение за нас, защото бил неплатежоспособен! Погледнете какви автомобили продават британците в Русия и в какви количества. И тук става дума не само за автомобили! Не случайно всички се стремят към този пазар. Нашите измислени "десни" обаче са на друго мнение. Те знаят само, че нямаме работа в Русия! Британците търсят този пазар, а на нас не ни трябва! Боже, ела си ги прибери българските подскачащи идиотчета!

Нагличани-русофили??? Гледам и не вярвам на ушите си. Ама след още 20-30 години може би ще станат най-горещите русофили. Като ги подпре отзад големия немски чеп, със сигурност ще станат най-върлите русофили. Ще се повтори историята с Чърчил през 1940-1941 г. Тогава ще се молят на руснаците и по корем ще лазят пред тях.

Борис Джонсън в Москва: Аз съм убеден русофил "Интересен" политик е Борето Джонсън. В Лондон ве върл русофоб, но в Москва е" истински" русофил

А как иначе? Някой загорял чукча може да е на ексКУРзия в Москаля.

Борката се е самопоканил, а приказките му са само за широката публика. Нещо е решил да проси,за съюз срещу ЕС или нещо с бизнеса-нефт и други суровини. Иначе ако англичанин ти покаже от къде изгрлява слънцето обърни се към обратната посока.А най-характерната им черта е лицемерието.

Хайде,хайде всички помним как плюеше и налагаше санкции срещу Русия...сега се обърна палачинката, интереси,лапачка,май всички сте заа...

Борката е играч и пич.

като види дебелия и беш да го няма!

на баятата физиономия. Англичаните ще си оплювате брадите в соц съревнованието с руската империя.

Убеден русосмук и лоботомиран по рождение.

Абе, драги зрители, тези големите ще се разберат. Винаги са се разбирали, дори когато са воювали. Ами ние какво ще правим, дето се мятаме от крайно ляво в крайно дясно. От крайно руско, в крайно американско? Дето веднъж не сме заели самостоятелна позиция. И един руски виц. - Ало, обаждаме се от ФСБ! - Знам. - Как разбрахте? - Обаждате ми се на мобилен телефон с извадена батерия.

нещо крайно американско? Щото ние на собствена територия виждаме безкрайно руско. И му плащаме благатко.

Ти сериозно ли? ТЕЦ 1 и 3 - американски. Най-големият вятърен парк - американски, цецо пъпеша - емарикански ибрик с копчета за ръкавели на ФБР. Единствените чужди войски на наша територия - американски. Аман от това наше сервилничене пред големия брат! Задължително трябва да имаме такъв.

ние на младини не избягахме на запад, ама този път и да ни върнат децата пак обратно заминаване ще има, ако ще и границите да затворят. русия не искам и на карта да я виждам. имат приятелчета от русия, съученици, знаем как стоят нещата там, още по-зле и от булгаристан, не на нас, ДА-ЕВРОПА; ДА-Щатите, там е живота, там е истината, а тук е едно голяма кочина, само техни роднини, братя, сестри, е нема такава държава. както казват и са казвали западняците-вие сте добри хора, но си нямате добри ръководители,,достатъчно страдахме ние , не искаме и децата ни същото, а не сме от мързеливите де, сами да се похвалим, защото няма кой в бг да го стори, истината боли, поздрави на шуробаджанаците ви, яжте, пийте и се веселите за наша сметка

махай се бе, докога ще ви чакаме, вече 30 години ви чакаме да се махнете и да ни освободите от присъствиетоси тук !

затрихте цела държава.

Тоя ЗАПАДнал наркоман от ковчега ли е излязъл?

Лавров и Джонсън висш полет на Дипломация ! Джонсън с шеги и притчи проведе плодотворни разговори с Лавров , няма да се учудя ако след Брекзита, Англия стане член на БРИКС , там е бъдещето на световната икономика !

Може много да се обсъждат разни измишльотини, като например ефимерната намеса на Русия в Брекзит, но Борис Джонсън отиде в Москва заради газа. Защото първият танкер с втечнен газ от Саббета ("Ямал" СПГ) отиде във Великобритания и няма да е последният. Ако ви е интересно или не вярвате търсете в интернет - Первая партия СПГ с проекта "Ямал СПГ" направлена в Великобританию

Какво значи СПГ - станочен противотанков гранатомет ли?

Втечнен газ на руски (Сжиженный природный газ).

то отдалеч му личи,че е олигофрен !

А така Борка, разтвори бузки пред братушките. От Ганглия голям го вадеше оня ден, а сега те ,,убедиха" да станеш русофил.

тоя британски содомит, каквото и да каже пред медиите, нема кой да му поверва. руснаците отдавна се научиха да не слушат какво казват такива лицемери. все едно некой нашенец да е толко прост , че да верва на боце или мента... не че няма съвсем, ама те са главно в специализираните клиники.

Интереса клати феса, ембарго, нооо не и за бентлитата. Въпреки, че сякаш Лексусите по- се тачат в Русия.

ние и след 1944 сме си убедени европейци, още през живково време на тати първи братовчед от кж нелегално през гърция и в сащ и през 1989 ги приютявал в дома си, това му викам демократ, а не измислени сега демократи. . . ако лъжа ръцете ми да изсъхнат, но тук знаят моите еродирани братя, те са в течение, аз съм проз и забравен от бога човек. само Европа, от 1966 съм си демократ безпартиен, а не дс, бкп-преминали през сдс, ндсв, герб, дпс, дост, бсп, всички са в един единствен отбор и той се зове държавна сигурност, отърване няма, не че на запад е слънце, там си ничий, но по-добре ничий, отколкото удрян яко в булгаристан, не отмъщавай, но не забравяй

ти си лумпен по рождение , бе!

Абе тоя преди няколко дена не беше ли обявил Русия за враждебна държава?

мазни приказки на мазни некадърници

Хахаха. Русия шебек не заплашваше ли Русия преди седмица? Всичките много се ежат отдалеко, но ходят на крака при Путин. А кви родственици има в Русия? По бащина линия е турчин, без примеси на руско.

Така де, лъсна взаимовръзката "Брекзит - Русия" !

Лъсна ти полираният мозък, с този коментар.

Тоя, Борис, де, е по-голям гьонсурат от нашето момче ББ. Какви ги дробеше до вчера, какви ги дроби днеска за Русия!!! Изумен съм от подобна наглост и двуличие! И после вярвай на англо-сакси! А пък ако имат и руски корени, картинката става страшна!

я колко разговорлив стана чичко Джонсън...

Дали запада не започва сондажи за отмяна на санкциите? Поиграхме си на санкции, време е за бизнес.

Русия има голяма полза от санкциите, защото възроди собственото си индустрия, произвежда абсолютно всичко и няма никакъв интерес санкциите да се отменят.

Санкциите вредят на двете страни. А , Русия ако иска да си развива селското стопанство ще го прави и с и без санкции.

направо ще кандидатстват за БРИКС ама се молят да влязат без встъпителна вноска щото са фалирали и без това.

.. едните правят лускозни коли , които продават на 300-те руски олигарси, които смъкват ризите на жалките руски мужици.. и на това им се крепи дружбата?! Тия от МИ6 сигурно повръщат за 5-ти път днес!

правят дедовия ми! колкото търговските вериги в кочината са български и стоките в тях са български. персонала е български да. Правят германците, китайците и тук таме индийците.

Турчето май е забравил какви ги говореше преди година. Ама... интереса клати феса.

Англичаните продават Бетлита на най- голямата "заплаха" за Европа. Бобитата са 100 % интересчии.

Ами пролетариатът на путлер обича да се вози на бентлита из рашистките прекрасни пътища.

Така е обичат да се возят в Бентлита. Какво, лошо има в това!? То и ти обичаш да се возиш в Бентли, но си въшльо, който е виждала само на картинка такива коли, за разлика от руснаците.

Бойко по-добре да стои в България и да не ходи до Москва , че в Москва може да стане русофил :) В Москва нещо правят с хора :)

Този сутринта объркал хапчетата ...

Бря! Обидил съм наглосаксонеца, като съм написал, че е Чехлю -2!! Кое е обидата - че е Чехлю, или че е втори? :))

Протести, няма ли да му искате оставката на Борис бе??? хахахахахахахахахахахахахахаа

Много активни днес платените кумунярски тролчета! С получените копейки лекарства да си кувуте, боклуци антибългарски!

"хахаха" - първи явен признак на олигофрения.

Боже, Боже, тоя бил русофил. Тоя каква помия изля срещу Русия, не е истина. Надявам се руснаците да не му повярват и грам на тоя.

Как ще вярват? Та той е англичанин.

Всички влечуги ще пълзят един ден в краката на другарят Путин !

Тъй ами, че как ?! Що не каза и кой точно ще е този ден? Не знаеш ? 30-ти февруари, бе

Алооу, изкара ли за нови маратонки?

Бизнес сътрудничеството между Съединените щати и Руската федерация се засилва въпреки санкциите, наложени от Вашингтон срещу Москва. Това заяви днес (20 ноември) американският посланик в Москва Джон Хънтсман. Въпреки общоприетото мнение, санкциите не влияят на бизнес сътрудничеството като цяло, напротив, бизнесът се развива. Санкциите, свързани със събитията от последните няколко години са насочени към конкретни хора или сектори на икономиката, предава думите на дипломата ТАСС. Като пример за успешна американска инвестиция в Русия Хънтсман посочи завода на американският авиогигант Boeing в Свердловска област. "Работите им вървят много добре", отбеляза той. Американският посланик също така призова Москва и Вашингтон да "работят заедно за създаване на атмосфера на доверие, която би позволила увеличаване на инвестициите и стокооборота".

Фак ди еу.

На кой ли не му харесва изказването на ам.посланик, че пише минус!?

хахаха... Ама това същия Борис Джонсън ли е, който преди 5 дни нарече Русия "затворена и войнствена страна" и я сравни със Спарта, а европейските държави - с Атина!?!? БОЖЕ, КАК СЕ ПРОМЕНЯТ ХОРАТА ЗА СЕДМИЦА.

Не се е променил. Просто при вида на професионалиста Лавров, не може да си позволи да плещи простотии, защото ще стане явна разликата в класите.

активно да търгуват с Русия, щот САЩ са ги задминали отдавна по тези показатели.

Няма ли да го разследват за връзки с Русия?

ТОЗИ НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК, КАМО ЛИ С РУСИЯ! Ама то в Лондон само такива хора с името Борис май има.

На Мей сигурно стана е лошо от това изказване.

Е сега на баба мей така ще я завъртят на въртележката за Коледа,че страхотни празници ще изкара:))))))))

Тоз пък! Нали си е хахо, отишъл право в Москва, да си прави майтап с кликата на Путин. Русофил бил....

И Тиквата от Банкя да си приготви шпаклата, с която обслужва краварите и фрау Шмъркел, и от клекнало положение. Иначе го чака "руското ресто от руската Мечка.

мечтайте си русофилистици,то само ако знаете какво ви чака в близко време още сега ще се гръмнете но е добре ние да го направим

Брееее и Джонсън вече стана агент на Москва :)

Ми той за това беше за брекзит. Мили са му руските интереси не английските. Всяко разцепление и о едняване на европейски държави включително България е добре дошло за комунетата

шорошче, кажи на твоичките да си приготвя кофите с вазелин и да се нагъзят, иде ви ред. Не за друго, ами лесно ще е за вас-

за соросите не зная но за дебилните комуноиди са приготвили ритуална зала за сюнети за да докажете вярност към султана и гнома.....казват,че само в началото била болката но срама след това е до живот:)))))))))

Ха-ха! Този бил русофил - смях в залата! Но иначе те си знаят интереса и умеят да приказват приятни неща поне официално, макар по принцип да си правят каквото си искат! Много ще ми стане смешно, когато този Брексит се състои най-накрая - и Великобритания започне още по-активно да си сътрудничи с Русия! Защото имат интереси - така е! А продажните бюрократи в Брюксел пак удължиха тъпите санкции, от които всички държави в ЕС губят повече, отколкото самата Русия, която си намери други пазари и други доставчици на каквото не си произвежда сама! Хи-хи-хи!