Москва реагира с гняв на "узурпирането" във Венецуала, за нея Мадуро е президентът

"Опитът за преврат" се извършва с подкрепата на САЩ, категорични са руски законодатели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадуро е традиционно добре приеман в Пу.ин..........А в комбинация с Ердоган отзад става страхотен гей филм, любим на родните рублофили!!!!

Какво става във Венецуела си е работа на венецуелците...Сащ-исаните мърши са никой, че да определят кой е легитимния президент. На всички е ясно коя е причината, един нефт, едни пари и т.н. А тука едни смешници трошат клавиатурите, оплювайки Русия ха ха ха ...Явно им е важно. Припомнете си какво е демокрация...

Ако управляваха в Сахара щяха да внасят пясък 100% .....,сър!

на крив руснак , америка му пречи.

Еееее... ако това не е цирк, то не знам какво е. Значи, има двама кандидати, провеждат се избори. Кой там печели, кой губи не е важно. Не е важно също има ли нарушения, няма ли. Важно е, че САЩ решават, че легитимен е трети, кйто въобще не се е кандидатирал. Това е като в някой тъп виц!

Армията си стои в казармите и не излиза от там Не желае да се намесва. Това означава че е с народа. И не подкрепя сатаната мадурко. Историята е ДОКАЗАЛА-СРЕЩУ НАРОДА НЕ СЕ РИТА. НАРОДЪТ Е НАД ВСИЧКО.

- фани единия, удари другия.

За кого плачат руските комунисти! За Мадуро, който докара народа си до просяшка тояга! Както направи нашия мръсник русофил Луканов и ученика му Жан Виденов! Ако имам власт ще изгоня всички мотащи се из страната руснаци за 24 часа!

Ауе Х*йо, ако не беше ембаргото на американските помияри и Венецуела можеше да си продава петрола свободно, така ли щеше да бъде?

И СЕГА МОЖЕ да продава, умньо! Проблемът им е че по комунистически окрадоха петролната си компания и производството им се сгромоляса.

Защо Опитът за преврат е в кавички, "журналисте". Вие би следвало да поднасяте новини, а не мнение по въпроса. Тази на снимката защо е омазана и с кърпа на муцуната??

АСАД НЕ БИЛ ЛЕГИТИМЕН, КАДАФИТО, МАДАФИТО?? ВИЕ ЛИ ЩЕ ИМ ИЗБИРАТЕ ПРЕЗИДЕНТИТЕ БЕ КРАВАРИ??? ................И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ ЗА ЖЪЛТИ ЦЕНТОВЕ?:))))

ЗА МОСКВА ЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ БИЛ МАДУРО?????????????????????? А ЗА ВАС ДА НЕ БИ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ДА Е ЦЕЦКА ИЛИ ПЛЕВНЮ???????? ГОЛЯМ МАЙТАП СТЕ:)))))))))))

Трагедията е пълна. Руснаците имат 5 милиарда причини да си искат Мадурото, и нито една от тях не е свързана с демокрация и права. Хамериканците вероятно пък имат и повече причини за обратното, макар че вероятно само една - контра на руснаците би била достатъчна. Турците... те вероятно долавят приликата на мустака на Мадуро с този на един друг техен... само китайците не знам за какво се борят :)

много добре знаят китайците за акво се борят,като се изтощат едните и другите да се бият те ще ги отупат и едните и другите и ще станат единствен хегимон на планетата....затова и са оцелели като държава 6000 и косур години.

Ествствено че ще реагира .От къде на къде ще имат правото да живеят в демокрация .Освен това емигранския поток така добре си отиваше в САЩ . Като изключиме иронията в случая не е ли иронично да си една от държавите с най големи нефтени находища ,да си разположен в карибския басеин в едно уникално място което с природата си може да се мери с Куба и Доминиканска и да си с най мизерстващия народ .Очевидно легитимния президент МЪдуро си "гледа добре работата" ,още повече че той е приемник на Чавес .Но и Русия върви по този път ,нормално е диктаторите да се взаимноподкрепят

Олеле колко глупости си написал...Най-голевмите диктатори са Тръмп, Макрон, Меркел, Мей и цялата тая пасмина дето пречи на нормалните хора, да водят нормален живот. Къде видя демократични процеси в сащ-исаното и западнало европейските държави. Не повтаряй пропагандните глупости на козяците

Защо соросоидните джендъри плюят по социалиста Мадуро и Венецуела, а не плюят по Китай и техният социализъм, по набиращият сила Виетнамски социализъм? Отговора е един срещу слабите скачат страхливците. ако сте силни отидете да протестирате на Тянанмън, в Ханой , даже по смелите демократчета може да протестирате и в Саудитска Арабия да не убиват журналисти, като Кашоги. Демократично е да се сменя насилствено властта, само когато е от непослушни на САЩ към послушни, а обратното ви се струва недемократично, а господа соросоидни боклуци???

А я ми обясни ти отворко що за соцялизъм е този в Китай ?Кое точно е държавното като изключиме великата китайска стена .А за Виетнам ,пък вообще няма какво и да се коментира ,процесорите на ИНТЕЛ вече се произвеждат в "соцялистическия Виетнам" салоните за масажи са повече от тези в Амстердам .Вобще не ми го пробутвай това за соцялизъм ,комунизъм и т.н. Комунизма частник не търпи ,религия пък да не говорим ,освен това имат правото да пътуват по цял свят .Познай кои са били прецаканите камилчета на соц .лагера .

Щом в Китай управляват комунисти, значи е комунизъм ! Комуниста е комунист докато е жив !

Докато не напишеш правилно социализъм, не бих могъл да споря с теб!!!!

По дефиниция при социализЪма и комунизЪма средствата за производство са държавна (общонародна уж) собственост, а икономиката е командно-планова.

За мацКва От къде на къде ще се бъркат в ЮнАмерика Да вземат да строят болниците и училищата които разрушиха в Сирия първо

ха ха ха...Венецуела е умалено копие на рашанската бензиноколонка с диктаторче на трона.И Мадуро и Путя докараха до мизерия държавите си.Чух ,че и Ердоган се застъпвал за Мадуро.

Проблемът е в едни кинти на Роснефт дето ще изпушат през комина.......

Братко Николас, ние сме с теб ! Днес изпратихме 1237 доброволци. Веднага вдигай армията срещу американските отрепки. Направи така, както направи Ердоган в Турция. Ен Би Си 24.01.19 г. 16.00 ч

Путин да готви квартирата за Мадуро. Може в съседство с Янукович - да си пият заедно водката и споделят спомени.

Защо приятелите на Путин иматт еднаква съдба?

водичката, която ще изпиете, още не е достатъчно студена, малко търпение.

Тъпи български валенки, от където и да го погледнете ватенките и мадурко са губещи. Вот что сделал глупака Путин – той даде кредит на мадурко, така че той да може да плаща компенсации на американските компании. Накрая пак Америка печели а ватните ви задници са нагъзени. Където е стъпило античовешкото влияние на Кремъл, винаги са следвали катастрофи.

През 1982 г. Венецуела все още е най-богатата икономика в Латинска Америка. Страната използва огромното си петролно богатство, за да плаща за социални програми, в това число здравеопазване, образование, транспорт и хранителни субсидии. Работниците във Венецуела са сред най-високо платените в региона. След като Николас Мадуро поема властта от своя предшественик и тогава става ясно, че голямата битка на Венецуела с инфлацията едва тогава започва. Скоро след това националната валута - венецуелски боливар, губи почти изцяло стойността си. Подробностите на днешната криза и сериозна хиперинфация се отразяват надълго и нашироко. В страната има огромен недостиг на храни, електричество и други стоки от първа необходимост, а насилието се увеличава в столицата Каракас. Хората определят ситуацията като хуманитарна криза, което е изключително обезсърчаващо да се види в страна, която някога бе сред най-богатите икономики в света. Инфлацията в страната възлиза на близо 250% за първите седем месеца на годината, стана ясно през миналия месец. Ръстът на месечната инфлация се ускорява, достигайки 26% през юли, в сравнение с 21.4% през юни. Годишната инфлация пък е над 700%. Според МВФ, безработицата в страната се очаква да надхвърли 25% през тази година и да достигне 28% през следващата. Венецуелската икономика се сви с 18% през 2016 г., отчитайки рецесия в трета поредна година. Ако Венецуела продължи по същия начин, от организацията прогнозират, че инфлацията ще надхвърли 2000% през 2018 г.

Ръстът на цените във Венецуела за 2018 г. е около 1 700 000%. „С тези показатели държавата влезе в ТОП 3 на страните с най-висока инфлация в световната история” написа в профила си в Twitter Рафаел Гусман, управител на Комитета по финанси към Националната асамблея.

Да си русофил значи да подкрепяш отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Хайде скрийте се, защото вече всички миришете на водка тука от мъка. Това, че има толкова много бесни русофили в този форум, напълно говори, че България е направила правилен избор

Ама не се възмущават от мизерията с която Мадуро "уреди" Венецуела...

Като те ужилят с 10 млрд долара хвърлени на вятъра от Путя за режима, а и с ниски цени на петрола не гняв, ами Масква и късия ще дрискат цвика.

Един венецуелец попитал президента Мадурко - господин президент това ли е, достигнахме ли вече върха на социалъзма ? Мадуро отговорил : За Бога, не. Още не. Нещата ще стават още по-зле.

Тъпооо!

Революцията започна във Венецуела. Лидерът на опозицията се обяви за президент. Битки се водят по улиците, има жертви

Гордейте се венецуелци с такива приятели като ватенките с фалирата си рубла. Венесцуелците започнаха да се разплащат с яйца и то в 21 век - Ето си комун изъм в действие.

женчо, насилен си от някоя ватенка.

Щом бълнува за ,,яйца,,!

Където е стъпило античовешкото влияние на Кремъл, винаги са следвали катастрофи. Хиляди бягат от Венецуела! Няма храна и лекарства. Бегълците са отишли предимно в Колумбия, Еквадор, Перу и Бразилия… Публикувано във факти.бг: Близо 2,3 милиона венецуелци са напуснали своята обхваната от политическа и хуманитарна криза страна заради липса на хранителни продукти и лекарства, заяви говорителят на ООН Стефан Дюжарик. Публикувано във факти.бг: "Като основна причина за заминаването си те посочват липсата на храна", каза Дюжарик. Освен това липсата на достъп до лекарства и медицинска апаратура е довела до силно влошаване на качеството на болниците, добави той. Близо 1,3 милион души във Венецуела страдат от недохранване, а над 100 000 носители на ХИВ/СПИН са в опасност заради липса на достъп до лечение.

От Булгаристан... милиони.

Значи, ако това се случи у нас, Боко може да подаде оставка (както вече го е правил). А Мадуро путински не може.

Червените фашисти от Кремъл ще загубят и Венецуела. Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ...

Прав си. Под Айфела ...действително не расте.

При толкова петрол ако населението гладува каквото и да казва Русия виси във въздуха.Още повече ако Китай им е дал 65 милиарда долара значи са откраднати

Тяхната заплата станала 10 долара пак по-добре от нашата при Виденов,пет долара!

Във Венецуела заплатата беше повишена. Сега тя е 2 долара за месец.

да реват. Едно джудже потропва нервно с краче.

Като тези във Франция ли? "Чоко (нерегистриран) При такива мащабни протести норманите президенти подават оставка. А Марудо си седи на власт и армията да го пази. Няма значение, че народа му гладува."

Въпроса не е дали Мадуро ще емигрира в Русия, а с колко милиарда. За последно Янукович го направи с 23 млрд. според Жириновски.

Отпървом във Венецуела - после и в Рашистан!

Абе тия защо са си направили държава върху американския петрол?

Американските учени от Пентагона са намерили нови находища на американска нефт, над някакава си латино-американска страна. Процеса на освобождение на територията да бъде стартиран, с цел започване на разработка и добив на американската нефтЪ!

Е и сега, как ще я наречем тази"демократична" революция инспирирана от САЩ? Революция на "раета и звездички" ли? Отиде още една гражданска война, но Венецуела не е Барбадос!

Да бъде една държава богата на петрол може да е благословия но и проклятие. Докато САЩ не инсталират марионетно правителство което да им позволи да посегнат на петролните залежи ще правят всичко възможно да дестабилизиран страната. До сега войната беше чрез икономически удари срещу Венецуела, като изключим няколко опита за атентат. Една гражданска война там ще им развърже ръцете за по-директни форми на насилие. Мъчно ми става за обикновените хора там.

когато ние завземаме властта е пролетарска революция! когато ни отнемат властта си е контрареволюция!

Паек, когато имаш избрано след избори правителство, каквото бе на Алиенде или сега на Мадуро се казва, че това е ЗАКОННО ИЗБРАНО от народът на съответната страна правителство! Всички действия срещу такова правителство се наричат АГРЕСИЯ или НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ работи на член на ООН, забранени действия по Хартата на ООН! А напъни надглътачните си ганглии, може и да проумееш!

Ти си някой старшина от подуенския Полк ли или си бил ЗКПЧ в Грудово?

Какво беше 9ти септември за България или Октомврийската революция в Русия ? Когато ножа е опрял до кокала на хората не им пука законо ли е или не . Те искат хляб и работа и това е нещо което Мъдуро не успява да направи

Идвайки на власт , комунистите национализират една от най- могъщите петролна компания. След няколко години я фалират .. и познайте : Роснефт я купуват на безценица и започва яка експлоатация на богатите находища. Народът на Венецуела е обречен на глад и мизерия и масово мигрира в загниваща САЩ. Затова реве др. Путин така неистова . Май ще му врътнат кранчето...

Сега САЩ ще махне всякакво ембарго, ще предложи една хубава /за САЩ/ изкупна цена на петрола и във Венецуела ще дойде демокрацията и ще забогатее. А дано, ама надали.

Ердоган е готов да изпрати войски във Венецуела,ако тя поиска помощ от Турция.Йес!Даа...Да!

те ще се бият срещу венецуелската армия.

"Скъпи приятелю!",обърна се Пътев към Ердоган,"Всичко върви по план!"Йес!Даа...Да!

В какво се състоят санкциите на САЩ към Венецуела !? Забранили са на своите граждани и фирми да търгуват с правителството в Каракас . Оттам се получава невъзможност на нефтодобивната промишленост да добива нефт , а тя самата е съставена от бивши американски предприятия , национализирани от Чавес . 95 % от обурудването за добива на нефт е американско , останалите 5% са австралийско . Руският нефтен бизнес е в същото положение . Руснаците не смеят , а и не искат да доставят сондажни помпи на Мадуро , ем защото Америка ще им спре доставките и на тях , ем и липсата на нефт от Венецуела по борсите е добре за закъсалата Раша . А иначе ако добиваха петрол - то Китай би бил достатъчен пазар за венецуелците !

Следя събитията от близо 20 години във Венецуела. В този случай не разбирам Руснаците, въпреки че, симпатизирам на Путин. Просто от край време Мадуро си оправя ситуацията чрез русите, а сега се оказа, че всичко може да пропадни! Китай се оттеглиха от страната постепенно през последните години, поради факта, че Мадуро не си плаща борчовете към тях. От своя страна САЩ постепенно загуби позициите си в тази страна. Истината обаче една. Народа на тази прекрасна страна страна. Мадуро е подкрепян от едва 5%. Конституцията видно не се спазва от много време, а това прогласяне е просто поредната стъпка която трябваше да се случи за да може народа там да тръгне в някаква различна посока. Не случайно държавите съседки и международните институции които следят проблема подкрепят Гуидо!

Руснаците подкрепят Мадуро по същите причини, по които подкрепят Асад - той им дава възможност за военно присъствие в региона. Чух, че дори им е дал цял остров за военна база.

Защо ли като споменат Мъдуро пред мен изникват Боко тиквата и Цеко Пипоня ? И при нас дереджето не е по-различно, ама се вайкаме за Венецуелците !

Трябва да попиташ някой психиатър! Той ще ти даде най-точната диагноза.

Идете само за месец в бившето Се Се Се Ре и ще разберете, че сте истински европейци.

Новата серия на мисията невъзможна с Том Круз: Том Круз обикаля три дни из Видин със 100 лв на цяло и няма кой да му ги развали. А защо да не отидем в Холандия или Швейцария?

Аз се обявих за премиер на милата ни Татковина, даже положих и клетва. Значи Боко е незаконен. Бай Дончо да туитне и да сдават властта по таз логика, ама ще хартисат парите за F16=