Москва разкритикува призива на Зеленски за превантивни удари от НАТО срещу Русия

"Подобни изявления не са нищо друго, освен призив за започването на още една война с непредсказуеми, чудовищни последици", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленски е същият като Киро Канадеца у нас. Изпълнява на 100 процента каквото му се нареди без никаква мисъл за последствията

Голям идиот е този Зелински!!1 Надявам се,че никой няма да му послуша глупостите...всеки ден все нещо измисля и иска да въвлече във война целия свят... Във всяка война има има виновни и от двете страни...

Призива на Зеленски? Няма място за коментар. Този човек е за освидетелствуване!

Прави ми впечатление, че последните месеци укро-поддръжниците във ФБ са много умерени и оскъдни в публикациите. Почти всичко, което публикуват са някакви русофобски полюции, но и дума не обалват в защита на Украйна. Зеленски пък, съвсем са го отписали, все едно не съществува. То сигурно и майка му се гнуси от него и се срамува.

какви ли глупости не чухме от страна на Зеленчука и западните му господари, това просто е поредната...

Чудя се на руснаците, какво изобщо се занимават с тоя напушен кретен Зеленски? Скоро и САЩ ще го пожертват благосклонно, защото президентът-клоун вече ги излага и тях достатъчно драстично, с идеите си да бъде приета Украйна спешно в НАТО.

Ядреният арсенал на Русия не е съсредоточен в ръцете на един човек както е в Америка, а в множество командири из различните региони на Русия. Тъй че за подобен превантивен удар НАТО ще трябва да знае точно къде са всичките тези командири и къде и кога да ги премахне. Познайте кога силите на НАТО ще могат да проведат такива атаки и акции преди Русия да ги надуши и спре? Никога! Как пък не може да се намери и един политик които да заяви на Зеленски да си затвори голямата уста и да го сложи малко на място? Тоя не се спира с призиви за щяло и нещяло, като че всички са му длъжни да му играят по свирката. И вече съвсем се е побъркал щим призовава НАТО да започне пълномащабна война с Русия!!! Пък и за какво им е на НАТО да се намесват с превантивни удари? Нали украинската армия смело напредва по всички фронтове и скоро ще освободи цяла Украйна от Русия?

Зеленски казва точно това което му казват Американците и Англичаните , защото той не е нищо повече от един говорител , но е още по -лесно да го дъхат , защото той е бесен че Украина замина ! Той беше готов на мирни преговори още в началото , но Б.Джонсън отиде в Киев и му ЗАБРАНИ ! Още ли Не разбирате , че тази война я запоочнаха и продължавата да я ИСКАТ Америка , но първи хвърлят в огъня малките васали ! Рано или късно те ще изтрелят първи ракета , но все още пробват да провокират Руснаците , да не им издържат нервите и да имат извинение че са нападнали Русия , което им е целта още от самото начало ! Х. Клинтън още когато се кандидатираше за президент каза че търси този конфликт с Русия , затова махнаха и Тръмп , за да могат да си осъществят този пъклен план !

Защо се възмущавате, червенотиквеничковчета? Защо не се възмущавахте, когато Путин "превантивно" нахлу в Украйна, защото видите ли, тя ЩЯЛА да удари Донбас и Луганск? Къде тук виждате разликата? Да не би Зеленски да е заплашвал Русия с нападение, а аз да съм го пропуснал? Ами нали всеки ден Путин това припява от бункера: ще ударя тези и тези центрове за вземане на решения на НАТО? След като всички "патриоти" смятате че Путин с право е нахлул с армия в Украйна при това без Украйна да заплашва нито метър руска земя, не смятате ли, че НАТО е в правото си да удари центъра за вземане на решения /Кремъл/ , след като ежедневно и от всякакви трибуни този център заплашва с употреба на ядрено оръжие?

очевидно много неща си пропуснал...

Този Зеленски, че е гаден наркоман е ясно, но ако има кой да му угоди на тъпия мозък то - Обречени сме!

Абе на този ев..ин няма ли кой да му свети маслото? Вече явно ев..ин е мръсна дума.

Това няма да свърши скоро, руснаците не се отказват, но и Украйна се е засилила. Прав е Джохар Дудаев - ако настъпите украинците, когато те се разлютят могат да се развилнеят. Няма да се учудя ако Украйна е причината за продължаване на войната. Всички викат не настъпвайте руската мечка, ама май украйнската не е е по-малко опасна. Това са 21 милиона, както и да го изчислявата, много народ е това. И всеки ден да им пращаш ракети и да им разрушаваш градовете, да им казваш , че не са нация и са руснаци. Изглежда че Путин играе за Байдън, кой го би по главата да раздразва украинците. Всъщност те са една пасмина и Путин и Байдън. Като кока-кола и пепси-кола са.

Абе няма ли НАТО най-после да се освободи от това побъркано зелено човече?

Не се ебавайте с Русия че ще хапнете дръвцето

И Крим ще ви вземат и репарации ще плащате.

На 25 см. От Херсон е Всу. Бахти и руската армия.

Когато Путин говореше....Украинците се дръвчеха и не го слушаха изобщо,защото си мислиха,че след като " запада" и най- вече Америка стой за тях могат да си избиват комплексите ,но истината е друга !!! Русия ги щади до момента ! Колкото до Зеля....той наистина бърка реалността с превъплъщенията си на театралната сцена !!! Кокаина съвсем му е изпържил мозъка !!!

Станахте за смях, бе руско Ленче. Бият като коте в дувар.

За това състояние си има диагноза - възприемат желаното за действително толкова силно, че наистина смятат че това е реалността. Има добри доктори, ще помогнат. Само да поиска.

Наркоманска работа. Ако на някои този изпаднал наркоман им е "героя" трябва да си помислят върху ценностната си система и духовното си състояние.

Днеска нищо за успехите на укрите. Руснаците вчера са минали в настъпление на няколко места по фронта. Резервите на укрите свършиха.

И вероятно четете същите медии дето обясняваха че ще превземат Украйна за 3 дни? Хахаха. Запишете си част при специалист, защото ви боли главата.

Май сами си измислихте това за трите дни.

Войник размахал бели гащи с кафяво петно . Обкръжилите го украинци изпопадали от смях, после му дали бутилка водка и телефон да се обади че е жив

Факт е, има видео в мрежата. Цял БМП се предадоха, 3-4 ма души. Сега ще вземат и парична награда за предоставената в изправност техника, доколкото може да се нарече така.

Само за протокола. Песков гледа по налудничаво от Зеленски.

Единия е надрусан,а другия е ядосан!

Джуджето трябва да знае, че никой няма да му тръпи лудостите и заплахите. Нахлуваш в суверенна държава, плашиш целия свят с ядрените си бомби и си мислиш, че няма да има последици? Алкохолиците от Кремлин бързо ще изтрезнеят.

Нали знаеш, че ядрени оръжия в Русия освен на подводници, дето никой не ги знае къде са има и в такива паланки, дето на картата трудно ще ги намериш? Мислиш ли, че ако една бомба изпепели Вашингтон примерно, това ще е краят на САЩ?

Знаеш че като връкнат от всички страни руските педали ще станат разногледи

И пак повтарям за малоумните, че не разбирам как ще те топли изтреблението на руснаците в последващата ядрена зима по цялата планета?

Амчи като са толкова сигурни в подводниците и паланките си защо ревът. Значи те да заплашват с ядрена война целия свят може ама като им отговорят подобаващо рев. Защо така бе Миме?

Нали знаеш ,че от 95 година всички подводници ракетоносители са лесни за проследяване, чрез спътниците на САЩ, особено като са на дълбочина до 50 метра? А за изстрелването на ядрена ракета, те трябва да са максимум на 10 метра а най добре на самата повърхността. Явно си пропуснал нещо :).

Ким Чен Ун откога заплашва да изстреля ядрено оръжие по САЩ и по парламента на Южна Корея? Колко пъти го е изпълнил? Смятате ли, че трябва превантивен удар по Северна Корея? Вие в момента подкрепяте идеята да се започне ядрена война, защото някой бил казал нещо. Ама започне ли ядрена война, всички учени са казали, че никой няма да спечели. Нито американци, нито руснаци, нито китайци и всички можем само да се благодарим, че никой не е толкова тъп да го направи, но продължавайте да се връзвате на малоумния зеленясал и може да дойде краят на света!

Всичко ми е ясно, но не разбрах само, защо Москва има критично отношение към думите на Зеленски? Няма нищо по - нормално от това което е казал. Някакъв си ненормалник ще те заплашва с ядрено оръжие, а ти ще стоиш със скръстени ръце и ще чакаш ядрената гъба с чувство на благодарност ли? Само нашите путинофили са чак такива идиоти.

*88888

До ''2022-10-07 10:41:04 Хах! (нерегистриран) Малко е трудно да се обясни, така че да стигне до болните ви мозъчета? Значи, някой ти е опрял пистолет до главата, той е луд, идиот, какъвто искате го наречете. Обаче друг предлага да го гръмнат, голяма работа, че може да натисне спусъка посмъртно в конвулсия или тик. Съгласен ли си?'' Абе, педро, тогава се вика най- добрият и точен стрелец, който ще усмърти ненормалника така,че да НЕ МУ ДАДЕ ШАНС в конвулсия да натисне спусъка. Аве, ти имаш ли представа от тези неща или си пишеш ей така- колкото да не зАспиш..

Да, дори гледах подобна операция по Дискавъри с взети заложници в един магазин в САЩ. Най-добрия стрелец улучи, ама не както трябва и онзи като започна с пистолета по заложниците, осмина си отидоха преди да падне. Намали малко филмите и влез в живия живот, че после може да е късно!

Ако световните лидери обръщаха внимание на това какво е казал някакъв си наркоман досега да са затрили света. Зеленски поне е оправдан-той е наркоман и такова говорене за дроги е в реда на нещата.

за Това ООН му станаха на крака, а при Лавров излязоха от залата. Смях ... Коня се направи че не вижда нищо, просто изкоментира високо интелектуално "дебили...", не че можеше и да направи нещо. Само една страна призна "референдумите" на Руската Федерация и това е Северна Корея една от 193 ( Общо са 194 но махам Руската федерация). Както се казва ... Без думи. Може да е наркоман, (което не е доказано и си е по-скоро руски фолклор) но по президент от Радев и Путин взети заедно.

Кой е кукловодът на ненужното оон?

Актьорче си е Зеления! Все иска оръжие от западняците, а руснаците му дават толкова, колкото всички останали не могат да боядисат само.

Да почерпи :)

дават му и още по 1000 убити укронацистина ден с изпържена техника и още толкова безсдледно изчезнали за които семействата им вече буйстват в Киев.

Gugnelid

ТИХО БЕ!!!! Това не може да се разгласява, то е тайна!!!

И затова путин обявявам мобилизация и войниците му отстъпват:))))) Бе интересно дори и в руските меди не се споменават такива цифри ама явно на вас специално от фсб ви докладват.

Няма укри, няма проблем!

“Бойците от 25-а бригада на въоръжените сили на Украйна записаха видео, в което разказват, че по време на настъплението техните командири са им дали заповед: „Когато влезете в селото, разстреляйте всички“. И трябва да признаем, че това не е нищо ново. През 2014 г. американски куратори поискаха от киевската хунта да започне формирането на "специални части от граждански активисти", станали по-късно известни като "карбати" /наказателни батальони/, "нацбати“ /национални батальони/ или "добробати" /доброволни батальони/.”

обаче добрата новина е че 3/4 от тези укро бойци от 25- та бригада бяха размазани от руска артилерия и въздушни удари при настъплението си.Всъщност в т.н. превзети села влизат само призраци и няма кой да ги задържи дълго време.

Дай видеото. Иначе говориши опорки кремълски

Записаха видео и го изпратиха на риа новости нали???? Естествено пропускаш че записаните на видео носят руски униформи и говорят на руски нали?

А украинците на какъв език говорят? Украински може би.

Не беше ли уж превантивен удар срещу "канещата'" се всеки момент да я нападне Украйна? Те ти сега и превантивни удари срещу заплахата от използване на ядрено оръжие от Русия..

Че къде са? Му ха ха ха :)

Кой сменя на песковия син памперсите

По ми е интересно на Бай ти Дън кой ги сменя :)

Нали Путкин беше голям шахматист. Всичко, каквото направи беше едно голямо руско говно. Как простите американци принудиха умните и високи на ръст руски свине да стигнат, чак до мобилизация. Санкции до дупка! Слава на Бандера! Слава на англосаксонците

Слава кокаина :)

вмирисан пор -фантазьор. На гол чифтек западни педали -талибански клещи.

До колкото си спомням и нападението от страна на Русия беше превантивно, а доведе до продължителна война. Зеления много кряка, но истината е, че е време да си затвори устата. Не, не съм на ничия хранилка, гледам обективно на нещата. И двете страни са виновни за сегашната ситуация. Няма такова нещо като невинна страна във една война.

Зеленият наркоман е обсебен от еврейската идея да разпали трета световна война. Белким тогава сатанистите да завладеят целия свят. Не случайно Израел го класира като най-влиятелният юдей в света.

Песков ти се объркал, ментора ти путкин казва че има само военна операция. Кви ги плещиш за война. Спокойно таварищ путков няма да има две войни ,само удари бе. Руската кочина просто ще е боксова круша бляд

Че кой ще го спре?

Всъщност точно така трябва да се говори с Русия - със техните собствени изразни средства.. Заплашваш? Добре, ами нашите оръжия да не са от марципан? Удариш ли ние ще те ударим 10 пъти по-силно. Използваш ли ядрени оръжия ще унищожим държавата ти, а теб първо..

Удари си една чикия и си лягай :)

Удрии 10 рикии и си лягай бе въздухар.

украинците бягат от Украйна в Русия, въпреки непрестанните хвалби на хората около Зеленски в украинската армия има все по-малко украинци и все повече чужденци, така че на отчаяните хора им осатават само отчаяни действия, като това да хвърлят армията си в руската месомелачка, без дори да броят загубите, или пък да агитират някой да им подари атомни бомби, или поне да ги наръси наместо тях по цяла Русия, и тук вече не става въпрос за победа а за най-елементарно отмъщение което губещият Зеленски иска някой друг да извърши в негова памет... и това е поредното примерче как едно изявление на изтървалият нервите си Зеленски срива цялата бравурна операция на неговите "смелчаци" занимаващи се с пропагандата на украинските "успехи".

Руските военни докладват че от подпалените украински бронирани машини, не излиза никой. След пленяването на една от тях се оказало че люковете са заварени от вън, за да се попречи на екипажа да се опита да се измъкне. Ей такива ненормалници управляват в Киев

и такива басни ли ви разправя Конашенков? Хихиихи.. разсмя ме..

Тия не мислят изобщо като ги плещят подобни глупости. Виж, обаче от руските машини излизат - с бели гащи като флаг. А останалите на фронта машини се движат от великия руски изкуствен интелект. :) Докато не се ударят в нещо или не им свърши бензина :)

Честит рожден ден на Вовата! Жив и здрав да громи американския империализъм навсякъде по света, където го има !!!

Този рожден ден му е последен на п.уткин

Последен за тази година

До сега все Русия плашеше света с нападения, с невероятната си армия и оръжия за масово унищожение… а сега, Украйна кара Нато да предприеме мерки за нападение, което очевидно работи, след като Песков се връзва. Реалността е, че Нато никога няма да нападне Русия без да има явна атака от тяхна страна. Но подходът ‘Атакувайте, иначе те ще атакуват’ може и да да проработи

Американците на този еврей му кроят Шапката , ще го сменят с друг еврей ! Ежидневната употреба на Кокаин довежда употребяващия до Умопомрачение и Шизофрения ! За това и приказва такива глупости и фантазира ! Шизофрения е болеста на евреите мъже , след 50 години влизат в лудницата !

Ти не си виждал кокаин освен на снимка. Не си виждал и човек който употребява кокаин. Руската опорка с кокаина и Зеленски се изтърка тотално вече. Ако се вярваше на нея Зеленески щеше да е умрял отдавна. Па той жив, д*ба, и цепи руски задници на фронта. Шок и ужас за кремълската пропаганда...

беше много слаб преди войната сега много нашишкавел много го захранват от америка

Разбрахте ли защо на диваците УкроНацисти им беше Отнето Ядреното оръжие на СССР? Щяха отдавна да са го използвали и да са унищожили човечеството. Дадеш ли на агресивен луд пистолет...той ще убие хора

Дали Русия щеше да нападне Украйна, ако не и беше отнето ядреното оръжия? Същата тая Русия, която с Будапещенския меморандум се задължи да спазва териториалната цялост на Украйна в границите от 1991? Аз съм работил с руснаци. При тях договорките са пожелателни и разтегливи.

Дните на Путин и Руската федерация са преброени. Какво обаче ще правим с прокремълските мършив България? До паметника на МОЧА и...

Трябва да я освободи от соросоиди и евроатлантици, да не я унищожат.

Ти си по-сладка мърша.

НАТО няма да слуша Зеленски. Те ги използват и по точно САЩ. Но както каза една от НАТО, тя отговаря за почти 2 милиона човека и няма да рискува. Освен това американската стратегия за първи удар, без противника да може да отговори, се счита за постигната от ... Русия. Че е единствената която може да го направи. Но разбира се е повече от спорно и риск. Ползват се други за войни. И се жертват пешки като Украйна. После може и нас. НАТО и ЕС са заплаха за просъществуването на България.

2 милиарда човека - грешка.

Укрите са Терористи ! Укрите изгориха Живи двама Българи в Одеса ! Укрите безмилостно избиваха Българи в ЛНР и ДНР ! Укро-Нацистите забраниха Българския Език със Закон в Украйна ! Смърт за Укрите по света !

Тази опорка за инж. Милев отдавна е развенчана.

Айде, за повече от 3 поста тука -благослов за всичко женско около тях!

Да дойдат в България да изгорят всички копейки.

Затова за бодливите крави рога Бог не дава

Северномакедонци и украинциса един дол дренки.

Абе всички обясняват какви хубави ядрени ракети имали, ама никой не казва, че са от преди 100 години. И руснаци и американци. Накрая ще се окаже, че само бай Ким Чен .У.й има истински ракети, а не 100 годишен скрап. С влакове ги карали, не могат ли да летят тези ракети...

Да ти ,,тресна,, една ,,Воевода,,...едноока.

От изказването на Песков, разбираме, че на Русия и е позволено да напада други народи, позволено й е да започва войни, ноооо на всички останали им забранено!

Ти си умишлено,, неграмотен,,. А, върни се 7 години назад!

Има референдум, хората са гласували, че искат да се присъединят към руската федерация. Точка. Русия просто си взима нейното. Елементарно. Джуджака желае от все сърце да направи ядрен конфликт. Просто. Ти и тези като теб са психически обременени. Ясно.

Ако Гърция иска да си вземе нейното?

А ако РСМ иска да си вземе нейното? Бегай за хапчетата спешно!

Зеленски казва това, което Запада иска да чуе. Фон дер Лайен лаеше същото преди време: "Войната трябва да продължи."

ФАШИСТКА РУСИЯ Е АГРЕСОРЪТ, А НАПАДНАТАТА УКРАЙНА Е В ПРАВОТО СИ НА ЗАЩИТА С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА Какво очаква Кремъл - украинците да се предадат или бият сами себе си? Естествено е, украинският президент да търси подкрепа и оръжие от целият свят. Руските дебили да са мислили за това преди да започнат войната, а не сега. С “ПУТИН”, РЕЖИМЪТ МУ И РУСИЯ Е СВЪРШЕНО. ДА ЧАКАТ “ЗАСЛУЖЕНОТО И ЯТАЦИТЕ НА РУСКИЯТ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ. Прошка на а да има за никого!

*88888

''...Какво очаква Кремъл - украинците да се предадат или бият сами себе си?...'' Това очаква руският неонацист в кремлин и тъпа ядосано със 70 годишното си дърто краче, защото Украйна и украинците не щат да му играят по свирката;0 Плаши света с ядрена война, и когато му се отговори по достойство, надава вой- оооо, аааа, пък украйнците не щат да им унищожавам държавата и да им избивам местното население- що така, ей сега ще им пусна ядрени бомби, за да ги принудя да играят по свирката ми;0

Лекарствата пи ли ги днес?

Да се защитава Украйна няма лошо, но моля да не забърква нас (НАТО) в помиите си. На гол тумбак чифте хаймарси... Деба и просяците долни...

Как пък не се появи поне един нормален човек, който да отреже главата на този малоумник Путин.

Този Еврей съвсем Изперка ? Не е ли време да се спре подръжката на еврея Зеленски и да се изгонят всички Укри от България ! Стига един Дрогиран Еврей да Тероризира ЕС и неговите граждани ! СТОП НА ЗЕЛЕНСКИ !