17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крим не е руски, така че няма логика пРосия да казва каквото и да е за Крим .... Путин да си наляга парцалите, щото обратното броене за него вече е започнало .....

Крайно време е да се сложи край на проекта, започнал през 1917г. но оказал се ялов и опасен за човешката цивилизация. Вече няма място за пРосия в днешният цивилизован свят. Ето защо е редно да изтече това подобие на държава в канала на човешката история и на освободеното място да се появи една съвременна държава, част от НАТО и от ЕС! С пРосия на Путин е свършено, колкото и да вие на умряло мурзилажа и чебурашките !!!

Империята на злото - САЩ праща военни кораби, оръжие, техника, танкове и няколко десетки хиляди войници на границата на Русия, а нас ни наливат всеки ден пропаганда как Русия заплашвала и можело ТЯ да предизвика война!?

Какво зло видя в САЩ, след като на ВСИЧКИ пРсоийски лидери децата живеят на Запад .....

работата по икономиката на Путин е зле.Тя се крепи предимно на износ на газ и петрол.Китай и Франция изпреварват русия по износ на оръжие.То друго няма.

Днешен Путинистан, няма повече място сред държавите от Света !!

Тук пак замириса на руски партенки, руското оръжие е най-доброто, руските братя ще ни спасят и ... Добро оръжие няма! Путин в момента се подсигурява за изборите - надъхва електрората и толкова, а че не може да се мери с цяла Европа и Америка е ясно. И само да попитам, като са ни братя руснаците и ще ни спасяват защо не са ни спасили след втората световна от хубавите договори?

Въпросът е поставен неправилно.,Не, може ли Путин да предизвика война,а може ли Америка да предизвика война.

Искаме от атлантическия клуб начело със Сюлейман Паси да изпратят децата си на война срещу Русия :) Ще съберем пари за кубинки, шинели и манерки на бойците, а също и пари за козметик да им оскубят веждите и епилация!

Няма отърваванве от тия КЪСИ диктатори: Наполеон, Ленин, Сталин , Хитлер, Путев, Шойгу....... !!! Не им се връзвайте, бил съм с мужиците и половината им оръжия не сработват. Само глобален натиск и още САНКЦИИ ще ликвидират тия зибидии дребни!!

Късия ти е в гащите педалче атлантическо !

Къде забрави Бидона, Обамката Тропикал Мънкис, Буш Дървото Младши и т.н а?

ай разкарай се ве тъп трол, не ви минава глупавата пропаганда вече

Абе както винаги става, накрая лудите говедари пак ще се окажат с чеп отзаде! То вече кой не им го слага...корйци, виетнамци, афганистанци,сомалийци, джихадита от Ал Кайда и кой ли още не! А сега и руснаците!

Това може да се случи само в лично твоя хомо свят, изпълнен с кравари. Телета като теб, расли в обор, само кравари виждат.

Какъв е тоя западния свят? Нали всяка държава е независима? Или признават че империята на злото монтира послушни правителства и присъединява автоматично тези държави към империята :) И как може някой да ти дойде пред къщата и да те заплашва че ще предизвикаш война..или логиката не се в писва в атлантическите "ценности"

Запада не си свърши работата преди 30 г. Сега Огладняла Русия с Бандит ДИКТАТОР-КЪСИЯ и исие ще са това , защото мужиците мизерстват а идат и избори. Време е у нас и Румъния да има военни бази на НАТО. Иначе очаквайте ТРЕТИЯ ПОРОБИТЕЛ на българите Русия отново тук.

Кат гледам новините то основно за твойта любима кочина Кравария Америка-страната от третия сяят говорят ве! кой кой убил, кой кой застрелял 30-40 милиона безработни...10 000 000 бездомници 30 ТРИЛИОНА ВЪНШЕН ДЪЛГ И ВСЕ ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ ВЕ! Кочина си е Америка така че хващай багажи и право към гетата на Детройт и Бронкс!

разкарай се ве тъп трол, не ви минава скапаната пропаганда вече

наглостта на краварите е безпределна. на всякъде "освобождават" непоканени

Сега въпросът е, дали Путин съзнава, че е на прага на самоубийство, или не, но резултатът ще е такъв. Той се ежи само за да надъхва тъпаците в Русия и у нас, за съжаление.

Хари ти си на прага да забременееш ако не спреш да пускаш на цигани и негри :)

"Докторе", ако пожелаеш, може да се легитимираш и да се видим, да си ги премерим и съм сигурен, че след това ще офейкаш, едва ли ще си толкова наежен, както пред лаптопчето си!

Добре, сега да правя ли резервация за почивка на море? Все пак не би било комфортно да ти прелитат ракети над главата докато се къпеш с децата. Добре, че руснаците са собственици на жилища по цялото ни Черноморие, не вярвам техните да стрелят по тях.

"Бойно поле Украйна", само сега на PlayStation и с преки включвания в най-гледаното време!

Не Путин, а лудите говеда искат да направят война! Нещата са прости, краварника Америка иска да попречи на Европа и Русия да се сближат, особено да попречи на изграждането на Северен поток-2. Като за целта искат да направят една войничка в Украйна за да могат после да наложат санкции и да накарат Европа да престане да купува руска газ а да купува краварска газ. Другото което е иска да предизвика нестабилност на границите на Русия като за целта използва свойте украински подлоги като Зелката. Само че Русия директно си го каза на украинското бидло! Ако ни съсипете плановете за бизнес с Европа и доходите от продажбата на газ и петрол за близките десетилетив със спирането на Севертен поток 2, то тогава просто вече няма да има такова географско понятие като Украйна а и вас няма да ви има..в прекия и преносния смисъл..Демек че ще им взимат всичките бизнеси и парички..а някой ще се разходят и до оня свят. Затова и украинския дебилен говедарски елит напълни гащите и дръпна назад...Защото знаят че когато става дума за геополитика, сфери на влиание, пари и икономически интереси, руснаците не прощават! Факт!

Понеже виждам, че Русия е много ларж в отношението си към референдумите дали ще се съгласи германската армия да установи контрол върху държавните учреждения и после да се проведе референдум за присъединяване към Германия в Кьонигсберг? Защото точно това се случи в Крим - руски военни части блокираха в казармите украинските военни, установиха контрол върху държавните учреждения в Крим, принудиха депутатите им с оръжие да се съберат на заседание и да приемат декларация за присъединяване към Русия!

Ми те швабите пробва веднъж, и това не свърши добре за тях...След това се вееше червения флаг над Райхстага...Просто Факти

Значи първо, Бусдевера трябва някак да се окаже в Калинградска област, щото от Кьонингсберг "Вермахта" беше поизгонен, та затова името е леко посменено. Останалото е въпрос на техника. А щях да забравя, Полша ще трябва да пропусне през себе си Бундесвера, за да се настани в Калинградска област и да рискува да се озове в положението от 1939-та. Поляците може да са всякакви, но толкова тъпи не са.

Единствения гарант за мир в Света - САЩ

Абе, Вова! Щом САЩ са гарант за мир в света, би ли проверил този гарант в колко от войните от 90-та година насам участва? И колко от тях той лично е запалил? Май си се объркал и искаш да кажеш, че единствения гарант за война в Света е САЩ.

единствения гарант за война - САЩ и това го ВИЖДАМЕ на много места, за разлика от тъпата ви анти-руска пропаганда

чудя се тези по долу какво ще говорят след като загуби на путин му остава да тръгне да "освобождава" руснаците закупили имоти на българското черноморие.

Ехххххх, тези мръсни руснаци до къде я докараха - гласят се да подпалят нова световна война ....

и защо руснаците се гласят ве олигофрене? тяхната армия си е в Русия, а не на другия край на света да провокира други държави, аве може ли да сте толкова прости и промити мозъци, направо не мога да разбера ...

Тяхната армия е в Крим, Донбас, Луганск, Сирия и т.н., а не в Русия, но ти явно си сляп или тъп!

в Сирия е по покана на Сирийското правителство, за ралика от американците, които са натрапници-окупатори, Крим е руски така, че е нормално да има руска армия, покажи ми снимки на руската армия в Донбас и Луганск можеш ли?

Откъде накъде пък Русия щяла да предизвика война в Европа, ако нахлуе в Украйна?! Украйна има вземане - даване с Русия и САЩ, а не Европа. Да не говорим пък, че САЩ въобще нямат работа в региона.

Ами не ги разбираш тези неща - стой си на село !

Що за тъпо заглавие??? Не Путин , а САЩ могат да предизвикат война. Когато влезеш в чужд двор и те ухапе куче, то ли то ли е предизвикало ухапването или този , който се е намъкнал там където няма работа???

Ахмако, не САЩ влизат в чуждия двор , а пРосия се готви да влиза в Украйна Понял ???

аве ти наистина ли си толкова тъп и промит мозък не знам? американците не влизали в чуждия двор? аве ти сляп ли си къв си? кой е в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан и не иска да си тръгва? кой има 900 военни бази по целия свят, как може да има толкова прости хора не знам

Всъщност "базите" не са 900, а под 800. И под "база" се разбира всяка локация, където има американска собственост на военните. Дори и обикновен пропусквателен пункт със 2-ма войници и кабинка се брои към "базите".

Путята да си спомни какво се случи с руснаците в добруджа 1916г,как подписаха унизителния Брест-литовски договор и как се освободиха 10 държави от робство,на какво ги направиха японците в Цушима и Порт Артур,как ги плениха при Таненберг,Афганистан,как на дъното на океана лежат 8 руски атомни подводници.

Забравяш най-унизителната война с Финландия

Абе идиоти-не ви ли писна с тая Добруджа, бе? Едно недоразумение, една локална издънка. Ако руснаците не бяха хапочнали и спечелили войната от 1877-1878 гг коя държава щеше да воюва срещу тях, бе изроде? Извпдил от интеонет няколко нищогезначещи и локално загубени битки. А кой развя знаието на победата бе тикво? И къде щеше да бъдеш ьи бе, циганино? Най-вероятно щеше да си изгорен в концлагер от любимите ти покровители. Аман от тъпи говеда. Учете тстория.

Значи САЩ се месят навсякъде а иначе може ли Русия да почне воина... Е НА ТОВА МУ СЕ НАРИЧА ПЛАТЕНА СТАТИЯ

И къде по точно се месят САЩ ?!?!?!? Или разпространяваш руска пропаганда ....

Може ли Путин да предизвика война? айде на тея малоумници пак Путин им е виновен, че защо Путин да предизвика война? той ли струпва войски на американската граница и праща кораби в Мексиканския залив? бати пропагандата бати идиотите, не знам кой нормален човек с малко акъл би се вързал на тея глупости

Всеки по-вещ, инфомиран и разсъждаващ човек, знае, че ако Русия навлезе официално в Украйна, ще загуби войната. Украинската армия е отлично въоръжена, украинските войници, за разлика от руските, ще защитават родината си /положението не е като през 2014 г./. Който си спомня, знае как редовната руска армия загуби 2 чеченски войни, и то срещу отряди доброволци, а сега плаща милиарди на чеченския главорез Кадиров да не излязат от федерацията. Сега има много войнствени патриотарчета в Русия, вярващи в завоевателните великоруски походи, но на война с хиляди жертви нещата бързо променят настроенията. Ще си спомнят и за Афганистан, Сирия ...

Лоши енфиета шмъркаш!

И Финландия

Русия няма никога да допусне това, което упорито се премълчава от западната пропаганда - геноцида срещу руското население в Чечня. В това ще се превърне Донбас, ако украинците влязат в него.

1. Чечня 2. Украйна 3. Сирия 4. Либия

Мозамбик Либия Сирия Ирак Уганда Сомалия Афганистан Косово Хаити Босна Панама Гренада Ливан Виетнам Корея

глупако, кой пръв нападна Либия и Сирия ве? ти ако не помниш ние помним, и не са руснаците идиот

Навирайки се между шамарите САЩ има вероятност да загубят също и 1/3 от своята територия - АЛЯСКА. РУСИЯ може всеки момент да преразгледа договора за покупко-продажбата на Аляска в който предоставя ползването й от САЩ за определена сума. Но сумата е нищожно малка затова договора ще бъде обявен за НИЩОЖЕН т. е. невалиден и Сащ ще трябва веднага да върнат АЛЯСКА на РУСИЯ.

Гарантирано ще последват ядрени удари срещу пРосия !!!

От глупав по-глупав.

Използвам момента да попитам ДБ и те ли са за излизане от НАТО и ЕС, като новите/старите им приятели от ДПС, БСП , ИТН и онези, хвърлящите храна!

Американски писател Гор Видал съобщи, че след Втората световна война САЩ са водили 300 войни в различни краища на света. Ето някои от държавите, в които САЩ използваха военна сила под претекст установяване на демокрация, борба с тероризма или някакъв друг благовиден предлог: - Китай 1945-1946 г. - Корея 1950-1953 г. - Китай 1950-1953 г. - Гватемала 1954 г. - Индонезия 1958 г. - Куба 1959-1960 г. - Гватемала 1960 г. - Белгийско Конго 1964 г. - Гватемала 1964 г. - Доминиканска република 1965-1966 г. - Перу 1965 г. - Лаос 1964-1973 г. - Виетнам 1961-1975 г. - Камбоджа 1969-1970 г. - Гватемала 1967-1969 г. - Ливан 1982-1984 г. - Гренада 1983-1984 г. - Либия 1986 г. - Ел Салвадор 1981-1982 г. - Никарагуа 1981-1990 г. - Иран 1987-1988 г. - Либия 1989 г. - Панама 1989-1990 г. - Ирак 1991 г. - Сомалия 1992-1994 г. - Босна и Херцеговина 1995 г. - Судан 1998 г. - Афганистан 1998 г. - Сърбия 1999 г. - Афганистан 2001 г. - Ирак 2003-2012 г. - Либия 2011 г. - Сирия чрез армия от терористи. Американците нямат стигане.

Що за тъп въпрос...Можел ли Путин да предизвикал война ? Исторически погледнато Русия никога не е започвала войни. Тя само ги завършва. Путин не е военнолюбец. Не се опитвайте да го дискредитирате. Защото всички знаем кой подпалва войните и идва накрая да обере парсата. Това, обаче Путин по отношение на държавата си и народа си, независимо къде се намира, няма да допусне. Аман от военнолюбците отвъд големия гьол. Обичат мириса на барут, на кръв, на разруха...Обичат войните, но да са далеч от тях. Други да мрат, други деца да плачат, да осиротяват, да осакатяват...те само да се ояждат и тънат в дебилност. Селски тарикати и хитреци !

"Може ли Путин да предизвика война?" Путин- НЕ! За НАТО и САЩ обаче не е никакъв проблем!

Путин е абсолютен агресор. Не знам друг руски президент за последните 50 години освен Путин да е завземал територии от други държави.

Сега са тръгнали да я завземат. Чакаме да го видим.

да се изхранва и поддържа армия е много скъпо удоволствие. Там е ключа от бараката, няма малоумници които да искат да воюват с Русия, но ги бъзикат за да харчат кинти които и без това не им достигат.

Нито педя европейска земя на московската азиатска сган.

от лакомията на путин ще му остане само подмосковието.Една империя като тръгне да се разпада няма връщане.

то това е россия около масква всичко друго е "доброволно" присъединено към "могучая".

и двамата сте жалки платени педераси

От прочетените коментари се налага един извод: България вън от НАТО!

тука пишат двама рубладжии..ха.ха по цял ден. Е как ти се ще да четеш глупостите дето сте написали..ха.ха

Абсолютно прав сте . Влизането в нато е най голямата грешка на България след 1978година.

Не, Путен не може. Но виж САЩ като - нищо!

Отчет на ОССЕ от края на 2020 г. ЦИТИРАМ: Този доклад обхваща периода от 1 януари 2017 г. до 15 септември 2020 г. През този период СММ (Специалната Мониторингова Мисия на ОССЕ) потвърди 946 цивилни жертви... Брой на жертвите по региони и контрол: • 750 в област Донецк и 196 в област Луганск (ТОЕСТ ОБЩО 946) • Области, контролирани от правителството: 223 в Донецка и 47 в Луганска област • Неконтролирани от правителството области: 513 в Донецка и 144 в Луганска област • Зони, които не се контролират от никоя от страните: 14 в Донецка и 5 в Луганска източник: https://www.osce.org/files/f/documents/d/9/469737.pdf Видно е, че жертвите сред "сепаратистите" в Донецка област са два пъти и половина повече отколкото в контролираните от Киев райони. А в Луганска област са ТРИ пъти повече. Тоест укрите убиват двойно и тройно повече хора. Говорим за гражданско население, за цивилни. При ранените съотношението е същото. Виж стр. 4 и стр. 12 от Отчета! Сега по възраст: Брой на жертвите по пол и възраст • 531 мъже; 315 жени и 100 деца (73 момчета и 27 момичета) 100 деца!!!! Отново казвам: ТОВА НЕ Е РУСКА ПРОПАГАНДА, А ОТЧЕТ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА (ОССЕ), в която 95% от наблюдателите са от страни на НАТО.

тъпия путкин ще иска да защитава и рускоговорящите по българското черноморие.Ще яде хурка както я ядоха руснаците в Добруджа 1916г

рускоговорящите по българското черноморие са ТУРИСТИ! А тези в Донбас си живеят там от векове, те са местно население.

Някoй

освен това по черноморието ни има максимум 20 000 човека руснаци, а в Донецк на 4 милиона! Схващаш ли разликата?

Крайно време е Русия да се обозначи с няколко дивизиона "Искандер" в Куба!!! Тъпите кравари разбират само от сила!! НАТО подтиквани от САЩ ще запалят Европа, но първо този път ще изгори САЩ!!! Другите да си правят изводите сами!

Евреин и монголец се загрижили за руско говорящите в Украйна.

ФАКТИТЕ СА РАЗЛИЧНИ: Украйна обстрелва Донецк и Луганск!, а не обратно ! Не "сепаратистите" нападат Киев, а бандеровците нападат Донбас. Украйна напада Довнбас и убива холата там, а те се защитават, защото са против преврата през 2014 г. Русия не напада никого, а предупреждава Киев какво ще се случи, ако Зеленски вкара армията в Донбас, за да избива населението там.!

и за това умират украински военни. желЕзна логика.

Някoй

разбира се, че ще умират, щом нападат и стрелят срещу Донбас! Ти какво очакваш? Отбраняващи те се да стоят със скръстени ръце ли? ОНЗИ ДЕН ЦИТИРАХ ОТЧЕТ НА ОССЕ - ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ СА ЗАГИНАЛИ ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ПОВЕЧЕ ЦИВИЛНИ В ДОНЕЦК И ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ В ЛУГАНСК, ОТКОЛКОТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА! Това са фактите!

Това е рецептата за вадене на отровноте зъбки на Блядистанци Мдааа

да си чувал за С-400, за другите руски ПВО-та? А да си чувал за новите руски хиперзвукови оръжия? А да си спомняш колко самолета и пилота имат бандеровците и колко има Москва?!

чухме ги С400. Свалиха един товарен самолет в Сирия и пропуснаха над 40 томахавки.

Може да се задържи още малко на власт с една малка война За повече няма силици

прав си - Путин е на власт 21 години.. ще се задържи още толкова с една малка война.

"ще се задържи още толкова с една малка война." - тъпа, тъпа мурзилка, та дрънка:):):) Сам си призна кой иска война и с каква цел, хехехе!!! Дано супервайзорът ти види това и те санкционира!

От КГБ-ешници нищо добро не може да се очаква.

След като години наред Русия остави Украйна в калта сега се е загрижила за руснаците там...А защо Запада не се опита да покаже доказателства дали болшинството хора в Донецка и Луганска област искат да са към Русия? Може би няма много такива. Може и под натиск да са взели руски паспорти..? Обаче да се влезе там и да се види истината сигурно е много трудно. Но да позволи Киев НАТО да започне военни действия е лудост. Земята им ще стане огън

Надявам се война да има но на територията на САЩ

НА 14 ГОДИНИ СИ... ИЛИ ПО-МАЛЪК. Само тъпо хлапе се надява да има война където и да е.

Що бре във Сърбия да не би да имаше нещо различно ош ВОЙНА

НАДЯВАШ СЕ... на ВОЙНА. НЕ си ли идиот ми кажи?

Някoй

В момента и в САЩ се води война - расова. Негрите срещу Белите. Само дето още не знаят и не гърмят масово, а само тук та. Но това ще се промени скоро!

Всичко написано в тази статия е представено наопаки! Накратко: Украйна е агресорът, Украйна призовава НАТО за "помощ", Украйна обстрелва източните провинции Донбас и Луганск! Украйна напада - Русия предупреждава! Ако укрите не се укротят и не престанат, а продължават да заплашват и да обстрелват, тогава вече може да стане напечено, за което не ми се мисли! Да му мислят Шкембе-войводата и Президентът!

По точно ще ударят там където се вземат решенията за удари-Пентагона

ще ударят бледите си кльощави дупете в твърдите негърски бани. Както правят дъщерите и жените им.

Да си чувал репликата руские идут-и един хамерикански генерал скача през прозореца-ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ

това което виждам от парадите е 50кг войничета в редици носят автомати. Метър и 50 танкисти с дръпнати очи бутат консервени кутии по площади. Или не си гледал парадите. Ааа... видяхме и как Безсмъртния полк (Дето се криеше на времето зад жени и деца в "обсадите" ) дето се молеше Путин да отмени парада заради Ковид-а.

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!“ а русначетата след боя казваха: "Бягай, Бягай.... Колева идва"

сте я предъвквали тази победа. Видяхме какъв беше резултатът от толкова много победи - Втора национална катастрофа, загуба на български земи и стотици хиляди жертви