Все по-тежко в Москва, Путин благодари на Борисов

Владимир Путин благодари на Бойко Борисов за помощта, която България оказва на Русия при гасенето на пожарите. Москва е обвита от гъст дим, в града бе ударен пореден температурен рекорд.

Обратно в новината

Коментари - Все по-тежко в Москва, Путин благодари на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ной

"Пресветая богородице, спаси нас!" - естесвено, че ще помогнем на Русия.Преди години, когато горяха нашите гори получихме неизмерима помощ от Русия, чрез самолета Ил-76. Да припомня само... [url]http://www.hs.government.bg/news/250707.htm[/url] [url] http://news.ibox.bg/news/id840451479[/url] http://news.ibox.bg/news/id840451479

до рускиня:плоха дорагая ,очен плоха . с чем ти не согласна ?я сказал что на руском народу надо помогат в ети тежолие времена. ето не означает что не могу коментироват виновники дла все беди на руском ,болгарском и очен много другух народов.да ,точно все лилипути и евреи каторие правлят вашу державу уничтожили еио и не толко еио и много другие государства . с чем сдес не согласна ? или ето не так? ето уже факт дарагая. так что слоули даун или успокоися и подумаи чут -чут ес ли можеш прежде чем писат такую болтавню или х....у

дО ВЕЛИКИЯ ФИЛОСОФ ЖОНИ: В момента Полша , чехия и Германия заляти от вода също благодарение на управление на лилипути? Не бъркай природно бедствие с политика. И още нещо - тегло на държавния глава не е прямо пропорционално на негови знания . Само на ферми за животни гледат големина и тегло.

Добре помощ много добре НО ЗАЩО АБРАМОВИЧ НЕ ПОМАГА? АМИ ДРУГИТЕ "НОВИ" ОХРАНЕНИ РУСНАЦИ??? КАК МОЖЕ СТРАНА С КОСМИЧЕСКИ ТЕХНОЛОГИИ ДА ИСКА ПОМОЩ ОТ ЧУЖБИНА ВКЛ.ОТ БЕДНА ( НАИ-БЕДНАТА В ЕВРОПА!!) БЪЛГАРИЯ??? ЗА ТЯХ И НАС САМО ДЖУГАШВИЛИ МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ РЕД -ЖАЛКО НО БЕЗ ТВЪРДА(АМА МНОГО)РЪКА НИЕ И ТЕ НЕ МОЖЕМ..ДА СЕ ОПРАВЯМЕ ..ЖАЛКО!!

Бойко, не се бъркай в делата Божии! Това е Божие наказание за Антихриста?!

Приятел в нужда се познава!Най вече когато се отнася за трагедии от такова естество. Природата не прощава на никого.С гордост мога да кажа,че съм удовлетворена от постъпката на премиера,защото това е отношение на целият наш народ към съпричастността на нещастието на руския народ. Не трябва да се бият фанфари-това просто е една нормална човешка постъпка.

г-н Путин НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ също така да БЛАГОДАРИТЕ и на всички тези обикновени хора, знайни и незнайни, които Ви гасят пожарите, а не само на тези, които са ги пратили.

Господи, защо винаги наказваш невинните, заради престъпленията на виновните?! Разрушителите на "Христос Спасителя" до сетния си миг се тъпкаха с хайвери и скъпи вина, а кръстът понесоха бедните, нещастните и изтормозените до десето коляно след тях...

"разрушителите" - голем праз...и ктаого спостроиха пак кво ??? големи яйца....смешник

медвепутите са забравили че трябва да се строят и водопроводи .трабите отидоха за газопроводи и петролопроводи.трябва да се помогне ха рускя народ изпаднал в безижодна ситуаця и беда благодарение на некадарното управление на лилипутите в кремал.

Придурок - избърши злобни лиги. Има хора и има такава измет като тебе. Не забравяй че не си застрахован от злополуки.

Спасибо братья, болгары, мы выживем, не волнуйтесь за нас. В печах Гитлера было хуже! Мы, выживем!. Мы Победим!

Няма по-нормално нещо от това, да поискаш да помогнеш в такъв момент. Повече от нормално е даже. Ако беше обратното, щеше да е скотско. Братушките са понесли несравнимо по-голямо бедствие и са издържали и победили във война, която би буквално заличила всеки друг народ. Ясно е, че ще се справят и с това, несравнимо по-"малко" зло. Но колкото по-бързо, толкова по-добре, за да се избегнат страдания и жертви, включително на децата, които изискват специална защита и грижа. Добре е, че нашите правят най-естественото нещо на света е, че искаме да сме им полезни. Неестествено е, ако бием непрекъснато тъпана заради това. Сякаш, че нормален човек може да постъпи друго яче - т.е. само да седи и да гледа. Да завалят дъждове, да се захлади, да помогне и природата малко накрая. С братушките сме.

Спокойно, все нормально.

Браво на момчетата! Този път браво и Борисов, за съпричастността му към проблемите на хората в Москва.Ето това е- няма значение дали се обишаш с някого или не, няма разлика в политическите цветове,при нужда се помага на всеки. Дано и държавата да възнагради героизма на тези които са тръгнали , оставяйки домове и семейства,без да знаят дали ще се завърнат.Много здраве на всички тях!

А преди няколко месеца на конференция за глобалното затопляне, Путин , иронично подхвърли, че Русия се нуждаела от градус , два в повече.

Отдавна не съм си го мислила, но сега се чувствам горда, че съм българка.

Браво!Когато се помага няма значение дали си малък или голям , а какъв си.Нека бъдем по-често хора.

Стига писахте глупости. Огнената стихия е ужас и безсилие. Това, че България е пощадена от сериозно природно бедствие трябва да ни радва, но да се отнасяме с респект към изпитанието на другите.

пожарникарската професия е много достойна,така, че ирония с това е неуместна и злобна.

Съпричастен съм към бедстващите хора в Русия. Гордея се, че наши мъже имат възможнаст и успяват да помагат на място. Нека пострадали от пожарите да се възтановяват у нас. Но изобщо не ме интересуват политиците и тяхните прегръдки, ръкостискания и благодарности. Не вярвам на тяхната безкористност.

Браво на пожарникарите! И на ББ, който ги изпрати! Ама това със спасеното село с 300-годишна история е много смешно. Че там всичките села ( и не само) са с дървени къщи, затова им викат деревни, и затова горят като коледни елхи. И че са от 300 години (къщите) едва ли прави селото историческо. Този тип къщи ( от борови греди) са много удобни за студените северни страни (Русия, Полша, Финландия), но и много пожароопасни в горещите дни като това лято.

Не може да се отрече, че в кризисна ситуация Бат Бойко реагира бързо и точно! Не случи на икономически екип, но ако сте забелязали, тази година у нас горски пожари не е имало. Нещо което беше често явление преди.... А и помощта която оказваме на Русия е правилен ход, както и да го погледнеш! Веднъж да съм доволен, че гласувах за тоя екип! Евала!!!

БРАВО НА ББ ПРАВС И БРАТО,НЕ БИВА ДА ОТРИЧАМЕ КОГАТО ИМА ЗАСЛУГИ И ДА КАЗВАМЕ НА ЧЕРНОТО БЯЛОМНОГО ДОБРЕ И НАВРЕМЕ РЕАГИРА,НЕ МОЖЕ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНИ.КОГАТО НИЕ ГОРЯХМЕ СПОМНЯТЕ ЛИ СИ,ЧЕ НИ ИЗПРАТИХА БЕЗВЬЗМЕЗДНО САМОЛЕТ ИЛ...ПРОСТО ПО ПАМЕТ НЕ СИ СПОМНЯМ НОМЕРА,НО ТОВА НЕ Е ВЗЦНО,СЕГА БОЙКО ОТВРЬЩА НА ЖЕСТА. ОБАЧЕ СИ МИСЛЯ АМИ ПРЕЗ 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА,КА СА ИЗДЬРЖАЛИ ХОРАТА ТО БОМБИ ТО ПРЬЗ КАЛ Е ХВЬРЧАЛО,ТО КОЛКО МНООООГО СГРРАДИ СА ГОРЕЛИ,АМИ ПРЕДИ КОГАТО БОМБАРДИРАХА СЬРБИЯ?!

Пич не е излагай и в Полша няма пожари ха познай защо тук в София валеше всеки ден в продължение на седмици какъв пожар да стане .....

браво,най накрая нещо добро от страна на тази "държава".

От 2002 г. до днес Русия си съсипва пожарната служба, вкарвайки я в грандоманското безумие МЧС/мис/. От тогава са световни рекорддьори по брой на загинали от пожари на 1 мил. население. Това което се случва днес е закономерно следствие от безумната централизация и реформи /каквито и БГ направи опит да извърши по Руски образец, а не по ЕС модел/.

Глупости!

браво трябва да си помагаме с русия защото днес те горят но утре ще горим ние и тогава и ние ще имаме нужда от помощ както се случи преди няколко години

добат зест на борисов. рускят нароед не е виновен за имперската политика на своите дарзавници и за азяцкя комунизам които имперята на злото ни насади, та още не мозем да се оправиме. рускят народ е наш брат, а комунягите - наши общи врагове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дайте да не си правим шеги с природните бедствия и страданията на хората.

Ти тъп ли си, неграмотен ли си или не си си направил труда да прочетеш статията? Май си минал само с голямото заглавие и затова пишеш глупости- благодарил му е че е изпратил хора да помагат и е оценил високо професионализмът им... Аман от такива като теб!

Айдеее, пак цъфнаха или по-точно се разпенявиха ГЕРБ-ерчетата : ) Понеже изчетох статията от първата буква на заглавието, та до последния препинателен знак (който е точка, само за сведение) и част от реплика на Путин ми направи впечатление: ...това е голям морален жест.... Това е обидно, ако е казано наистина! Значи маса наши хора отишли там и фактически гасят и спасяват, но иначе е просто морален жест?! Ама да си горят тогава бе, а ние можем да ги подкрепяме морално и от тук. Колкото до Бойка, ако досега не го е направила, то 100% тези дни или малко след като приключи мисията на нашите там ще чуем нещо от рода на: Аз пратих! Аз гасих! Аз! Аз! Аз!. Нищо ново.

И ти не ставаш!

Каква ирония на съдбата... След събора на БСП на Бузлджа на който Сергей Станишев изрече словата: "И на някои пожарникари ще им кажа: Не се гаси туй що не гасне!" и о ужас, о господи - огнен ад се стовари над братска Русия и тези които се опитват да гасят туй що не гасне изведнъж се превърнаха в спацители и братушките ги благославяха :-D

Всичко би било чудесно , ако не беше намесата на еврокомисар Кристалина Георгиева с мерките които ЕС предприема. АМИ ТАЗИ ОПРАВИ ХАИТИ , И СЕГА ВЕЧЕ СЕ Е ЗАЕЛА С РУСИЯ. За да добиете представа какво е станало с европейските и другите помощи отпуснати за Хаите е хубаво да изгледате филма на Генка Шикерова "Хаити...Все още в очакване". За да направите това наберете в търсачката : " bTV - Хаити...Все още в очакване ". Ако имате търпение да изгледате втората част от филма ще разберете, че отпуснатите помощи изобщо не стигатат до хората на тази изстрадала държава. КАКВО СТАВА С ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА ХАИТИ БЕ Г-ЖО КРИСТАЛИНА ??? В ЧИИ СМЕТКИ ПЪШКАТ ТЕЗИ СРЕДСТВА ??? Нали сега няма да организирате с шефа на Световната банка Робърт Зелик дарителска кампания в помощ на Русия и бедстващото и население.

тя управлява пари на Евр(оп)ейскяи съюз не схващаш ли ...тоя Зелик кат го гледаш как ти се струва а?? - рыжие , пятнистые, носатые, жадные и хитрые при том ....)))))

Хора сме и трябва да си помагаме.

Браво. Вечна дружба между България и Русия.

спасибо, брат. все нормально.

Е как няма да го поздрави, ББ е пожарникар все пак.. и разправяйте след това как не се справя.. :-)