Радев: Отивам в Москва, политиците да внимават с оръжията

Президентът Румен Радев потвърди, че му предстои посещение в Москва, което ще се състои малко преди Деня на славянската писменост - 24 май.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Отивам в Москва, политиците да внимават с оръжията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не рабрах с какво са въоражени политиците ....да не са пазарили грипените тайно.

Не му барайте грипена бе

Да не се връщаш! Вземи и тъпата си кобила!

Тоя прилеп нещо се е вживял в ролята на прецедент ! Кой го бръсне за слива,че дава акъл кой какво да прави в държавата? Никой не му е делегирал такива правомощия! Не познава ли конституцията? май,не!

Да отива и да не се връща. Те от там ни го избраха и с рамото на руския агент Ахмед Доган.

отива на поклонение

Четейки коментарите и отзивите към тях, нямаме шансове да се оправим скоро, даже никога.

Г-н Президент,никак не се връзва Вие да сте на този пост.Нито можете да се хилите като предшественика си,знаете и говоритеанглийски и даже руски език.Можете да мислите и да отстоявате дори пред руският Птриарх българското.С две думи за европейски политик не ставате-имате българско самосъзнание

Путю как мое се обръщаш към другаря тавариш с тва буржоазно господин

Г-н Радев,много ще Ви е трудно.Вие нито можете да се хилите като предшественика си,а на всичкото отгоре даже знаете и английски, и за ужас на всички в министерският съвет. Даже казвате,че и руски владеете.От Самуилово време е трудно да си окат(виждащ) в царство на слепци.

Диалог и дипломация.Това му е майката.Не бомби и закани.Подкрепям Радев.

Нека някой от пишещите по-долу соросоидчета ми обясни РАЗУМНО /ако може/ защо пък да не отиде в Русия. Трябма ли за това да иска разрешение от САЩ и Брюксел или ние сме суверенна държава и не трябва.

Обяснявам ти веднага. Да заминава веднага в Русия и повече да не се връща!

Иде бе баце какво ще плямпа там не е от значение, но ще четем поле десито какво е обличала , носила ли е гащи или не.И много важнно путинчо ще му направи подарък. А пък и кимчо кат разбере колко го ценят рашките, ще вземе и той даго покани.

Някой от пишещите по-долу соросоидчета, може ли разумно - повтарям "разумно" - да ми обясни, защо пък да не отиде в Русия. Защото ако сме суверенна държава, може да отиде и в Китай, ако не сме - без разрешение от господаря - не може. Така ли е.

Браво на Радев.Политиката ни трябва да бъде балансирана.Западняците се зъбят,но те са далеко.Ние сме на топа на устата.Както виждате Меркел мълчи и си плете кошницата.Трябва не зъбене ,а ДИПЛОМАЦИЯ.Това и прави Президентът.Всичко трябва да се реши с дипломация.Това до заяви и ЕС.

Другаря става все по зле и държи все по неадекватно.Вижда се ,че се е изчерпал политически,говори глупости и явно не може да преодолее зависимостите.За да изпъкне с нещо решил да ходи при Путин да развива " скавянската" култура точно по време на световна конфринтация и явно използване на химическо оръжие.Ония от изток само ше го използват ,ха добре дошъл , мерят му багажа,а и да не мисли че друг ще му обърне внимание.Много елементарно поведение.

Българското изобретение демократично-мафиотска диктатура означава: до обед лъскаш обувките на Кремъл, а следобед целуваш членовете на политбюро на ЕС в Брюксел. На следващия ден докато си пиеш кафето се кълнат във вярност на НАТО, а надвечер прибираш комисионната за ремонта на МиГ 29 и реанимацията на АЕЦ Белене. Лозунгът е: Демокрация. Зад него шетат мафиоти на държавни постове и заплати. Тази наука е усвоена от кадрите на КГБ и ДС те и до днес управляват повечето процеси у нас.

Повече "диалог" каза другаря,а бе сякаш не е завършил военно училище,не е специализирал в САЩ , не знае какъв е режима в Русия и Сирия и, че диалога не върши работа с еднолични режими.Всяко отстъпление или компромис от такива лидери е равно на унижение,губи се ореола на властта,затова всяко явно престъпление се преиначава ,прехвърля на друг,армия от манипулатори по дезинформация започва работа около ореола на " бащицата".Радев от Марс ли пада или чака поредната порция финансиви активи за да продължи зависимостта си на марионетка.

Режим има само в главите подобни на твоята-голяма и умна в която много бръмбари може и унгарска табла да играят

Лакей. Ще ходи да сервилничи.

Лакей е плевньо..

Какво толкова има в Русия, та тегли толкова много политици от България. Бедни са, нямат пари, източват българската икономика. Немците наливат пари в нашата икономика- инвестиции ,структурни фондове, работни места а Радев не ходи в Берлин. Масква та Масква. Сидеров същия. Бива ли така? Искат да падат санкциите, а ние сме загубили 20 милиона за 4 години. В същото време Лукойл ни завлича с милиарди невнесени като данъци. Бива ли такъв мазохизъм от страна на нашите родни политици.

Ти па къде ги виде тиа политици?

ПРЕВОДНИ РУБЛИ ИМА ...

И по леко с чупите в кръста пред мужиците щото както е обран може да бъде отзован.... мдаа

"в русия съм, в русия съм"

И като започне да целува ръка на Господаря си , да помоли и за една разходка с ракета .

се лее по коментарите ТУК! А колко още коментиращи са блокирани!

За това беше избран с голямо мнозинство този прекрасен президент Румен Радев.. Браво на Радев!

Няма да може да дойде, резидентът ще иде на крака Путин скоро ще бъде обявен за издирване заедно с Башар и няма как да припари в ЕС

В рушкото посолство... Онзи ден му набиваха публично чемберите и още му се иска Явно му харесва ...

След визитата на Радев в Москва, ще има и ответна такава на Путин в София. Добре дошъл в България -господин Владимир Владимирович Путин! Това е най-хубавата новина от много време насам!

и стари яйца ще го посрещнем!

да стигнете до там, защото на площада ще има милиони Българи, които ще се радват на тази среща.

Ще го посрещнем с Пикаещ Шпалир Да му обясним Българската история Само да посмее де, че не е от най-смелите

Г-н Дайнов, швейцарският президент посети Бангладеш- това означава ли, че мноооого го е закъсал? Просто размишлявам.

....да смятам ли, че Бангладеш също е империя на злото?!

МНОГО Е ПРАВ ПРЕЗИДЕНТА! "Трябва обаче да се има предвид, че когато изпращаш цялата тази техника, тези оръжия се управляват от хора с техните амбиции и страхове. И само едно изтърване на нервите, една грешка и сме на прага на директен сблъсък. Ето това трябва да се отчита и затова моят призив е по-малко оръжия, повече диалог, каза още държавният глава.

Е това е! На някой да не муе ясно какъв президент имаме? Следва веднага логичния въпрос - Защо като е ТАКЪВ го назначи Борисов?????

Истински натовец, бравос!

Президентът ни седи разкрачен като Крали Матко,но явно не е добре запознат със съдбата му.Добреще е да се запознае с действията на Марко,зада разбере какво може да очаква един РАЗКРАЧЕН политик.

Дир.Бг Скрийте тази новина, много соросоиди са получили инфаркти предполгам. За доброто на тяхното здраве не я показвайте сега тази новина.

се лее в коментарите тук! А още повече коментиращи са забранени или изтрити от цензурите ТУК.

Президент Радев изпълняв предизборните си обещания. Той още тогава заяви,че ще посети Москва, наравно с Брюксел и Вашингтон.

подвеждащо заглавие??? На титулната страница-Радев:Отивам в Москва, политиците да внимават... В текста-...политиците да внимават с оръжията... Това случайно ли е ?

Като чета този форум и излиянията на гербаджийските тролове, мисля че бат'Бойко се готви за президент! Шоуто продължава!

От 1989 г.да сега се смениха няколко президенти.За пръв път,обаче имаме истински - такъв,който го е еня за България,такъв който не се страхува да каже на висок глас:.ЦАРЯ Е ГОЛ. Боже президента ни пази!

Бе ти да не си спал в мокри чаршафи ??