Властите в Москва ще осигурят хубаво време за 9 май

Градските власти ще се погрижат времето на 9 май да бъде подходящо за честването на 70-годишнината от края на Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Властите в Москва ще осигурят хубаво време за 9 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе простаци касви са тези мерки защо не ги изброите що за изроди сте ще спрат валежите ще удължат светлата част на денонощието ли или с някой ядрен взрив ще повишат температурите над москва

Дир вие защитавате руската агентура в България.

Добре го е казал Путин. Иначе американците само му вдигат акциите. То хич не е случайно. Без Путин НАТО отиваше на кино, ама и на изток и на запад средния човек е прост и не вижда голямата игра.

Хубаво време с дъжд от ракети с 300 , вземете си каските.

РУСИЯ НИ ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО. НО НИЕ /ПОЛИТИЦИТЕ8 ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ ПРАВИМЕ НА ПО ВЕЛИКИ И СИЛНИ ОТ НЕЯ И ТЯ СЕГА НИ ГО ВЪРНА ТОВА ТУРСКО РОБСТВО- НО ВЕЧЕ С ПРАВО МОЖЕМ ДА ГО НАРИЧАМЕ ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ И УПРАВЛЕНИЕ ХУЛЕТЕ РУСИЯ, НАЛИ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ. ДАНО ХЛЯБЪТ, КОЙТО ЩЕ СИ КУПИТЕ С ТИЯ ПАРИ ВИ Е СЛАДЪК. ЗА ПАРИ СИГУРНО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОПЛЮЕТЕ.

Русия смени Турското с руско робство руска свиня такава , чети Вазов .Скапани дирчовци пак ли ще ме изтриете.

Не е по темата и е спам, ама от мен да мине.

путьо си!!.. елините ша ти оскубят брадата!...

Нямаме никакво съмнение!! Те и мир в Покрайната ще осигурят!?

Повечето страни членки на ЕС и САЩ бойкотират тържествата в Москва за годишнината от победата над нацистка Германия Разбира се, как ще ходят на тържества за победа над себе си. Тяхното поведение с всичко показва фашизъм. И без тоя селендурски акт е видно задушават, експлоатират, рекетират, натискат в локвата и просто убиват малките държави, населението им драстично намалява вижте нас, след 20 години просто няма да ни има всичко ни взеха, нямаме вече никаква икономика, лъжат ни надуто, децата ни избягаха Сега идиотски злобно правят всичко възможно народът на Русия да обеднее пак, да живее зле, за да завладеят по-лесно Русия и да я направят своя суровинна база. Е, И ТОВА АКО НЕ Е ФАШИЗЪМ!

Направо ме убеди да се върна от Германия и ти да си ми съсед... Имаш винкел и флекс, нали? Ще чакам съботите и неделите с нетърпение. ;) Ще псуваме всичко и всички и ще се напиваме с домашна ракия, защото по-добро от нея няма. Не, че не можем да си позволим 12 годишни уискита... ;)

12 годишно уиски - идеалът на всеки демократ

То бива невежество, ама твоето е покъртително. Най-напред, Англия и САЩ са съюзници на Русия във Втората световна война. Освен това Русия влиза във войната едва след като Германия я напада, дотогава са в приятелски неутралитет една към друга. Даже нещо повече - Русия подслонява военната промишленост на Германия, за да й помогне да преодолее ограниченията от ПСВ. Ако Хитлер не беше нападнал СССР, твоята любима държава щеше да се брои сред съюзниците на фашизма. Колкото до децата, които избягаха - забележи, че бягат все към западните държави, а не към твоята Русия. И последно, Украйна е суверенна държава и Русия действа агресивно като анексира Крим и като изпращаше войски да се бият и да отцепват райони.

Уточнение: Русия ЗАПОЧВА Втората световна война, нападайки Полша заедно с първоначалния си съюзник Германия.

Питай си путката!!

Питай си путката!!

Нема кво да пита! Този и путка не е!!.............

Какво им се месите на руснаците имат си празник 9 май, ще си го празнуват и както могат и искат, все едно те да ни се месят за 6 май!!! Май не сте Вие хората които трябва да давате наклон на .....

Абе, тая гвардейката с панделка ли се е накичила? Тия рускини кога ще спрат да се кичат с тия панделки, гледам и абитуриентките с едни панделки по американската мода от времето на Шърли Темпъл. Смехории.

Вервайте ми, всички, и тези, които няма да присъстват физически, телом, на Червения площад, ще гледат парада и гордите руснаци, вдигнали високо главите си на ПОБЕДИТЕЛИ в тази ужасна война. А вие, плужеци нещастни, плюйте колкото си искате и злорадствайте на воля. Историята не може да се пренапише, тя само може да се допълва и да се обогатява с нови факти. А фактите са еднозначни - над Райхстага е развято обикновено червено знаме със сърп и чук, а не някакво друго, на ивици и звезди например. Мдааа

Аз, плужека нещастен, живея в ПОБЕДЕНА ГЕРМАНИЯ и някак си не ми се живее в ПОБЕДИТЕЛКАТА РУСИЯ, просто като гледам ОГРОМНАТА РУСКА ЕМИГРАЦИЯ в посока от ПОБЕДИТЕЛИТЕ към ПОБЕДЕНИТЕ. А колкото и да си вириш главата, фактите са си факти.

Бравос на теб.

За сметка на това ще дойде президента на Горна Волта. "СССР=Горна Волта+ядрено оръжие."- Хелмут Кол.

По ти приляга ник ПЕДЕРУГА.

Колко си умен! Та колко бяха 242 рубли по курса?...

И най-интересното и важно е, че си спазват това обещание. Явно защото го могат.

посланик Тефт - крадеца (theft = кражба) :)))

Името му е Tefft, а не Theft. Произхожда от келтското Taff (Уелз) или Taffe (Ирландия) и е средновековна келтска форма на името David. Малко по-забавно е да се коментира напр. Куроедов, пък даже и Путин (твърде очевидно), но на вас това е сигурно забранено.

Всичко могат властите в Москва, тц тц тц. Питам се защо просто не се преместят в друга галактика, вместо да се ограничават само с тази ни планета? Велика простотия е, да вярваш във всемогъществото на някой човечец. Не по-малко велика простотия е да си проводник на такова дебелоочие!

позорно е анексирането на крим и боевете в източна украйна в 21 век позорно е поведението на европейски политик като талибан

В случай, че се наложи, подобни мерки ще бъдат взети и в Деня на славянската писменост и култура 24 май, съобщава руската агенция. Разбирай България ще се откаже от 24 май, понеже трябва да е на противоположна страна. Господаря да потупа кученцето...

България да се откаже от 24 май?! Ние сме дали тази писменост на братушките! Това е исторически доказан факт! Моля, имайте подобаващо уважение към основните ценности в обществото ни и не се гаврете с тях!

Я бе той народа ни ще си го празнува, ама Педераса и Тиквата у гъзолисците около тях трябва да питатдали може да празнуват славянски празник.

без фашисти на парада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

/руския/ слон - най-големия слон.Помните ли този виц? Руснаците могат всичко,само дето са гладни.Иначе всичко им е наред.

А ти, охранен ли си? Ако си, значи си народен представител.

Два любопитни факта свързани с тези паради.Войната срещу Финландия-правени са паради всяка година като този; докато е бил жив Сталин на 9май НЕ е имало паради. Който както иска да тълкува.

Хубаво,лошо на русията времето и изтича./На тази Русия/.

Това въздействие природосъобразно ли е?

Няма нищо по-хубаво от лошото време :)

Здрасти професора на физкултура Сега разкажи как завърташ двойките на студентите си Ако съм на тебе отдавна да съм те гръмнал

Хората искат мир и не искат да чуят за война. Това ги различава от руснаците.

Цялата престъпна измет ще се надува окичена с тенекиики пред малоумния мавзолей на мумията. Парад на азиатщина и дивотия.

теб те виждам на парад с кончита вурст-ще ти отива много на розовите прашки. може да си носиш и изкуствен секс атрибут да бъде пълна картинката. после може и кариера в бранша да направиш.

Руско кретенче, явно нямаш мозък за да измислиш нещо смислено. Ти си олицетворение на североазиатска простотия и слабоумие.

Кончита получи най-много гласове от азиатската кочина - т.е. там има най-много педали :))

Освен за война за друго руснаците не мислят. Вече седемдест години мина от този кошмар на дядовците ни, но продължават да ни досаждат със спомените за него. Нима тезе пари не можеше да бъдат похарчени за нещо по смислено. Ами някой правил ли е сметка какво влияние оказва върху екологията тези изкуствени промени във времето.

Че за какво по-разумно - бездомните са само около 5 милиона и само 40% от тях са деца. Какво толкова...

Хахаха, Русия и екология... През 2010 САЩ са съобщили за 341 спуквания на тръби, а Русия за 18 000. В Канада, където условията за добив са сходни с тези в Русия, миналата година са докладвани 11 случая на изтичане на петрол от тръби. Руснаците изливат повече от половин милион тона пнефт годишно в техните реки. Представете си какво ще стане като започнат да извличат нефт от Арктика... По сведения на "Росийская газета" над половината руснаци дишат въздух, който надхвърля от шест до десет пъти нормите за съдържание на вредни вещества. Не по-малко замърсена е и водата, която пият руснаците. За четирите милиарда тона смет има само 240 инсталации за преработка и десет за изгаряне на отпадъци. "Това е нищо! С всяка следваща година Русия все повече заприличва на сметище", пише "Росийская газета". Когато преди няколко години хиляди руснаци излязоха на протест срещу прокарването на тръбопровод в непосредствена близост до езерото Байкал, Владимир Путин реагира и разпореди промяна в трасето - вероятно и поради опасения от нарастване на протестите. Миналата година обаче същият този Путин заяви: "Екологичните въпроси не бива да пречат на развитието на страната и на нейната инфраструктура". Към 15 процента от площта на Русия вече са в състояние на природна катастрофа. А това е прекалено много, като имаме предвид, че говорим за страна, която се простира в девет часови зони, а градовете нерядко са на няколко часа път един от друг. Миналата седмица и министър-председателят Дмитрий Медведев призна, че "не бива да се губи никакво време".

Мануел

Бърже в коневръза. Давай да си говорим колко трудно се изкарва пожарникарския факултет в милиционерското училище

Победата над фашистите е празник на цяла Европа.Но Русия изнася основно войната и за това там се чества с парад.Що се отнася до нашият президент,то той не взима самостоятелни решения.Взетите решения са "партньорски,тоест наложени.

Само над Италия ли?

Замяната на кафяви фашисти с червени не е повод за празник. Москва ни измисли македонска нация в окупираните от Югославия територии, и помашка нация в нашата беломорска тракия...

Русначето не знае кои са фашисти. Мисли, че са украинци, японци или бразилци. С други думи - целият свят освен руснаците.

Путин каза: Да бъде хубаво време!

Какво точно има да се чества? Едни престъпници са победили в междусъюзническата война. Някакви кратуни ще се пъчат обкичени с ламарини и ще надават войнствени крясъци.

и за САЩ ли става дума? Щото и те се барат победители, затова.

Става дума преди всичко за червената дивашка орда, която победи благодарение на американската подкрепа. САЩ извършиха престъпления с бомбардировките и атомните бомби в Япония. Благодарение на това спечелиха войната. За наше съжаление.

Позорно е Русия да се самовъзприема като морално правата страна във война, започната И от нея. Пропагандните клишета не са се променили от Сталиново време.

"... правата страна във война, започната И от нея. "

Какво да се пояснява?! Да не би все още да има хора, които не знаят, че Втората световна война започва с почти едновременното нападение над Полша от нацистка Германия и сталинска Русия (СССР). В онези първи дни "братушките" и Вермахтът сеят смърт и безчинстват рамо до рамо. Но после единият сатрап напада другия сатрап и се налага братската германска армия да бъде обявена за "омразни хитлерови пълчища", а съветските мародери се превръщат в "славната Червена армия", използвана от деспота си като пушечно месо в защита на властта му.

Аха разбирам, значи путята е новото божество в стил римски император, както го и изобразяваха. Леле мале тия съвсем са полудели...

Русия има достоен народ , Путин е достоен политик . Браво на руския народ ,които избра този достоен президент . Позор е нашият президент ,които защитава Австрийските интереси и България за него е само инструмент за собственото му ,лично забогатяване . Срамувам се че Росен плевненлиев ни е президент ,по-добре жена му да беше станала президент , тя е по-достоен човекот него , а той е олигофрен.

Президентът е избран от българите - по-младите, по-образованите, големите градове. Явно твоят случай е друг - оглупял, необразован селяндур. Ако повече ти харесва Путин, заминавай и не се връщай.

хаха. аз съм от софия много по-богат от теб и не съм гласувал за плевела.

Русия има достоен народ , Путин е достоен политик . Браво на руския народ ,които избра този достоен президент . Позор е нашият президент ,които защитава Австрийските интереси и България за него е само инструмент за собственото му ,лично забогатяване . Срамувам се че Росен плевненлиев ни е президент ,по-добре жена му да беше станала президент , тя е по-достоен човекот него , а той е олигофрен.

Ще осигурят, разбира се, щом се налага! :)

За хубавото време незнам дали ще се получи, но по мъглите май са по- големи специалисти.

Хубаво победа... Хубаво против нацистите. Ама нито сме били нацисти, нито пък да не сме участвали срещу нацистите - 30000 български войници са загинали в бой с нацистите. Ама сме победена страна. И кво - ще чествтаме че сме победена страна? Ще честваме репарациите които страната ни е изплащала.... Аре стига :)

Чествай си насраните гащи и не питай, туй ти вика човекът. Хората не са имали възможност, кат нас, да се ослушват и оглеждат отде иде влакът, та да го хванат в подходящия момент. Въобще нещастници, стига сте сравнявали мишките с планината, на нея не й дреме, велика си е по произход. Ей на, и климата си избират. Посерковци сте вие, ако има начин 1000 години бихте срали и умиращите на 18 ви изглеждат извънземни.

Момчета, стига с този 9-ти май. Имаме си празник на Гергьовден, имаме си традиции датиращи много преди някакви си чужди годишници. Всеки да си празнува свободно - това е най-важното.

Важното путя е чу Ким Чен Ун и още няколко диктатора от Африка ще дойдат.... та позора май си ти путя.....

Е да,друго си е да таковат арбаските сатрапи от Залива!

и Безумец- неставащ за нищо, може да си самопозволи да позори името на Путин, единственият Разумен Световен Лидер! Какъв срам от незначими БГ "нищожества"!

Забрави да добавиш Служу империи зла :) Служу Путину :)

как такава простотия и плиткоумие получава толкова плюсове?!? Дори да харесваш Путин...

Тия там съвсем изтрещяха - вместо да си нахранят хората, пари за хубаво време ще харчат. На гол задник - чифте пищови!

НЯМА ТАКАВА НАЦИЯ УКРАИНЕЦ И ТО ПО ВРЕМЕ НА ВОИНАТА ! 9 ОБЛАСТИ СА С ПЪЛНО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО Е БИЛО ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЯ НА ДВЕ ТРЕТИ ! ДА ИБРУГИТЕ ОБЛАСТИ КАТО КИЕВ РОВНО ЛВОВ И ДРУГИ СЕЛИЩА Е ИМАЛО РУСНАЦИ ! КАТО ПИШАТ ЧЕ СА ЗАГИНАЛИ 6 МЛН ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАИНА ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ САМО УКРАИНЦИ(А КОЙ СЕ СМЯТЪТ ЗА УК-ЦИ !!!)А И БЪЛГАРИ ЕВРЕЙ ПОЛЯЦИ ГЪРЦИ ГАГАУЗИ И Т Н ! КЪДЕ Е НАПИСАНО ЧЕ СА ЗАГИНАЛИ 6 МЛН УКРАИНЦИ - КОГАТО ТОГАВА Е И НЯМАЛО ТОЛКОВА ХОРА ДА СА ПО ПАСПОРТ УКРАИНЦИ !!! УЧИТЕС ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ НЕЩО ИЛИ ПОНЕ А НЕТА ВЛЕЗТЕ

кой тогава е давал паспортите ?? а си се писал украинец а са те изгонили от колхоза !! така са стояли нещата...

А сега а си се писал журналист а са те гръмнали

ИВАНЧО БРЕ ЧЕТИ ИВАНЧО НЕ ЧЕТЕ ТОВА Е .....

Със закъснение от един ден. Иване, не ни карай да забравяме, че освен идиоти като теб има и много умни руснаци

за САЩ не мога да ползвам същото определение,по простата причина, че в тяхната мижава история няма нищо велико,освен великото ЛИЦЕМЕРИЕ... Знам,че на много хора не им пасва това,но всичките им действия само с това се характезират , ФАКТ...

В САЩ изтребват до крак местното население-индианците но лицемерно чествуват Деня на благодарността към индианците спасили от гладна смърт през зимата първите бели заселници на Америка достигнали до там с кораб.

През май 2010-та правителството на САЩ се извини на индианците от името на американския народ за извършените някога престъпления към техните прадеди, за необмислената политика на преследване, която е прилагана, огромният грабеж на земите им и многочислени нарушения на приети споразумения. Резолюцията е прочетена тържествено в Конгреса на САЩ в присъствието на петима от вождовете на най-големите индиански племена - Чероки, Чокто, Маскоджи, Сисетон-уопетон-ойяте и Пони. Беше само символичен жест. Но може да доведе до нови обезателства на федералното правителство към коренните жители на Америка. Освен това малко са страните, които се решават със задна дата да се извинят за поразиите, които са сторили прадедите им. Америка се държи така и с афроамериканците и така горещо се стреми да изкупи вината си към тях, че им създава решително преимущество при приемането в училища и университети, назначаването на работа, социалните помощи и здравеопазването, че потърпевшата страна вече се оказват белите... ...всеки индианец, който живее в обособените резервати, получава сума, която е достатъчна да бъде нахранен и облечен, да има покрив над главата си и да живее по човешки. Останалото вече зависи от трудолюбието и разума на всеки поотделно. Свободата на съвременните индианци не е ограничена с нищо. Той може да напусне резервата когато си поиска, да си наеме жилище и в Манхатън, ако му харесва, само че вече ще бъде като всички. Това е и причината резервациите да не опустяват. Очаквам Русия да се извини на страните от Източна Европа и от бившия СССР!

"Не е нужно да се измисля това, което не е било. Никаква велика история Русия не е имала. Създателите на митовете за историята на Русия са Петър Първи и Екатерина Втора. Цивилизацията в блатата и горите на Московията се е появила през XIII век, с идването на християнските проповедници от цивилизования Киев. Но още във времето на Петър Първи московските боляри неистово са се съпротивлявали на новото, като представяли като аргумент своето невежество - не искаме киевски проповедници, те там в Киев всички са книжни плъхове, при тях даже жените им четат."

Изпитвам органическа непоносимаст към хора и държави които слагат "война" и "празник" на един ред. /Грешка държави да се чете в ед.ч./

Шило

Имаш нещо против да отбелязват дена на Победата ли?

Много добре разбираш за какво говоря.Вашата гордост е в това как сте "натикали в бърлогата",как сте "знамето побили",как сте "доубили" и подобни.Тази кървавата страна ви е гордостта на вас.И така поколения възпитавате - в гордост от кървищата.В това са ми страховете,че използвате повода(то друг и нямате)да внушавате точно това,че светът е армии,оръжия,сила буквална .... На тъкъв ден се свеждат глави пред загиналите,не се празнува.

МОЖЕ ЛИ СТРАНИ С НАЦИСКИ МЕТОДИ ЗА ВЛАДЕЕНЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ ДА ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ПОГРОМА НА ТЕХНИТЕ ПРЕДЦИ????

А БЕ НЕКА СИ ПРАВЯТ ВРЕМЕ КАКТО ИСКАТ ИМАТ ПАРИ И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ МЕНИ И ВРЕМЕТО !!! НИЕ СМЕ БЕДНА НО ГОРДА ДЪРЖАВА(ПО ТОЧНО ТЕРИТРРИЯ )ИМАМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ КОИТО Е БОГАТ НЕ САМО С ИДЕИ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ И НА ОНИЯ СВЯТНО Е БОГАТ И ДАЖЕ ПО БОГАТ ОТ ДРУГИ ПРЕЗИДЕНТИ НА ЕС (И НЕ САМО!!!ИМАМЕ И ПРЕМИЕР НЕ САМО БОГАТ НО УМЕН !ОТ ПАЗАЧ НА МАШИНИТЕ ПРИ ЖИВКОВ СЕ НИ Е ФЕИСА НА ТЕРИТОРИЯТА -НЕ ДАДЕ ДА ИМАМЕ РУСКИ КОММУНИСТИЧЕСКИ ГАЗ !!И ЩЕ ЧАКАМЕ( НЕ ВАЖНО В КОИЙ ВЕК НО ИМАМЕ АМЕРИКАНСКИ КРАСИВ И ХУБАВ ГАЗ И НЕ Е ВАЖНА ЦЕНАТА ЛИТВА ВЕЧЕ ГО КУПУВА МАКАР И ДА ПО СКЪП НО ТОВА СЪЩО НЕ Е ВАЖНО ! НОХЛОПАТ ПО РАМОТО ЗНАЧИ НИ УВАЖАВАТ

А ЗАБРАВИХ И ОЩЕ НЕЩО АМЕРИКА НИ ДАВА НАВСЯКЪДЕ В МЕДИИТЕ ХОРА ДА НИ СЪВЕТВАТ КОЕ ВЯРНО И КЪДЕ ЛОШО - НАЛИ ТАКА БЕГЕЕЦ - ТРЯБВА ДА ГИ СЛУШАМЕ А МОЖЕМ И ДА НЕ РАЗБИТАМЕ КАКВО НИ ПИШАТТИЯ ЖУРНАЛИСТИ !!НАЙ ДОБРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ В СВЕТА !!

Срещу кого са тръгнали да играят хамериканците? Срещу тия дето могат да си играят с климата ли ? Кауза пердута !!!