Москва обяви, че "Турски поток" ще мине през България, а не през Гърция

Нататък газопроводът ще следва маршрута си през Сърби, Унгария и Словакия

Обратно в новината

Коментари - Москва обяви, че "Турски поток" ще мине през България, а не през Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиерът вика "ееела-а да видиш с очите си баате"

Братя българи помнит ли Хитрино? А сега го уножете по 1000000 пъти и ще получите Турски поток

Kalin

Кой ли на няколко водки или ракии с трепереща ръка е чертал тия криволичещи лишени от логика чертички???

Ши мини през България кога пръдни гущера

Вари го, печи го, бай Ганю.. Прост, прост, ама умре да дава акъл и да казва " тва ни мой да бъде...Лесно разгадаем с двете грамчета мозъче, но сакралният въпрос е "откъде тази непреходна простотия, при положение, че имахме добро образование. Вероятно от семейството, чалга на макс, слугинята търчи да донася мезета и салата, Ганю философства на две ракии, нищо, че не може да напише три думи без греша. Драма, дами и господа, всъщноскт селяни и селянки, истинска драма...

Хайде сега и Фолксваген да обяви същото - и сме 6!

Тръба няма да има. Базикат се. И АЕЦ няма да има. Фолксфаген няма да има. Фърчила може ама друг път. Пенсии със сигурност няма да има. Чакайте да дойдете на годините на дядо и пак няма да ви дойде ред. Това е като фърчилата. Плащаш и чакаш докато си жив да вземеш нещо обратно.

6 сме, ама га сменим крадливия премиер с по-честен! Иначе печалбите ще изчезват в неговия джоб , а за бг народа- семки и бонбонки.

Според опорните точки на лизещите ни политици - на запад са ни най-големите приятели, а руснаците най-големите врагове. Та да попитам как най-големите приятели ни продават прескъпо една шепа самолети, други пък най-демонстративно ни прескачат, и инвестират в държава извън ЕС, докато лошите руснаци, независимо колко сме неблагодарни все пак промениха плановете за да взимаме и ние някакви транзитни такси?!

Промяната на плановете са с чисто търговски интерес, а не защото Путин ни е приятел. Да видим ние дали ще спечелим ... Може би най-високата цена на руски газ за Европа ...

Забравих, абе какво стана с проекта на г-н Гриппена: Български поток А да, на този нищо не правещ Президент бивш летец, както всичко друго, и това е балон

Дори и за тролене се иска акъл, клоун. Но по-добре пиши, вече и най-простите са наясно колко ви е акъла на герберите, пък за троловете им да не говорим. Кой свестен човек ще се наеме с мръсното дело да пише това, за което му платят, без значение на съвест и достойнство.

Интересна карта, На анексираната украинска теротория Крим пише с огромни букви Россия

Добра табота,ноакои фирми на ниакои депотат сте се еасползват иако,кратуната ако им позволи боико

Ето че геостратегическото положение на България помогна - доближават тръбите до крайбрежна точка - удобно както за паралелно включване на друг източник на газ, така и по-близко за бомбардировка при необходимост.

Гърците никога не са се натискали. Те започнаха строителство на газопровод през Средиземно Море заедно с Кипър и Израел. След няколко години ще вкарват газ за цяла Южна Европа. Така че Южен Поток меко казано им е най малкия приоритет в момента.

Не сондират ли турците? С-400 не им ли дадоха да вардят нищото?

Чул те Господ!

Слагайте капелите,че слънцето блъска яко и сачмите ви се джаскат неориентирано. Който има газ и петрол- ще продава и ще забогатява.Който няма- ще купува и след" Шоуто на Слави", ще задвижва ръкохватката.Главното е парата, ако не- по голямата пара.Няма баце,боко,корни,пишман макета, фронтоваци, бели ,пембени,костовисти и живковисти. Можеш ли да взимаш- в час си! Даваш ли- адио маре! Ако си беден, трябва да си гяволе и да се хванеш за големият кораб, но да взимаш от него, а не да даваш. Трябва акъл, малко, но навреме! Айде,чупката със ценностите!

Главното е парата, ако не- по голямата пара. ---- НЕ СЪЩЕСТУВВАТ ! Те са ментална" проекция на Его-то и на натрапената вяра на Тълпата в тях!

ще ограби българите много сериозно... играе го двойно и точно затова на последните избори той дефакто получи по-малко гласове от колкото на предишните и провокира 70% НЕгласуващи... именно заради ДВОЙНАТА ИГРА! Гарантирам, че скоро, много скоро , т.н. политици, ще гласуват сами за себе си!

НИКОЙ от бившите сателитни т.н. "братушки" НЕ обича блядовете ... ЗАЩО, КАЖЕТЕ ??? Всички бягат като дявол от тамян от тях, и ако не е тая шибана газ , никой няма изобщо да контактува с тях! ЗАЩО? И най-интересното е, че колкото по-близко са били до тях навремето, толкова повече сега бягат от тях!

Браво на братушките освободители! Урааааааааааааааа........аааааааааа

Поне ще се диверсифицираме окончателно.Освен, ако Баце се нервира и им резне проектите.

България винаги е печелила от Братска Русия, но никога не успя да спечели, дори едно пени, от Капиталистическият режим, на който се кланя, като часовниково махало- на всяка секунда...

А "маор"Томпсън защо дойе в България?

Идиот

Нали ревахте преди месеци, че Борисов ще прецака тръбата..... Ехо, къде сте сега? Ципрас се лигави при Путин миналата година, но не го огря. Борисов се учи в движение...и достойно влезе в голямата политика. Това го признават в Европа и Русия, а руснаците с лигльовци като Радев не се занимават.

Опаааа, днес голяма надница ще вземе тролчето с падналото самолетче. Няма спирка.

Русоробите газ пикаят. Няма по-ниска позиция от васалите на ушанките. Готови са на всякакви унижения щом идват от Масква. Малко достойнство трябва товариши. Дерзайте!

Ти и тук ли цъфна бе Фашаги

биха шута на ватенките, защо ли? Въпроса е към русолюбците.

Имайки предвид аудиторията ви мисля, че скоро ще останат петте говеда тролове русофоби. Русофобията е тежко психично заболяване.

си се русоробията е опасна

Турски поток ще мине през България а не през Гърция, ако не се намесят САЩ и изпратят други сенатори или пом. държавни секретари както стана с Южен поток.

Руските олигофрени изпадат във възторг от новината. Кой реши, че ни е нужен тръбопровода им и при какви условия!? Като какъв се изживява този и кои държавни институции обобриха проекта!? Къде е решение на българския парламент и правителство за проекта. Къде е отправено искането и е представен проекта. Почнете за задавате въпроси, а не да се подмокрятте при глупости от Азия!! България преди всичко , за това умряха дедите ни, а не за кочината. Един българофил.

Само един много ограничен мозьк может да пише такива простотии

Бъзикат бе тъпанар. Кой признава свинската гробница с първобитни същества като теб и ОНЯ, който се покри в миша дупка щото трябва да отговаря на много въпроси.

Аве кой те ебава тебе за слива ве? Я се скрии у снираната си кочинка и гласи кюмбето,чё зимъска резания турски ше те блъска!. мбууухахаха

БТГ за да направи търг за избор на строител и за да продава квоти, как мислиш?

Руските олигофрени изпадат във възторг от новината. Кой реши, че ни е нужен тръбопровода им и при какви условия!? Като какъв се изживява този и кои държавни институции обобриха проекта!? Къде е решение на българския парламент и правителство за проекта. Къде е отправено искането и е представен проекта. Почнете за задавате въпроси, а не да се подмокрятте при глупости от Азия!! Благодаря преди всичко , за това умряха дедите ни, а не за кочината. Един българофил.

Аз реших! Крым наш, и газопровод тоже! мбухаха

И руснаците го знаят, но нарочно пускат такава новина. Американците са подготвили да налагат санкции на лица и фирми, които ще изграждат продължението на турски поток. А познайте дали страхливия Борисов ще строи тръбопровод. Затова и се протака подписването на договор за строежа на тръбопровода. Тръбопровода в Гърция е готов, но празен. Просто Руснаците се пазарят с тях сега и подхвърлят тази новина. В Сърбия се строи, остава само отсечка през Македония. Тръбите от брега на черно море до границата с Гърция се полагат. Към Българската граница да сте чули и видели да се строи?

Няма да стане. Турски поток стигна до Турция и там ще си остане. Затова Путин предвидливо го кръсти турски.

на мен газ не ми трябва,имам климатици,купувам си китайска газ за запалки и газпром да иде пичка си майна!

А бе много простаци-русофоби са се навъдили и пишат серсемлици с идеята да изглеждат познавачи и умни. На тях им казвам, че след пет години примерно, 80% от европейските държави ще ползват руски газ. Тук няма какво да се пишат измислици, че Турция нямала да позволи. Тя Турция да не е на акъла на нашите глупаци. Има си договори, които ще се спазват, още повече, че Турция има огромен икономически интерес. Така че зложелателите да си затварят безотговорните гаги.

Първо да се извинят за обидите през последните 10 години. Второ да приведат проекта съгласно Евродирективите. Трето да убедят ЕС и САЩ. Четвърто да свалят цената за България двойно. Пето да увеличат цената за транзит двойно. Ако го изпълнят сядаме на масата за преговори. Ако не - кой от къде е. А и последно. Путин да си помисли пак и да уточни отново от кои земи е дошла кирилицата в Русия.

къв си ти бе прошляк?

Русороб като теб

...бактерия от дъното на септичната яма поставя условия придавайки си моментно усещане за важност! Жалка картинка, но реалистична!

Комплексираните бедни ушанки са толкова неприкрото озлобени към целия свят, че наистина е чудно защо недоумяват как така вече никой не ги обича. Нито грузинци, нито арменци, нито българи, нито дори украинци. Но пропастта на икономическото развитие на света и тях ще се увеличава все повече, докато те се изолират и затварят, а единствените мизерни инвестиции влагат само в оръжие.

то турски поток може и да мине, ама росийска газ нема да мине, щото след три години никой в европа няма да ползва российска газ

Ало боклука, от тебе ли щемвзема? Ще пърдиш и шускаш в тръбата. Айде прибирайте се по лудниците стига сте драскали из форумите.

Иска да минат тънко. В България транзитният газопровод е изграден много отдавна. Затова е всичко, другото е че с малки подкупи могат почти нищо или нищо да не плащат за транзита. НО точно турците няма да го допуснат, те го спряха първият път. Вижте Баце ви как целува турски задни части.

Сбъркал си - няма изграден транзитен тазопровод. Едната част е ясна - бившето трасе на ЮП, а другата - от южната ни съседка до Провадия.

Интересното е друго Как така руснакът Новак ще прави планове откъде ще минава тръба след като влезе в Турция? Да не му излезе на руснака крива сметката че да му мине през турския двор

Руснаците са решили, че Ганьо по-евтино се контролира..

Направо лягайте на пътя на тръбите - за родину, за Соросу.

По-добре да си правим сметката, защото една тръба с капацитет 60 милиарда куб м газ нали знаеш откъде щеше да ти влезе и излезе? Сега е друго.

Сега се очаква да се намеси Големия американски брат и България да остане само с газовете, които изпуска напълно безконтролно банкянския гален от три папи проектант на газопроводи и титан на мислата!

Не. Няма да се намеси. Уговорката е : Ние купуваме самолетите от американците а те разрешават тоя поток да мине през българия. Тва сериозно го казвам, тва е истината.

Абе знам само че къде е минала тръба с руски все война става.

Най вече в кухата ти глава бръмбарите се бият за място.

И кво, ако си платим на Обора рекета за самолетите на тройна цена, ще ни разрешат да прокараме тръбите? Саидитите са същата история, кихат 100млрд, и ако щат да разфасоват Папата насред Рим?

Гърците ви биха шута. Не искат бизнес с ватенки да правят. Въпреки продължаващото ограбване на страната ни от руските олигарси, ще се наденедм на още рдин кол с този Паток. Ще заровим 4-5 милиарда в земята за да можгат руснаците да си продават газта. Супер.

Баба ти Меркел зарови много повече на дъното на Северно море за да може да смуче газ от ватенките. Нас обаче ще ни посъветват да не правим такива работи, щото иначе Украйна съвсем увисва.

Ще ви се Украина да увисне,но Европа я подържа и Путин и бандата му загубиха стотици милиарди долари

Германия купува газ от Путин и бандата му и построи Северен Поток 2, въпреки жалните вопли на Украйна. Поддръжката ще дойде на наш гръб, т.е или пак ще се откажем от проекта или ще ни спрат еврофондовете. Украинците са много доволни от промените, че избраха някакъв телевизионен комедиант за президент. Кво стана, колко години минаха вече от Майдана, що тъй натириха Потрошенко ?

Малко извадки за да помислите, важните думички са с големи букви, за тези, които не могат и да четат: "През България, Унгария, Сърбия. През България ДИРЕКТНО" "Газпром" смята Гърция, Италия, България, Сърбия и Унгария за ПОТЕНЦИАЛНИ пазари. ...компанията вече участва в процедурата за РЕЗЕРВИРАНЕ на капацитет В ТРЪБОПРОВОДИТЕ в тези страни.

А бе, коментирайте стремежа на Ердоган да контролира все повече газопроводи! Защо го иска толкова, като е "заробване" и не знам, какво си?

Германия, Франция, Унгария, Чехия, Италия, Сърбия, Турция, Словакия, нямат нищо против руския газ. Ама соросопитеците-реват "Европа не ще", та "Европа не ще". Европа иска, ама не се харесва на янките. Чий рупори сте, соросоиди?

франция се скъсва да купува руска газ. ма направо бутилират и я пият.

сега проверих. И сърбите и те са се накъсали да купуват руска газ. само ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕта имат те.

Европа иска руския газ, но не и корупционните далавери, които ще му вдигнат цената, да не говорим пък за легендарните транзитни такси, които ще изпатят газопровода за 10 години и после ще спечелим купища злато. Отново на гърба на европееца разбира се.

Нито гърците ще се съгласят, нито европейците, нито американците. Всички са против България.

Лъжеш троле!Против България сте вие пропутинскониновистките тролове и шефовете ви в Москва!

Stan Stan

Не знам откъде вадите вашите заключния, но аз се основавам на вече случили се събития - спирането на нефтопровода Бургас-Александрупулос, спирането на Южен поток, спирането на АЕЦ Белене. Пък вашите квалификации - то си е ваша, вътрешна драма. Няма отношение към геополитиката.

И ни спади от неизгодният за нас руски газопровод!

Че тя точно Европа ги иска! Шматкооо, шматко. Единствените, които не го искат сте вие- файтона соросоиди, които сте на издръжка на щатите.

за ужас за тукашните сороспии дедо Макейн умря и няма да може да нахълта в кабинета на мин. председателя.

Голямо чудене, голямо чудо, Руските стратези са като тука има тука няма, само през Монголия не съм чувал да е минавала тръба, но знаели се... Най интересното е как си правят сметките без кръчмат. То такава им е цялата работа.

докато ни управлява Козяк 16 няма да мине нищо през България.

важното е че тебе те минава редовно оня с ботоксчето.

дано!

Или ще си научите урока или ще страдате 2014та - Руска газ за България 512 долара за 1000м3, за Германия 250 долара март 2019та - Руска газ за България 200 долара за 1000м3, 170 долара за Германия март 2019т - "скапана" американска и катарска газ за - 140 долара за 1000м3 включително доставката до границата на страната в Европа. Без пренос 90 долара за 1000м3 Няма какво да се говори повече. Тука се рзбира кой защитава БЪЛГАРИЯ И БЪЛГСАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ и кой е подлога и защитава ЧУЖДИ СТРАНИ И ИНТЕРЕСИ

това сороспиите станахте и специалисти по газа заради едни 50 цента.

абе келеш., Виждаме те чой го лапаш и чистиш. и ти ни мразиш нас българите. Ама проблема си е твой. Когато е имало България, русия я е нямало на картата.

Доста послъгваш. Ама доста. Провери си пак в архивите на Булгаргаз.

това са данните. Ако пише други в тИФтИЕРчиУ ту - кажи ги.

Къде точно през България? Надявам се, че ще е зад паметника на съветската армия, защото отпред ще си вижда и ще загрозява.

Проклета да е оная минута....

Аааа, Захари, дето баба Тонка не е искала да чуе за него? Тоя, който е пукнал от преяждане и препиване в Париж?

По този въпрос трябвa референдум.

Трябва. Първо за членството ни в нато, после за ф-четата.

До ние .." А кои сте вие.Кой си ти сополанко че ще казваш НИЕ НЕ ВИ ЩЕМ "кАТО НЕ ЩЕШ АКО ЩЕШ. АЗ ПЪК ИСКАМ ДА си купувам такава газ. Плащай си ток от американски Марица 1 и 2.Плащай предварително мелиарди за самолети дето не си ги видял. Защо тэъо копеле говориш от мое име.