17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е, за да се изкара Русия злодей и да се спре Северен поток.

В обръщението се казва - не давайте оръжие на Украйна, ако не искате да им го вземем...

Жуже иска да запали Света.

.....................без коментар!!!

Изкуственото сдържане на цените на олиото и захарта естествено се провали И Путин естествено търси нова войничка Засега само в стоварил 50000 нещастни военни на голо поле на 200 км. от Украйна, но нищо не се знае Не трябва да се забравя, че Путин е не само крадец, но и психопат

Пак ли Европа ще бъде похарчена, пак ли тук ще се сее смърт и разрушения, защо не опраскат най-после тоя Бял дом, та да се спре с натякванията за чужда агресия, а останалите мераклии да си седнат на задниците ........

"Лавров разкритикува и разполагането на американски военни кораби в Черно море. Той заяви, че остава без отговор въпросът какво търсят САЩ на хиляди километри от своята територия" Много интересно! Значи когато Хитлер, окуражен от пакта Рибентроп - Молотов си развява ше байрака из Европа и после нападна доскорошния си другар Сталин - къде са САЩ и защо не се включиха по-рано. А сега - защо са тук. Ех азиатско двуличие :)

Русия да наложи санкции на продаващите оръжие и да спре Турски поток и СП2.

Не може да мисли сам

Когато Русия мести войски в рамките на своята собствена държава, то това е "агресия". Когато НАТО разполага войски около Русия - то всичко е точно. Нали така соростутки? Зад клавиатурата сте голяма работа, но войната скоро може да почука и на вашата врата, а идея си нямате какво е това!

И след това три месеца доброволна гладна диета На целия руски народ

Това не е като да местиш Орехите в гащите, дето ти наричаш ташаци

Надай се...

На 14 Април се навършват 200 години от рождението на Георги Сава Раковски. Той е основата на която стъпиха и Левски и Ботев. Четете Раковски българи, четете и мислете, може да започнете с "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите"!

на 200 км от Украйна в собствената си държава, а американските кораби са на 200 км от Украйна в абсолютно чужда територия. Май ти си психопат.

Ако запада бе дал технологични джаджи на украинците,щеше да се повтори историята с Авганистан и нямаше да има донбас-монбас стори.

Русия в момента представлява най-голямата опасност за света. Метастазите на този тумор трябва да бъдат ограничени. Ако Украйна падне в ръцете на Кремъл, следващите ще са Литва, Латвия и Естония.

50000 руски военни са там Тоалетни няма Като си тръгнат братушките, няма да има нужда да се тори десет години

Викаш добре шеше да бъде да я нямаше Русия - сега фесовете щяха да опъват жена ти, а ти да сервираш кафе.

Психото си ти, долен сороски лъжец !

Долен лъжец !

До 24 май такава държава Украйна няма да съществува.Интересно как ще вият на умряло или като влезнал им дълбоко отзад еврогейските свинчета.Поне ще видят защо Русия е велика страна и що е то армия.

Украйна ще бъде изорана.

Обясняваме за слабите крушки, Лавров предупреди Турция, че при използване на дронове ще ги свали всичките, и повече никой няма да купи тия кенефи. В Армения номерът мина, защото соросоидното управление там съкрати разходите на армията, и нямаха никакви модерни ПВО.

Питай арменците колко добре ги 'защити' Рассия в Карабах. Айде нема нужда..

Като хвръкнат кинжалите из черно море - бай ти Гън ще си го премести, а на теб ще ти пуши гъза

Каква е ползата за света

Русия да увеличи на макс производството на нападателни оръжия и да започне да ги продава изгодно на Южна Америка, Мексико(ако искат, може и на наркобароните там), на кюрдите и всички врагове на приятелите на крраваника. Така или иначе ги наричат агреосори, убийци и какво ли не, поне да има келепир. Единственото което не ми харесва от политиката на Путин е че не смаза турчолята на няколко пъти вече. Последно им позволи да завземат исторически арменски земи...но може би има по-голяма цел(надявам се)

Това известно ли ти е?

Само САЩ имат полза от него. Всички останали ще изгубят. Надявам се, само да подрънкат оръжия и да се кротнат.

дано, амин

Няма по-нагло нещо от американските дипломати. Набълбукали са всякакви военни бази около Русия, а квичат що руснаците се предвижвали в държавата си.

Почне ли се, ще има голяма патаклама. За Русия тази война ще бъде на живот и смърт. И именно поради тази причина, Украйна ще бъде изтрита от лицето на Земята, ако Русия сметне, че е застрашена. Покрай Украйна първи ще намажат Полша, Румъния и ние - България. А американчетата пак ще оберат парсата ...

Ти си на гладна диета от над 30 години демокрация...

Арменското президентче, също като нашето, беше тръгнало да става американец и яко мразеше Русия.

Не завиждай.

Нов бисер на западната пропаганда: "...да прекрати агресивното струпване на войски по границите на Украйна и в окупиран Крим" !!! :))))))

Агреосора нарича другия агресор, че си движи техника в своите граници. Досега западните подлоги не показаха едно доказателство че именно Русия е отровила някой от предателите, а това бяха големи причини за сакнциите срещу тях.

Идиот муаххахах

Защо ЕС не се намеси в този Конфликт между САЩ и Русия ? Аз лично подкрепям Русия - тя прилича на българска къща в ромска махала - прииждат роми с мотики и ви заплашват че ще ви избият - как няма да изкарам пушката през прозореца , А ?

Утрепко недочела, само един факт: Русия изнася пшеница за половината свят. Буквално! Биха рекорда на СССР с "житницата" Украйна, която се вкара лайната и разпродаде всичко де що имаше, включително чернозема! А през Втората световна война германците го извозваха с влакове! В момента руснаците само от износ на пшеница правят повече пари отколкото от износ на оръжия, а са на второ място след САЩ в света по този показател! Идея си нямаш за какво говориш, ама нали си трол - знанието не ти е приоритет. Прост народ като теб е причината да сме в блатото, не са виновни политиците, които са просто популисти и се нагласят според прищявките на дебилния електорат, когото да стрижат бавно и сигурно.

Интересно защо винаги пропускат да кажат за окупираното Косово. Може би защото имат нужда от евроталибаните там...

Защото прави поредния Путинов цирк Явно едни пари трябва да се усвоят, а нещастните солдсти ги разкарват като камили в цирка Всъщност, има ли нещо в Русия, дето да не е цирк

Ама твоята е ебаха поне 100 тираджии, ти затова като малък много обичаше да си играеш с камиончета. И сега като те ебът циганите викаш "бръмм"

Ох, барактарчета ли са купили.....на ватенките свят ше им се извие! Нека, нека!

Без НАТО вече да сме изчезнали

Прокси тъпо, продължавай да си мелиш глупости и не се впрягай много да не пукнеш някой капиляр, че скоро ти предостои да бъдеш похарчен. Ти си просто един плиткоумен ресурс лишен от автономно мислене.

Ами те дадоха "джаджи" за млиарди на Грузия преди наркомана с вратовръзката да спретне онази авантюра - и кво стана? за 5 дни ги опукаха по пълна програма а дебила си изяде лигавника в ефир!

ДПСто се изказа

Цяла Европа не си взе поука особенно от 2 световна война. Сащ са далеч, ами Европейците? Украйнците и Американците да вземат пример от Гемания какво мисли по въпроса добре ли е да се закача човек с Русия и да си играе на Кибритче докато се е полял без да иска с бензин !