Москва: Ереван прави огромна грешка, като прекъсва връзките си с Русия

Страната се превръща в заложник на геополитическите игри на Запада, заяви днес във връзка със ситуацията около Нагорни Карабах и Армения руското външно министерство

Обратно в новината

Коментари - Москва: Ереван прави огромна грешка, като прекъсва връзките си с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ереван прави огромна грешка, като прекъсва връзките си с Русия, от това ще последват нови национални катастрофи каквито изживяхме ние българите след скъсването ни с Русия.

След толкова години зъбене срещу Русия как са сега арменците? И най вече, банани имат ли?

Знае ли някой че армения е съществувала преди римската империя да завладее там.А за азърбайджан и за русия тогава никой не е чувал.Има и филми за завладяването на армения от римляните.Ами ограмотяване се малко преди да ръсеше бисери

Пълен СМЕШНИК !!!

И България е от преди Турция и Русия. Но ето че е едно лайно на кръстопът, нищо повече.

Да си враг на САЩ е опасно, да си приятел обаче е фатално. (Хенри Кисинджър)

А какви учения правят арменците съвместно със САЩ? Така като гледам картата, Армения граничи с Русия и Азербайджан, а не с САЩ. Правилно казват монголците: нас ни интересува да сме в добри отношения със съседите. На американците дали ще им хареса руснаците да направят военни маневри с Мексико и Куба в международни води близо до САЩ както те правят в Черно море, Балтийско, Украйна, тихия океан

Следва Тюркменистан Киргизстан и Казахстан Евразия потъна.. ред на Брикс

кое следва бе тъпчо?

СЕГА ВОЙНАТА ТАМ Е ЗАПАЛЕНА ОТ РУСИЯ, УМИШЛЕНО. АРМЕНЕЦА ЗНАЕ ТОВА И СЕ ОТВРАТИ ОТ РУСНАКА. СЕГА РЪСНАКА ЗАПЛАШВА АРМЕНЕЦА. АЙДЕЕЕ АРМЕНИЯ В НАТО И ЕС

Ще привикват ли некой посланик за да се правят на лоши, или такъв няма?

Който се е хванал да играе по американска свирка, добро не е видял.

Сещам се как в Ереван посрещнаха българските национали по футбол, с камъни. Е, те така не посрещат и поробителите си от Турция. Щом са такива тъпаци, по-добре Русия да ги остави на азерите.

Ми Россия точно това направи. Предаде ги на азерите.

След като бъдат оставени на рязаните карабини,арменските цигани така ще бъдат надупени,че ще им секне дъхът. Ако се осмелят да хвърлят камъни срещу азерите както срещу нашите национали,направо ще бъдат разстреляни.

Какво иска Пашинян, като седи на два стола? Когато стане лошо - Русия, иначе западни ценности?

Не вярва на Жужака

Понеже вярваха в матушка раша, до тук стигнаха. А тези пък и безсрамници, какво щяло да се случи...

Където има Русия, цари хаос и проблеми

Черен, така е където е Русия там често има проблеми. Щото така работи днешния западен колониализъм. А либерастите като ваша милост са родени и възпитани като роби. Единствения гарант за мир в тоя регион е Русия. А тъпия арменец, нарочно предаде нагорни карабах на азерите, само за да не включи русия в диалог. И колкото и да се ядосва Лавров, просто нема законен път за намеса, идиота Пашинян в прав текст каза че Армения не претендира на изконно азерски територии (дето току що ги анексираха същите тея азери). И понеже апетита идва с яденето а полвин днешна Армения е територия за която азерите имат претенции, Жална им майка на арменците. Че учат корана задочно…

Ха ха, слушайте, какво казва руската пропаганда по телевизията. Арменците от Карабах да отивали да се присъединяват към 2ри корпус и в Украйна на война.

И Армения най-накрая научил един билезнен урок!!!! Само за българските русофилистици е безнадеждно:)))))

Русия строго и справедливо наказва, първо с мъмрене, после и оперативно, всеки който се отскубне от братската прегръдка

Ама в кавички!!!! Спестявай В рубли!

Не е братска, а меча прегръдка.

За съжаление закъснял!!

Даам, ако Армения, беше сила, може би щяхме да наблюдаваме "специална операция" на територията на Азербайджан - своих не бросаем, но уви...Явно така трябва, щом Карабах е признат за Азерски, арменците да си ходят важи и за руснаците.

На Азербайджан от Сталин, а днешен Рашистан държеше Армения на каишка и като буфер. Да не говорим, че Русия беше гарант за независимостта на Нагорни Карабах! Рашистан беше гарант и за териториалната цялост на Украйна, срещу което тя унищожи адресите синоръжия!!! Мордор! Съвременната кочина на Земята!!

Онзи там

Абе тебе кога те изтърваха от посолството? А кочина става татковината ни щото таквиз комунисти като ваша милост освен по свински друго не хващат.

Единствено правилния ход на Ереван! Далече от руската кочина!!!!!! Няма васал на Рашистан, който да е прокопсал!!!!

2023-09-25 21:39:51 Геро (нерегистриран) Арменците късно разбраха , че на Русия не и трябва Карабах да е арменски , а и трябва нахапана Армения , която да е зависима от тях. Това е основна стратегия на руснаците , не християнското братство . Там където , не са с тях руснаците сами нахапват страната както нахапаха Грузия в полза на исляма. ------ Московския хаганат е жидо-ислямска феодална империя, в която християните са трета категория хора, за които е отредено да раждат, пият и да ходят на война.

Армения - още една от редица държави, които съществуват въобще на политическата карта на света благодарение на Русия.

Спестяват в коейки!!! Що не спестяваш в тази перспективна валута?

На Армения и се случи това, което на всички , които са имали близост с Москва и наивни руски илюзии: Сърбия, Грузия , Сирия , Украйна. Всички губят територии и плащат скъпо за това. . И ние през Балканската война изгубихме Македония , като разчитахме наивно на арбитража на руския цар, както беше по договор, безспорната наша зона остана в Сърбия , въпреки договора , а гарантът на договора , руският цар , не си мръдна пръста. Хората неслучайно са казали , че всяко споразумение с Москва не струва и хартията , на която е написано.

Да!

И те с 'джентълменски' споразумения. Те ли се учат от тиквони или той от тях....

Стига плашихте с тоя запад, всеки който е скъсал връзките си с рОсиЯ е станал човек ( в случая държава ) … никой не иска да бъде ватник завинаги…

Армения изгуби Нагорни Карабах, Украйна изгуби 1/5 от територията си.... България изгуби всякаква независимост. Вече не произвеждаме дори чушки и домати... Общо взето поклонничеството към САЩ води до бедност и

Даже и тегленето ти не ти се получава!))))

Терорист. Открадна хиляди деца и затова го търсят от Международния криминален съд. Открадна 1/3 от територията на Грузия , открадна 20% от територията на Молдова, открадна 22% от територията на Украйна и продължава са краде . Опитва се да открадне цяла Армения.

Никой не иска приятелство с кремълските терористични жужаци. …… всички съседи на Блатная разбират ситуацията с анексирането от Путиноландия на части от земята на Грузия, Молдова , Украйна.

Арменците късно разбраха , че на Русия не и трябва Карабах да е арменски , а и трябва нахапана Армения , която да е зависима от тях. Това е основна стратегия на руснаците , не християнското братство . Там където , не са с тях руснаците сами нахапват страната както нахапаха Грузия в полза на исляма. Иначе никоя нормална държава няма да е с варварска и изостанала Русия , затова Руснаците държат да жертвата да е с отхапани територии и да поддържат илюзията, че ще ги подкрепят. Сега играта свърши и арменците късно разбраха , че всичко е било илюзия и измама.

Армения обръне ли се към запада от 3,2 млн ще остане 1 млн. !

Хахахахааааааа.... Хахахахааааааа... Нелеп си!

Пашинян се заигра с Франция и САЩ. Огромна грешка. А азерският газ става все по-демократичен.

Армения разчиташе на Русия и се случи , каквото на всички, които са били близки и разчитали на Русия -Молдова, Сърбия , Грузия, Украйна, Сирия. Всички изгубиха територии.

Руснаците си изгърмяха патрона с който държаха Армения- Нагорни Карабах,. Там въпросът е приключен , вече няма с какво да изнудват арменците, те самите се увериха, че руската помощ всъщност е капан и заблуда, с която си профукаха 30 г. в илюзии и изолация от цивилизация за една химера в изнудване от Москва , а резултатът е печален, не само изгубиха Карабах, но профукаха цяло поколение време .

Е самите арменци са признали Карабах официално отдавна. Русия ги пази дълго време,но вече не може

ШИБАНИ МОСКАЛИ ! . КРАЙ ...КАВКАЗ Е В РЪЦЕТЕ НА ЗА ЗАПАДА - НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ! . СКОРО - И ВСИЧКО ДО УРАЛ !

обаче защо използваш заглавие на руски филм като основа на тезата си???;)А и като се замислиш,от цял Кавказ само грузинците все още се водят по акъла на западняците-докога,не се знае....Защото горчивият опит с осетинците още им държи влага,едва ли искат да последват съдбата на арменците;)

без тоя конфликт арменците нямат нужда от зависимост от путлер .. да черпят украинците и добре дошли в европа

руските шпиони спът ли

Щом тези казват че е грешка, значи не е

В коментарите плюе опорктите на Посолствата. Русия била ги "изоставила"? Що не направи България едно учение с Руската Армия и после като ни отперат да реве, че НАТО не ги било пазило? МАЛОУМНИЦИ ЛИ СТЕ БЕ?

за такива глупости им плащат....е,плащат е силно казано за жълти стотинки,но поне изкарват нещо,иначе-глад и скръб:)))))))))))

Вобще не прави грешка. По умни са от нас. Не питай старило а питай патило.

Русия ги остави на кучетата да бъдат разкъсани а сега и претенции както винаги . Всички сме им сърбали попарата на руснаците

Ами Русия заеба Aрмения и ги остави на Турция. Християни, туй онуй?

Руските мишки обещаха на арменците защита и ги изоставиха заради Ердо Феса и Турция. Какво искат? Любов и признателност, че са лъжливи комплексари?

"Страната се превръща в заложник на геополитическите игри на Запада". НАПРОТИВ: Армения току-що най-накрая разбра, че не може да разчита на Русия, т.е. че стана поредната жертва на геополитическите игри на Русия!! Путин явно е решил да направи някоя и друга отстъпка на Ердоган (който е все още на негова страна) покрай конфликта Русия-НАТО и износа на руска пшеница през Босфора. Понеже Азербайджан си е дефакто турска провинция.

А кой е направил нещо на Армения!? Карабах е територия на Азербайджан..призната и от самите арменци и пашинян...Кво се очаква от Русия!? Приднестровието, Южна Осетия или Абхазия никой не ги закача нали!?

Русия за пореден път предаде християните на заколение. Жалко за арменците. Русия за пореден път ги предаде.

Споко Йовков...Сорос и хамеикания ще ги спасят.... те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и хохлите

Поредната държава наритала Руската Кочина.

Поредната колония наритала народа си... в мечти за евроатлантически ценности

Кремълските империалисти ЛЪГАХА Армения, че може да анексира Карабах. Работата е там, че Армения и Азербайджан признават взаимно териториите си в границите на бившите съветски републики. Карабаг е част от Азербайджан. Освен това НЕ граничи с Армения.

Мда....поздрави от паралелната вселена... Как в е времето на планетата Сорос?!

ли стърчиш??!!

Ами ако твята логика е вярна и Армения го закъса заради запада то заглавието щеше да е че Армения къса с запада а то обратно ?!?! Нещо да не си за заблудил или да се опитваш да заблудиш някого ?

а пък в твоя е напъхана оная работа на Кадиров, ако разбираш

Не разбирам.... след черния може да поемеш рязания на Доган...все пак коалиционен партньор ви е... конституция ще сменяте...не става бадева..требе да се плаща...

Ти географска карта на региона виждал ли си?! Това беше мерака на Русия за поредната прокси-република. Като Осетия, Абхазия, ДНР, ЛНР и т.н.

Грешката им е че не го направиха по-рано. Поредните излъгани от рашистанската педерация са Арменците

И каква стана тя? Докато Запада, Укри и Россия се трепят, Ердоганя тихо-тихо си върти броеницата...

И.о. помощника госсекретаря США по делам Европы и Евразии Ким прибыла к Пашиняну в компании с главой USAID Самантой Пауэр. Хе... Ми честито...сега цъфнахте...

Сега, кой прав, кой крив отстрани е малко трудно, но е факт, че Армения (барабр с Карабах) са нещо като заден двор на Русия. Това, че 30г. нямаше сериозно намерение да се разреши този конфликт, е отговорност не само на страните Армения и Азербажджан, но и на Русия като официален "защитник" на Армения. BTW: Симонян, мъжът и другите пропагандисти с армеснки имена какво ли казват по въпроса за ролята на Русия в последните събитията?

А кой е направил нещо на Армения!? Карабах е територия на Азербайджан..призната и от самите арменци и пашинян...Кво се очаква от Русия!? Приднестровието, Южна Осетия или Абхазия никой не ги закача нали!?

Нито едно от правителствата на Армения нито призна Карабах, нито го анексира. Как да го направи Русия след като те не го правят? Много пъти Русия ги призоваваше да го направят, за да ги последват, но те не го направиха.

Сигуно сте прави, но острани изглежда така: Армения гледа на Карабах като на арменска провинция, и 30г. така и не се разбра с Азербаждан. Без арненска помощ Карабах би изпукал отдаван от глад. За военната помощ да не говорим. Т.е Армения има(ше) лостове на въздействие. Да, сигурнио е трудно, ама па Арцах беше окупирал и други територии колкото още един Карабах. И русанаците можеха да са много по-активни и да не гледат 30г. сеир.

Страшните връзки! Поробител -роб! Нещо като арабите и Израел ! Ще кажеш че арменците са обичали поробителите си!

Stanko

Ами Русия ги заеба и ги остави на Турция?Християни,туй онуй?

Альооууу...Карабахските арменци не се биха а се предадоха за един ден арменските арменци ги заебаха тотално...и накрая Русия им виновна..щот не ги спасила!? Айде плувай...да ги спасява хамерика и Сорос

Ма никой не искаше от русия да се стрелят с азерите. Искаше се другаря путин да се обади по телефона на Алиев да стои мирно и предвид тежестта на аргументите Азербайджан нищо нямаше да направи. А за още по-бърз ефект можеше да помоли за същата телефонна услуга другаря Си.

Ти на 13 ли си!? Ми ти се обади по телефона...може и Моди...,Байдън, Кирчо...кКокорчо...тиквата