Руски банкер бе разстрелян в Москва

Председателят на "Леспромбанк" Микаел Даудов бе убит снощи в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Руски банкер бе разстрелян в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гилзите са 5.6 - нека ми направят експертиза - те след изтрел на нищо не приличат. А с 5.6 си е стрелял професионалист щото с 45ти не могат да утрепат човек, а този се е справил с този малък калибър

Оставете съдебната власт да си свърши работата, защото убийството е най-тежкото престъпление и някои коментари са меко казано ужасни.

Е да, ама откъде толкова мозък на едно място?

Устойчивото равновесие е железен закон на природата.И природата винаги го постига, независимо от това каква цена заплащат най-богатите и най-бедните хора.В крайните случаи тази цена е човешкият живот.Не е ли време всички и отново да отворим учебниците си по физика?

Всичко било изпълнено по български образец .Сега извършителя се е приготвил ще го защитава адвокат марковски , а той самият страда от запек хемероиди ишиас лумбаго херния и апандесит едновременно има тежка форма на депресия и маниакален аутизъм примесен с леки изменения на шизофрения не може да стои прав пък камо ли да стреля :)))))

В България също има такива за разстрел ....

Станал случайна жертва на два куршума в главата. Някъде бях чел, че в зората на руския капитализъм са отвличали или разстрелвали по около 1000 новобогаташи на година. "Дивия изток"

бедните са угнетени парите са сила но не всичко има хора които отмьщават за нас

No mercy !

Добро предупреждение за алчните банкери!

Руска класика.

Ако е официално регистрирано, защо са оставили гилзите? Трябвало е да се стреля през чорап или с колектор, но колекторът затруднява стрелеца и допринася за неточност.

голяма си разбиралка

Не е "разбиралка", а фантазъор-теоретик. Явно си е фантазирал как би извърши "перфектното" убийство.Което означава ,че има някой мизерен "Макаров" с който се перчи пред жена си и приятелите си,но не би застрелял и кокошка.:)