От 1 юли ще се стига по-лесно до Южното Черноморие

Пътният възел в Бургас, популярен като "Детелината", ще е готов 103 дни предсрочно - на 30 юни. От 1 юли трябва да бъдат пуснати два нови участъка от АМ "Тракия". Ще се строи и четирилентов път от Бургас до Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - От 1 юли ще се стига по-лесно до Южното Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Бойко строи магистралите за да сложи такса - от 2015 г. като кажат 20 лв. такса за магистрала от София до Бургас ще разберете всъщност дали магистралите се строят за народа ...

Магистрали в БГ сега се плащат от Европа,запомнете го ! Европа плаща и Поръчва ! Борисов кашира много милиони , за себе си и ГЕРБ ииии реже ленти пред камерите за наивниците ! Равносметката е : БСП+ построиха чисто 119 км. магистрали,стартираха Всички магистрални отсечки ,на които Борисов реже лентите(само 8,5 км. са стартирани при ГЕРБ,Гара Яна-Околовръстно!). Предишните обаче построиха и асфалтираха и много Общински,второстепенни пътища ,за които няма медиино покритие !

никакъв пътен възел "Запад" не е нужен! Погледнете само картата - повето идващи по магистралата отиват за Слънчев бряг, Несебър, Поморие, магистралата трябва д бъде продължена не към Бургас, а към Слънчев бряг, там да има пътен възел!

Наистина има проблем с пътищата, все някой от вън трябва да ни го каже. Да има проблем не само с м/у градските пътища, а изобщо с всички пътища, вкл. и със най-новите, които така се строят сякаш са за един сезон.

А ХЕМУС ?????? ТАМ ХОРАТА ДА МРАТ. СОФИЯ И БУРГАС САМО СЕ ГЛЕДА. ЖАЛКО ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ. ТАМ ДУПКИ, КУЧЕТА И Т.Н.

ами за Варна ще се минава през Бургас! Какъв ти е проблема?

Направили 20 км път и голямото дуене... Никога досега пътната мрежа не е била в по окаяно състояние от сега. А бойко се дуе като пуяк - магистали та магистрали. 230 км магистрала Тракия - София-Ст Загора - беше изградена преди този надут пуяк да дойде на власт, сега тоя тъпанар продължил с още 60 км и ще пръсне да се бие в гърдите , че много бил свършил. А това че магистралата е била проектирана много преди него, че е имало процес на отчуждаване в продължение на години тоя тъпанар не го споменава

Е те тва е ...не е знаел народа по време на тр00йката че може преспокойно да си кара колите по проектанските хартии..Тюх да му се не види...да не говорим че Тракия е проектирана при Бай Тошо, а не при Хамстера Въобще това винаги било най важното за една магистрала-не требе ни асфалт, ни милионите от ЕУ. Тези 230 км са откровени лъжи в стил Ремс. Ами то в момента се довършват още 4 други,за тях какви алабализми вече сте заджуркали на Позитано? Тях да не ги е проектирал Гоцо и Сопола още по времето на генерал Гурко,например..

Може да е красная, но кухите лейки не са по презумпция само червени. Хайде герберските форумни надничари малко намалете подскоците. Иди и попрочети как се провежда процедура по проектиране, избор на вариант, отчуждаване, избор на надзор и строител и предаване на обект и тогава ми обяснявай колко е велик Бат'Бойко. Много бързо забравихте как два месеца след изборите публично се извини на Орешарски (бившия финансов министър) за изказванията по отношение на състоянието на финансовите резерви в държавата. Но така е много по-удобно - да се метне вината на предишните, за да не се гледа сегашните какво са направили. За 3 години управление единствената по-крупна задействана процедура за строителство е тази за 8,5 км връзка от гара Яна до СОП (софийски околовръстен път). Хайде със здраве!

Хубаво строите пътища. А 28 милиона за ОГРАДА СРЕЩУ ШАПА ОТ ТУРЦИЯ НЯМА! Май са важни само пътищата, а ЖИВОТНОВЪДИТЕ да го ду......т! Браво на ТИКВЕНАТА МЪДРОСТ.

Няма ограда или затвор, които да спрат говедата, за съжаление! Гледайте колко са се събрали у нас само!

Пари за тел няма, защото турския премиер му се е скарал, а турския посланик го е гълчал. Виж, за магистрали пари има, защото боко е проста мутра и може да краде само от пътища. А сега си представете какво е качеството на пътищата, построени само с половината от предвидените по проект пари, защото при ГРОБ комисионната е 50%.

Баце Бойко,що е занимаваш с този простият народ да му строиш магистрали,пречиствателни станции,мостове ,метра и да му санираш жилищата,белким зорлем стане европеец! Дай му на Ганю Тъпанарски социални помощи по 700 лв и до 16 пенсия за старите ,за друго и не го търси ! Той ,Стамболов навремето ,пак с дървото ги е разгонвал барабар с козите им по къра,за да да им прави национални ж.п.линии. 20 години по късно -осаннна!!! Отстави ги да мрат в калта ,малко им бяха 20 години безобразия!

хахаха, и 20-та пенсия да плаща и то не от 700 а от 7000 лева, пак ще има недоволни, че трябва да ходят да си я взимат, а не им я носят и не им целуват ръка, че я взимат тази пенсия... проклето племе живее тук!

Прав си - проклето племе - особенно тези,като тебе, които серат по форумите срещу финансиране

Хахахахахахахааааааа........ужас. Верно има хора (хора ли са?), който вЕрват че тоя тиквеник строи нещо. Построил си е кенефа на село, другото си го плащаме и строимЕ ние, а Боко само реже лентички на НАШИТЕ строежи.

че то като се прибирам за Варна от София по-добре да минавам през Бургас?

Похвално за идеята, но от Сарафово до Поморие са два километра и не там започва запушването на пътя, а след Поморие и след Равда. Оттам трябва да се започне. Трябза да се направи и обиколен път на Ахелой, а това е трудна и много скъпа процедура. Ако ще оправят движението тук, нека да е в най невралгичните точки, не в най-лесната, където отдавна има магистрала.

Дааа, сега ще имаме пътища ама няма да имаме праи за бензин за да вървим по тях..... 3 лв. литърчето....

До преди 2г. всички ревяха, че в БГ няма една цяла магистрала, пътищата били зле. Сега, когато се строят магистрали и оправят пътища, друго ви е криво. А за Равда не се притеснявайте. Една буря като тази зима, и морето ще ги отнесе като гларус кебапче.

Тия приказки сме ги чули доста пъти вече,хората работят ,кое по-напред,кое по-късно ще станат тия пътища.Министърката да каже за Равда - колко време трябва да за да се разбере, на плажа ли е още един строеж или не!Разбирам за проблемите на видимостта ама все пак...

иии .. нека плюенето започне СЕГА!

А "Хемус" ? От 10 години не се е строяла, а се наляха милиони за кърпене всяка година ...

И правилно!И бензина-4 лева.Така ще се разтовари движението, че не е истина..

Аз бих заложил на 5 лева