България - евтини момичета и алкохол на корем

Слънце, секс и алкохол - и всичко това на минимални цени. Курортите на българското Черноморие изживяват истински бум.

Обратно в новината

Коментари - България - евтини момичета и алкохол на корем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех да можех... щях да изрина Слънчев бряг, Поморие и т.н. Защото собствениците на хотелите, които печелят от ЕС отрепките, които идват тук са си на сигурно, но аз и семейството ми страдаме. Ама щом так са решили държаниците ни, ок! Просто ще си плащам на Гърците! Там има ред и закони и те се спазват.

то излиза по ефтино човек да ходи по проститутки отколко да се моли на някакви неумити надути .а по дискотеките може да ги черпиш и накрая да пиеш една студена вода...мятат гюбеци-ама миня не дават *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде са ефтините момичета?ас като се варна само лакоми точилки виждам...за две прасчета препикано месце човек трябва здраво да се охарчи.за една гола миня...тези времена за ефтинята минаха...едно време и за едни спагет човек можеше да се ощастливи,ама сега ако не донесеш подараче и парички може само да си го даржиш в раката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРОСТОЛЮДИЕ !!!!!!!!!!!! докато не се свърши то, няма да му свърши и цвъкнята :(:(:(:(:(:(:(:(:(

По българското черноморие не стъпвам Евтини проститутки има то доста ългарски жени са такива По-хубавите жени с малко акъл в главата трудно се свалят,искат много средства и усилия.А евтината - с нея е лесно тя като види че имаш пари сама ти се предлага. За разврата по дискотеките нямам думи-пропаднала работа затова и чужденците идват да пият евтино и да си намерят евтини жени...

вземете да си поправите правописните грешки и смисловите в тази новина, нямате ли редактор бе хора ?? сякаш текста е copy/paste от стара зле написана и малко преправена новина

За голямо съжаление,Ние сме "кенефа"на Европа,от мое лично виждане тук наистина идват"лайната"на Европа,където у тях не могат да си позволят такова"сране"-Ние го създадохме тоя "кенеф" ние трябва да го махнем,би казал Ботев,Левски или някой друг който е умирал с думите"За Майка България"а не с "абе парата да влиза в джоба,че иначе как се плаща тая S clase",но важното е да се откриват магистрали,горивата и храната да са изключително скъпи, народа да живее под минимума...абе общо взето така се гради"кенеф".....

прав си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По въпроса за курвите не искам да бъда изчерпателен. Но още по социализЪма, който владееше чужди езици и имаше достъп до западни туристически справочници, можеше да намери изчерпателна инфо къде и на каква цена може да си намери проститутка. А работодатели/ сутеньори!/ на тогавашмите проститутки бяха ченгета от ДС, които работеха по западно направление. Т.е проституцията беше институционализирана! То и сега същите хора са работодатели на съвременното поколение проститутки! За справка: Лазар Причкапов, първи секретар на БКП в Благоевград до 10.11.1989 година, десет години по-късно беше един от най-крупните в бизнеса с "износа" на български момичета за Гърция и Италия. За това беше и преследван от закона. Ама, както стана правило у нас, така и не беше осъден.

В коя България си живял. Аз си спомням луканчици, шунчици, кафененце, момичетата в чисто и усмихнати, паркове където се расхождат млади майки с колички, филми за любов а не за секс, песни с чисти помисли а не срани текстове и бандитски по смисъл, с пропити гласове. Защо да харесвам сегашният строй, питам теб.

Някакъв използва случая и се опитва да оплюе "Демокрацията", пазарното стопанство и всичко от днешно време! И да възвеличае социализЪма, когато имало ред и нямало курви. Първо, драги, нямаше никакъв ред, и имаше абслютно бюрократично насилие. Хората получаваха пари, с които нищо не можеха да си купят. И понеже не намираха нищо в жалките магазини, си позволяваше да краде от предприятието, в което работеше. Крадяха всички: от портиера и общия работник до генералния директор. Последните бяха шампиони. Биеха ги по кражби само партийните "работници"! Те пък бяха едни работници, та нейсе. Ама бяха партийни хора! И понеже нямаше нормална търговия, нашите хора си организираха размяна на стоки под формата на потребителни стойности. Всичко ставаше като в далечната каменна ера. А що се отнася до въпроса за вината, ще Ви отговоря, драги, че тези, които ни изградиха дивия първобитно-общинен строй, звучно нарекли го КОМУНИЗЪМ, същите изградиха и този див мафиотско-олигархичен строй със същото претенциозно име ДЕМОКРАЦИЯ. А то си е червено олигархична ДЕМОКЛЕЦИЯ!!!

Кое му е евтиното на секса, а пробвай да си хванеш по-засукано гадже, ще видиш един евтин секс. Ако говорите за някоя мургава магистралка, тогава е друг въпроса.

Ами какво да се прави? Българките, по-хубавите, за без пари не се дават - трябва си БМВ-нце, пачка по стотачка ... а по грозноваите пък как да се прежалиш за такива.

JESTOKO се лъжеш ако н а и с т и н а мислиш ,че B-q е демокрaция от 3ападен модел! Tова е!!!

Виновен е народа , че избра преди 20 г. тази система, народ политически невеж, исторически неграмотен, при тая система са такива условията , няма нищо учудващо , съвсем естествени са , какво друго може да е щом като поискахме разграден дом, пазарна икономика и изменихме на външната си политика и т.н. , така ще е и така ще бъде . Всичко това беше план , който да рефлектира върху младежта - цвета на една нация, при нас тя е унищожена и покварена. Проблема не е в нашите политици ,защото ние си ги избираме по време на изборите - проблема е в народа, който преди 20 г. излезна по площадите и скачаше от удоволствие срещу стария режим,в който имаше ред и законност, който построи тая държава с много лишения от гърба на работница, но имаше сигурност и хляб, нямаше стрес, народа поиска тая система,всички гласуваха с мнозинство за демокрация на Дивия Запад. Малко бяха хората , които бяха преживяви такъв период през миналия век - и които ни казваха , че ще става от ден на ден по-лошо, а ние им се надсмивахме. Сега всички сме за смях , че се оплетохме като пиле в кълчища .

Прав си донякъде... но не съвсем. Ние гласуваме за хора, но друг прави избора на тези хора. С една дума, ние гласуваме за чужд избор. Няма как да е различно положението. Докато народа не е в състояние да предложи лицата за изборите, а те се налагат от държавния апарат, който дори вече не служи на държавата, така ще е.

Не се коментира колко плащат на персонала , който "стиска зъби" и търпи: би трябвало да кажат и "евтината работна ръка", изнудвана от собствените си чорбаджии и управници.

"Българският персонал е длъжен да стиска зъби и да търпи пиянските изстъпления на алкохолизираните чужденци. В крайна сметка всички те са платежоспособни туристи, допълва ДПА. " А като види българин, който започва изречението си с "добър ден" и "извинете", персоналът вирва нос и подминава. Държат се с българите като с второ качество клиенти. Ето защо от години вече си харча парите по чуждите курорти и кракът ми няма да стъпи повече на българското черноморие. Неам нерви срещу парите си да бъда пренебрегвана и да се дразня от простотия и мърсотия. Платежоспособни са не само чужденците, но като ехо от соца българинът, персонал или не персонал, ляга по гръб като види чужденец. И то не само в преносен смисъл.

"В България - момичета по корем и евтин алкохол" - то се същото. А дали е така, ще ни отговорят уважаемите ни събратя-западноевропейци, ако има кой да ги попита... Вие представяте ли си да идем примерно в Швеция и да кажем нещо с подобен смисъл за шведките, хем по три, по три, или че всички финландци по презумпция са приятели на Бакхус?

След като се видя,че сме "кенефа" на Европа,какво ни бърка да си покажем и дрисливите задници..Едва ли ще е скандално..

СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ КАТО ББ И СИЕ.КОЙ НИ Е ВИНОВЕН????? ЗАщО НЕ ПИШАТ ЗА ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ ,ИСПАНИЯ ИЛИ ДРУГА ДИСТИНАЦИЯ ??? ЗАщО ТЯХНИТЕ СТУДЕНТИ ПОЛУЧАВАТ ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ СТИПЕНДИИ,ЖИВЕЯТ В НОРМАЛНИ КАМПОСИ АНЕ В КИЛЕРИ КАКТО НАШИТЕ ДЕЦА,ЗАщО НИКОЙ НЕ ИМ КАЗВА,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПАРНО ИЛИ СТИПЕНДИИ ???? ЖАЛКО ,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ПО ЗЛЕ И ОТ ТЕЗИ КОЙТО ИДВАТ ЗА БРОЕНИ ДНИ ТУК И ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ,ТОВА ЗНАЧИ САМО ЕДНО -ТУК В БГ СЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКАШ ЗАКОНИ НЕЕМАА. ЖАЛКО.........

Dо Hаско. кажи к ъ д е е тоя ресторант и какво има в него? може да си заведа хората...Dай там един телефон на шефа! /а може и да си ти?/ отиваме само ако не пушат!!! 3а другите неща не всичко е така: идваме, защото в б_я има какво да се гледа! Hе пушим и не пием, а момичета въобще не ни интересуват, и тука ги има -същите...за ж а л о с т!!! Pадваме се на с л ъ н ц е и на морето-донякъде а и обикаляме българия: има толкова много ценности!!! Xайде, ако в с е к и оправи себе си във в с и ч к о нещата ще станат по-добри! A от 3 до 21 пак ще сме тук и там но най-много на моретоооооооо! нищо че е "черно..." нали си е "наше"??? :)

добар ден пак открихме топлата вода. че то си е така от краи време какво ние такав ние начина на живот ако неим харесва на чужденците няма да избират бг.

По- добре ще бъде ,ако в България идват туристи с друго качество-възпитани,взискателни,културни. Но какво можем да им предложим на тях?Те искат да избягат от бетона ,стреса,шума.Такива туристи търсят спокойствие,зеленина,природни и исторически забележителности.А ние от лакомия и безхаберие изчерпахме този лимит.Затова се радваме на пияниците и боклуците ,които идват от Европа.Те са непретенциозни,да има пиене и проститутки-кой ти търси друго?

заприличахме на Карибите беден народ и евтин туризъм, без ограничения, каквито има в САЩ и Канада.

Евтин магазин, евтина фабрика, евтина нива-това станахме.

За съжаление природните дадености на Сл. бряг (11 км огромна плажна ивица, доколокото си спомням) са съсипани от повръщано и гадости. Влече ме към годините, когато имаше няколко огромни хотела и много места за разходки и релакс. Сега е наистина цигания и гадост. Никога няма да отида там за лятна почивка

Сега цяла зима ли ще плюем по туризма, понеже тия ще пускат един клип за реклама и ние сега ще му пускаме антиреклама. Някои не искат да тръгне туризма, не искат да тръгне икономиката, направо не можем да преживеем и това, че се правят магистрали и понеже са евтини нямало да са и качествени, и мощите на светеца в Созопол не били мощи ми немощни. Айде стига де. Ба си негативизма. То бива бива политика ама това минава всякакви граници. Да не би от това лято да се пие и чука по морето? Я да се върнем години назад. От кога, а? То верно, че изпращаха по едно време пенсионери по морето, но така или иначе после идваше истинския сезон и ...

освен при теб друг не се занимава с политика и за твое сведение има стотици километри МАГИСТРАЛА а такива като теб се ПЪНАТ да изкарат "откраднат" тези километри без да са построили вече повече от година ПОНЕ ЕДИН км.

Това е Българияя - мойта родинаа .. имаше нещо такова ,, аа ?!

ами за какво друго да идват?за ББ ли или за лазурното ни море,а може би за перфектното обслужване?

Тръгнаха по този възможен начин и сега са на върха.

Азиатските тигри са това, което станаха, чак след като се избавиха от точно този тип отношение към народа си. Къде с революция, къде с държавна политика. При нас липсват наченки и на двете. Кенеф сме и дано някой пусне водата, та да отмие тези л..а, които ни управляват сега и преди.

Отдавна съм напълно наясно,че България освен всички рекорди, които е поставила (по престъпност, ефективност на съдебната система и прочее и прочее), е и ПУБЛИЧНИЯ ДОМ НА ЕВРОПА

Кучетата си лаят керванът си върви , както се оказва.

В България момичетата ни са евтини, защото мъжете ни нищо не струват.

Нищо не струват защото нямат пари и не са чужденци ли !!? Или може би защото сме извратена комплексарска нация, която е свикнала да получава всичко без бораба и наготово !??

Ами, че то за да нямате пари и за евтини момичета даже, трябва верно да сте много зле.

Бойко ни отсрамва

то с евтините се хващат нищо не струващите, защото струващите не тарсят евтини.

България никога не е била по-близо до комунизъма.

Страшно и тъжно, Пух Мечо ; Ами ще трябва да направим един а-а-фиш . (с много изкихване на `някои` )

Как беше- Магията живее тук! Така ще се рекламира България по света:)))))))))))))))))

аах Левски и Ботев къде сте да видите народа си-как се е отдал и телом и духом на Великата Европа-ядене пиене и е..не на поразия.Да живее-номер едно сме.

Какво се првят на ощипани. Парите не миришат.

Секс,наркотици,евтин алкохол и чалгааааа:)Пъкъла на България - всички изкушения са достъпни.Никакви последици за свинете,нарушаващи реда и благоприличието.Важното е,че има "РЪСТ" на туризма,пък после може да се пречистим пред мощите на някой светец(по бански)

АКО НЕ Е РЕСТОРАНТ "ДЖАНИ" - НЕ БИХ СТЪПИЛ В СЛ. БРЯГ ! ПЪК КВО СЕ ВЪРШИ ДРУГО- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ....!!!

Кажи какво му харесваш на Джани? Опашките от хора които са заблудени и чакат само да стане някой и те да взязат.Многото миризми от външната скара или менюто което вече дори е с доста по малки порции от съседни ресторанти.Пример:Ресторант Кокиче - само на две минути път от Джани.Цените и менюто са в пъти по хубави от тези на Джани. Лично аз повече не бих стъпила там.

ПЕЧАЛБАРСТВОТО Е ВЪРХОВНА ФОРМА НА НАХАЛИТЕТ И ОПРАВДАВА ВСИЧКО ДРУГО !!! /А. А. Г. /