Коментари - "Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби | Днес.dir.bg

"Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби

Действията на тези подразделения по своята същност са тайни и следователно извън правилата на войната, казва военен експерт

Обратно в новината

Коментари - "Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби | Днес.dir.bg

Коментари

бандеристан от 2014 г. е превърнат в една западняшка кочина - биолаборатории, тайни бази, нацисти и какви ли още не биологична измет. Руснаците дано успеят да ликвидират на максимум тази отрова там!

«Войну всегда объявляют правящие классы. Но в сражениях участвуют классы бесправные. Хозяева жизни получают всё и ничего не проигрывают. Простые люди не получают ничего и теряют всё — в первую очередь свои жизни» — Юджин Дебс. Антивоенная речь в Огайо, США. 16 июля 1918 года.

Да прати жена си......руснаците ще са предадат веднага.

Забрави генно модифицираните комари и сатанистите

За дир.ру. отдавна е ясно кои са спонсорите му и що за руска хибридна клоака е.

Русия мачка на фронта, ЕС и САЩ по традиция излъгаха, ако Западът не окаже на Украйна цялата обещана помощ, ситуацията ще стане такава, каквато беше в Афганистан, когато Западът се отказа неготов за дългосрочни ангажименти. В Украйна се изрисува опасната истина. Киев постепенно започва да губи войната срещу Русия, защото няма достатъчно боеприпаси. Това в голяма степен се дължи на факта, че обещанията, дадени от ЕС и САЩ, не се изпълняват.

Западът изсмука доста източноевропейци последните 30 години. Време е да ги мобилизира и изпрати на усраинския фронт да си заработят подаянията.

Снощи в Якутия руски войник убивал жени и деца в Украйна е ЗАКЛАЛ руска учителка победителка в конкурса НАЙ$ДОБРА УЧИТЕЛКА В РУСИЯ

Имало една време един Наполеон. Той се провалил в Русия. Друг следва традицията.

Евал съм ви и си лягам

Руската кочина ще плаща дълго след края на геноцида в Украйна.

Западните "служби" и бази са в Украйна още от 2014, след планомерното проникване на НАТО на изток и успеха на агресията "Майдан", като чело на натовското настъпление към (границите на) Русия. САЩ чрез НАТО и ЕС са във фактическа "псевдо-студена" война с Русия и в гореща - чрез Украйна - последната започната от Русия след нетърпимите натовско-украински провокации в териториите с руско население. Прилича наистина на начало на трета световна, което не е поставено от Русия.

пич традицията е несправедливи авторитарни джуджета да губят от народи и съюзи, които бранят границите и свободата си.

На няколко езика през тези дни виждам статия в духа: "Французите се чудят Макрон ли са избрали за президент или Зеленски" каквато има в момента на сайта на труд.бг Бабоебеца ще получи голям шут в задника още от изборите за европейски парламент, от там бързо ще изхвърчи фашистка дружинка която си сформира клуб на хомосексуалита. Същото се отнася и за България.

1000% СЪГЛАСЕН!!!

Амин!

Да, само че като питаш дебилите, Русия започна агресия срещу Украйна на 24 февруари 2022. Какво се е случвало 10 години назад не знаят и не ги интересува.

Леле, колко много работа имало още за Кинжалчета и Циркони!...

Ама нещо само се заканваш и работа не вършиш, нали копейка! Ядрен онанизъм практикувате с путята.

Значи разсъждавам селско..... Ако видя руската гъба над София трябва да съм благодарен че Западо ни е избил?....или какво твърдите...? Че че е виновен Путин ама Ния сме пас?????? Да припомним че макарона е приключил...та иска да ни избие преди изборите..... Като бехме марионетки на руснаците поне ни оставиха ракети който унищожихме (за своята отбраната)......

До първия Искандер. После остава само един голям кратер.

Много показателно изречение в статията: "Въпреки че Съединените щати не са участвали в точното планиране на това, което Макрон ще каже, и може би са били изненадани от изявленията му. Те бяха консултирани предварително и изпратиха свой представител в Париж, защото ..." Това показва, че точно САЩ са наредили на Макрон да събира войници от ЕС за Украйна, което да мине като инициатива на Макрон. А пратеникът е долетял в Париж, за да проконтролира изпълнението на задачата, която те са поставили на Макрон. САЩ знаят прекрасно, че Русия ще отговори и Европа заминава на оня свят. Сега стана пределно ясно кой иска да ни унищожи наистина.

Макарона що не признае колко френски наемника са били убити при нападение на руската граница, а включат ли се и други Русия ще ги изпепели барабар със щаб-квартирите им и военните им министерства.

Абе най - важното е че заловиха Червения пират.

НАТО да разположи 300 000 армия в киев .не да напада кремъл. а да гарантира военната операция

Значи натовците и евроатлантиците показаха и доказаха, че с тях договри, преговори и обещания не може да се постигат и изпълняват. Искат да имат "враг" той да е лош за да осмисли кухот им съществуване. Самите украйници излизат и говорят официално имаме разузнаване, Навалин е починал от тробм.... Самите те казаха миналата седмица, руснаци не са замесени и стреляли на майдана.... Френския пудел бабоеб, като делен педал иска всичко да става скрито покрито. Сори пич, ще го ядеш, ама не на баба ти, Изпратените са си изпратени, явно, тайно, телепортирани и превурнали се изпарено месо....

Само ако Тръмп спечели.Стискам му палци.мисля че след 4-5 дена ще си проличи.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Да ! И после ме карат да им го облизвам !

И ти ли се като мене прост козяшки ЛГБТ трол ?

Ми заминавай ....

НАТО-то си изпя песента и пое към небитието.

После изял на всички малки деца черния дроб докато са живи !

На Кремъл но изглежда няма нужда.Кремъл неиска да влиза в Киев.Най много да вземат и Черноморието на Украйна.Сиреч земите кадето има повече руснаци и ще имат подръжка за да останат там.

Нашите френски прищтели ще радиоактивират Айфеловата кула за следващите 1500 години ако разбира се оцелее.

Само след няколко тактически ядрени удара до западните граници на Украйна - може и просто в полето, а не по реална цел и всички ще млъкнат и спрат да приказват глупости. пп Нима мислите, че Путин ще ги търпи с провокациите - спътникова информация и поддръжка, специалисти "инструктори", как да се ползва "сложната"техника". Всичко е до време!

За кое от двете джуджета приказва?

Няма да се плашите след като падне първата ядрена ракета, в обсега ще настъпи мъртвешка тишина и дори троловете на укрофашизма няма да имат шанс да се правят на интересни и да философстват излишно.

Нищо не казвате за поредната екскурзия на Тагарев, през следващата седмица? Този път ще бъде до Катар. Имам чувството, че с Ники се състезават кой на колко никому ненужни дестинации може да отиде докато вие им плащате.

Всъщност защо изобщо се говори и пише за война. Това е само една специална военна операцийка. И тук таме. Разузнавачи и други подобни. Които не се броят. За сега.

с елементи на тр олеф ермата. Насаждат стр ах и омр аза!

Ами нещата са ясни! Защото очевидно чрез НАТО не могат да задействат война с Русия, официална и то Русия да нападне е нужно, глобалистите са внедрили чрез отделни договори клаузи, които да образуват общ юмрук срещу Русия. И което е много важно, да я накарат тя да нападне! Винаги това е била целта, тя да нападне, за да могат да си измият ръцете в международното право, че Западът нищо лошо не е направил, той се бори със злия агресивен Кремъл. Тези отделни договори са по същество дублиране на функциите на НАТО. Целта е ясна и сигурна! Ще я покажа за пореден път. Понеже се сговниха нещата за Запада много, много, никакъв военен успех нямат, нито икономически, нито морален, нито хибриден, трябва им спешно гореща война и то много бързо и горещо да е. За да могат да замажат разпада на цялата им тактика с Украйна. Както добре знаем, САЩ оставиха мръсния горещ картоф на Европа, под командването на Великобритания. Която първа подписа въпросното двустранно споразумение за стратегическо партньорство с Украйна. Този документ е еднакъв за всички държави. Те си го казват открито - НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ НА ПУТИН ДА СПЕЧЕЛИ. Точно, кратко и ясно. И понеже не можем да позволим, ще ни се смее цял свят, значи ще започнем война, но няма ние да в започнем, защото ние сме много добри и никога никого не мразим и нападаме, ще я започне Путин, който винаги е лош и винаги всички ги напада.

за всички които са над 35 години няма да им е за първи път да получат ядрени облъчвания по вина на Украйна. Спомена за Чернобил е още жив.

да пращат ... елфи, джуджета, грифони квото имат, че фродо са го налазили сериозно орките.

всички го знаем.

Военни обекти в Харков и Одеса са били сурвакани яко с БПЛА, нощеска. Фашистите са на крайни резерви с ракети за ПВО, а САЩ прекалено ясно им заявиха, че повече комплекси Пейтриот няма да получат от произведените 60 батареи, в Посрайна са унищожени 8 осем, вече няма от къде да свалят за да им дадат.

Хенри Кисинджър обичал да се шгува казвайки: "Да си враг на САЩ е много страшно, а САЩ да ти е приятел, е повече от ужасно!"

Тези патриоти сън не ви дават. Колко пъти ги "унищожихте" досега и колко пъти оня Хрень в пальто го оповестява официално по руската ТВ? Има официално 3 комплекта Патриот в Украйна. И по един френски и един италиански. Толкова! Нямаш на представа, колко десетки милиарда долара трябва да струват изпиздените от теб бройки. Ако Украйна ги имаше, жива матрёшка нямаше да щъка по украинска земя.

Роснаците пък обичат да се кланят на препарирания вожд на революцията..

Само ти ще останеш.Блазе ти.

Коментари - "Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби | Днес.dir.bg

"Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби

Действията на тези подразделения по своята същност са тайни и следователно извън правилата на войната, казва военен експерт

Обратно в новината

Коментари - "Монд": Макрон повдигна воала на присъстващите в Украйна западни служби | Днес.dir.bg

Коментари

бандеристан от 2014 г. е превърнат в една западняшка кочина - биолаборатории, тайни бази, нацисти и какви ли още не биологична измет. Руснаците дано успеят да ликвидират на максимум тази отрова там!

«Войну всегда объявляют правящие классы. Но в сражениях участвуют классы бесправные. Хозяева жизни получают всё и ничего не проигрывают. Простые люди не получают ничего и теряют всё — в первую очередь свои жизни» — Юджин Дебс. Антивоенная речь в Огайо, США. 16 июля 1918 года.

Да прати жена си......руснаците ще са предадат веднага.

Забрави генно модифицираните комари и сатанистите

За дир.ру. отдавна е ясно кои са спонсорите му и що за руска хибридна клоака е.

Русия мачка на фронта, ЕС и САЩ по традиция излъгаха, ако Западът не окаже на Украйна цялата обещана помощ, ситуацията ще стане такава, каквато беше в Афганистан, когато Западът се отказа неготов за дългосрочни ангажименти. В Украйна се изрисува опасната истина. Киев постепенно започва да губи войната срещу Русия, защото няма достатъчно боеприпаси. Това в голяма степен се дължи на факта, че обещанията, дадени от ЕС и САЩ, не се изпълняват.

Западът изсмука доста източноевропейци последните 30 години. Време е да ги мобилизира и изпрати на усраинския фронт да си заработят подаянията.

Снощи в Якутия руски войник убивал жени и деца в Украйна е ЗАКЛАЛ руска учителка победителка в конкурса НАЙ$ДОБРА УЧИТЕЛКА В РУСИЯ

Имало една време един Наполеон. Той се провалил в Русия. Друг следва традицията.

Евал съм ви и си лягам

Руската кочина ще плаща дълго след края на геноцида в Украйна.

Западните "служби" и бази са в Украйна още от 2014, след планомерното проникване на НАТО на изток и успеха на агресията "Майдан", като чело на натовското настъпление към (границите на) Русия. САЩ чрез НАТО и ЕС са във фактическа "псевдо-студена" война с Русия и в гореща - чрез Украйна - последната започната от Русия след нетърпимите натовско-украински провокации в териториите с руско население. Прилича наистина на начало на трета световна, което не е поставено от Русия.

пич традицията е несправедливи авторитарни джуджета да губят от народи и съюзи, които бранят границите и свободата си.

На няколко езика през тези дни виждам статия в духа: "Французите се чудят Макрон ли са избрали за президент или Зеленски" каквато има в момента на сайта на труд.бг Бабоебеца ще получи голям шут в задника още от изборите за европейски парламент, от там бързо ще изхвърчи фашистка дружинка която си сформира клуб на хомосексуалита. Същото се отнася и за България.

1000% СЪГЛАСЕН!!!

Амин!

Да, само че като питаш дебилите, Русия започна агресия срещу Украйна на 24 февруари 2022. Какво се е случвало 10 години назад не знаят и не ги интересува.

Леле, колко много работа имало още за Кинжалчета и Циркони!...

Ама нещо само се заканваш и работа не вършиш, нали копейка! Ядрен онанизъм практикувате с путята.

Значи разсъждавам селско..... Ако видя руската гъба над София трябва да съм благодарен че Западо ни е избил?....или какво твърдите...? Че че е виновен Путин ама Ния сме пас?????? Да припомним че макарона е приключил...та иска да ни избие преди изборите..... Като бехме марионетки на руснаците поне ни оставиха ракети който унищожихме (за своята отбраната)......

До първия Искандер. После остава само един голям кратер.

Много показателно изречение в статията: "Въпреки че Съединените щати не са участвали в точното планиране на това, което Макрон ще каже, и може би са били изненадани от изявленията му. Те бяха консултирани предварително и изпратиха свой представител в Париж, защото ..." Това показва, че точно САЩ са наредили на Макрон да събира войници от ЕС за Украйна, което да мине като инициатива на Макрон. А пратеникът е долетял в Париж, за да проконтролира изпълнението на задачата, която те са поставили на Макрон. САЩ знаят прекрасно, че Русия ще отговори и Европа заминава на оня свят. Сега стана пределно ясно кой иска да ни унищожи наистина.

Макарона що не признае колко френски наемника са били убити при нападение на руската граница, а включат ли се и други Русия ще ги изпепели барабар със щаб-квартирите им и военните им министерства.

Абе най - важното е че заловиха Червения пират.

НАТО да разположи 300 000 армия в киев .не да напада кремъл. а да гарантира военната операция

Значи натовците и евроатлантиците показаха и доказаха, че с тях договри, преговори и обещания не може да се постигат и изпълняват. Искат да имат "враг" той да е лош за да осмисли кухот им съществуване. Самите украйници излизат и говорят официално имаме разузнаване, Навалин е починал от тробм.... Самите те казаха миналата седмица, руснаци не са замесени и стреляли на майдана.... Френския пудел бабоеб, като делен педал иска всичко да става скрито покрито. Сори пич, ще го ядеш, ама не на баба ти, Изпратените са си изпратени, явно, тайно, телепортирани и превурнали се изпарено месо....

Само ако Тръмп спечели.Стискам му палци.мисля че след 4-5 дена ще си проличи.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Да ! И после ме карат да им го облизвам !

И ти ли се като мене прост козяшки ЛГБТ трол ?

Ми заминавай ....

НАТО-то си изпя песента и пое към небитието.

После изял на всички малки деца черния дроб докато са живи !

На Кремъл но изглежда няма нужда.Кремъл неиска да влиза в Киев.Най много да вземат и Черноморието на Украйна.Сиреч земите кадето има повече руснаци и ще имат подръжка за да останат там.

Нашите френски прищтели ще радиоактивират Айфеловата кула за следващите 1500 години ако разбира се оцелее.

Само след няколко тактически ядрени удара до западните граници на Украйна - може и просто в полето, а не по реална цел и всички ще млъкнат и спрат да приказват глупости. пп Нима мислите, че Путин ще ги търпи с провокациите - спътникова информация и поддръжка, специалисти "инструктори", как да се ползва "сложната"техника". Всичко е до време!

За кое от двете джуджета приказва?

Няма да се плашите след като падне първата ядрена ракета, в обсега ще настъпи мъртвешка тишина и дори троловете на укрофашизма няма да имат шанс да се правят на интересни и да философстват излишно.

Нищо не казвате за поредната екскурзия на Тагарев, през следващата седмица? Този път ще бъде до Катар. Имам чувството, че с Ники се състезават кой на колко никому ненужни дестинации може да отиде докато вие им плащате.

Всъщност защо изобщо се говори и пише за война. Това е само една специална военна операцийка. И тук таме. Разузнавачи и други подобни. Които не се броят. За сега.

с елементи на тр олеф ермата. Насаждат стр ах и омр аза!

Ами нещата са ясни! Защото очевидно чрез НАТО не могат да задействат война с Русия, официална и то Русия да нападне е нужно, глобалистите са внедрили чрез отделни договори клаузи, които да образуват общ юмрук срещу Русия. И което е много важно, да я накарат тя да нападне! Винаги това е била целта, тя да нападне, за да могат да си измият ръцете в международното право, че Западът нищо лошо не е направил, той се бори със злия агресивен Кремъл. Тези отделни договори са по същество дублиране на функциите на НАТО. Целта е ясна и сигурна! Ще я покажа за пореден път. Понеже се сговниха нещата за Запада много, много, никакъв военен успех нямат, нито икономически, нито морален, нито хибриден, трябва им спешно гореща война и то много бързо и горещо да е. За да могат да замажат разпада на цялата им тактика с Украйна. Както добре знаем, САЩ оставиха мръсния горещ картоф на Европа, под командването на Великобритания. Която първа подписа въпросното двустранно споразумение за стратегическо партньорство с Украйна. Този документ е еднакъв за всички държави. Те си го казват открито - НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ НА ПУТИН ДА СПЕЧЕЛИ. Точно, кратко и ясно. И понеже не можем да позволим, ще ни се смее цял свят, значи ще започнем война, но няма ние да в започнем, защото ние сме много добри и никога никого не мразим и нападаме, ще я започне Путин, който винаги е лош и винаги всички ги напада.

за всички които са над 35 години няма да им е за първи път да получат ядрени облъчвания по вина на Украйна. Спомена за Чернобил е още жив.

да пращат ... елфи, джуджета, грифони квото имат, че фродо са го налазили сериозно орките.

всички го знаем.

Военни обекти в Харков и Одеса са били сурвакани яко с БПЛА, нощеска. Фашистите са на крайни резерви с ракети за ПВО, а САЩ прекалено ясно им заявиха, че повече комплекси Пейтриот няма да получат от произведените 60 батареи, в Посрайна са унищожени 8 осем, вече няма от къде да свалят за да им дадат.

Хенри Кисинджър обичал да се шгува казвайки: "Да си враг на САЩ е много страшно, а САЩ да ти е приятел, е повече от ужасно!"

Тези патриоти сън не ви дават. Колко пъти ги "унищожихте" досега и колко пъти оня Хрень в пальто го оповестява официално по руската ТВ? Има официално 3 комплекта Патриот в Украйна. И по един френски и един италиански. Толкова! Нямаш на представа, колко десетки милиарда долара трябва да струват изпиздените от теб бройки. Ако Украйна ги имаше, жива матрёшка нямаше да щъка по украинска земя.

Роснаците пък обичат да се кланят на препарирания вожд на революцията..

Само ти ще останеш.Блазе ти.