МОН предлага: Сборни паралелки в училище - само при червен сценарий

Ако 14-дневната заболеваемост надхвърли 500 на 100 000 страната, влиза в тъмночервен сценарий и всички ученици ще учат електронно

Обратно в новината

Коментари - МОН предлага: Сборни паралелки в училище - само при червен сценарий | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ги обръщат. Иновация някаква по стар почин.

Не смятате ли, че е редно да се вдигнат данъците за да може тези, които няма как да работим, защото трябва да гледаме деца при не присъствено обучение да получаваме месечни възнаграждения в размер на учителската заплата. Докато не отмине пандемията, независимо от това дали има или не затваряне. За последната година разбрах, че живеем в общество от лицемери - който е с прилични доходи и не страда финансово от локдауните смята, че останалите са неудачници, мързеливи, глупави и е редно да потъват в блатото. Обаче не го казва в лицето, а се изявява в Интернет.

Заболяемостта е различна от полижителните тестове - ей туй МЗ са големи манипулатори!!! По тоя логика ако правят тестове за херпес, хепатит и т.н държавата требваше да се прекръсти на Долината на смъртта!!!

Все се надявам, че преди 20ч. на 14.09 ще дадат информация как ще стартира учебната година. Не, че нещо, но децата в малките класове не могат да се гледат сами и е полезно да се знае предварително, за да се организират овреме нещата.

Да затворят всичко останало, чак тогава децата!!!! Кръчми и МОЛове се пукат по шевовете, обаче училищата са много опасни!!!! А учителите да се ваксинират, щом ги е страх. И при дистанционно обучение заплатите наполовина, да видим тогава дали ще искат пристъствено или не!

На се кОси..всичко отива към затворяне,да няма такива мрънкалници!

част от учителите заради този натиск, които имат право на пенсия, но работят, понеже няма нови попълнения от учители, да не се наложи да намалят броя години за учене от 10 или 12 на по-малко.

Eла ми раздели хуя от спермата боклук

Ваня Кастрева и Янка Такева няма как да измислят нещо по-умно....

Че Мон искат да звучат оптимистично, но малко реализъм няма да навреди! Вчера 2, днеска 5, утре 8, другиден 14 области са червени по Ковид. Значи максимум до 16 септември ще се учи присъствено, пък може и до по-рано .....

Килийни училища ли,ще правим?!

Оказва се, че единствените нормални места за живот са манастирите, ако игуменът не е 3 поколение ДС. Храни и напитки собствено производство, ясни правила, които на места може и да се спазват, къде ще намерите подобни условия в обществото?

Че той, сценарият си е червен още от протестите и досега, така че си е е...ло м...мата и със заболеваемоста, и с всичко останало.

Така процедираха миналата година в някои европейски държави. В резултат паралелките вместо дасе карантинират, се смесват. Това доведе до още по- бързото заразяване..

Тези деца нямат ли родители? Колко още трябва да ви притиснат? Става въпрос за нашите деца, нашето бъдеще.

Какво да направим?

Ако кръчмите ще работят, не може да ме убедите, че има причина да се затворят децата. По морето е чутовна ръчканица, нито дистанция се пази, нито маски се носят. Обаче дайте да затворим децата.

По морето е ясно:. Важно е да се преборят и чужденците като случи за да се наложат мерки за назидание на българите.

Та значи докторите си извоюваха привилегии. Даже потомствени. И защо 500 а не 1500 след като този вирус убива три пъти по-малко.

Кой е сценариста на сценария? Много филми станаха.

Не знам за сценариста но цензура е Мунчо