Двама любими училищни директори влизат в екипа на Кунева

Двама любими училищни директори влизат в екипа на министъра на образованието Меглена Кунева. Това са директорите на 119-о СОУ и 51-о СОУ в София.

Обратно в новината

Коментари - Двама любими училищни директори влизат в екипа на Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любими на, кого са тези директори? На жените им, на любовниците, на новата "министърка"? Хайде стига циркове, обществена тайна е защо първия е толкова "търсен от родителите на първолаците".

Първото предложение на зам. министъра: всеки ученик да дава по 100лв. на срок за безотчетно харчене от училищното настоятелство. Решението е измислено в западния свят. Казва се частно образование. Там посредственяците, комплексарите и мафиотите от МОН ги няма.

Статията е напълно неверна. Родителите записват децата си в 119 поради фактори независещи от директора, като: деца на дипломати, политици и тн. Ако се гледат средните резултати на децата завършили училището, те се влошават всяка година от 2012 насам. Това с реферндумите е пълна глупост. Само помислете малко.

Както се казва "Манджа с грозде"-комбинация между "интелектуално бижу" и най-добър учител. Дано да има полза.

не го познавам, но човек съгласил се да участва в това предателско управление - не е стока. За мен е поредния предател

С мандатността на директорите на СОУ ? Наши, ваши, шуребадженащина, кохорти и т.н. Незаменимите пенсионерки над 65 год. клас ? Стига вече са давали, изтощават се, мъчно ни е за тях. А младите учители ? Мафията с учителите проверители на матурите. Приближени, уреждане на свои хора и състуденти. За пример е Географията с инспекторката от МОН. Шуребадженащина.

Този директор, сега зам мин има още една доп задача! КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА И С АГРЕСИЯТА СРЕД УЧЕНИЦИТЕ ОТ 6-12 КЛАС? Как ще мотивира учителите да са Даскали, а не просто преподаватели!?

Една правилна стъпка от страна на "интелектуалното бижу", другарката Куневица. Да видим следващият ход...

Много е точно момчето, дисциплиниран, отговорен, трудолюбил и отворен за новостите. Познавам го беше войник при мен.

сега на този пост ще стане мързелив, безотговорен и алчен !

Като е толкова добър, защо са го избрали? На управляващите , добри не им трябват. Щом са го избрали, и се вписва в компанията на управляващата шайка, дали е толкова добър? Ако и да е бил добър, ще устои ли на натиска и да остане такъв? За кого ще е добър?

ИМА И ОЩЕ НЕЩО-ДОБРА ПРОТЕКЦИЯ ! ДЕЦАТА НА ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ УЧИХА В ТОВА УЧИЛИЩЕ !!!

отонсно за 1.3-те милярда лв европеиски пари за наука и иновации...?

тоя не е учител и той, а меринджей! ПАзят се мафиотите да не назначат някой учител случайно... А колко е готин, ще го видим и него.... Ама тоя път и камъни ще има, да знаете!

Преподавал ми е биология в 119 - много умен и разбран учител.

скоро ще си ходи...

someone

може да става. досега университетски професори не свършиха добра работа в това министерство, може от училище да свърши по-добра работа.

Синът ми завърши 119 у-ще, когато г-н Стаматов беше зам.директор. Много сме доволни от това, че учителите бяха нормални хора. Нямаше тормоз и амбиции както в много други училища. Много добра подготовка по математика и информатика. Който учеше-постигна добри резултати, който не- не успя. За щастие, моят син завърши отлично и влезе там, където искаше.

Това е училището на Мамин Делянчо Учил е там средно Класният ръководител на депутата от ДПС от 8 до 12 клас в 119 СОУ (която е била и негова дама на бала) Цеца Петрова застана пред камерата на БиТиВи и си припомня: "Беше изключително сдържан, отзивчив, внимателен, и не бих казала свръхамбициозен. Този млад мъж на 33 може да бъде история на политическите метаморфози у нас.

Не е случайно! Огледалцето от Лондон го показа

като го вържем с информацията от други коментари, че г-н зам. мин. е гей, праскан от по-големите ученици, излиза че Делянчо си е назначил любовницата

в класацията на училищата това училище е на 26 място. link

Стаматов и Александров-най-добрите, но и най-красивите директори в София! Знае кого да избере м-р Пръмова

ли е красив, бе душа?

Браво на г-н Стаматов! Сега нека всички гадни и безкрупулни вещици-учителки, които някога предизвикаха той да напусне 8 СОУ като директор и после доведоха училището да загиване се изядат от яд!

много сме зле, щом и бившите учители не знаят правописа ...

Е, замът може да е "обичан", ама министърката - едва ли !

Децата ми учат там, в 119-то. Всички знаят че директора е "мека китка".Не имало секс скандали , но човека си е педал. Ламти само за кинти. Преди осем години в у-щето имаше 800 ученика , сега са 1350 !!! Натъпкани като копърки в консерва. И това само за да взима субсидията от 1400 лв . Но не му пречи да ни дои с по 50 лв годишно и нас. С това препълване на училището , нивото му падна много. Тази година махам децата от там.

Това са пълни глупости. И моите деца учат в 119 и това, че бил "педал" го чувам за първи път. Познавам го индиректно и пак казва, за мен това твърдение е пълна олигофрения. Относно това, че децата били натъпкани като, как го написахте, копърки в консерва - училището е пълно, но не препълнено. Ако не ви харесва там, има и други училища. На мен не ми харесваше другото училище и си преместих децата в това. След като се чувствате неудовлетворен сега е моментът да покажете колко сте решителен и да си биете шута от там.

Не са пълни глупости,наистина е мека китка. Това всички го знаят,не знам как ви е не сте разбрали.

Пораснаха и ги махам. Досега бяха там защото това е кварталното у-ще. Живеем на 100 метра от него. Обществена тайна е че г-н Стаматов е " мека китка" , но явно не живеете в квартала.

Да, човека си пада по мъже. Учил съм там и всички го знаят. Това не променя факта, че е много умен, инициативен и добър учител и директор!

Не мисля, че има значение дали е педал или не е. Както казахте не е имало секс скандали, така че е все едно какъв е.Той е директор на училището, това с кой си ляга си е негова работа.А за училищното настоятелство тези 50 лв и на мен ми идват в повече, но пък е доброволно и никой не те кара насила да ги дадеш. Аз мисля, че човека си върши добре работата.

TIREX

мандръсът го по големите ученици всички знаят.педалите са зависими и трябва да им е забранено ръководни длъжности.

TIREX

я пак за 50 лв "педалски данък" Доброволно? мима?а постоянното напомняне на децата че не са Дали?!! а уродливите му изисквания? айде няма нужда- вместо в затвора министър

Доброволно !? Опитали ли сте да не ги дадете !? Защото аз пробвах!!!

ако беше нормален и действително толкова добър, нямаше да се съгласи да стане част от упнравлявашата шайка

Браво!! Свестен човек! Има надежда!!

Да пускаш задължително и регулярно химна или да вдигаш знамето е един от начините да ги изпразниш от съдържание и да ги превърнеш във фонов шум. Химнът, знамето и гербът са само символи и сами по себе си не възпитават патриотизъм. Подобни ритуалности са инструментариум на дресировката, а не на възпитателните практики. Проблемът на България е че има само форма на държавността и на демократичните практики, но няма съдържание. Ако най-добрите ни учители са такива, то шансовете за промяна не са големи.

да, така е. и затова във всеки американски двор се вее американското знамеи, понеже не възпитава...

Затова в Канада всяка сутрин, всяко училище започва учебните занятия с националния химн. Ето затова ниво на мислене като твоето ще сме си Булгаристан, много скоро и в географско-етнически смисъл, не само ментално.

избраха един достоен българин и добър специалист за обрадованието!УСПЕХ!

Добро решение,браво! Дано има успех новият зам. министър! Кунева знае,че не разбира много от образование и затова избира за заместници хора,които си разбират от работата и ще могат да се справят с проблемите там...

Познавам г-н Стаматов от времето в което синът ми учеше преди 10 години в 119 училище. И родители и ученици бяхме благодарни за изкрючителната му отдаденост , интелект, профисионализъм и най-вече любовта му към учениците. ТОЙ ТРЯБВА да е МИНИСТЪР , а не заместник! УСПЕХ Г-Н СТАМАТОВ!

Дано двамата заместници са по- добри от шефката си (лошото е че рибата се вмирисва от към главата) и най- накрая някой да вкара образованието в правия път!!! Не ги познавам, но искам да им пожелая късмет, защото наистина образованието ни е трагично!!!

Този директор никак не е случаен! Попитайте го в неговото училище дете на кой министър учи. Защо не се пише,че е от ГЕРБ?

Директорът е първа дружка с Даниел Вълчев от много време. затова беше несменяем директо дълго време. Питането е защо всеки ученик дава всеки срок по 25 лв. за училищното настоятелство. Това продължава през последните 6-7 години и освен това няма никакви документи за отчетност - финансови бонове и т.н

Вие питате: Защо избраха Кунева за министърка? Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.

Един добър училищен директор - по-малко :( И един нов, но доколко добър зам. министър ...

TIREX

обаче не са съгласни учениците за изключване на телефони а з а химна никой не остава толкова дълго че да го чуе...аман от тъпи реклами.

Пак сеете негативизъм у българите, нали Мурзилки! За това ви плаща Путин! Кунева, Петър Москов, Лиляна Павлова, са перфектни министри за България! Ако имахте такива в Русия нямаше да сте толкова зле в момента!

Де поне Путин да ми плащаше да им гледам физиономиите... Лилито: "Правим скъпи пътища,ремонтираме ги след 2 години, парите са усвоени. Имаме воля!" Москов: "Ваксинирайте се, ще съкратим още държавн иболнични легла,да има папане за частните болници." Кунева: "Йес, аз и от образование съм разбирала!"

Шизофренията и параноята трябва да се лекуват!!! Бягай за хапчета, докато имаш време!!!

Я да го питаме най-обичания директор,защо не позволява на едно сираче отглеждано от дядо си да ходи на училище? Позволявал му само два дни от седмицата да посещава училищните занятия! Това ли е най-добрия директор? За този случай знаят всички и никой нищо не прави.Този директор е натегач нищо повече. Мил е само с родителите и децата,които имат финансови възможности. Гади ми се от него!

Само да поясна,че под "сираче" имам предвид,че бащата и майката не се интересуват от детето. След последнага среща с този мил директор дядото е поличл инсулт. Представете си как се е държал с 70 г. човек.

е какъв е, ламтяч за пари, кслед като може да работи заедно с тези крадци и некадърници.

Защо се гаврите с човека? От най-обичания директор, в ръцете на другарката Кунева, той ще се превърне в най-омразния зам.-министър!

Виж я ти,тая Кривоустата кокошка, тя способности на детектив, имала? Бързо да я махат от "Образование", в Бръкзел е имала Леко поведение !

Странно, ама най-обичания от децата и родителите им или от познатите му в МОН, с които са имали алъш-вериш? Защото в единия случай може да е любов, а в другия случай връзки и интереси! И дори да е любов, но този човек дали би имал желание да работи за г-жа Кунева и нейните интереси? И дали би му харесало? Някак скалъпена работа ми се струва!

Човекът е по-подходящ за министър, защото е в час с проблемите на средното образование. Ама с тия политически назначения сме докарали децата до неграмотност!

не е, щом ще прави референдум за мобилните телефони, най-малкто защо този отговор от страна на учениците е повече от ясен

За действия, като тези на Куневата, нашият народ казва: "Парлама", или "Търси под вола теле", или "Това е прах в очите", или "Кьорфишек" и т.н. Не бъдете наивни. Не изпадайте в състоянието си на сълзливо-наивистично втеляване и убеденост в "демократичните" ценности, което ви беше пощурило преди 26 години. Куневата ще продължи да загробва родолюбието и българщина зад бутафорно създавания от нея външен блясък, както и всички в нейното правителство.

Хитра сврака - не може да се отрече! Зам. министърът ще върши цялата работа, а госпожата ще си вее перчема и ще обира овации. Пфуууууу............

Заместника винаги върши черната работа, началника обира овациите и когато направи гаф, заместника го отнася.

Така е, за съжаление е точно така. Ще го "изсмучат" сега човечеца и после ще е виновен за всичко!

още един малоумник! не мислете, че имам нещо против химна, но трябва да знаете, че учениците ще се съгласят и Джорджано да се слуша, само и само да се намали времето за учебен процес. интересно какво са отговорили на референдума за мобилните телефони, вместо да забрани изобщо да се носят и включват в училище, че класните стаи са заприличали на гейм клубове. А госпожа менистърката успя ли да провери за всички директори, нещо проучването й много ограничено ми изглежда така както е описано - просто от няколко места са й посочили един и същ "наш човек"

Най-обичаният училищен директор стана .... заместник министър. А, най-мразената жена в държавата стана ...министър!

продаде се на тази кукуфелница

Елементарен популизъм- малко захар,за да се преглътне горчивия хап: в едно училище в страната ще слушат химна 2 пъти седмично, а всички българчета в държавата ще учат "Джелем,джелем" в час по музика.

БЪЛГАРИЯ ОЧАКВА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ!