17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И главният архитект на район Триадица и уж "пострадалата" девойка лъжат. Въпросната изгнила решетка си е на място. Същата тази решетка е поставена отново върху шахтата и мястото на образувалата се дупка е запушено с видимата на снимката тухла. От постове във фейсбук на сестрата на "пострадалата" девойка се вижда, че всичко е с политическа цел и търсенето на евтина слава. "Пострадалата" не може да каже кога е пропаднала, да не говорим, че решетката никога не е липсвала......

Абе да не би да става въпрос за същите вандали (от ромски произход) дето гласуваха за ГЕРБ срещу едно кебабче? Сега техния кмет ги пази, а обикновените хорица пропадат в шахти. Факт е че нЕма по-големи боклуци от комунистическа партия ГРОБ.

Този път "братята" нямат касателство. От репортаж по една от телевизиите ясно се видя, че цялата решетка е "изгнила". Ако търсиш виновни, това са тоталният безхаберник, който лъжеше пред камерата и подопечните му михлюзи.

А на бас , че девойката е зяпала в телефона си !

Даже и масово се пресича на пешеходна пътека с поглед забит в смартфоните !

И сигурно е гледала точно снимката на същата шахта, публикувана в "Забелязано в София"

Azzzzzzz

пак я изберете фандъка

Убеден съм, че властта много добре знае какви мерки трябва да се предприемат срещу изкупвателните пунктове за метали, където работят повечето от ония цигани у нас, които са с три етажни къщи и луксозни коли. Тези метални капаци на шахти ги крадат "броатовчедите" на 100 % сигурен - съм !! Преди година кола се обърна на тавана на Цариградско шосе от липса на такъв капак на пътя ?! За какво говорим ? За безотговорност - разбира се !! Е...гласувайте бе, гласувайте си за вашия герб и вашата ФанИдъкова...

Ей значи, само клатите балотажа!

Да се провери в пунктовете за скрап дали Мая Манолова не е предавала старо желязо.

Фандъкова работи неуморно за нас !

Тя лично няма да сложи новата решетка, но ако ти примерно им беше писал за подобен проблем и нямаш отговор, тогава иронизирай. Показаха кмета на общината и каза, че ще се направи ремонта още днес.

Ма разбира се... когато е за интерю по телевизията, ще каже, че още днес един млад ГЕРБерски дихател ще кацне на Марс да направи една малка крачка в полза на овчия електорат. Сигурен съм, че не един от 100-те души пребили се в тази шакта преди репортажа е подал оплакване. Аз лично съм подавал сигнали и Фъндъкова и нейната пасмина не правят абсолютно нищо.

Проблема ви е системен, ала от общината! Ходете вижте капаците на подлезите на Цариградско. Вече и желязо ли нямате, та на подлеза пред БТА с фазер покривате шахтите. Ами като завали дъжд? Сигурно според вас фазера не гние и може да пропуска дъждовната вода като решетката към канала........Трагедия сте!

Фазера го е сложил сигурно някой от района. Надали това е направено от общината На сайта на общината всеки, повтарям всеки може да им прати сигнал, жалба или каквото там се нарича, но много НЕ се възползват от това. Аз съм пращал такива жалби и резултат има.

Ефтина прозрачна постановка от щаба на Галева два дни преди да я наритаме.

Взела е решетката да тренира за бъдещето.

Аха ... И разните бетонни капаци по тротоарите, дето са останали само на арматура, пак ли от вандалите са така?

Там май стопаните са различни- община, мобилни оператори, ЧЕЗ и кой ли още не, като може да се загледаш какви надписи са щамповани върху тях. Тук общината може да им дава предписание да си оправят капаците на шахтите, но бозата с тия рушащи се шахти наистина е голяма.

Трябваше ли човек да пропадне, за да се сети общината и да вземе най-сетне мерки. Няма ли служители, които да наблюдават за подобни неща по улиците, тротоарите, подлезите и т.н.?

Ами ти предположи колко общински служители трябват, за да обхождат всички улици всеки ден. Затова си има телефони и сайт на общината, че като видиш проблем да се обадиш или им пишеш. Задай си въпроса ти колко пъти се обади или писа на общината за проблем. Ако отговора е нула, значи всичко около теб е наред. Така ли е?

Да съди Юрданка! Общината е длъжна да обезопасява шахтите и да пази имуществото от крадци!

Айде пак Костинброт 2 :(

Да свиква. Фандъчката я преизбраха.

PEYTSCH

Вандалите са германско племе, а тезиса си банишорско-студентско племе. Не могат и не искат да се интегрират докато има решетки за събиране...

Същите тези в Германия, като не могат да изтръгнат решетките, от яд блъскат момичетата по стълбите на подлезите.

Ако е Вандалска проява кога е станало и какви мерки се взимат, за да се предотврати такава проява в бъдеще? Май предизборни приказки са. Ето конкретика: 1. Решетките могат да се поставят с механизъм който прави изтръгването им ако не невъзможно, то особено трудно. 2. камери за наблюдение в района на НДК, но по-важното някои да гледа какво става там от време на вереме - Общинска полиция 3. Да има патрули на тази Общинска полиция, чиято работа е да обикаля и д взема мерки. а също и да докладва при пропаднли шахти, падаща мазилка и т.н. Всичко друго е пунта мара. И без значение от името на кмета на София и всеки друг град трябва веднъж да се разбере, че тряба граждански контрол! Само Сидеров го упражнява с Чуколов но то неговото е безподобен фарс. То е до манталитет - Тато го няма вече да се грижи за всичко и всички. Бате Бойко го замества, ама и това е до време.

Съди ги момиче. А другия път нека пак да се оправдават с вандали. Те тея вандали ходят редовно да берат желязо.

Ахъм...вандали...тъмнозелени....

ех тези вандали, съсипаха труда на почтените ни общинари

И на мен ми мирише на балотажен тероризъм

Това са видимите резултати от РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА

PEYTSCH

Не сами били вандали, най-са ми били роми-цигани....С каруците...

Същата шахта беше снимана във Фейсбук, преди инцидента.

Внимавайте какво публикувате, че ГЕРБ ще се оплаче, че сте против фандъкова.