18-годишно момче убито при сбиване в София

18-годишен младеж почина след масов бой в столичния кв. "Горубляне". Извършителят е 25-годишен британски гражданин, който е задържан заедно с още младежи.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишно момче убито при сбиване в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаемите британци опищяха света, че нахлуват българи и румънци във великата им империя. Ама ние не искаме също дегенератите им тук, като пияни грозни, невъзпитани и белезникави хора. Който е бил на слънчев бряг знае за какво става дума, а и не само

Видях снимка на убитото момче......., никак не ми изглежда ултрас! Бил е абитуриент скоро! Мъчно ми е за родителите! Малоумниците от полицията да излизат от храстите и да си вършат работата! Чужд граждани, който носи оръжие, незабавно да се експулсира! Български - 1 година обществено полезен труд! Според мен, в момента случаят се ПОТУЛВА!

Тука се подвизават разни помияри, обичащи да се подлагат на западняците за стотинки, които твърдят, че британеца бил негар бежанец. Пълни глупости! Става въпрос за чистокръвен бял британец, който се казва Стивън, една камара мускули и целия е в татуировки от главата до петите. Същия британец е извадил огромен, подчертавам огромен нож, с който е наръгал многократно 18-годишното момче. Същия британец, който прилича на пандизчия, е бил обезумял и като по чудо не е заклал още хора. Дира да хванат да си наемат някакви читави журналисти.

Какъв столичен квартал е село Горубляне!??

Това ли е важното в новината или че сме е загубили още един млад живот по безумен начин???

Пак ли ще тръгнат да го отървават западняците?

Татуирания англичанин и момчето с родителите.Няма общо с мангал.По софия си е страшно пълно е с всякаква измет.

ЕС е виновно, ако не беше ЕС сега горублянския ром щеше да е още жив

РОМ.... ТИ НЕ ГО ПОЗНАВАШ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ БЕ!

абе кви са тия черни британци в горубляне, да не са били местни цигани с британски паспорти?

Нали не се страхувате вече, бе??? "Полицията в Несебър установи труп на 34-годишен криминално проявен мъж пред жилищна кооперация, съобщиха от ОД на МВР-Бургас, цитирано от Агенция Фокус

Ми страхувай се бе,нали герп идва на власт,ся кво скимтите

не мога да разбера защо много хора носят ножове. самия факт че, носиш нож трябва да е наказуемо.

Ножа е полезно нещо а за един мъж е просто задължителен .Не ножа убива а ръката която го държи .Проблема е ,че масово не се използва не смъртоносно което има достатъчно спиращо въздействие а се мушка хаотично в опасни зони.Стахливците се движат в големи групи и си избиват комплексите твърде опасно когато им падне .

Освободихте ли се от страха? Офчефффф????

англичаните са убиици педофили и пяници.докога ще им прощавате и защо.като е виновен в затвора.маи трябва да им се припомни на оглупелите англичани кои сме ние и за ген.владимир вазов и юнаците му.бог да прости нашето момче.

Аз отдавна избягвам англиско говорящи.

Като те гледам, ти и българо-говорящ не си....

Като гледаш и неверваш на ушите си .Не съм расис но тия ,американци и цинги ,араби не обичам

Е сега ше се окаже, че докато тоя си е вадил ножа да си реже ноктите нашия му е скочил отгоре да се намушка от отчаяние. Аз по друг начин просто не си го представям че е станало. Те англичаните са културни хора и не правят такива неща.

Тази албионска сган кога и да я утрепаш все ще и е късно!

Щом убиецът е британец, той ще бъде онивинен, като нашенските цигани. Да си припомним онзи ингилизин Шийлдс, който строши главата на наше струдентче-барманче. Какво стана - разните му комитети за защита правата на убийците ревнаха и нашите умници побързаха да предадат ингилизина на английските власти, които веднага го освободиха. Дори го обявиха за герой, че е пребил някакъв си българин. Да си припомним и случая с австралиеца Полфрийман, който наръга с нож и уби наше момче. В момента Австралия притиска нашите власти да го предадат на Австралия. Няма съмнение, че и това ще стане, където също ще го освободят... Всичко това се дължи на раболепието на нашите политици, поради което западните евроГейци гледат на нас като на роби.

Да не вземе пак да измъдрите някакво споразумение на тъмно с англичаните. Както са онова малко говно Майкъл Шийлдс.

Ингилизите уж от нас се бяха подплашили,но от тях е патил половината свят,както и от Америка в по-нови времена-смятат,че всичко им е позволено,убийци примитивни!Когато ние сме имали на Балканите култура,те са яли сурово месо сигурно!

Във великата! Британия като символ на демокрацията и свободният свят всеки ден вестниците са пълни със такива криминални истории. Нали искаме да приличаме на тях. Ако извадиш малка ножка на публично място с която да си срежеш ябълка всички те гледат ококорено и се отдръпват. Въобще такива ценности, не ножа е виновен, а състоянието на обществото и разклатената им психика. Това което показват британчетата по нашите курорти е типично разтоварване, голото им самочувствие на бивша! империя важи и за бедните британци още по видно и безцеремонно.

Така става, като хитовите филми и сериали са само с кръв. Мъжкарите пък са побойници убийци с "добри сърца и души". Е за това всички говеда блъскат като луди по фитнес залите, защото е яко да си такъв мъжкар, пък ако заколиш някой си направо герой. Модерно е да си ММА боец, но не и да си изучил висше. Онзи ден се смях на профил на един такъв много известен полуидиот. Здрав, голям , а пише на стената си във фейсбук като 11 годишен неграмотен двойкаджия. Евала България, евала перестройка.

викаш друго си беше едно време и текезесарите, а? комунистите са най-тъпите същества...

Ти глупако не бъркай ТКЗС-то с ВУЗ-а. Човекът не ти говори за комунизъм, а за грамотност и ценности, които не се придобиват нито във фитнес залата, нито на концерт на Планета! Келеш смотан

От ТКЗС-тата поне имаше полза. Бяхме един от големите производители, изхранвахме още 5 държави като нашата. А от ММА бойците каква е ползата?

Крайно време е да се въведе наказателна отговорност за носене на ножове. Който има нож да си го ползва в къщи - иначе затвор..нещо много станаха случаите на смъртоносно използване на ножове, и багата и там австралиеца е центъра и сигурно има много други за които не се пише. Слободията, неграмотноста и простащтината ще затрият България..

И какво, като си купя нож от магазина, ще трябва да го превозва специализиран транспорт до кухнята, така ли? Цялото ни законодателство и държавно "управление" е пълно с подобни бисери като твоето предложение. Когато вървяха палежите на автомобили, Цв.Цв. беше разпоредил на бензиностанциите да не сипват гориво в туби. Гениално. Сякаш този, който иска да запали нечий автомобил, няма друг начин да се сдобие с гориво.

Не умнико - просто като си го купиш ще е опакован. А това че у нас законите не се спазват защото няма система за контрол е друга тема

Luna0102

В Холандия има наказания.

Ще го осъдят британчето, после ще го пратят да си лежи присъдата в Великобритания, а там кралицата ще го помилва.. че не може горкото британче да лежи че утрепало някакво си No Please, диво балканче..

ти как си сигурна, че не е самозащита? Или и ти издаваш присъди?

EI,TOVA MOMCHE VAOBSHTE NE E POZNAVALO GADOVETE ,NE PISHETE PROSTOTII I NE SI IZMISLQITE SCENARII,ZA DA VZEMETE HONORARI.NIE OT KVARTALA PO-DOBRE SME INFORMIRANI,QSNO LI VI E...........

Продължава да няма и един наръган в библиотека ,музей или театър. Този с "гражданството "да не е от факултета?

Da vidim ako bulgarin naruga nqkoi v angliq kvo 6e stane

същото каквото би се случило и на англичанин, който наръга някого в Англия...законът е сляп пред това от каква националост си.

тия ги разправяй на малката ми нощна шапчица.

Както винаги истината е някъде по средата. Младежа за да гонаръгат, явно не му е чиста работата. От друга страна англичанинът не е човека, който ще решава кой е виновен и кой невинен. Още по-малко пък има право да раздава правосъдие. За съжаление и това престъпление, като повечето такива у нас, ще се реши с условна присъда. Или ще го върнат в Англия, където ще плати някаква смешна глоба и после все едно нищо не е било.

Алкохола не прощава,и не пита кой крив,кой прав.

Не си прав, случвало ми се няколко пъти да участвам в случайни въргали, но въпреки че съм бил въоръжен, никога не съм използвал оръжие. Май по-скоро нещата опират до ценностна система.

Зависи кой е наръгал. Ония австралиец с британски паспорт дето наръга сина на един комуняга още лежи в софийския. В бг правосъдието зависи от 2 фактора. Кой е жертвата или нападателя. Тоест при жертва "синче" има правосъдие, а при извършител няма.

Простотията по хората ходи. А в България по принцип идват всякакви алкохолизирани отрепки от Острова.

Искам да дойде деня, в който като ни попита на улицата журналист знаете ли къде е Америка и коя е столицата на Русия, ние да отговаряме "Незнаем"

А що? То и сега си има много хора, които не знаят. Те даже нашата столица не знаят точно къде е, камо ли да са били там...

Искал е да каже, че е гот да си прост. Ама това не е ново. Всичките години на демокрация, само това се внушава. :(

За теб този ден вече е дошъл. Пише се: не знаем.

Няколко думи за убития моля. Ами ако се окаже боклук? Тогава всичко си е наред и няма какво да опявате.

Ей, тука двама-трима сте се изсипали да защитавате убиеца, пет пари не давам каква ви е връзката, ама накрая такива подлоги, дето само ни ги мъкнат такива боклуци, ще го отнесете заради тях.

Ако се бях изсипал досега да си го усетил, мрънкалник. Пожелавам ти да не се налага никога да убиеш някого, който е потъпкал всичко което обичаш.

ти се оказа боклук

Към qwe! Виж какво нещо от неизвестен пол, какъвто и да е е едно 18 годишно дете и макар в закона да пише, че вече е голям човек си е още едно момче и каквото и да направи-смъртта не е решение. Какво се оправи за толкова време, като около нас отвсякъде се стеле толкова безсмислена и грозна смърт.Жалко за поредното дете на България!

Госпожо, напълно съм съгласен с Вас. Казах само, че трябва да се погледне отвсякъде. Не се напрягайте толкова в тази жега да не Ви загубим като компетентно мнение.

НЕ може да се раздава правосъдие от всеки. Какво значи "боклук" за мен боклук е изнасилвача-педофил от съседния вход който лежа 3 години и го пуснаха. За мъжът ми боклук е селянина с гоуфо, който го засече сутринта това означава ли, че трябва да го следва до сфетофар и да се разправя с него.

Ами да госпожо, трябва да отидете при съседа педофил и да му кажете в очите, че той и тези дето са го пуснали са болкуци. Това се нарича Здраво и Полезно Общество. Съпругът ви трябва да се обади на когото трябва и да съобщи за голфо. Защото след месец ще удари и ще убие човек. А Вие ще продължавате да словоблудствате по форумите.

Да не излезе ,че британеца е от бълг. произход. Пишете повече по случая . Наистина кой чужденец ще смее да вилнее в бг? По вероятно е той да е бг.

No please-че, явно още не са те научили на значението на думата master.

КОЙ КАЗА, ЧЕ КАТО Е АНГЛОГОВОРЯЩ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИ И ГОВОРИ Е ЗАКОННО? ТО СИ ИМА ОТРЕПКИ ПО ЦЯЛ СВЯТ РАЗБЕРЕТЕ ГО И ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ

... Ще оцелеем!!!

Да не излезе ,че британеца е от бълг. произход. Пишете повече по случая.

лошо е когато млад човек си отива. лошо е и когато подобни новини се използват с пропагандна цел от коментирщите. в новината не се дават подробности и аз не бих казал кой е виновен, какво точно и защо се е случило.

Англичаните през последните 600 години се опитват да избият Българите! Долни коп....та са. И всичкото това защото Сийка - комшийката е по-готина от оня дзимбил Катрин!

Сийка дето играе кючек до посиняване ли?

Ne, siika koqto 4aka svoqt princ s bqla X6

Там ги колят и бесят чернилки, пакистанци, индийци и какви ли не, те идват тук да си избиват комплексите после. Нормално. И накрая излиза, че българите и румънците сме им виновни. От времето на Чърчил британците ни мразят.

От Дойран ни мразят! Ама ако посмеят, пак това ще им се случи!

Читавите Британски граждани се мотаят из централните квартали. Този сигурно е бил наркопласьор!

Само да ви кажа ,че в английската преса днес все още няма статия ,за това какво е извършил тяхния сънародник. Лицемери. Това ,ако беше направено oт българин,щяха ОТНОВО да вдигнат врява до небесата и да сипят хули,лъж и заплахи !

Писна ми от глупости! Все е дно си прочел британската преса и там задължително трябва да има всички простъпки, извършени от британци. Тъпи комплексари.

Комплексар си ТИ ! Добре съм запознат с британската преса. Повярвай,нищо добро не пишат за нас там !

Е как решихте че е убийство, а не самоотбрана

Между другото да се разясни от какъв произход са съучастниците. Нашите "граждани на света" нещо станаха много интимни с утайката на старта проститутка еуропа. Като гледам и една интернационална дружба из Овча Купел, тея пришълци тук имат много помагачи. Трябва да чистим къщичката един ден.

А,тоя неможе да бъде! Англия е в "цивилизацията" от памтивека! И ние се стремим към тоя свят.Светът в който не са управлявали кумунисти и не е стъпвал "руски ботуш". Нали това искаме и на това се надяваме.Ама като почнат да стрелят из училищата като в братска Америка.............. Не че комуниситие са много стока, да не кажа никаква. Не че руснаците и те са много стока, ама ме дразни, когато някой почне да ми защитава "европейско- американските" ценности!

Eй затуй да се извиним на Ердоган и да искаме да ни приеме в Турция отново!

Ти си голям задръстеняк и затова вярваш в тези неща.

Момче, не Америка, а САЩ. В САЩ се стрелят под път и над път. Не в Америка. Америка е континент. Няма държава Америка. Дори в конституцията им го пише.

Нощем родения, нещо не си на ти с историята. За койпамтивек говориш? Оня с дивите племена от 10 ти век ли? Че те истинска държава не са имали, а разни графства, векове наред племената, населявали тези земи са били роби на римляните, на викингите, така че, не ми говори за цивилизация в оня битов смисъл. НО САМОЧУВСТВИЕ СА ИМАЛИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС, И ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ДРЕВЕН НАРОД, ТЕ ВИНАГИ СА СВАЛЯЛИ НАШЕТО САМОЧУВСТВИЕ И СА ИСКАЛИ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ. А иначе, цялото човечество, с малки изключения, е цивилизация. Чети в тълковния речник.

Горубляне наистина е бандитски квартал. Защо там няма засилено полицейско присъствие?

за да има свобода за електората

Така ще е, и по-зле ще става. Тук ще станем дивеч за най-извратените им престъпници. Цял свят ги знае какви са убавци, навсякъде много ги обичат, особено из Азия на алкохолните им обиколки. Но така ще е, Ганьо за пари какво ли не продава, като граничарите, които за бежанците си го казаха в прав текст - ами те имат много пари в брой.

АМИ ДА НАРЪГАТ АНГЛИЧАНИНА-КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ, ТОЙ ЖЪНЕ БУРИ!! зАЩОТО ИНАК ИНГИЛИЗИНЪТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е ЖЕРТВА , АТОЙ Е УБИЕЦ!!

Единственият смислен коментар е-българи,тренирайте таекуондо,е и автомат Калашников не пречи,но историята с тае-куон-до е по-дълбока-имало една страна затънала в мизерия и буквален канибализъм,докато в България всеки имал дом и телевизор,тогава един генерал създал ново бойно изкуство,нарекъл го -пътят на удара и го превърнал в национална религия,страната се казва Корея и почти всеки жител на планетата днес има нещо корейско в дома си,най-вероятно смартфон

Горубляне и Гоце Делчев са двата най-бандитски квартала на София. Прези 40 години не можеше да се мине през тях, без човек да не бъде бит и обран. При демокрацията бандитите от квартал Емил Марков тероризираха жителите - обири на домовете, шантаж, унищожаване на движимо имущество, СИК , ВИС и прочее простотии от подземието. И днес са кварталите на лумпените, недоносените умственно катили и прочее цвят на подземието. Власт няма, полицията ги пази, ортаци са и с част от правистите. Въобще - бягайте оттук, докато сте живи!