Коментари - Молбата на Косово за членство в Съвета на Европа е приета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашата нов южна граница е Пазарджик, ама вие това не го знаете още.

Какъв съвет, каква европа? Косово не е държава според ЕС и ООН. 6 държави членки на ЕС не признават независимост. кво си чешат езиците само?

Значи Косово може в Съвета на Европа, а Крим, Донецк, Луганск, Запорожие, Украйна - не може в Съвета на Русия.

Косово е било и българско, както цела Сърбия, както Вардарска и Егейска Македонии, както Северна Добруджа и Волжска България

То и Унгария и Румъния са били български при Симеон. Ама са с джанго в задния си двор не можеш се оправи, албанския проблем ще решаваш.

Сърбия десетилетия наред беше ПРОЗАПАДНА. А ТИТО беше враг номер едно на Сталин и руснаците след това. Той водеше винаги проамериканска политика и му осребряваха чековете. В 1999 година БИЛ КЛИНТЪН разруши с бомбардировките сръбските градове, които бяха построени с американски пари. Тоест това, което американците дадоха, после си го взеха. Захвърлиха употребената (против Русия) Сърбия като ненужен парцал. Правете си сметка какво е да си партньор с краварите

Благодарение на разрива в отношенията между Тито и Сталин, Г.Димитров не успява да осъществи идеята на Коминтерна и своята Благоевградски окръг, сега област, т.е. Пиринска Македония да я македонизира и подари на Тито.

Както се очертава един ден България и Албания ще станат съседни държави.

Едната граница с Албания, другата с Турция. А по-средата все повече преобладаващо циганско население и мигриращи чалми. След това Турция и Албания ще имат обща граница. Този път ще е за последно на България.

Тези баламурници дали знаят, какво си докарват на главата? Или политиците им са толкова продажни, колкото са и нашите?

Кои са баламурниците и на чия глава ?

Тези Показателно местоимение знаеш ли, какво е? Или да ти се обяснява като на ученик 6 клас?

Бръкнаха им в гъза на сърбите. С боксова ръкавица им бръкнаха в гъза. Така е, като се продаваш на Русия за шест стари руски бараки... А сега Сърбия ще лапа бахура. И заради Русия ще го лапа....

С нещата, които не знаеш може да напълним няколко Титаника :) ....."експерт"

Точно обратното е! Сърбия десетилетия наред беше ПРОЗАПАДНА. А ТИТО беше враг номер едно на Сталин и руснаците след това. Той водеше винаги проамериканска политика и му осребряваха чековете. В 1999 година БИЛ КЛИНТЪН разруши с бомбардировките сръбските градове, които бяха построени с американски пари. Тоест това, което американците дадоха, после си го взеха. Захвърлиха употребената (против Русия) Сърбия като ненужен парцал.

Ти го лапаш постоянно бахура, нали ?

Англосаксонците чистят аборигените от планетата си ! Евро-аборигените им помагат и лапат мухите ! Когато дойде техния ред , ще хлъцнат !

Kalin

че тя косово не е призната от всички държави в ЕС!!!

Да, не всички европейски държави са признали Косово. Но пък никоя държава не е признала Крим. Освен нашия фатмак с генералски лампази, всички останали смятат Крим за неделима част от Украйна.

KGB, как Крим ще е бил винаги част от Украйна, след като юридически, никога не е бил част от несъществуваща държава, днес наричана Украйна? Прочети съюзния договар за създаване на СССР, и тогава драскай глупости! Там пише: всички субекти влизат доброволно в съюза и напускат по свое желание, НО С ТЕРИТОРИИТЕ, С КОИТО СА ВЛЕЗЛИ! Тогава Домбас и Крим са били част от РСФР! ТОЧКА!

една от страните непризнаващи Косово са Испания Румъния Украйна.... Словакия.... как е прието тогава питам аз??? утре и Кърджали ще стане член....

Косово е циреят на Балканите, подхранван от американски "хапчета". Расте ли расте! Как ще стане член на съвета на Европа като много страни от ЕС не го признават???

А от кога има държава Косово?

Откакто (и докогато) САЩ има интерес да я поддържа срещу Сърбия.

Сега ще чакаме отговорът на сърбите. ...

Браво и честито.. всички военнопрестъпници нямат думата