Фалшив сигнал за бомба в МОЛ Сердика

Сигнал за бомба в търговския център "Сердика Център-София" е получен в 10.25 часа на телефон 112. Женски глас е съобщил, че в мола е заложено взривно устройство, съобщи Дарик. Сигналът се е оказал фалшив.

Обратно в новината

Коментари - Фалшив сигнал за бомба в МОЛ Сердика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)

Няма вече никаква бомба . ... Има Хекатомба.

В петък също в нашето училище имаше заплаха.Тъй като имахме ФКС,а полицията беше дошла и "разследваше"(бяха само двама дебелаци)ни заключиха два класа в салона.Ами ако беше наистина бомба това си беше направо самоубийство!Браво на вас,дето звънкат!Продължавайте в същия дух!О да и някой път като се обадят,няма да обърнете внимание и изведнъж едно БУМ и сте на оня свят

И на това му казват демокрация! А онова наричат тоталитаризъм! Само хората, живели по времето на Тато могат да сравнят ония спокойни времена с днешния повсеместен ад! Разликата е просто съкрушителна!

много молове малко клиенти

са болни хора!какво ще и направят на жената ако разбира се буде разкрита??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да ви светне бре маскари..... Относно Павел , пише се хаос , а не хаус , много филми си гледал , ама не си стигнал до древните гърци ... Относно възмутен - абсолютно прав си.... Относно Кирил- как какво общо бре Кире , все за тел.теракт става дума не разбираш ли ......

комунягите се опитват да всяват паника , те са добри в такива неща, - палене на мандри, взривяване на църкви и създаване на хаус

Какво стана сега?! Нали Цецо натискаше да се приеме в ЗЕС да се записват тарифните данни от операторите, а предплатените карти да са регистрирани, защото иначе престъпниците се криели. Е? Защо се случват такива неща - продължават телефонните измами и заплахи? Май тези напъни за тарифните данни и регистрацията на GSM-ите имаха друга цел, а Цветанов?

Какво общо има мола, ученици, училища и съдилища? Странно неподреден репортаж... Явно който го е писал е снощен...

Конкуренцията пипа. Борбата е за клиенти и продажби.

Не разбирам какво душевно удовлетворение постига тая мърша, дето се е обадила. Няма как да е луда тая, защото явно действието е обмислено.. Няма такава простотия никъде другаде.. Генетичния материал наистина е уникално слаб!