Моди увери Зеленски, че Индия е готова да помогне за мир в Украйна

Делхи отдава голямо значение на сигурността на ядрените съоръжения

Обратно в новината

Коментари - Моди увери Зеленски, че Индия е готова да помогне за мир в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

инновоосвободенитебот фашистите области е училищата се изучават украински,български,татарски,гръцки,румънски и от езици Не се сменят българските и от имена с руски Във фашистка Украйна е точно обратното: Петър стана Петро Забраниха изучаването на бълг език в училищата, което означава че след няколко поколения българите там изчезват За коренен народ е обявен само украинският Сравнени с Хитлер това е жив фсшизъм

Z

Баси, тоя екологично чистия до мангалите опря, горкия...

индийците ще приемат няколко милиона украински бежанци и ще ги настанят в гетото в Мумбай.

спа хотелите и се настаняват в гетата.

Кажете ми драги копейкаджии защо Русия е ангел небесен след като нападна страната на която според договора от Будапеща трябваше да бъде гарант на нейната териториална цялост?И може ли да се вярва на президента Путин който през 2014 и 2022 години категорично заяви че няма да нападне Украйна?А след това пишете за краварите империалисти.Впрочем защо в Русия повечето мляко в магазините е сурогатно от палмова мазнина а краварите пият натурално?

Защото в края на март азовците щяха да влязат и да изтрепят всички рускоговорящи в двете републики. Но ти това няма как да го проумееш защото вече си с промит мозък от любимия ти "запад". Остави тези размисли на други хора а ти се стягай да обесняваш на децата и внуците ти за "родител1 -2 -3 , ТО и прекрасната многоцветна дъга" която ще озари прекрасният им живот който ги очаква. А и не забравяй да им споменеш ,че наистина има красиви неща в този "запад",но те са само за един процент от хората там- другите ще сте им слуги.

и как разбра какво ще направят тези митични азовци бе,бляд руски?!! Просто джуджето реши,че като Европа не реагира на анексията на Крим,може да си прави каквото иска.Само че,този път сметките му излязоха криви

3евзек

Ало, Ivan, троле руски, След като Русия толкова се притеснява, защо блокира дестина опита на ООН да въведе омиротворителна мисия в Донецка и Луганска област, поставяйки условия те да охраняват само границата им с останалата част от Украина? Защо?

Тъпако, азовците са рускоговорящи. Ама си тъп трол и това никога няма да го кажеш.

Русотроловете най-накрая почнаха да загряват че нито Китай, нито Индия са им съюзници. Тези държави дори не са ги и заблуждавали, просто руснаците поради липса на всякакви съюзници почнаха да си измислят такива. Онзи ден и Моди, а след това и Си, му казаха на Путин да си обира крушите от Украйна защото специалната му военна обосрация им мъти бизнеса със Запада!

Не разбрах те ли ,че фащ и накозависимия не искат мир .тях ги устройва това положение

Правилно мисли човека. С война нищо не се постига.

човека и на онзи форум му го каза в прав текст на путин, ама злобното кагебейско джудже не слуша

В никакъв случай. Тези ц... играят заедно с ушанките

а украина заяви че е готова да посредничи за изглаждане на конфликтите между между индия, пакистан и бангладеш

Modi ли Mobi напрао са обърках....

След отвоюването на Луганск и Донецк, до три - четири месеца всички временно окупирани територии, включително Крим ще бъдат освободени и войната ще приключи. Веднага след това ще се пристъпи към сключване на мирен договор, който ще регламентира поствоенното развитие на двете страни и техните взаимоотношения!

Само 'Руский мир' няма да има - отива на бунището на Историята, където му е мястото.

Е поне Еритрия.Уганда и Габон все още са с русислямията. Бу ха ха

Така е!

Колкото и Радев ще помогне..

И как ще помогне на мира - ще спре да купува руски петрол?

Украйна, какъв петрол купува, а?

Лъже и маже Моди като дърт циганин

Да де ама Еленски не искам по мирен път

Ти ,ако си надупил ебача на жена ти...ще му приемеш ли извиненията бе смешко?

Кой се извинява?