Каракачанов иска 90 мил. лева за модернизация на фрегатите

Необходими са 90 милиона лева, за да бъдат модернизирани фрегатите на военния флот, каза днес във Варна министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов иска 90 мил. лева за модернизация на фрегатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може министър да е толкова дебел ?????????

Давайте парите за техника и въоръжение и коммммммм..исионни. И да си играем на войници. На гол тумбак.... Трябват пари на висшите действащи военни за пенсия + заплата. това го няма никъде ? На чий гръб.

valentor

какви фрегати , какви оръжия. Ястреб милитъри. Антируски а ? Баце ти казА : лодки и платноходки... амЪ ха.

Тоя па ТЮФЛЕК!!!!!! Да не иска да вдига пак Илинденското въстание???!!!! Де гиди една гьостерица за целия МС!!!!!!

При продажни политици не ни требва армия. Само ще се морим напразно!

още не снесъл и едно яице и започна да пробива към комисионните. ноооо има над негооо. добре да помисли с кои ще дели суджуците

Sm3hurk0

Тоя иска пари, а на мен ми се ходи в запас !

то и аз искам толкова пари да се модернизирам малко.

да купим по дълги весла за старите испански бараки!! ще е по ефтину!

Абе тия министри да не са престояли на слънчака????

Много ми е интересно какво ще модернизира?Наймного да им купи гориво!Като си помисля ,че нямат ракети корабкораб,че радарите и навигационни и за целеуказване са за подмяна и ПВО защитата е демоде!Какво правим?Това е плуваща мишена,както МИГ29летяща и Т72верижна ,но все пак мишена!Подводници отдавна нямаме!Ракети също!Прочутата "Точка",или ОТР21 стреля на 70 километра и бойната и глава и 500кг.Аз предлагам да закрием армията!При непълен щат от 6600 войници о офицери и около45 хиляди жени под пагон какво значи?39000 ,заедно с цивилните в армията минус 11 или12 хиляди ,минус цивилните колко прави нищо и половина!

-Каракачанов,стига вече бе!Искаш 90 милиона за това,100 милиона за онова...А не искаш ли един голям и четвъртит?

По-добре да иска 900 млн. Винаги повече, за да докопаш една трета поне! Съдебната практика го доказва с исковете. А и така ще се отремонтират и галеоните, и триерите. Само нови гребци откъде ще се найдат не е ясно.

и аз искам Само 1 млн? Требват ми, млого!

А?

Трябва да се модернизират и още нови корвети ! Тези които дадоха безплатно наши бази на САЩ , сега да търсят пари ! Това че Каракачанов се грижи за Армията е хубаво и дразни Соросоидите е още по-хубаво ! България трябва да възстанови своята Армия и започне наборна служба , макар на много изроди да не им харесва възстановяване на Боеспособността на Българската Армията !

Ти ще идеш ли войник???

Тоя нема ли да направи проверка на некоя кръчма например на Златните, че ортака му вече зема да не си доспива у бургаско.

1975-76 бех ефрейтор да го еба, Също като шкембето на снимката , само че без шкембе. Сега съм уважаван инженер в просперираща чужда компания. От ефрейторските си месеци (не години) съм запомнил , че да те уважават, трябва да можеш да помогнеш на тези под теб- в моя случай новобранците. Да си опънат палатката в кучи студ на ливадата до Крумово , където сега е летище Пловдив, да им покажеш как да си вдигнат шибаните антени на радиостанцията с височина 15-на метра без да се изтрепят при вятър , който носи снега от Пловдив до Асеновград без да пада на земята. 40 години съм следвал тоя принцип- давай акъл само ако ти го можеш. Изводите за вас...

90 милиона лева или грубо 45 мил. евро са много пари. С тях могат да се купят например 4 бр. нови 30 000 т. търговски кораби. Принципа да се ремонтира стар двуплощник за селското стопанство в реактивен самолет е смешен. 40г. стари фрегати, дори и военни, подарени от Белгия, е безсмислено да се ремонтират. Те нямат живот т.е.да реанимираш мъртвец. Но,това е най-лесния начин да се краде от Шишкото, защото за нови кораби е малко трудно.

Язък му на тоя че се прави на патриот близо 28 години. Всичката му патриотия отиде зян за три месеца. Превърнал се е в блюдолизец на най-пропадналото мутренско управление съществувало някога.

Тоя па ТЮФЛЕК!!!!!! Да не иска да вдига пак Илинденското въстание???!!!! Де гиди една гьостерица за целия МС!!!!!!

Тези където отидат се изпонапият и почват едни обещания.Ама нали няма да вадят пари от техния джоб.

ПАК ПАРИ ,ТОЗИ ДА НЕ СТРАДА ОТ АНОРЕКСИЯ , ДАЙТЕ МУ ПАРИ ПО ЧЕСТО ДА СЕ ХРАНИ

Нали тези фрегати бяха купени скоро.

Да, на цената на металолом, каквото са и всъщност. И от това да се направи кораб си струва пари. Друга тема, има ли смисъл да се трошат пари. Корабите са на повече от 40г.

те затова искат да купят Nта употреба Ф16, а не Грипен!

До вчера унищожаваха армията, че сме нямали нужда от нея, сега ще харчим, че трябва и да поокраднем нещо... папкаш ли каракачанска плиткоумност, папкаш ли...

"Проведените учения през тази година доказаха, че въпреки недостатъчните средства, българските военнослужещи са много добре подготвени" Ама един хеликоптер и шофьорът му станаха зян в мирно време

много разбира това момче

Аз искам 1000 лева за модернизацията на и-банята и кенефа!

а не е ли по добре с тия пари да си направим няколко платнохода и да разкарваме туристи вместо да наливаме пусто в празно за да угодиме на натото дето ни съсипва туризма с ученията си

Какъв туризъм те гони, нали другия патриот прави всичко възможно да го закрие.

Мили деца, чичкото Каракачанов за едно е много прав-Бългтарския войник няма загубена битка на фронта но не казва българския политик колко такива има загубени и дали има въобще спечелени на дипломатическия фронт на масата за преговори ???!!!Мили деца, и ние имахме армия, флот , авиация, подводници дори ракети и от които някои се бояха на Бълканите.но дойдоха едни лоши чичковци безродници и казаха че на нас не ни трябвало голяма и добра армия. Трябвало ни малка но добре е кипирана !!! Да де но то ни едното ни другото, но те мили деца не са чели чичко им Наполеон който е казал-Който не храни собствена армия може да се наложе да храни чужда !!! Но тях не ги вълнува това, вълнува ги глобализЪма и редовно да пристигат грантовате та така мили деца не бъдете като тези лоши чичковци безродници, обичайте страната си !!!!!

Днес е празника на БВФ. Уважавайте традициите български, защото те ни останаха.

Каракачанов да си отреже 3-4 метра бетон от Цанков камък. Винету добре го каза: "2000-3000 години ще са нужни да го изплатим" ... Айде нема нужда... Да возят въглища и рулони да си платят фрегатите и благата

Ето такива Тъпунгери вярват на Винету и за това сме на този хал ! Ти да не си БИ сексуален маймун !

Я да видим какво е в така нареченият враг. Корвета проект 20386 Дерзкий струва 29 милиарда рубли, което е около един милиард лева. Значи ще похарчим 10 % от нов кораб за модернизация на старо желязо, което ще си остане старо желязо. Защо да не построим във Варна нещо ново?

нещата са още по хубави. Кораб като "Стерегущий " е на цена от 230 мил лева. И по нищо не отстъпва на нашите фрегати. Само дето е нов, а не старо желязо. Убеден съм, че корабостроителниците на Франция и Германия има какво да предложат.

Какъвто народа, такъв и войводата. Гротеска! !! А после, нас само ни обират? Не само ще ви обират тези "политици", но ще ви продават и вас и децата ви , и ще ви джобят ..

Шкембелията къф перчем си е барнал, не е истина. Откога и той тръгна по коафьори? :))))))

Боко! Явно коафьора е един и същ. Тоя не беше ли РИЖАВ...

колко комисионна иска? то на 90 милиона 10% е почти миллион, не знам колко процента взимат.

9 милиона.

Последно?

Каракачанката нещо се взе прекалено насериозно и взе да облизва на Боци изодзадницата много яко.

Къркачанов говори глупости, сигурно пак е бил къркан: "никога български офицер не бил предавал родината си, а капитан Рачо Петров не беше ли шпоинин на царска Русия, а генерал Стоян Заимов, разстрелян за шпионаж в полза на Съветска Русия, а стотиците офицери и генерали, руски доносници и агенти през комунизма

..Бъркаш .предаване. с .отдаване. , друже !

Че си тът,тъп си но поне се скрий да не личи.

Ми, като си почнал карай и в по-ново време - по-новите предатели на България: - "генерал" Борисов - "генерал" Атанасов - "генерал" Димо Гяуров

Маани! Mаани!! Дано някой не излъже Кимчо , че ,,праграмистите,, дето програмирате амерканските стратегически удари СА ..БЪЛГАРЕ !

И аз искам , ама булката не дава ..!?

Днес ВМ-ят ни флот има: 4 фрегати, 2 корвети, 1 ракетен кораб, 10 миночистачи, няколко спомагателни кораба. Затова пък си имаме 42 адмирала (от комодор нагоре)

Аз имам само 2 курви и 5 магнита за ,, Блед Джака,, в казината!?

И аз искам ,АМА кака ви Пена ,,не пуща,, !

Стига с тия гемия, бе бате ! Още утре могат да потънат !? Тези парици са крайно потребни заа. ..,,Ромското включване,, , би бате! .. и войници ша има и такаa . . За обоза!?

плащаме на НАТО, за да опазваме Северна Америка!!!

Ние да се поохраним,пък ще ви питаме искате ли НАТО,ама друг път

плащат ли си за базите у нас?

освен Радко Димитриев, който потапя българския речен флот...

Стига с тия ВВС И ВМС ! Само убави униформи и..толкоз!? Опълченци и ,,копачи,, трябват на тази Държава!

Е, какъв КУР ще чепКат тия фрегати? Срещу мужиците ли ?? Това е смехотворно! Просто едни хора и държави ,,ще си ги гушнат в ,,джобчето,, ! КОЛКОТО могат сега фрегатите -ТОЛКОВА!

Знаете ли колко болници и училища могат да се модернизират с 90 милиона, когато се работи отговорно и не се краде?

Фрегатите са си ОК, за сега. По-добре помисли за възраждане на подводния флот и за модернизиране на ракетните катери, че без тях сме ептен зян.

Купувате стари корита ,после милиони модернизация.Ама старото си е старо.Ще се бием с руснаците?Ми тя битката е предрешена.Въпросът е да налеем пари във военнопромишления бранш на кравария.

Каракачанов прилича на мазно кюфте. Струваше си да стане министър в МО, за да се посмеем как изглежда на фона на военните - като бавноразвивщ се дегенерат с форма на мазно кюфте, смех!. А що се отнася до това колко е прилапал, ще го върне и с лихвите. Безплатен обяд няма.

Да ги вземе тия пари от близо 2000 шапкари-тарикати-пенсионери ,които от 2 г.взимат едновременно и пенсия и заплата и пак са на служба под пагон!Всеки месец по 910 лв. пенсия плюс заплата!Това е нагло и неморално безобразие на фона на бедността на народа!

Точно така! И от разни мастии в некакви медицински поделения и други маскари. То армия няма, не ... ей голямо лапане! Ще се задавите ,Бе!