Модерна руска корвета вече патрулира между Босфора и Одеса в Черно море

Москва подготвя блокада на украинските пристанища, твърди британското разузнаване

Обратно в новината

Коментари - Модерна руска корвета вече патрулира между Босфора и Одеса в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Тея руско фашисти кой още им позволява да патрулират между Босфора и Крим време е НАТО да осигури бойни катери и кораби като ескорт за корабите с пво торпеда и томахоук тези рускофашисти трябва да им се покаже къде им е мястото и на техните последователи в България също

Съветски филм - пиратите на Черно Море първа серия...

Крайно време е този изкуствен тумор "У - краина" (лесно се превежда),да изчезне там , от където се е появил. Русия и Полша си прибират земите и населението,малко има отнето и от Унгария,Словакия и Румъния.А нашите хора да си се прибират в дома на дедите си. Татарите да си решават накъде да хванат. Казан,Крим или към Азия. Така ще настане мир и покой. Само проблеми с изкуствени държави като Украйна,Беларус,Косово,Кипър,Босна и Херцеговина,Македония..... Явно наследниците на Сталин,Чърчил и Рузвелт са много слаби дипломати и картографи. Всяка случайно появила се държава като Косово или Украйна създава проблеми. Крайно време е всичко да се разпредели между традиционните нации и народи.Като нашия например. Народи като украинци,косовари,гибралтарци, македонци и тем подобни,няма,но наричащите се така жители създават проблеми.

По тъпо изказване едва ли може да се направи. Не се създава държава на база история, а на база утвръдени и признати граници. В тази връзка помним какво стана, когато италианците поискаха да възстановяват римската империя. Нали, по твоята логика имат това право, основавайки се на историята. По същата твоя логика, отоманската империя може да поиска възстановяване на граници, персийската империя също, наследниците на александър македонски - също. Колкото за моноетносите - няма държава в света, в която населението да е от еден единствен етнос. Вероятно някъде из Африка на племенен принцип може и да съществува такава. Вероятно искаш да дадеш и Добруджа на Румънците. Или пък ние да вземем Солун и Одрин. А защо пък не, по твоята логика да се върнем и на земите на бесите, идрисите и другите тракийски племена. Или пък още по назад във времето-тогава пък земята е била на динозаврите. Малоумщини.

Държава се създава чрез войни и политика. Бийш се завладяваш или губиш, така са създадени повечето държави по света, някои са се изгубили. С резолюции като Израел, косово и др. или с подаряване на земи като окрайна няма стабилност и справедливост.

Bravo,dobre kazano...

А НАТО продължава да си бърка в носа, за радев да не говорим.

Еми това си е легитимна цел. Да я потопим, защото тя има намерение да ни нападне, нали така? Сигурен съм, както пусин беше сигурен че украйна ще го нападне. Така стават нещата в сбрканите мозци на русофиле и копейки

“Москва подготвя блокада на украинските пристанища, твърди британското разузнаване “ Е, струва ми се, че британското разузнаване най-после ще познае.

тръгнала да гостува на Масква :)

Модерни руски курвети няма, всичко е си е стар соц курвет, любимите на месните червени кухи носталгици

И това го казва изкуфял дърт ордер.

Скоро ще патрулира и по дъното…

Ще патрулира дъното в компанията на флагмана масква. Забравихте ли вече за смешката - флагман, а нещастни русофилчета?

Нека видим какво пише: ..."Миналата седмица Русия допусна да ИЗТЕЧЕ срокът на действие на черноморската зърнена сделка въпреки острите международни критики." Тук ключовата дума е изтече, свърши, приключи. Не е ясно какво е имал предвид автора на статията с думата ..."ДОПУСНА"? Вся нещо си има начало и карй, само геврека няма начало и край, а салама има два края. Вие като давате апартамент под наме как го давате ? Лизингът и там нещата имат начало и край и ако не си платил ДОРИ една вноска губиш кола за 50000-75000 лева.

И аз съм модерна съветска кУрвета!?

От това, че ще става поредната подводница в одеския залив е ясно. Единствено не е добре, че екипажът е само 28 до 80 рушлямиста. Малко ми се струват за обслужване на подводницата.

Русия отдавна трябваше да прекрати сделката ,чрез която се облагодетелства и Турция .

Руснаците атакуват украинските дунавски пристанища Исмаил, Рени и Кали, само на 200 метра от румънската граница, държава от НАТО. А НАТО не си мърда и пръста. Толкова ще помогнат и на нас ако Русия ни нападне.

200 метра от Нато, не е Нато, таварищ! русия ще бъде размазана на секундата, ако нападне натовска държава. Тя сама Украйна се справя страхото срещу орките!

Ама нещастния си ти - не става на твоето! . Аз съм щастлив европеец в европейска и натовска България!

Т.н. "британско разузнаване" се занимава само с пропаганда, и то доста долнопробна, но не и с разузнаване.

Главата КРАВАРИ!!!ЧЕРНО МОРЕ НЯМА ДА Е ВАШЕ!!! ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ВЕДНАГА!!!ТЕЗИ НАГЛИ ЗАПАДНИ ЦЪРВУЛИ НИ ВКАРАХА ВЪВ ВОЙНА В КОЯТО НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО И НИКВА ПЕЧАЛБА ОТ ТОВА САМО СКУБАНЕ ОТ ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ!ДА ЖИВЕЕ ЕСГЕЙСКАТА ПУ.ИЯ!

Кораба е пътник, достатъчно е да ударят кърмата Набележат ли го,няма спасение...

А дали на курветата,им е разрешено да пушат?

Колко Харпуна може да поеме.

Кога ще патрулират срещу българския туризъм и пристанища? Къде са българските военни кораби?

Не знаех, че около Босфора има руски територии. Какво ли ще стане, ако натовски кораби решат да пратрулират от Босфора, до Одеса? Вой на пияни блядки?

Sm3hurk0

едни патрулираха и им трЕБВАХА памперси.. Слязоха насрани и си подадоха молби за напускане на американския флот :))))

ми кво стана с тези дето слезнаха от Масква, а чакай те май потънаха, не слезнаха

Изпратете 2 ракети за дисциплина ,руснака разбира само от шут

Защо да е Корвета? Трябва да е корвет - тип кораб/ Явно понеже е руска и авторът се е объркал от друго понятие :)

Руски кУрвета открай време си "патрулират" в този регион.

Русия спря зънената сделка за износ на украинско зърно от украинските пристаница поради подозрението че покрай зърното с корабите се доставя и въоръжение за Украйна и се пускат английски морски дронове,, от които беше бомбандиран Кримския мост. За тази цел е въведена блокада и проверка на корабите които отиват към украинските пристанища на Черно море. Тогава беше възприета от чуждестранните кораби за превоз на украинско зърно друга тактика чрез устието на река Дунав да достигнат до украинските пристаница на Дунав Рени и Измаил и в резултат на това тяхната инфраструктора беше разрушена с руски ракетни удари. В резултат на това в румънския участък на делтата на Дунав се е създала опашка от морски кораби които чакат да бъдат разтоварени или натоварени след като навлезат по Дунава докъдето могат според дълбочината им на газене.

Какво значи патрулира, тези да не са международни полицаи в Черно Море. Напълно нормално би било този катер да се превърне в легитимна военна цел след като ще действа в чужди териториални или международни води. Моля НАТО да влезе във функцията си и да разположи военноморска база на Черно Море!

Ще влезе НАТО, няма начин. Особено когато такъв велик евроатлантик като теб го моли. Слезте на земята, жълтопаветници нещастни - никой няма да си мръдне г.за за гемии със зърно. Нито пък заради плазмодиите в БГ, дето са готови и майките си да продадат.

Жълтопаветниците сме си на земята, точно на жълтите павета. Не е добре да слушаш полирани мозъци и да цитираш капутиноиди.

Колко време й остава на тая корвета?

Повече, отколкото на теб.

Че направо вземете че организирайте едно братско посрещане във Варна бе ! Със червени знамена и Интернационалът!

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Точно!

Чудя се какъв олигофрен би написал тази дебилска глупост

не е нищо повече от корупционна афера - 'корвета' е само по цена, а в действителност е само патрулен кораб с жалко въоръжение. С какви дачи и 'тачки' обаче са се обзавели 'патриотите- контрактори' - там компромиси не е имало...

Да се чете : тази година в България ще се продава българско брашно и хляб.

ако не ги познавах много добре рашките, щях да повярвам на пропагандния трик "модерна руска". Да е модерна, да е модерна - колко да е модерна? Безаналогова ли е :) Един само storm shadow и е при масква :)

Този следобед имаше множество въздушни удари по Острова на змиите. Съобщава се за най-малко четири мощни експлозии, като последната, както беше посочено, можеше да се види дори от крайбрежието на Украйна.

Корабите на Черноморския флот на ВМС на Русия засилиха движението си в Черно море, което предизвика безпокойство във Великобритания. Според британското разузнаване тези действия се предприемат за подготовка за контрол над украинските морски пристанища, което може да означава неминуема ескалация на военните действия в Черно море.

което означава - руски кораби ще бъдат потопявани

Абе то и крайцера "Москва" беше страшен и руснаците плашеха гаргите с него по целия свят, ама той взе че стана подводница :)))

Патрулен кораб "Сергей Котов", проект 22160, 3-ти ранг с управляемо ракетно въоръжение за близката и далечна морска зона. Водоизместване 1500 тона, дължина 94 метра, въоръжен с 8 пускови установки за "Калибър" и 76 мм универсално автоматично оръдие. Не само патрулира, ами онзи ден унищожи два украински морски дрона, които с юношеска наивност се опитаха да го атакуват. От МО не казват с какво са ги унищожили, казват само "на разстояние 800 и 1000" метра. Значи не е било с 14.5 мм картечници, с оръдието са ги "обработили". Ето тука: https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/VSU-sa-se-opitali-da-potopyat-ruskiya-korab-Sergei-Kotov-v-yugozapadnata-chast-na-Cherno-more-s-bezpilotni-kateri-1765079 Интересно така ни поднасят новините. Че корабът се "разхождал", едва ли не. Пък той сериозно си воюва. С такова "осведомяване" и новината за капитулацията на Украйна ще ни я представят като "Зеленски пристигна в Ростов на Дон" :D

Може и с ПЗРК "Игла" да са ги праснали.

"Демократите" водят пропагандна война срещу собствените си народи.

скоро и той ще поеме на подводна мисия

Искаш ли да чуеш РУСКО, ИНФОРМИРАНО мнение за въпросния 'сълъб на мира' клас кораб? 'В новейшей истории отечественного кораблестроения нет более позорной страницы, нежели проект 22160.. Он полностью бесполезен.' Напиши само 22160 в търсачката на Военное Обозрение и статията ще ти излезе на първо място.

_stankow

"Военное обозрение", особено след продаването му през септември миналата година на украинска ботоферма ... Като експертност ? Там няма да намерите нито едно съвременно оръжие, което да не е обявено за "ненужно" и "провално". Има серия от една дузина статии със заглавие "Идва ли краят на ..." . Вместо многоточие поставете каквото се сетите. Нивото на "експертите" там е, признавам, малко по-високо от нашите, на този сайт. Но пък ненавистта към всичко руско ... Това им пречи да бъдат обективни.

Направо закла най-патриотичния руки военен портал - с 90% бодри сводки и пАбеди :))) Украинци понякога се промъкват и тролят във форумите, но публикациите са със 100% патриотична редакция. Нещо не си се много ориентирал...

Ти все много знаеш пача съветска!?

То, модерни руски кУрвета колкото ще по черноморието, особено на Слънчака...

Ами да ти кажа на сланчака в момента украинските кУрвети са в пъти по-вече, ама се не траят с тез навирини носове, вместо крака :D

Как разбра, че са руски, след като над 90% от украинците говорят на руски:))))))))))))))))

Естествено стремежът към блокада "няма" нищо общо с това, че украинските граждански пристанища се използват за водене на бойни действия.

Корветата е сравнително малък кораб, едно ниво над катер. Но тая носи на борда си калибри...

направо да им завидищш - катоги сръвня за нашите ръждясъли корита

Ама,още ли мърда Окропа. ??

Да я думнат и всички военни кораби в Черно море

Очевидно притежателите на военни кораби са доста по-умни от теб:)))))))))))))

Дум дум ,... ду ду ду дум .... добре че беши ти да им кажеш, че те не са се сетили да се пробват, ама нъцки. Таково светило, такъв експерт във военните науки, къде се кри до сега, ами не отидеш в Украйна да им разясняваш на живо, къде се обърка контраосирацията :)

В безсилието си да победят Украйна на бойното поле - ватенките правят мръсно на целия свят с блокадата за износа на хранителни продукти!

Изнасяйте през Полша бе, кой ви пречи?!

Ама високоточна и безаналогава ли е? Че провинциалните русофили трябва да знат!

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

На 7 години ли си или само мозъка ти е на толкова?

Доста съм слушал за тези корвети. Били по-добри и от Москвич.

Това не е верно! От Москвич по-доброто е само неговия прародител - БМВ-то!

СВО Продължава По План !!!

Да поясня.СВОсирация.

Дебне да еббне руската корвета...

Само корветата да не сбърка да влезе 5м. в турски води,че ще стане подводница.

я по добре се информирай ,но не от бг медиите

САЩ блокират глобално с ембаргота по целия свят, не виждам какво странно има в този случай, когато се води активно война. А за гладуващите по света Русия може да предостави много повече зърно от Украйна, обаче й пречат.

Може , само на приказки да достави. Те освен лайна и смрад друго не доставят . Затова никой не търгува с тях , защото не стават като хора...

Как така активна война? Такива като теб лежат по затворите в самая могучая.