Поне с 15% ще паднат цените на GSM-разговорите

Минимум с 15-20% трябва да намалеят цените на мобилните разговори на дребно.

Обратно в новината

Коментари - Поне с 15% ще паднат цените на GSM-разговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пазарът не се диктува от логика,а от брутални интереси.Идете на пазара в Люлин за да убедите,че доматите,през м. юли са по скъпи от бананите."Търговците" си ги докарват до масите с мерцедеси. А тъпите политици всяка година изгонват в чужбина по 30 000 емигранти.Докато Бойко,Цецко и Веско не си останат сами.

Веселинчо, ако работеше по мое време, за тия шикалкавенета, че много си се потрудил да свалиш цените на мобилните оператори, за тия подкупи дето уж се оправда, отдаван да съм ти отсякъл ръцете, а от главата да съмв направил бакърен бокал в който да си пикая след бирата. Пет години си смърдяхте срушветите след като в цяла Европа са свалили драстично цените на мобилните услуги, а ние с тия дребни приходи плащаме по-високи такси!!!

Иначе всиско си е картелна договорка...

Само,ако пуснат още 3 оператора може да има конкуренция в цените...

За сведение: плащаме по 5 евроцента на минута! Без регулатор и ...без БСП !

тоя от снимката не го ли разследваха за искане на подкуп?

Да съжалиш операторите направо. За да им изтрият сълзичките от догодина управниците са им осигурили редовен приход от смс-и от касовите апарати.

Как тия монополисти сами ще си свалят цената?! Няма да стане. За шефове на регулаторни комисии като КРС, ДЕКВР и т.н. трябва да стоят секирджии, топорджии, хора дето млатят воллета за най-малко провинение. Воллета с много нули ... Иначе няма уважение, няма зачитане, няма отстъпки, няма ниски цени!

Mоже да спаднат но с друго ще ти увеличат плащането, таи че ще плащаме маи повече...

В България цени без сериозен натиск не падат. Бате Бойко да назначи други хора в регулаторния орган, ако тези не вършат работа.

Нема гъвкавост, ами има картел.

Хаха... Нямам думи! Цените на едро падат с 37% - от 20.5 на 13 ст., а те очаквали тези да дребно на бъдат намалени с 15%. И какво излиза, че операторите печелят от намалението. А ние, потребителите? Кучета ни яли. Същата е ситуацията и с горивата. На международните пазари петролът пада ли пада, ама у нас цената на литър не мърда. Или ако мръдне, ще е нагоре. Нагоре и само нагоре. Ама ние няма какво друго да правим освен да си цакаме. А пичовете там горе да си строят палатите. Срам!

Напълно съм съгласен. Аз си мисля, че щом на оператора му намалеят разходите, то той трябва да вдигне цената на реазговорите. Ако са същите разходи, пак да вдигне цената на разговорите. Ако пък вземат да му се увеличат разходите, да си вдигне цените и да иска помощ от държавата. Ако пък държавата има претенций, да се обърне към международния съм, че им нарушава правото на шашмаджийство и да си вдигне цените ( преди и след като я осъди, а може и по време на делото). След това да ми вдигнат цената на хляба, понеже и те имат да говорят по джи ес ем-и и т.н.

Ще паднат когато цъфнат налъмите............... Наивни са вярващите!!!

Промоционални цени на Prima "Класик" 0,54 лв. Всички други обаждания --- Боже ако не бепше на промоцияяяяя който не вярва да влезе в сайта им.

този не е ли,оня който трябваше да си ходи,или то бе само слух.

На Бас, че скоро няма да паднат. Ще има пак така са сключени договорите и тн.т.

Тоя няма ли да го приберат. До кога ще мърси въздуха?

Ще ги свалят, ама сигурно за новите абонати. Старите ще ги влачат на високите тарифи по които е бил сключен договора, нали трябва да дерат кожи...

Ъ-ъ-ъ, това в България ще се случи ли на практика, не на хартия? Чета "би трябвало", "би следвало" и т.н.

Аз не вярвам,че цените ще паднат. Вярвам, че ни лъжат. Както ни набутват с тока и парното, така и с мобилните разговори.

Господа регулатори -време е да свършите нещо -това 10-15 % е прах в очите

Операторите скубят много-повече от енерго-компаниите,а договорите им със ситните букви са убийствени.Не е ли време ББ да се намеси,защото и тази комисия дреме както другите за които се видя,че вземат само заплати

Ела аз да подпивсам договора. Да видим дали те четат малките букви.

БТК най-много им пречеха тези високи цени. Сега нещо обаче не са се засилили да дават по-изгодни оферти. :-)