Мобилизиран е целият капацитет на МВР, но съвпадение по ДНК няма

Главният прокурор и вътрешният министър оповестиха докъде са стигнали в разследването на убийството на Виктория Маринова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещастна Борисова чета Досега беше сигурно на 100 процента сега 000 процента Това е сформирания нов екип на МВР под мъдрото ръководство на беи БорисоФ Лъгаха народа сега нищо чудно да се прави изваждане на трупа тормоз на родителите за повторен анализ Такива жалки престъпници във властта не сме имали никога

Вижте датата и часа на този материал. Публикацията е от 08.10. Вашият коментар е от 10.10. т.е. с два дни по-късно. Заблуждават Ви. Защо ли? Няма съвпадение с ДНК на първия заподозрян, а не с това на Северин.

Умножение по 0 дава 0 и 10 капацитета като на нашта милиция да съберете пак никакъв резултат няма д аима

Съвпадение по днк очаквайте преди изборите догодина

А бившият съпруг дали е проверен?

Не познавам мястото, защото съм от друг град. Но щом е убита, докато прави джогинг, няма ли някъде наблизо камери, които да покажат, какви съмнителни типове са мотали по това време там?

Даа малко четеш а много пишеш Вече писаха много по този повод

Сега ще те светна Полицията се опитва да скрие убиеца а не да го разкрие И по възможност да набеди някой друг Обаче нещата се объркват Единственото което имат срещу Северин е че са го видели да тича в 12 11 при условие че в 12 00 часа Виктория и била още жива Ако и това е вярно

Добре, че има ДНК, иначе досега да са нарочили някого. Ако е емигрант или циганин, се е покрил някъде, няма да ви чака на площада.

От друга страна, щом има толкова много ДНК, извършителят е или някой тотален тъпанар или човек, който е абсолютно сигурен, че ще остане безнаказан. Има вариант и да е платено на тотален тъпанар да го направи.

Некое емигрантче или цяла групичка ще се окажат... нищо не казват за каналджийството с лодките по реката... ма то емигранти няма бе... да чухте нещо за тази верисия, нееее то това е невъзможно...

ДНК-то от един или няколко души е?

Вземете материал за изследване от "Цацата" и ще видите как ще има пълно съвпадение!

ама тя не е разследваща журналистка ! Чакайте бе, що не помислите малко, тя може и да не е разследваща журналистка, но когато стане ще е късно и много по-трудно за ликвидиране. Щото ще набере рейтинг и публичност, а може да стане и заразителен пример. Момичето прави сериозна заявка още с първото си предаване и обвинява директно властта за това, че е смачкала и ликвидирала истинската журналистика. Това не е малко. А и едно такова убийство ще е за назидание и сплашване на всички журналисти, ей така превантивно и санитарно, щото напоследък много внимание обръщат на плочките, а сетне знае ли се за какво биха си отворили устите.

Нямали са избор освен да убият Ако бяха я оставили ЕНП щеше да отлъчи ГЕРБ Евро парите за България щяха да спрени и срещу България щяха да се водят дала за злоупотреби То и сега не е сигурно че работата са е разминала Днес чета че и Пеевски дава назаде

защото върви облъчване на раята, че убиецът е някакъв психопат. Когато сметнат, че облъчването си е свършило работата и ще представят убиеца на публиката.

не мога да разбера защо почти всички интервюиращи и интервюирани започват с думите, че няма нищо общо с работата й - вече звучи натрапчиво и манипулативно. Защо, ако е секс манияк ще вземе телефона, ако освен това не й е звънил да се видят там, ... а може би е звънял познат да се видят, а е отишъл платен убиец да я ликвидира?

убийството е поръчково и политическо. Ако е имало изнасилване, то е било за маскировка. Много по-удобно е да изглежда битово и още по-удобно да набедят някой психопат или безделник, нали така ? Иначе представяте ли си ако беше убита чисто с 1 изстрел какъв отзвук щеше да предизвика в международен план, а и вътрешен ! Щяха да разкостят това правителство. А сега, нали ужким изнасилване, това онова, абе някой от съседната клиника сигурно е бил, днеска сутринта некъв "експерт" същото говореше - бил психар убиеца. Тъй тъй, ама някак случайно попаднал баш на журналистката, вдигнала мерника на мафията.

жалко за жената, разбира се. ужасно убийство. но... каква разследваща журналистика бе, хора? кой от властта го е страх от публикации??? не виждате ли, че си правят каквото си искат и ви се смеят в лицето? та тази девойка толкова ще ги е изплашила, та да я убиват... ами защо не убиха сашо диков или журналистите от алфа и скат, които разкриват наистина големи далавери? просто от властта не им обръщат внимание, не виждате ли??? в България кучето си лае, керванът си върви и това е.

Не е така. Има чисти хора, на които обществото обръща внимание и вярва.

това е проява на дива,побъркана ревност.Полицайте може би етрябвало да разпитат бивш приятел,пренебрегнат чувствителен индивид от кръгът на познатите на журналистката.Това е дива омраза и най-долни животински инстинкти.Търсете хора,намирайте нещо,дори дребно,незначително.Ако не се намери,ще се превърне в студено досие .А колкото по-късно,толкова по-късно!молитвите ми са заедно с тези на роднините и близките на Виктория за успокоение и мир на душата и .

Не берете грижа,накрая пак ще скалъпят "версия" и некой нещастник ще го отнесе-я психично болен,я,клошар,няма да допуснат истината да излезе на бял свят,защото най-вероятно престъплението е свързано с източването на еврофондове и тук има замесени пари,интереси и хора най-малкото близки до властта , по първоначални данни убиецът е запознат с навиците на жертвата ,това е добре премислено и планирано убийство...най-после и европейските институции започнаха открито да говорят за чудовищната корупция у нас,тоя път на Боко наистина му се разклатиха краката,щото вече е недолюбван и от старите си приятели-е,Боко ,крайно време беше...лъсват далаверите и ако си мислиш,че и тоя път ще се измъкнеш..на косъм си брат...

До снимките на цацата и шофьора на Мето Илиенски горе трябва да сложат и тази на тиквата.

Не се изключва и версията престъпникът да е графоман, обсебен да напише бестселър.

може да е и влах

В района има ли имигранти?

по-скоро е неграмотен като гъдулка...

ма некой от капацитета на МВР ли я е свършил таа работа? Цел живот ги учим да не убиват момиченцата след като ги онождат, ма те - не та не!

Мангалът вече е преплувал Дунав и вече е европеец! Сега причаква немските момиченца около басейните... Ако някой чака нашенските бастуни и политически назначени чучела да свършат работата - ще има да си почака...

Това е почерк на хора които не признават жената като човек и в тяхните разбирания тя служи само да им задоволи естествения нагон.С извинение към всички за това което пиша.Ония дето минават през Бг а някои и остават ,хора с друга вяра и култура.Според мен там трябва да се търси,гледайте камерите годпода ,няколко дена преди, трябва да има следа..

Капацитета на МВР... !? То тия се учат в движение и са пълни аматьори.

Аматьори ! Знаят само да искат повишение на заплатите ! ... иначе на 2 магарета сено не могат да разделят и на вързано куче хляб не могат да дадат.

Генетичния материал е била спермата на насилника, ако имаха поне малко акъл разследващите биха определили с голяма вероятност генетичния етнос на насилника, циганин, ромънец, арабин, руснак, ч, но за това се иска професионализъм, не Младенмариновци и разни тутикрантовци, накичени като коледни елхи с еполети, медали, лампази..

Жалки униформени паразити, псевдопрофесионалисти, единственото което знаете и можете е изнудването, изнудвате хората по пътищата, изнудвате държавата за повече пари, защитавате мутрите и циганите и прикривате престъпленията им.

Работа за новобранци на два петъка служба! Казуса е повече от елементарен, аргументите са очевадни!Дембелите обаче искат да тупат тъпана. Айде, да ви видим.

Уф, вчера Баце се похвали, че има "МНОГО събран ДНК материал"... ... Само надрусан може да извърши подобно зверство :(((

с лъжичка от вулвата на момето!

Абе тия двамата горе на снимката ли дират? Ей, тъй за един приятел питам. Щото сам ги следал некаде тия, шъ знайш!

До тия двамата на снимката горе трябва да сложат и снимката на затлъстялата мутра сикаджийска, цецка травестита - мамата на нацията, гуменката цецоу, на която разчитат някои служби задгранични, но не знаят колко зле ментално е той и т.н.

е луд сексманияк - за какво му е да вземе телефона й?

За да го ползва в Румъния. За връзка с родата в Сирия или Авфганистан.

Обикновено минават близо до Одрин през река Марица и после евентуално Дунава. В Русе (по точно около Русе в селата) сигурно има организатори за преминаване на реката.

За мигрантите става дума.

Прескачат през островчетата в реката . Срещу село Пигово има такива подобни на тези където са на Марица до Одрин. Маршрута е Одрин -Стара Загора -Русе.

ще самоубият некой и опла "бележит успех" на МВР менистеро! Некой такъв един малко психар, разбирашшш ли.

Как първите думи на новият министър бяха, че наблизо има психиатрична клиника. Сега ще го лепнат това престъпление на един психар и народа доволен, а полицията горда. А всички мълчат за версията, за която се говори в кръчмата, а именно за мигранти, които се събирали там.

Предвидим резултат. В журналистическото разследване на жената има румънска следа. Възможно е извършителите да са румънци и отдъв Дунава вече. Би трябвало нашите да поискат съдействие на румънската полиция. Не са го направили, както разбирам.

Като прочетох заглавието, първо помислих, че са тествали ДНК на целия полицейски състав. Не е съвсем нелогично. В много сериозни престъпления извършителят или съучастник е от "органите".

След обстоен анализ на писанията по медиите и изказванията на толкова капацитети извода е: 1. Очаквайте още поне два трупа - един на изнасилвача и един на извършителя 2. След това няколко случая на самоубили се с по няколко изстрела в главата

Не бързай толкова. Първо ще има новина, че изнасилвачът е бил изнасилен от извършителя. После ще има опровержение, че е било обратното и накрая ще се разбере,че не са били изнасилвания, а страстна любов между джендъри.

Само за врачка не четем, но МВР бди и с вездесъща решителност вече събират врачки и врачоци да кажат каква следа виждат. Само погледнете МВР търси, но не намира следа. Всъщност още не са се сетили, че им трябва следа към извършителя. Следа, йок! Баси ташака! Какво трябва да се случи, че някой в МВР да каже, че кучето Гошо вече души и търси престъпника.

То па един капацитет...

И по-зле ще става. Заради Овчев и Бъчвата старите кадри се махнаха, сега да видим как ще се оправят. Криминалист не се става за месец или година.

Убиеца да ми се обади като го хванат

Сори , ама аз ще съм пръв

То хубаво "мобилизират" капацитета на МВР, ама да внимават с напрежението, че ще им пробият кондензаторите. Щото са бая нефелни.

Някой подивял селянин ще е.

За да има съвпадение, първо трябва да има референтна проба. За да има такава, трябва или: 1. Да има заподозрян / задържан на когото е взета такава. 2. Да има база, в която да се съхраняват референтните проби на всички, които са лежали в затвора някога. Към момента не е изпълнено нито едно от двете условия, като за второто не съм напълно сигурен, ако има запознати, нека споделят как стоят нещата.

Вижте характеристиката, която прави на убиеца, психиатърът доктор Герев: "Импулсивен, емоционално нестабилен, ревнив психопат". В тая характеристика някак не се вписва думата ревнив. Ревнивецът безспорно ще убие, но едва ли ще изнасилва и ще малтретира като животно жертвата си. Той просто ще я убие и толкова. Според мен, всичко останало в характеристиката е точно. Става дума за примат с животински инстинкти, който е искал да удовлетвори нагона си и за да не го издадат е убил жертвата си. За такива човешкият живот няма никаква стойност. Да убие муха или човек, за него няма никаква разлика. Много често такива убийци след това се прибират в къщи и спокойно заспиват. Точно заради това според мен едва ли е логично да се търси връзка с работата и. В такива случаи се пращат професионални убийци, които действат "чисто", а не изверги като тоя. Пак по същата причина едва ли е духнал зад граница. Приматът няма толкова акъл за това! Много хора повдигат въпроса за смъртното наказание. Май са прави. В такива случаи приматът-животно може да бъде възпрян само от заплахата за смъртно наказание. Той няма ценностна система, а затворът бил той и доживотен, не е в състояние да го спре.

Как първите думи на новият министър бяха, че наблизо има психиатрична клиника. Сега ще го лепнат това престъпление на един психар и народа доволен, а полицията горда. А всички мълчат за версията, за която се говори в кръчмата, а именно за мигранти, които се събирали там.

докато го разберат кой е ,човека вече ще е научил я немски ,я шведски ,ще се интегрира и ще идва в България на почивка ей тъй да си рита камериерки.

Ами ако е румънец...……….или чужденец?

Ако направят анализ на намереното ДНК, ще разберат. Много вероятно да е арабин или друг вид бежанец. Може да е вече в Германия.

Има много атакувани жени за който дори не се и пиша в такива сайтове но този случай чак и в европа защо ли?

Прави ми впечатление,че в целия свят има насилие имало е и по турско и по комунистическо и сега има явно,че нещата няма да се променят.Преди няколко месеца имаше един атакуващ жени в Пловдив него го хванаха заради това,че бил имал такова минало и като излезе пак ще атакува жени.Сега тази жена е атакувана близо до Румъния.От политиците надолу до най-слабите цари агресия ,агресията при политици и надолу до слабите води до боеве на кучкари , боеве на шофьори , насилие като над тази жена.Нещата вместо да стават по-добри стават точно обратното в цял свят. Някой писаха,че се притесняват да ходят в тоалетната сами и са много прави.Тиквата не се интересува и няма да си подаде оставката.Ако скоро тиквата не подаде оставка ще има масови протесте докато го направи.

Залогът е много висок - европейски милиони евро предвидени за строителство, голяма част от които потънали в джобове на някои деятели от средно до високо ниво. И кой ще разреши на журналисти да им развали това щастие за децата им и внуците. Журналисти нямали представа в какво са се забъркали. И тази причина престъпление няма да бъде разкрито. Кой ще ги пипне "великите" ?

ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ РАЗПУСНЕ,БОКО ТИКВАТА ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА,ТЪПАНАР СМОТАН,МОЖЕ САМО ПО ЕКСКУРЗИИ ДА ХОДИ ,ИДИОТ

Да го припишат на някой бежанец. така ще имат основание за още 100 000 километра огради и усвояване на еврофондове от Джи Пи Груп.

Абе в кой наръчник пише, че поръчково убийство не може да стане придружено с грабеж, изнасилване и прочие? В милиционерския ли?

Ами зависи на кой го поръчваш. Ако убиецът е професионалист, то да извърши изнасилване е под достойнството му и най-вече увеличава шанса да го заловят, те и престъпниците си имат касти - изнасилвачите са на най-долното стъпало, а пък тези на деца изглеждат престъпници в очите на убийците, прави си сметка за какво иде реч...

За изнасилване нещо не споменават в последно време. То от външен оглед не се разбира.

Просто убиецът няма профил в МВР, няма как да го открият скоро, ако става дума за случайно убийство, т.е. от случаен психопат или пък от истински професионалист, макар че истинският професионалист няма да се занимава с изнасилване и оставяне на ДНК материал. Залагам на случаен психар.

Залагам на поръчково убийство инсценирано като случайно.

Бих се съгласил, ако го нямаше изнасилването, а ако си прав, то е възложено не на професионалист, а на психар.

243Win

За да има съвпадение, трябва да има 2 проби - една на заподозрян и една референтна (на жертвата). Като няма заподозрян, няма как да има съвпадение. Пак журналистическо-милиционерски бисер родихте!

Аз само да попитам, като разкрият извършителя ще има ли пържоли за следователя? боко тъпото да не забрави да разпореди пържоли за награда за добре свършена работа... подсетете го., да не се излагаме, коскоджамите премиер...