Коментари - МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна | Днес.dir.bg

МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна

Решението за участие на български войски в операции извън територията на нашата страна може да вземе само Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Защо плашат? Нищоправци! Политичари! Доста голяма част от българите биха се съгласили да се пратят един батальон от 240 народни представители...

Щом решението може да се вземе от народното събрание, защо от МО казват, че няма да се пращат? Дойде ли сглобката, ще гласуват каквото им наредят. А Франция реши ли да участва, нашата продажна клика веднага ще гласува изпращане.

Болно е дори да се коментира такава възможност. А дали не се подготвя, така издалеко, точно това?

Че той нашия Парламент не е наш, така че ми се вижда повече от реално това да се случи.....

Хубаво ги каканижете, но лично аз, не ви вярвам! Господарите ви, още не са се разпоредили, може би! безродници сте, вие, безродници!

жална им майка на тия юнаци на Източния фронт

Той, Столтенберг, още не знае, че НАТО ще праща войски в Украйна.

Ако се наложи,какъв е проблема?

Проблемът е, че Русия е най-голямата ядрена сила.

На нас ли ще се опъне?

Вие кои сте?

Армията на Бранка Леоне , няма един с един ! Само " пържолници и кьофтатници " и командири предатели , но няма кои да воюват , та то украинците се разбягват ?

само пълни малоумници и идиоти са станали войници в Нато, кой нормален човек ще иска да ходи в чужди държави да убива хора за пари?

Измет. Боклуци Цигани

"България няма да участва по никакъв начин с военнослужещи на територията на Украйна" "страната ни е заявила участие в тренировъчната мисия на Европейския съюз (ЕС) за подпомагане на Украйна" "Подготовката на личния състав се провежда на територията на Федерална република Германия, Полша" Ами... то и с доставките на оръжие така беше. Не доставяхме на Украйна, а на... Полша ("нито един патрон" за Украйна, помните ли... докато не разбрахме истината от немските медии). Сега ще пратим и военнослужещи - само "в Полша", разбира се. Те от Русия с хибридни атаки "изкривяват същността на нашата помощ за Украйна". Коментарите са излишни. Тия от посолството и куклите им на конци които управляват явно ни смятат за идиоти.

"войски"..... ;)

Ама, няма ли да дадете на българските войничета шанс да умрат за Украйна и за демокрацията? Не виждате ли какви жадни погледи имат?

Митрафонова официално заяви че търсят доброволци за фронта, ако искаш може и наемник във Вагнер, дават и руски паспорти веднага , плащат в долари. Само ще хленчиш или ше действаш ????????????

България вече участва във войната на НАТО в Ирак и даде 21 жертви. България също предоставя своето въздушно пространство за бомбардировачи на НАТО в Югославия и Ирак. От повече от година българското въздушно пространство се охранява от чужди военни самолети на НАТО - например холандски Ф35 с ядрени бомби, последно в момента Турция охранява българското въздушно пространство... Ако България предостави своето въздушно пространство за ядрени нападателни оръжия на НАТО срещу Русия, ще бъде ли България участник в ядрена война или не? Ще бъде ли заличена от картата?

Последното изречение на шефа дошъл на визита звучи по скоро като.... не може да пратим натовски войски там, обаче... може да пратим натовски восйки в друга ненатовска страна, откъдето на атакуваме Русия, но преображени като местни бунтовници за свобода и демокрация.... В играта ли сте?

Братле в главата ти е страхотна каша . Нещо като аз съм русофил но мразя цар "освободител "най обичам неговите убийци и съм признателен на царя най ме кефи комунизма който фалира никой не го е нападали но е най гот да си със СССР но най ме кефири капиталистическа и демократична Русия с демократичния президент Путин не за друго а защото съм български патрииот ?!

Няма страшно бе , Тулупа и Дебелян набързо ще решат каквото им каже посолството .... нал затва тълупа си сложи негово служебно смрадителство

И за тов посолството ги наказва по Магнитски. Да те светна това означава блокиране на финанси забрана за опериране със американски банки забрана за достъп до Америка и трикове наблюдение за финансовите операции.Замразяване на актове на американска земя . Тоест по твоята логика санкциите към Кремъл значат че кремъл е на служба към белия дом

и едва след като "наште" съдилища не можаха да го разМагнитят... той стана върл почитател на амреканскта секта;)

Какво ще пратите на фронта, Сашо Кадиев да ги бъзика ли?

Добре би било, тъкмо малко да си починем. Ако може, да вземе и Рачков. Само не съм сигурен, че руснаците са толкова тъпи, че да им харесат хумора. Ама Сашко мама няма да го пусне.

Само да попитам, вие видяхте ли снимката над статията. Това ли ще пращаме в Украйна? Тея наистина ще уморят руснаците, ама от смях.....

А извън територията на Укри ще пращате ли?

Ние сме наред

Хибридната атака на Русия срещу България: Вие доставяте на бандеристан оръжие! Отговор: Не е вярно, ние го доставяме на Полша, а тя го доставя на бандеристан. :))))))

някой въобще представял ли си е как ние пращаме военнослужещи в Украйна? какъв ще го дирят там и срещу кого точно ще воюват? да не говорим, че ние на практика нямаме военнослужещи. половината са в администрацията, а другата половина стават само да гасят горски пожари и да указват някаква помощ на цивилни формирования и евентуално да смазват остарялата ни техника, която е почти същата като във военния музей. набийте си го в главите - нашата армия беше тотално унищожена за отрицателно време. не разполагаме с нищо и не можем нищо. 90% че дори и повече от казармите ни са закрити. имаме редници и ефрейтори на по 30+ години, което е абсолютно шокиращо за една дори посредствена армия. почти никакви специалисти. никакви подводници.

Докато болните хейтъри не поискат друго...

Наратива се променя бързо. За България няма печелищ вариант освен да стои далеч от шамарите докато отмине бурята.

Следващата седмица или как ?!? Жалки подлоги!

А ако Народното събрание вземе решение за изпращане, каквито са подлогги например мнозинството от сегашните дупетати, тогава ще изпратите ли български войски в Украйно? Що не си ЕПМ от МО!

Дим без огън няма.

Нещо по лошо от изпращането на войски е призоваването/Разпореждането на Столтенберг - Страните от НАТО да отменят ограниченията върху използването на оръжия за нанасяне на удари по военни цели в Русия. Това означава че САЩ ще нанасят удари с ракети по Русия от Наша Територия и съответно РФ ще им отвръща със същото като ще изстрелва ракети по тях на наша територия. Очертава се да има мазало при нас.

Не случайно се търсят следващите глупаци, които да си дадат територията за стартови площадки. Затова ще бъде създаден широк санитарен коридор - всички ракетки зад Гибралтар и Шотландия.

Рашистките тролчета ще пратим със сигурност,все пак трябва да опита братската руска любов на живо.

Абе, любовта ще я усетим, ама омразата е по-страшна, на тати изпращача

Нинова го каза това в 10:30 по някаква телевизия и тези побързаха да и откраднат идеята. Ама пак са си оставили вратичка йезуитите

Олигофренът си ти. Францата и Гей Британия вече са пратили доброволци, ама лошо им се отразява климата. Заловен е виш френски офицер в много лошо състояние. Надявам се да оживее, за да обясни как е попаднал в Усрайна и що е дирил там?

Верваме ви! Те тия от "правилната страна на историята" за нула време промениха конституцията с любезното съдействие на най-подготвения зя премиер та няма да направят каквото поискат атлантическите ни партньори.

и в Косово уж щяхме да пращаме хора само за полицейската мисия... ма сега ще пращаме и военни, дето се вика крачка по крачка, и пак ще я докараме на крачка от руска окупация, като през 44-а, когато уж не пращаме нито един войник на Източния фронт ма целият ни военен флот, предаден под немско командуване, воюва със Съветския черноморски флот по целия път от Босфора до Констанца;)

туу лидл, туу лейт След дъжд - качулка, но веднага след като Зельо вече хвърли бялата кърпа. Сега вече никой няма да ви повярва, какви чисти намерения сте имали. Почвайте да обръщате палачинката, че задуха вятърът на промяната.

Тук само малоумници ли четат. Това е като надпис в Икеа на тоалетните, че не са истински и да не се ползват. Трябва да Ви се обяснява, че сме в НАТО и дори и да пожелаем не можем да изпратим. Трябва да Ви се обяснява, че за да изпратим дори и без да сме членки на алианса е нужна сериозна процедуа на Народното събрания + дълъг процес на МО. Олигофрени сте. това е .

ще пробягаме по процедурата като олимпийски шампиони сто метра;)

Тук "четата" платени от Пасоля шматки.

Дори и държавен весник попадне ли в тоалетната става с двойно предназначение. А попадне ли нечиий анти общестевен интерес в министерски съвет става по-лошо и от в тоалетната. Та и затова хората си говорим,и не се вдявай не си единствения дато ходи до тоалетна.

значи не `няма да изпращаме` , а ще `изпратим, когато нс реши...`

Абцелютно:) Нали за това говорим. Престъпниците от първия ред в народното събрание единодушно ще гласуват за изпращане. Аз предлагам тях да изпратим, а също и всички форумни педали дето се тръшкат за Усрайна. Щом им е толкова скъпа да отидат и да се бият за нея

Тези престъпници, които са на власт. майка си и баща си ще пратят на фронта, стига Галя да им нареди. Няма заповед засега, но съм сигурен, че ще започнат да набират доброволци. Ако им заповядат и по улиците ще ги ловят, като в Усрайна

Можеше народното събрание да му се забрани да праща войски извън нашата територия, но рефередума за мир и суверенитет някак не успя да събере необходимия брой подписи... Сега ПОСОЛСТВОТО като направи правилното ала-бала на изборите и ще може народните "избраници" да обявят война и да вкарат българи да се бият за американските интереси и интриги.

Няма решение на НС докато не ви заповядат господарите отвъд Атлантика.

Тези наглеци от НАТО и особено от марионетките начело на сателитите като ги гледам как ескалират постепенно и след лек инструктаж вършат неща които са отрекли няма как да им се вярва. Правят го на етапи след медиини кампании за промяна на нагласите за да не се надигне огромно недоволство, което да ги насмете с Майдан!

Какво ще търси българска войска на чужда земя?! Украина част от бълхария ли е?! бълхария терористична държава ли е ?! Ако да, то тогава Путин има пълното право да зачисти изконната руска зема от чуждестранни нашественици, навлеци, и терористи !

Нещо не си разбрал- новината е за това, че българската войска няма да посещавая Украина.

То всичко е предпоследно, бавничко ескалират и това което вчера са обещавали че няма да го правят днес тихичко го прошепват и лекичко мрънкат и утре вече вдигат мизата на ескалация

Преиначаваш или не разбираш,разбрал е и добре го е казал.

и в Косово уж е щяхме да пращаме хора само за полицейската мисия... ма сега ще пращаме и военни;)

В състояние ли е "мозъчният тръст"на МО да обясни на народа ПЛАТИЛ танковете Т-72, КАК и с чие "решение" в Усрайна цъфнаха 102 наши танка Т-72 ?????? На тяхно място Н Я М А нищо което да обезпечи защита на териториалната цялост на страната !!!! КАК е възможно такова безотговорно поведение на генералитета ???Вярно че на високите позиции са моряци и летци НЯМАЩИ и грам понятие от сухопътна операция-но все пак нали се водят български офимери????? Това са БЕЗРОДСТВЕНИЦИ--НЕ офицери !!!!!

За това дръж Радев- той е главнокомандващ.

Ние армия нямаме, те тръгнали да се зъбят все едно има нещо... За добре натренираната руска армия това ще е като някакъв майтап, но пък ще ни бият до дупка, защото с тези боклуци не могат да преценят къде им е позволено и къде не е позволено да се говорят глупости.

И все пак трябва да се гласува. У нас всичко става трудно и бавно. Но в крайна сметка се случва. Джон Стайнбек е казал: Каквото мишките намислят, котките винаги го развалят. Но да видим и този път. Освен това сме единствената държава в ЕС, в която се издигат едновременно от различни кандидат депутати лозунгите, от едната страна „Да живее социализма и дружбата с СССР“ и от другата страна „Демокрацията е без алтернатива“.

Нито трябва,нито не трябва,защото както и да е няма да е нито както трябва,нито както не трябва, а това което трябва няма как да е. ... и други фантастични истории :–)

що тихомълком вдигнаха възрастта до която тия дето все още имат военна подготвка ще са военно задължени, и каква беше тази кампания да събирате хората дето са в резерва, уж да уточните какъв размер униформи трябва да им оскигурите ако ги мобилизирате за преподготовка... аз имам ВОС 315, и последният път когато ме викаха, във тогава все още съществущото, Военно окръжие беше през 2002-а година, за да ми кажат че повече не е необходимо да си нося военната книжка при тях когато излизам извън страната.

Па ти не ходи бе, да не си балама. На никой не му пука, резерв ли си, или не си.

, като не им пука де, що ми пращат призовка?!

уточнете, че това е валидно САМО до поискване от ПОСОЛСТВОТО!

ма то само туй остана

България няма да изпраща военнослужещи.... Много правилно! Добре, че онази краарска подлога Тагарев не ни вкара.

Прозорецът на Овертон!!!

Дограмата на завод "Ворошилов"

Много късно го съобщавате. Русоробието вече напълниха памперсите от шубе (те са пенции от третата възраст). Те само като чуят думата "Русия" и директно се гъзят на североизток. Така са ги научили по времето на соца, така правят.

Някой да те спира ! Ако нямаш пари самолета , хвани влака и заминавай да се жертваш за Зеленски !

Коментари - МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна | Днес.dir.bg

МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна

Решението за участие на български войски в операции извън територията на нашата страна може да вземе само Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - МО: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Защо плашат? Нищоправци! Политичари! Доста голяма част от българите биха се съгласили да се пратят един батальон от 240 народни представители...

Щом решението може да се вземе от народното събрание, защо от МО казват, че няма да се пращат? Дойде ли сглобката, ще гласуват каквото им наредят. А Франция реши ли да участва, нашата продажна клика веднага ще гласува изпращане.

Болно е дори да се коментира такава възможност. А дали не се подготвя, така издалеко, точно това?

Че той нашия Парламент не е наш, така че ми се вижда повече от реално това да се случи.....

Хубаво ги каканижете, но лично аз, не ви вярвам! Господарите ви, още не са се разпоредили, може би! безродници сте, вие, безродници!

жална им майка на тия юнаци на Източния фронт

Той, Столтенберг, още не знае, че НАТО ще праща войски в Украйна.

Ако се наложи,какъв е проблема?

Проблемът е, че Русия е най-голямата ядрена сила.

На нас ли ще се опъне?

Вие кои сте?

Армията на Бранка Леоне , няма един с един ! Само " пържолници и кьофтатници " и командири предатели , но няма кои да воюват , та то украинците се разбягват ?

само пълни малоумници и идиоти са станали войници в Нато, кой нормален човек ще иска да ходи в чужди държави да убива хора за пари?

Измет. Боклуци Цигани

"България няма да участва по никакъв начин с военнослужещи на територията на Украйна" "страната ни е заявила участие в тренировъчната мисия на Европейския съюз (ЕС) за подпомагане на Украйна" "Подготовката на личния състав се провежда на територията на Федерална република Германия, Полша" Ами... то и с доставките на оръжие така беше. Не доставяхме на Украйна, а на... Полша ("нито един патрон" за Украйна, помните ли... докато не разбрахме истината от немските медии). Сега ще пратим и военнослужещи - само "в Полша", разбира се. Те от Русия с хибридни атаки "изкривяват същността на нашата помощ за Украйна". Коментарите са излишни. Тия от посолството и куклите им на конци които управляват явно ни смятат за идиоти.

"войски"..... ;)

Ама, няма ли да дадете на българските войничета шанс да умрат за Украйна и за демокрацията? Не виждате ли какви жадни погледи имат?

Митрафонова официално заяви че търсят доброволци за фронта, ако искаш може и наемник във Вагнер, дават и руски паспорти веднага , плащат в долари. Само ще хленчиш или ше действаш ????????????

България вече участва във войната на НАТО в Ирак и даде 21 жертви. България също предоставя своето въздушно пространство за бомбардировачи на НАТО в Югославия и Ирак. От повече от година българското въздушно пространство се охранява от чужди военни самолети на НАТО - например холандски Ф35 с ядрени бомби, последно в момента Турция охранява българското въздушно пространство... Ако България предостави своето въздушно пространство за ядрени нападателни оръжия на НАТО срещу Русия, ще бъде ли България участник в ядрена война или не? Ще бъде ли заличена от картата?

Последното изречение на шефа дошъл на визита звучи по скоро като.... не може да пратим натовски войски там, обаче... може да пратим натовски восйки в друга ненатовска страна, откъдето на атакуваме Русия, но преображени като местни бунтовници за свобода и демокрация.... В играта ли сте?

Братле в главата ти е страхотна каша . Нещо като аз съм русофил но мразя цар "освободител "най обичам неговите убийци и съм признателен на царя най ме кефи комунизма който фалира никой не го е нападали но е най гот да си със СССР но най ме кефири капиталистическа и демократична Русия с демократичния президент Путин не за друго а защото съм български патрииот ?!

Няма страшно бе , Тулупа и Дебелян набързо ще решат каквото им каже посолството .... нал затва тълупа си сложи негово служебно смрадителство

И за тов посолството ги наказва по Магнитски. Да те светна това означава блокиране на финанси забрана за опериране със американски банки забрана за достъп до Америка и трикове наблюдение за финансовите операции.Замразяване на актове на американска земя . Тоест по твоята логика санкциите към Кремъл значат че кремъл е на служба към белия дом

и едва след като "наште" съдилища не можаха да го разМагнитят... той стана върл почитател на амреканскта секта;)

Какво ще пратите на фронта, Сашо Кадиев да ги бъзика ли?

Добре би било, тъкмо малко да си починем. Ако може, да вземе и Рачков. Само не съм сигурен, че руснаците са толкова тъпи, че да им харесат хумора. Ама Сашко мама няма да го пусне.

Само да попитам, вие видяхте ли снимката над статията. Това ли ще пращаме в Украйна? Тея наистина ще уморят руснаците, ама от смях.....

А извън територията на Укри ще пращате ли?

Ние сме наред

Хибридната атака на Русия срещу България: Вие доставяте на бандеристан оръжие! Отговор: Не е вярно, ние го доставяме на Полша, а тя го доставя на бандеристан. :))))))

някой въобще представял ли си е как ние пращаме военнослужещи в Украйна? какъв ще го дирят там и срещу кого точно ще воюват? да не говорим, че ние на практика нямаме военнослужещи. половината са в администрацията, а другата половина стават само да гасят горски пожари и да указват някаква помощ на цивилни формирования и евентуално да смазват остарялата ни техника, която е почти същата като във военния музей. набийте си го в главите - нашата армия беше тотално унищожена за отрицателно време. не разполагаме с нищо и не можем нищо. 90% че дори и повече от казармите ни са закрити. имаме редници и ефрейтори на по 30+ години, което е абсолютно шокиращо за една дори посредствена армия. почти никакви специалисти. никакви подводници.

Докато болните хейтъри не поискат друго...

Наратива се променя бързо. За България няма печелищ вариант освен да стои далеч от шамарите докато отмине бурята.

Следващата седмица или как ?!? Жалки подлоги!

А ако Народното събрание вземе решение за изпращане, каквито са подлогги например мнозинството от сегашните дупетати, тогава ще изпратите ли български войски в Украйно? Що не си ЕПМ от МО!

Дим без огън няма.

Нещо по лошо от изпращането на войски е призоваването/Разпореждането на Столтенберг - Страните от НАТО да отменят ограниченията върху използването на оръжия за нанасяне на удари по военни цели в Русия. Това означава че САЩ ще нанасят удари с ракети по Русия от Наша Територия и съответно РФ ще им отвръща със същото като ще изстрелва ракети по тях на наша територия. Очертава се да има мазало при нас.

Не случайно се търсят следващите глупаци, които да си дадат територията за стартови площадки. Затова ще бъде създаден широк санитарен коридор - всички ракетки зад Гибралтар и Шотландия.

Рашистките тролчета ще пратим със сигурност,все пак трябва да опита братската руска любов на живо.

Абе, любовта ще я усетим, ама омразата е по-страшна, на тати изпращача

Нинова го каза това в 10:30 по някаква телевизия и тези побързаха да и откраднат идеята. Ама пак са си оставили вратичка йезуитите

Олигофренът си ти. Францата и Гей Британия вече са пратили доброволци, ама лошо им се отразява климата. Заловен е виш френски офицер в много лошо състояние. Надявам се да оживее, за да обясни как е попаднал в Усрайна и що е дирил там?

Верваме ви! Те тия от "правилната страна на историята" за нула време промениха конституцията с любезното съдействие на най-подготвения зя премиер та няма да направят каквото поискат атлантическите ни партньори.

и в Косово уж щяхме да пращаме хора само за полицейската мисия... ма сега ще пращаме и военни, дето се вика крачка по крачка, и пак ще я докараме на крачка от руска окупация, като през 44-а, когато уж не пращаме нито един войник на Източния фронт ма целият ни военен флот, предаден под немско командуване, воюва със Съветския черноморски флот по целия път от Босфора до Констанца;)

туу лидл, туу лейт След дъжд - качулка, но веднага след като Зельо вече хвърли бялата кърпа. Сега вече никой няма да ви повярва, какви чисти намерения сте имали. Почвайте да обръщате палачинката, че задуха вятърът на промяната.

Тук само малоумници ли четат. Това е като надпис в Икеа на тоалетните, че не са истински и да не се ползват. Трябва да Ви се обяснява, че сме в НАТО и дори и да пожелаем не можем да изпратим. Трябва да Ви се обяснява, че за да изпратим дори и без да сме членки на алианса е нужна сериозна процедуа на Народното събрания + дълъг процес на МО. Олигофрени сте. това е .

ще пробягаме по процедурата като олимпийски шампиони сто метра;)

Тук "четата" платени от Пасоля шматки.

Дори и държавен весник попадне ли в тоалетната става с двойно предназначение. А попадне ли нечиий анти общестевен интерес в министерски съвет става по-лошо и от в тоалетната. Та и затова хората си говорим,и не се вдявай не си единствения дато ходи до тоалетна.

значи не `няма да изпращаме` , а ще `изпратим, когато нс реши...`

Абцелютно:) Нали за това говорим. Престъпниците от първия ред в народното събрание единодушно ще гласуват за изпращане. Аз предлагам тях да изпратим, а също и всички форумни педали дето се тръшкат за Усрайна. Щом им е толкова скъпа да отидат и да се бият за нея

Тези престъпници, които са на власт. майка си и баща си ще пратят на фронта, стига Галя да им нареди. Няма заповед засега, но съм сигурен, че ще започнат да набират доброволци. Ако им заповядат и по улиците ще ги ловят, като в Усрайна

Можеше народното събрание да му се забрани да праща войски извън нашата територия, но рефередума за мир и суверенитет някак не успя да събере необходимия брой подписи... Сега ПОСОЛСТВОТО като направи правилното ала-бала на изборите и ще може народните "избраници" да обявят война и да вкарат българи да се бият за американските интереси и интриги.

Няма решение на НС докато не ви заповядат господарите отвъд Атлантика.

Тези наглеци от НАТО и особено от марионетките начело на сателитите като ги гледам как ескалират постепенно и след лек инструктаж вършат неща които са отрекли няма как да им се вярва. Правят го на етапи след медиини кампании за промяна на нагласите за да не се надигне огромно недоволство, което да ги насмете с Майдан!

Какво ще търси българска войска на чужда земя?! Украина част от бълхария ли е?! бълхария терористична държава ли е ?! Ако да, то тогава Путин има пълното право да зачисти изконната руска зема от чуждестранни нашественици, навлеци, и терористи !

Нещо не си разбрал- новината е за това, че българската войска няма да посещавая Украина.

То всичко е предпоследно, бавничко ескалират и това което вчера са обещавали че няма да го правят днес тихичко го прошепват и лекичко мрънкат и утре вече вдигат мизата на ескалация

Преиначаваш или не разбираш,разбрал е и добре го е казал.

и в Косово уж е щяхме да пращаме хора само за полицейската мисия... ма сега ще пращаме и военни;)

В състояние ли е "мозъчният тръст"на МО да обясни на народа ПЛАТИЛ танковете Т-72, КАК и с чие "решение" в Усрайна цъфнаха 102 наши танка Т-72 ?????? На тяхно място Н Я М А нищо което да обезпечи защита на териториалната цялост на страната !!!! КАК е възможно такова безотговорно поведение на генералитета ???Вярно че на високите позиции са моряци и летци НЯМАЩИ и грам понятие от сухопътна операция-но все пак нали се водят български офимери????? Това са БЕЗРОДСТВЕНИЦИ--НЕ офицери !!!!!

За това дръж Радев- той е главнокомандващ.

Ние армия нямаме, те тръгнали да се зъбят все едно има нещо... За добре натренираната руска армия това ще е като някакъв майтап, но пък ще ни бият до дупка, защото с тези боклуци не могат да преценят къде им е позволено и къде не е позволено да се говорят глупости.

И все пак трябва да се гласува. У нас всичко става трудно и бавно. Но в крайна сметка се случва. Джон Стайнбек е казал: Каквото мишките намислят, котките винаги го развалят. Но да видим и този път. Освен това сме единствената държава в ЕС, в която се издигат едновременно от различни кандидат депутати лозунгите, от едната страна „Да живее социализма и дружбата с СССР“ и от другата страна „Демокрацията е без алтернатива“.

Нито трябва,нито не трябва,защото както и да е няма да е нито както трябва,нито както не трябва, а това което трябва няма как да е. ... и други фантастични истории :–)

що тихомълком вдигнаха възрастта до която тия дето все още имат военна подготвка ще са военно задължени, и каква беше тази кампания да събирате хората дето са в резерва, уж да уточните какъв размер униформи трябва да им оскигурите ако ги мобилизирате за преподготовка... аз имам ВОС 315, и последният път когато ме викаха, във тогава все още съществущото, Военно окръжие беше през 2002-а година, за да ми кажат че повече не е необходимо да си нося военната книжка при тях когато излизам извън страната.

Па ти не ходи бе, да не си балама. На никой не му пука, резерв ли си, или не си.

, като не им пука де, що ми пращат призовка?!

уточнете, че това е валидно САМО до поискване от ПОСОЛСТВОТО!

ма то само туй остана

България няма да изпраща военнослужещи.... Много правилно! Добре, че онази краарска подлога Тагарев не ни вкара.

Прозорецът на Овертон!!!

Дограмата на завод "Ворошилов"

Много късно го съобщавате. Русоробието вече напълниха памперсите от шубе (те са пенции от третата възраст). Те само като чуят думата "Русия" и директно се гъзят на североизток. Така са ги научили по времето на соца, така правят.

Някой да те спира ! Ако нямаш пари самолета , хвани влака и заминавай да се жертваш за Зеленски !