Коалицията избра здравен министър и обяви, че е стабилна

Политическият съвет на управляващата коалиция утвърди официалната номинация за министър на здравеопазването. Коалиционното мнозинство е стабилно.

Обратно в новината

Коментари - Коалицията избра здравен министър и обяви, че е стабилна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕЦО ТЪПОТО И БОКО ТИКВАТА ,АЛАЛ ДА СА НА ТИЯ ,КОИТО ГИ ИЗБРАХА.

за петоглавата ламя. Юнака кой ще е да ги натръшка, народа да избави. Валеркааааа - 300, 300, 300, 300, 300,...... още ми е в ушите, по 300 пъти на ден го слущах, 3000, 300, 300 ......

Така е, стабилни и единни са в якото лапане и "усвояване", в мачкането на народа, мдаа!

им е мерака за кражби. Даже Волен как се продаде - просто не е истина. Тиква, пъпеш и трима продажника - голяма стабилност. Да ги ометем по случай 10ти ноември още. Смешници.

Поредната не наяла се калинка.

Е кой е?И това ли е тайно?

Поредната дъвка за седмицата

Комуноидната сган си гласува закони да не ги съдят като напуснаха управлението и затова трябва да ги отменят. Всичко което е крало трябва да се мачка без значение кога.

ей тая ялова сган - петорката от снимката. Крадци и убийци на народа си.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Лидерите на партиите в Политическия съвет се обединиха около извода, че коалиционното мнозинство е стабилно". Как няма да е стабилно , като са се хванали здраво за шлиферите.

Още колко дни остават на режима на пожарникаря? Още една седмица?

''отпадането на давността за престъпления при приватизационни сделки'' Дай Боже!

Името не беше съобщено. ТОВА ИЗДАВА СТРАХ. Страх че ще бъде атакуван преди да го изберат. Не е голяма гордост да си в коалиция с левите националисти. Значи и ти не си десен.

Важното е,че го избрахме

дори след като бъде официално назначен за министър,пак няма да му съобщават името...по-удобно е,пък и не е работа на електората ...

Като не казват името, поне да кажат на кое кръстовище са го срещнали.

значи се страхуват да не изкочи нещо за него... Тъпо е....да тестват избора си. По добре предварително да го кажат а не после да се излагат.

Новият здравен министър ще бъде Цецо! Защото Цецо има здраво мислене! Особено за апартаментите!

да избере министърът, тя и без това се готви да става премиер за наша сметка. Това е - върви против народът си - избрала е точният момент на нашето председтелство на ЕС. Ще ви кажа какво ще стане ако не дай Боже вотът мине - ще има избори и парламентът ще има същия резултат. БСП и ДПС заедно ще управляват - нали се сещате за резултатите от тяхните управления. Но има нещо по страшно - ще се образват опашки на Терминал 2. До тук беше България - ще останат само пенсионери и цигани.

Така е, мафията в България е много стабилна.

Щв изберат Пепито Москов със прякор ''ШМЪРКАН''

При този хал в здравеопазването всеки шеф на погребална агенция може да заеме министерския пост.

да сложат Пешо Далаверов

краадлива ръка. Скоро ще я отсечем. Волене, Волене защо забрави за колониалния модел и за златните залежи - в тебе ми беше надеждата. На Цвъки ръчица ли целунахте пиленца патриотарски, или на боко шлиферчето. Коалицията е стабилна, мизерията безкрайна. Оправия няма - кради за последно.

Тези петимата решават съдбата на България! Нищо лично към никой от тях, но събрани на куп, общите им квалификация и компетентност са отчайващо ниски, дори за да си помислят да го правят.

И защо не казват името, да не би да избират Папа? Може и така да се окаже, да има кой да ги гали по тиквите!

Е, пуснаха "белия пушек", ама името на "папата" се пази в тайна - абе, да не е скандално?!;))

а,ти тъпако до баницата ли си ,защото болшинството от българския народ е много далече от нея !!мам*ка ти крадлива,ще се задавите скоро !!!

Няма работа в Североизточна България. Опразват се цели области. Защо? Война с Русия ли ще водят или смятат газ да вадят? Няма никаква свястна и платена работа. НАрода изперква, а те се хвалят. Мутри.

територийте са разпределени,има още за крадене,единни сме до края на мандата,сиреч докото има какво да се усвоява !!

Меглена Кунева? Здравен министър още не е била.... Властта е стабилна. Всичко е 6! Няма проблеми! Корабът потъва нормално, вода има за всички!

"Па и мене нали ми се иска -я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има В тия работи. Хората пари натрупаха, ти знаеш ли?Хубаво, ама като не им клатиш шапката -дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам... "......Алеко,Алеко, колко прав си!

ЕТО Я НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ! ПРЕЗ 2002 КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ПРОВЕРЯВА ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ. И ТЕ СА ЗАМЕТЕНИ! СЕГА ПАК ЩЕ ПРОВЕРЯВА СЪЩОТО, РАЗЧИТАЙКИ НА БЕЗПАМЕТНОСТТА НА ТОЗИ НАРОД! Тъй де... Това да проверяваш сам себе си и да са пънеш след 15-години да постигнеш УЖ нещо по това, което си пропуснал още тогава, все пак заслужава една каруцарска благословия от матряла..

ДРАСКАЙТЕ МИНУСИ МАМА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА!ЯД ВИ Е ,ЧЕ НЕ СТЕ ОКОЛО БАНИЦАТА!!!!!!!!!

Една забележка. Комундетата смятат бюджета за баница.

Особено туй комунде, дет в аулата на Симеоново са вайкаше - МВР не трябва да се деполитизиира! Трябва да продължи да бъде ЮМРУК НА ПАРТИЯТА-МАЙКА.. И невърнатия си билет от БКП турна в рамка на стената, в хола, напреко магнолията..

веднага в затвора!!! Има за какво

"Политическият съвет иска отпадане на давност за престъпления при приватизационни сделки" !!!!!!!!

точно беше срастването на партията с държавата?! Защото чета израз:"Политическият съвет на коалицията разгледа нормативната уредба (на Държавата)...??!!

Потвърждавам, другарки и другари - крадем стабилно!

ПО ИМЕТО ТИ ЛИЧИ КОЙ Е ТИКВАРОВ.ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ,АМИ САМО КОМЕНТИРАШ?АКО СМЯТАШ,ЧЕ ЛЕЛЯ ТИ КУРНЕЛИЯ,ИЛИ ТАСКО ЕРМЕНКОВ ЩЕ КРАДАТ ПО-МАЛКО-ЛЪЖЕШ СЕ!!!!

Закон с деиствие за минал период. Тези наистина плачат да си ходят. Не че не трябва да се одрусат приватизаторите. Ама не така по болшевишки. Забелязах, че всички са демократи, когато са в опозиция и дейставт като диктатурата на пролетариата когато са на власт.

Тази сутрин по Нова Тв пак даваха поредния епизод от сериала "ДПС срещу Обединени патриоти". Едните щели да ги свалят, пък другите нямало да позволят. За нас българите, които не виждаме разлика между ДПС и т. нар. патриоти, няма значение коя от двете антибългарски метастази ще ни управлява. И едните, и другите трябва да бъдат съдени и наказани за престъпленията, които са извършили срещу българската държава и българският народ.

Направи ли ви впечатление надписа под снимката? "Политическият съвет иска отпадане на давност за престъпления при приватизационни сделки" Те това е новината, а не това кой ще е здравен министър.

Пак от някоя магистрала ли? Хубаво си мислех да застана на някоя, ама не знаех по коя ще мине Боко Тиквата.

че да не те сбърка Боко с някоя магистралка.

Доколкото си ги спомням отминалите коалиции,до сега не е имало по-надупен коалиционен партньор от патриотите. Не издават нито звук,нещо да покритикуват поне мъниничко. Като бетонна стена са.

Е каква давност за Приватизацията? Тя мина отдавна

Всеки път с надежда, той е, после пак разочарование, и отново!

Пък аз бях останал с впечатление, че само у нас има корупция, щото не сме направили съдебна реформа. Ако продължават да излизат такива работи човек може да почне да си мисли, че проблемът е в системата --Revealed: Queen's private estate invested millions of pounds offshore -theguardian

Политическият съвет на управляващата коалиция утвърди официалната номинация за министър на здравеопазването Нека да позная - ще е "професионалист " не свързан пряко с ГЕРБ но от детство симпатизирал на идеята да " оправи " здравната система работил с предишният и поне 98 кг живо тегло / сутрин/.

"Политическият съвет иска отпадане на давност за престъпления при приватизационни сделки" Това трябва да е отделна и водеща новина. Не няколко реда в новина със заглавие свързана с избора на нов здравен министър.

Е па то в Конституцията го пишело... кои престъпления нямат давност...ама Герб не четат...а пишат.

Стоят си в кръг, всеки набил пръст на другия отзад и никой не смее да мръдне....

Какви са кратунковци - принципа на отрицателната селекция!

Цецо показва каква нова къща си е избрал.А на Волен ще му се изкриви вратния прешлен.

Който и да е новия министър, или вече са му ''намерили корупционните схеми от минлото'' ,или по най-бързия начин ще му спретнат някоя постановка, както на Петър Москов с ваксините например! Здравния министър в България винаги е ''обречен на смърт'' от здравната мафия.

Лоша съдебна система! Не ми признават далаверите. Сега щях да имам на всички пръстовите отпечатъци

И?........АМАН ОТ МАЛОУМНИЦИ

само да не е арменеца Пепи Белото или търговеца на човешки органи Миро Ненчев

Имай вяра бре. Може да е деската. Или Анна-Мария - уличната (нали Бойко оттам я намерил)

Kунева само тук май не се е пробвала

НА КОЯ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ГО НАМЕРИ,БЕ БОКО?