Множество жертви при атаки срещу две джамии в Нова Зеландия

Мъж, поел отговорност за нападението, е оставил антиимигрантски манифест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това деяние е провокация.

Кво са виновни убитите и ранените в случая. Не оправдавам постъпката на убиеца, убийците. Мир у дома, Мир по света, бе призовал един виден мюсюлманин от Турция,

Прочети корана. Ама не захаросаната версия, одобрена от нашето муфтийство, а оригиналът на Мохамед. И виж какво пише за евреите и християните. После пак философствай за мир по света. За справка: quran-dot-com

Тази зараза и до Нова Зенландия ли стигна? Като се има предвид как за няма и две десетилетия превзе Индонезия и Малайзия, нищо чудно, че защитните сили на обществото са задействани.

Виновен е построилият джамии в град, който се казва Крайстчърч.

Жестокостта ражда жестокост,а любовта-любов. Що за хора сме? В кой век живеем?

С риска да ме изтрият но християните и атеистите са подложени на асимилация и двойни стандарти, въпреки че точно те произвеждат благата.Това има хора които не им понася а други търпим за сега.

Сега полицията да го пише психично болен и да го пуска да си ходи. Както прави с мюслитата.

Гледам има много изроди по долу дето се радват на жертвите.

Айде да не почваме да броим жертвите сред бледоликите християни "изроди" , загинали в последните 50 години , в атентати извършени от последователи на пророка Мохамед !

има много изроди и по долу и по горе

Всичко е политика и се прави с определена цел. Някой финансира тези атентати и тези радикални елементи.

Независимо от коя религия са.

И какво да им финансира? Те имат оръжие , какво повече им трябва за финансиране? Трябва ти да си ненормален само.

и да ти писне от нахалство и двойни стандарти

В Австралия още преди десетилетие прибраха всичкото гражданско оръжие. Точно за да не стават подобни неща. В резултат, криминалната престъпност скочи два пъти. И никой не смее гък да каже.

Има поговорка : -Каквото повикало, такова се обадило! И закони от физиката има: -Всяко ОБЩЕСТВО запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние. -Сила, действаща на ОБЩЕСТВОТО отвън, води до ускорение на процесите в системата. -Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ? Всичко в ПРИРОДАТА Е свързано и действа на определени принципи! Да говорим ли за термодинамика и ентропия където законите са в сила и за обществото?

На един от пълнителите, освен дати, имена и събития свързани с убити християни и исторически победи над мюсулмани е спомената и битката на връх Шипка. В колата си слуша сръбска песен Remove Kebab.Гледайте видеото докато все още не е свалено!

И какво да му гледаме? Какво да гледаме на един идиот? Фен ли си му?

Я имало и мъже :-)

премиерът каза, че убитите са 40.... (не са 27)

Колко бежанци има там и колко джамии.На всеки правоверен по една джамия поне тука е така.

мръсни англииски исчадия ще ви се варне

Почва на вас да се връща сто пъти будите бялата мечка и когато стане мъка ми е

Мултикултурализма е причината за всички атентати по света и правителствата които налагат със сила мултикултурността са виновни и отговорни за това.И нахалството на реципиентите по света.

Животното на снимката е против имигрантите. Отлично! Само че това животно е проспало часовете по история в училище. Иначе щеше да знае,че всички на тоя свят сме имигранти. Включително т.н. новозеландци. Дори и местните туземци,маорите, не обитават този остров откакто свят светува.Така че всички ние , наричащи себе си разумни същества, всъщност сме обикновени животни с изключително примитивни инстинкти. Като териториалния инстинкт например. Живи,здрави и все така неграмотни!

И ти си поизтървал някои уроци за между видовата, вътрешно видовата и между религиозните вражди и борби - ама това е една друга бира! Важното е , че докато едни емигранти успеят ЗА МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ!!! да станат аборигени - има рязане на глави.

И какво предлагаш? Да се върнем в ония времена ли? Хората след дълги и кървави конфликти са постигнали в държавите си някакво равновесие и сега идват някакви мигранти и искат да си налагат мнението.

ахххх, каква реч! а сега ни разкажи какво бяха проспали в училище грозните брадати животни, които взривиха, изклаха, смачкаха, насилиха и убиха хиляди европейци. вилняха дори в сидни! а, извинявай, въпросните брадати животни на училище не ходят, на тях в чутурите им е само аллахакбар, но на тях им е позволено! впрочем, именно в училище се учи физическия закон, че на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие, ама и толерастите сте освободени от учене и мислене.

Чудесна новина с кафето!

Като предсказвах много отдавна - започна се! Сбърках малко мястото, предполагах , че първо ще стане в Европа и най-вероятно в Австрия или Германия - но това е дребен кахър. Историята показва, че това ще се случи и на други места и ще започнат да избиват мюсюлманите, независимо от приказките на политиците. Като краен резултат от развитието на процеса, допускам с голяма вероятност да бъде унищожена Саудитска арабия и местата свързани с раждането на тази агресивна и нетолерантна религия! Историята на човечеството и цивилизациите показва, че просто няма друг начин за развитие на събитията, освен ако не бъде "изобретена" нова, приемлива за всички религия, което е много, много малко вероятно.

Че то отдавна се почна и в Европа . Брайвик не го ли помниш. Нямам нищо против мюсюлманите , ама не им е в Европа мястото . Просто сме прекалено много различни .

То и руснаците нямат място в Европа!! По долни са от мюсюлманите. И са избили повече европейци от тях!!

Каквото повикало, такова се обадило...

Нормално и естествено развитие на събитията. Що си мислят резняците, че само те могат да гърмят наред? Браво за куража! Така трябва с резняците!

Ню Зиилънд и оустрелиа са добри места за живеене.... не позволяват на мигрантите да рушат обществото и правилата, въведени в страните.

на краварски ли се опитваш да мучиш? Щото ние, българите, им викаме по друг начин на "Ню Зиилънд" и сие...

СЕДИ МИРЕН!

$100 на извършителите, може и в биткойни, ако оставят някаква сметка.

Няма ислямска сган няма насилие. Всички мюсюлмани обратно в дупките от които са изпълзяли. Дани тези случки са повече

За съжаление на резняците, махалото си има и обратен ход...

За съжаление на резняците, махалото си има и обратен ход...

Проверете защо в Япония не се чува много-много за резняци... Както и за техните "права и свободи".

Ххахахах, идавйте идвайте, така вика баба ви Меркел и после малко по малко разходите се увеличават, и малко по малко започва разделяне на цигански квартал и на немски квартал и докато накрая не се започне с войната! Питам се джедарията дали върви при мюсулманите? То между другото педерастията въпреки че се отрича е доста разпостранена по ред причини!

И свинщина по руски тертип

разсмя ме, ми тя и западната сволач не е много по различна! А българската сволач хаха е робска сволач!

А аз си мислих да емигрирам към Нова Зеландия, надявайки се, че там няма мюсюлмани и джамии!! А те мангалите и там наказали.... НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА СА....

Западняците ги викат съвсем целево бе, нов ред и порядки се въвеждат не го ли разбираш?

Тогава дърпам към южна америка,,,, вие се помюсюлманчвайте на воля тук ....

с един голям негърски наточен...

Исляма е страшна работа, в Англия скоро пакистанците и останалата сган си направили частен референдум и поискали да се съдят по шериата. В Англия си искат шериата, а като станат мнозинство и ще го получат!

Това да не ти е България бре, мангалите да получават всичко ....

за момента имат кмет на Лондон

Си имат ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ в ПАРЛАМЕНТА!!!! Кое ти се струва по-протеснително? Кмет или ПАРТИЯ??

И възпитаните и толерантни англичани, дето допускат мигрантите, ония ми ти мигранти като ги подпукат по Шериата, като ги накарат да носят бради, а жените фереджета, мултикултурните англичани ще реват като магарета. Само едно е хубаво, че джендъри мендъри ще се изпокрият вдън земята.

Нова Зеландия е част от британската общност. С оглед последните събития около Брекзит, такова нещо се очакваше. Винаги когато Мей изпадне в трудно положение, някой бива "отровен", някой решава да открие безразборна стрелба, някой решава да "хакне" нещо, някой решава да се самовзриви, или да мачка хора с МПС... Бая народ ликвидираха покрай тоя Брекзит от Лондон! А краят му все не се вижда...

Има логика в това изказване.

Моля затворте коментарите! ОМРАЗАТА Е УЖАСНА!

Заради такива патки ,скоро няма да остане никой тук!Марш ма!

АМи то и исляма е ужасен, но засега само в Ангола са го забранили.

Мюслита как е от другия край на автомата ?

Колкото повече, толкова по-малко.

Новите кръстоносци!!!

И в Нова Зеландия ли са налазили вече поклонниците на лунния бог?

Браво! Все още има мислеши и смели хора да се изправят срещу урките! Гледам сутринта репортажа за лилавите от Бургас,дето искат да им плащаме и водата...Паразити! Затова са ни и пенсиите и всичко такова,заради тези близо милион мигранти 20-то поколение! Това е резултата от еврорастията,либералната криво разбрана демокрация! Огън!

Засрами се бе нещастник такъв! Това че водиш нескопосан живот не ти дава право да мразиш и предполагам да наричаш себе си християнин! Ей, ДИР махайте коментарите, които са откровена проява на ОМРАЗА. Гнусно е.

За съжаление нашата държава ни държи едни срещу други и затова не решава циганския проблем. Проблемът са политиците, не е виновен този, който яде баницата!

Никой нормален човек не иска терористична паплач у дома си!!! Браво пич!!!

Ужасна трагедия! Откога тези пълчища са налазили и Нова зеландия?

Пешо защо си написал презимето си с малка буква.

а ние сме под турско и плащаме джизие...... и нищо.