Много загинали от бури в Европа (видео)

Жертвите са причинени от светкавици и паднали дървета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

файзер веднага да направят факсини против лошото време! По 2 дози + бустер.

Оста на Земята перидично на няколко хиляди години се накланя. Това се учеше при соца в час по география. За това е имало ледникови периоди и последващо затопляне. Още преди поне 30 годшни се знае, че Европа преминава от субтропичен към тропичен климат. Никакви зелени планове няма да помогнат. Направи се сериозен бизнес с парниковите емисии и вижте кай прибира парите - USA. Големи балъци се оказаха ЕС.

Всичко е пари. А последните поколения, дето учеха по това време, са ужасени от огромната неграмотност, и явна простотия на сегашните.

Точно

то още от началото се разбра че никого не го е грижа за климата...направиха си СО2 квоти и веднага отвориха борса за тях...т.е. обърнаха на го печалбарство и бизнес...ама иначе много ги е грижа за климата...

Там, дето съм, преваля само един хубав типичен немски дъжд на магистралата, а същия ден, бях на плаж. Вчера се строши да грее слънце, днеска облачно. Ама къде са тия ужасните бури.....????

АЙДЕ БЕ, МИНУСИТЕ, кажете, щото аз тука нищо не видях, нито някой около мен. Горната част на Германия, от Шарбойц, до Люнебург! Освен един съвсем стандартен типичен силен дъжд, нищо друго не се случи. Ма то е лесно да цъкате на минус, като не ви изнася, да правите слон от мухата.

О, а пък то ти си център на земята , о, какво говоря - център на вселената. Щом при тебе не е валяло , как може другаде да е валяло - егати и дебилните говеда. Добре . че се изнесохте от БГ , та тровите германците , ама май и те са станали като вас, щом ви търпят

Човек, който пише България с "БГ", по принцип не заслужава никакъв отговор. Колкото до другото, ако ми прочетеш коментара, ще видиш каква глупост си написал. Нещата в тая статия далеч не са такива, каквито ги изкарват, а тук понякога се случват такива ветрове, щото в БЪЛГАРИЯ, биха отнесли покривите на почти всички сгради.

А в роZZия как е? Или там путьо ги варди всички с гръмоотвод?

Може да е леко цинично, но вярно- колкото повече такива "новинини", толкова повече реклама за "зеленото зануляване", кеф!

И при вас ще дойде. За това му викат глобално.

Ах, този Путин … Още санкции трябват !

впечатление че най безопасно е сесесерето.

за европа, а в кенефа азиатски как е?

Чакаме те в кенефа. Да ти доразширим широката дупка.

Чудно, Дир, не казвате дали загиналите са били ваксинирани срещу ковид и маймунска шарка. Ама уточнявайте ги тези неща!

С ковид разбира се!

Поне за тебе е ясно, че не си ваксиниран срещу олигофрения - личи ти, че си в последна фаза.

Не им обръщайте внимание на руските тролчета! Откачили са от ежедневна рашистка пропаганда! :))))

да не се изказват

Кофтаджана за магреболюбците.....

Бях там и положението е ужасяващо. С последното останало им гориво огромни тирове извозват труповете извън големите градове, за да се спре заразата след разлагането им. Озверели банди от изгладнели жители кръстосват и плячкосват всичко, което им попадне. Малкото оцелели събират останалите им средства с надежда да намерят каналджии. които да ги прекарат в Северна Корея и така да се спасят от мизерията и смъртта.

надявам се са спазвали универсалните европейски ценности за толерантност

Лайнар тъп, ако си родител на загиналото дете, дали ще си толкова "остроумен" ?

За какво говориш бе, тъпо шизофренично ко ..ле?!

Не разбрах, това глобалното затопляне ли е, някакъв харп ли е, руски ли е, американски ли е, европейски ли е и в Европа мазахисти ли живеем .... дайте някаква по-точна информация

От кравите е! Много пръцкат ;)

Та да ти обясня в Испания: една евродженджерска партия в парламента прокара закон да не се секат противопожарна полоси, за да не се стресирали дребните животинчета като я пресичали. Имат някъде 10% от вота, но са много необходим партньор в парламента та 90% дори не ги попитаха. И стана тя каквато стана. Като започне пожар няма спиране. Толкова големи пожари никога не е имало. Та било глобално затопляне според официалните медии и затуй че хората ядели месо и намигвали на момичетата... И така, какво да правят като забраниха даже хладно да става в магазините да не се хабял скъпия ток. Но всъщност си е джеджерийски зеленофилски потоп.

Хора умират! Веднага да се въведат закони и да се забрани умирането! Освен това да се въведе закон срещу лошото и срещу хубавото време! Всички да бъдат задължени да си посторят бункери! Който откаже каторга и наказателно копане на камъни! Освен това спешно трябва да се въведе ограничение за движението на хората. И дишнето да намалите! Не виждате ли, че има пандемия вече трета година, което се дължи на дишането?!?!?!?!?! Човечеството ще умреее! Трябва да се спасим като вид!!!!! Ако някой не е разбрал, горното е огромна ирония към подобни статии! За пръв път в човеката история ли се случват подобни неща? Стига с нагнетяване на атмосферата с негатиовни настроения! В един момент ще експлоадират и тогава ще видите "невиждани" събития!

тъпанар

Като станат 100 000 европедала и брюкселски курви обадете се да изпратим отец Нафърфорий да им сере на гроба!!!

Хиляди години еволюция, за да стигнем до теб - човекоподобен отпадък, позор за хомо сапиенс. Ако вегетир нависоко, ползвай балкона, ако си го ЖП линия, импровизирай, ако имаш белина покрай теб, наздраве! Отпадък гнусен ...

ти па къв гнусар си... да се кръстиш "кенеф", колко акъл имаш в дупето?

Сакън, ще се отдели много газ. Срането по еврогейски трябва да става само във чиста тоалетна, изработена с Китай за да не се използва руска нефт за направата ѝ в Европата.

Земята е плоска,не се върти. Слънцето се върти ,но пада към Земята. До 20 години Европа ще стане пустиня.

Като падне то слънце, к’во? Има няма 3 квадратни метра е.

Тия дето оцеляха след ваксината ги настигнаха гръмотевици.

Като са тъпи и не знаят как да се пазят от гръмотевици ...

Язък, можех да им пръсна гъзовете докато са топли. Вай Аллах що ги изтървах мамка им гяурска.............

100 косъма в паница супа са много, 100 косъма на главата са малко Малкото слонче и ГОЛЯМАТА мравка... Хвърляте някакви числа много били малко били спрямо КАКВО?

Важното е драма да има, да се отварят линковете, трафика да върви...

Е.ах ти скапания ес, не може с една бюря да се оправи... ха-ха... ес е Бангладеш без млади жители.