Коментари - Кметицата на ”Младост” съборена в калта от гардове на фирма | dnes.dir.bg
назад

Кметицата на ”Младост” съборена в калта от гардове на фирма

Кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева е била бутана, дърпана и накрая съборена в калта от гардове на строителен обект.

Обратно в новината

Коментари - Кметицата на ”Младост” съборена в калта от гардове на фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо кмет комуникира с охраната....нивото и е друго, поискай телефоните на ръководителите ..на другия ден и на светло уточни проблемите,...но мисля че охраната е преминала границата и следва да бъде санкционирана, така че да осъзнаят грешката си!

...в Младост,които са стават все по-отвратителни. Още ББ като кмет на София ,,спря,, застрояването в района. Ама така го спря само,че с обратен знак,т.е.разпали го още повече. Безобразие е да се събори емблематичната сграда на Деница, на Лада-България и т.н. Ами безумният х-л ,,Грами,,?? Там е извършено такова плътно застрояване,че няма в близост и 1 кв.м незастроена площ,всичко е покрито с бетон,асфалт и цимент. В момента там се подвизава и строит.компания ,,Прима,, ,която най-безобразно строи вече под прозорците на живеещите наоколо - алчност и наглост безкрай е явно незаконие. Тази Иванчева нали дойде на власт на вълната на протестите на гражданите! Явно не може да се справя с проблемите или пък срещу нея стоят истински ,,акули,,?? Не е изключена и вероятността в случая да си прави самореклама,дано да не е така и да е искрена. Все пак е истина,че не реагира своевременно да сигналите на гражданите иможе би е грешка избирането й за кмет.

Българската държава е джендър Бойко Борисов! Кметицата от Младост е държавна изборна длъжност: трябва да е корумпирана, да е лезбийка и да ближе гъзов*е, да възхвалява ГЕРБ, да хвали грухтенето в прокуратурата... Иначе в калта! Да не мислите, че прокурора ще направи нещо? Да само ако иска да си повдигне цената - нали сме в пазарна икономика.

dadoha na gnusnite turtzi zemiata a sega da si surbat poparata - eii za pari i guza si prodavat

толкова много поклоници на съседната Турция! И сега за тях - в Ориента може да е друго, но в Европа е : МОЯТА КЪЩА МОИТЕ ПРАВИЛА! Не водопроводчика а аз командвам в къщата си- другият е само работник при мен! Правя праверки когато си искам , в моята къща аз командвам! Стига с турски маниери!

Тук пишат другарите турци и си защитават другите турци! От кой да искам разрешение аз като кмет , за да наравя проверки? Това да не е Турция - тази бруталност трябва да се санкционира!

ръководителко. ВИЕ СТЕ СИ ЗАКОНА! Веднага да се вземат съдебни мерки и едно безмилостно наказание на хулиганите! Служебен съд и цивилен съд! Това е физическа агресия!

и сега, след като днес се оказа , че кметицата не е права и е нарушила закона, ще подаде ли оставка...Много грозна ситуация със самозабравил се управник, не знаещ закона, и разпорежданията на собствената си администрация....

Непродаваемо.

Тази кметицата се уля. Потъпка поне 10 закона. Кой й дава право, еднолично, след 22 ч да влиза в чужд обект - частна собственост. Така ли се спира обект - крясъци. Има си органи за това нарушение - полицията. А заплахите, които отправя - срамно работа. Абе с една дума се вживява като феодал.

Кметицата е орган на властта и може да спре строежа за определено време, като наказателна мярка, до"изясняване на случая"! Да видим дали ще има подобни случаи за в бъдеще!

Някой ще подава оставка ми се струва. Доста закони е нарушила и даже ще отнесе съдебно дело така като гледам.

Алооооооооооууу,тази фирма ще инвестира 1,5милиарда в София през следващите 3 години.Ще открие нови и нови работни места-а вие пречил ви шума,айде бе!!!!!

Не им искаме парите на тия мърши от средновековието. Тия мекерета още си бият жените. Като дойдат тука ще работят и живеят по нашите стандарти. Тия помяри охраните са за уволнение и погром.

Така разправяха И като тръгнаха да правят първия си магазин до вагон-ресторанта... това бил първия, ще открием 200 магазина в България. Ще бъдем еталон за пресни зеленчуци и плодове целогодишно, ще вкараме истинско сирене и кисело мляко... Не че в Турция няма т всичко това, напротив. Сега там има магазин на немците от Лидл.

Защото сме дупедавци! Дупи ме се на зсякакви чужди "инвеститори" Заради тези турски келеши, български строителни фирми не могат и да стъпят в този район. Същото важи и с пълна сила и за "Софийска вода" ЧЕЗ, Течни горива, ТЕЦ -ове/Мариците/ и т.н Разпродадохме си държавата с всичките и ресурси и блага на чужденци. Дали в Турция или Германия ще позволят някой да експлоатира водите им например? За това сме най бедни. Защото плащаме на чужди интереси и парите отиват извън България. Нещо не си ми се "връзва" цитирам: С повишението на цената на водата, ще се подобри услугата! - край на цитата. Нима по времето на кмета инж. Иван Иванов, София е била без водопровод!? Да не би "франсетата" от "Софийска вода" произвеждат тази вода. От както са взели концесията не намирам никаква промана в "качеството на услугата" а по скоро в цената. Същото е и "Топлофикация"

на обекта работят български фирми...турски е инвеститора....На всички дето много мрънкят, защо по цял ден висите в Сердика център и Парадайс.... Там какъв мислите , че е инвеститора. За всеки запознат с проекта на Младост, знае че е впечатляващ по мащаб и архитектура.

Как тези турски фирми идват да работят на европейския пазар. И изобщо не им пука. Правят си каквото искат. Тази кметица няма кой да я подкрепи. Сега правя сбор с агитката на ЦСКА пред турския обект и ги палиме.

Тази е за лудницата! Съжалявам ама така не се върши работа!

Аман от такива,като теб. Защото защитава интереса на гражданите ли е луда. Извинявай за Волен ли гласува?

до "Доктора": Герберски келеш, намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Проявявате склонност към усамотяване. Не се самолекувайте, а потърсете помощ от психиатър-специалист. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

Така не се защитава интерес на гражданите

Най-накрая един кмет да има смелостта да излезе и да защити интересите на общината!

Очевидно Гаранти Коза не се интересуват от българските закони и грам не им пука за кметици и т.н. Защо Иванчева не е извикала полиция да я придружи при проверката не стана ясно, но наистина трудно може да се очаква подобна наглост от охранителите. Въпреки, че фактически жената е права когато чуя това "ей ся ше видите с кого си имате работа" и нещата почват да изглеждат различни. Ако помните един НДСВ депутат Камен Влахов, той се държа по подобен начин на един наказателен паркинг с полицаи. Заплахите не будят симпатии в никой вече. А резултатите. Подкрепям Иванчева в усилията и, но не и ако целта е просто да вдигне малко пушилка и да одрусат Гаранти с едно две рушветчета а после всичко да си продължи. Продължавайте Иванчева, но внимателно. Хората искат да ви подкрепят. Дайте им достатъчно основания.

Младост си е бетон от всякъде...

Скоро всички ще сте във калта! Бойко Борисов не случайно измисли закон за мутрите в частните охранителни фирми. Твърде скоро като се обадите за помощ защото същите тези гардове на Коза Ностра ви бият, на място ще дойдат други гардова - от Камората, за да ви доубият! Защото Бойко Борисов иска така, а Цветанов му носи куфарчето...

Предлагам да се запише в Закона за местното самоуправление, че новоизбраният кмет встъпва в длъжност, след 6 месечно юридическо обучение!Не може един кмет, да не знае, че за да влезе в имот - частна собственост е необходимо прокурорско разрешение, още повече след 22 часа.АМАН от профанщина в ИНСТИТУЦИИТЕ на тая държава!!!

Я по-добре ти прочети закона ,че говориш неинформирано.

така трябва да се пишеш! По ще ти приляга хахаха!

Г-н Премиер бихте ли се изказала по въпроса! Има ли корупция щом една фирма стои над държавата, над законите над всички граждани и данъкоплатци ? Възможно ли е такова видео да бъде направено с кмета на Берлин или Париж? Защо, г-н Премиер? Защо, г-н Главен прокурор? Защо ,г-жо Кмет на София?

Някой ще подава оставка ми се струва. Доста закони е нарушила и даже ще отнесе съдебно дело така като гледам.

От това което видях и чух на записа си правя извода, че тази жена не става за поста който е заела. Просто няма нужните качества. Тази сценка предполагам цели да повдигне рейтинга й, но цялостното впечатление е направо жалко...

динамиката на живота и шумотевицата предизвиква стрес у Вас. Чувствате се преуморена и изнервена. Не пренасяйте настроението си на другите, те не го заслужават. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила. Вижте се с приятели. И продължете към психиaтрията. Поздрави.

Смешко, тази жена не е в състояние да респектира обикновен пазач. Защо? Защото й липсва елементарна култура на поведение. Държи се в клипчето като селска простакеса на пазар. Благодаря за препоръките - ей сега тръгвам към личния ми психиатър!

Ами щото е "руса" кака, затова! на строителен обект външни лица и особено без защитна екипировка не се допускат защото ако стане инцидент фирмата допуснала това търпи санкции. Поради тази причина много от "велможите" които посещават обекти с "национално значение" обикновено ги снимат по телевизията с едни смешни каски. Та предвид, че охраната на обекта това ѝ е една от задачите е нъплно възможно да са се престарали, щото и те не пращят от интелект. Извод: някой да купи на Иванчева каска. И на второ място да ѝ обяснят на госпожата, че трябва да ходи с контролни органи, които на място да съставят акт за нарушението.

сега ви е момента да се съберете всички от младост и да барикадирате подстъпите на строежа с кофи и боклуци. И да се иска изгонване на великите инвеститори., там трябва да има парк, а не блокове според мен. А държавата хубаво да отвори очите и да си затвори зад*ика. Но изхода е само бунт и то да излезат 30 хиляди души от Младост поне. може да дойде и общинска полиция да пази гражданите, защо не. пък после нека я уволнят ако ще кметицата на Младост. Аз изхода си го намерих отдавна от Младост, и живея в къща, но смятам че това с София като цяло е отвратително презастрояване, без изключение

Тези в Младост много рано си лягат.... ;-)

В "Младост" продължава да се строи. Наследеното от кметицата е толкова много, че ще се строи през целия й мандат и тя копче не може да каже, защото всичко е законно. Обяснявах това на нормални хора, които искаха да гласуват за нея, но не би. Тя не е тази, която решава какво ще стане. На мястото на бившата Аско-Деница са ни спретнали небостъргач, и то жилищен. Вечер трафикът е непоносим, прибирането вкъщи отнема най-малкото час и половина. "Малинов" се задъхва. Същото става и с "Йерусалим", в началото на който се строят цели 2 бизнес сгради. А това е една скромна уличка с гръмкото име булевард. Всичко е толкова запуснато, че няма сила, която да промени нещата. Още по-малко местен кметица, кмет или който и да е. Всичко идва отгоре, от голямата община.

Планировката на Младост е правена в онези далечни години, когато за кола се чакаше по 10 години. Това, плюс нищожната цена за придобиване и поддържане на автомобил обяснява набюдаваното по Малинов всеки ден.

Страхотна идея! Да се забранят автомобилите в софия и да се застроят улиците с блокове и молове! Пу за мен орлов мост до ректората, е и като искам дай да е до Дондуков!

Защо не ползваш метрото?

Най-после тази откачалка зовяща се кметица на Младост си намери майсторите...!!!!!! Чудя се как интелигентни хора като тези от Младост, могат да изберат тази тъпа протестърка, ама хак да им е...

Тя трябваше да спре строежите, не шума...

Селската даскалица от Московска дали ще изфъфли нещо по въпроса? Или ще си трае, щото турските ѝ господари може да я лишат от месечния бонус?

Това, като продължение на ръсенето на висока тюркска кОлтура и уважение от тв-екраните и медийте. Браво на кметицата!

Даже ти е малко.Защо има кал ?Така ли се строи в ЕС?Нали ходите на екскурзии,наричани "работа". Само за заплати сте .Вие сте бедствие и само бедствия ни стоварвате.

Евтина PR акция. Проверка не се извършва ЕДНОЛИЧНО всеки, който някога е проверявал или е бил проверяван може да го потвърди. Въпросната кметица така оцапа гащите в последно време, че имаше нужда от сериозна порция перилен препарат. Само дето пасквилът и няма как да постигне желания ефект. Вярно е, че в закона изрично са оказани границите на работното време, но също така е вярно, че при форсмажорни обстоятелства - каквото е изливането на бетон - не може да се прекрати производствения процес. Само идиот може да си помисли, че циментът няма да се втвърди до сутринта. Което означава, че ако бяха спрели, едно, че ще загубят пари, друго, че този цимент, вместо да се превърне в сграда щеше да стане на няколко купчини строителен отпадък, с който после същата тази кметица трябваше да се бори. Хора, тази селянка НЕ УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ! Тя или е искала подкуп, или се опитва да чисти вече оцапания си имидж. За съжаление - неуспешно!

Да, яд ме е, че гласувах за нея.

Изливането на бетон било форс мажор. Още малко ще кажеш че е акт оф год.

Act of god /акт ъв год/ на български е природно бедствие.

На глупав ли се правиш или? Пише - фирмата няма разрешително за строеж! Да не си някой от работещите по обекта? Похвала, поне добре пишеш на български...

Абе аранколуу, живеем в 21 век. Ще се направи мрежов график и ще се започне така, че да не се пречи на хората да спят.

Изливането на бетон не е форсможорно обстоятелство. Трябва да си направят сметката кога да извикат бетоновоза.....това е нарушение на закона, вдигане на шум и строителни работи след 22 часа. Трябва без някои да им казва полицаите да отидат сами и да им наложат глоба.

наливането на бетон си има технология, технологична схема и т.н. Има си разписания кое как трябва да се направи! Тва че тъпаци като теб са готови да се надупят, а не си търсят правата е само за съжаление! Мунчооо ама дали се е ляло бетон? Приета е наредба за шума и работното време ясно е посочено до кога и какво може да се прави! Форс мажор може да има само когато без дадения обект не може да живее или е от огромна нужда за общественоста!

Изливането на бетон нощем може да е с цел да не се пречи на трафика, все пак строят на оживено кръстовище. Овцете трябва да ходят на поляната да пасат, не да ги избират за кметове.

абе колко трЕбЕ да си тъп, че да наливаш форс-мажорно бетон при отрицателни температури?

Хора, защитете кметицата си! Много българи могат само да си мечтаят да имат такава кметица. Никой не се е вдигал вечерно време за съгражданите си, за да търси сметка на онези, които държавата пази и не им търси сметка. Тя е изоставена от всички и продължава да се бори за хората от Младост. Срам е да не излезете всички в Младост и да я подкрепите. И без това при вас е зверско задръстване от презастрояването. нима не го виждате и смятате, че тя лъже като назова проблемите ли? Вижте се , погледнете и нея дали е права като се бори и пада в калта за вас?

защитавам я!

А защо е изоставена, бре? Не беше ли тя, дето яхнала народното недоволство стана кметица и първото, което направи, като такава е да узакони незаконни строежи ЛИЧНО със собствения си подпис? Колкото до "сигнала" и това, че ЛИЧНО е отишла, законът изисква да изпрати комисия. Да беше извикала поне отговарящия в общината за строежите в района? Ако е зает - колегата му,... В крайна сметка охранителя да беше извикала, че да не е сама и да снима само това, което и е удобно!

Защото "зелен кон и умен даскал няма".Те за това е отишла посред нощ там.

Когато комшията ти вдига шум след 22.00 h, кого викаш? Полицията! Същото е и със стоежа! Госпожата на шерифка ли се е направила?

не ги разбираш тия работи! Не се обаждай българче.........

Я сега кажи, като ги извикаш пазителите на реда, има ли резултат?

нито кметицата, нито охраната са на ниво! госпожата се явява там като някаква богоизбрана и недосегаема. командва охраната на шопски диалект, парадира че е кметица. охраната, и те някакви ориенталци, бутат грубо жената, викат, крещят. младежът дето се яви по едно време се прави че не вдява български и си прави селфита с госпожата, за да ги праща после на чорбаджията. пълен цирк и никой не си върши работата като хората.

Евтин PR. По-добре да вдигат шум при работа, отколкото от чалга и нарко-купони.

Иванчева не спести похвалите си за инвеститорите. Източници на Труд обясниха, че тя неслучайно сипе суперлативи за тях, и повдигнаха темата за финикийските знаци. Наред с похвалите за инвеститорите Иванчева трябвало да пази образа си на борец срещу строителството в Младост и сегашната й ситуация е, меко казано, неловка.--до вчера хвали турците..защо--зачтото са богати и е гушнала козата, на по бедните бг строители се прави на бабаит и герои--шума е от месец но не е пратила дежурния инспектор -изведнаш трагва сама очаква кат ги заплаши сас акт да и снесат още, попада на шеф неговорещ бг и се проваля -и наи важното защо не подава жалба е ние слепи ли сме

Много точно казано....проверки след 10 еднолично кмета се досещате с каква цел се правят....яхна вълната Иванчева едно време с активното меропроятие и сега бере плодовете докато може....

А ти кво си очаквала да ти наравят!?Кой нормален човек прави подобни простотии посред нощ!?Ти да не си Баце-Господаря на Вселената !?Кой те тебе познава,че да се изплаши!?Хората вече не вятват на приказки за вампири.

И сега какво... Да пратим батЕ Бойко там да ги набие

Ех, като си харесахте още една противна думичка ФЕЙК как да не се възхищава човек на тази интелигентност бе хора ! Но тия 200 килограмови пръчове охрана и някакъв друг индивид да ми говорят на турски на родната земя направо нямам думи ! Това става само в европейската ни територия бъргария уникалната и първа на земното кълбо ! Срам и позор !

Напълно си прав,приятелю!Всички чужденци трябва да говорят националният език на държавата!Без изключения!Защо не се преведе на бг език какво точно казва турчина ,когато говори по телефона,това може да бъде направено!Може начинът на реакция на г-жа кметицата в отговор на сигналът за вдигане на шум през нощта ,да не е един от най-правилните,има кой да каже това.Но тази надменност и високомерие от турска страна е меко казано неприемливо.Но има хора, българи,за жалост,лакоми за пари,които са позволили това да стане.В родната ми страна други пришълци с пари да се правят на голямата работа ме вбесява!

по тел турчина ,вика е нали и платихме кво ни закача и рекетира още...

Тук става въпрос за добре организирана престъпна схема в строителството.И за това се чувстват недосегаеми.В нея са замесени много длъжностни лица и ако в нещата започнат да се ровят във всички строителни обекти из дъно,цялата държава ще се разтресе от скандали, а и даже управлението ще си изпати..За това случките ще се "забравят".

Абсолютно ! ...намирам че ИменноТакива Хора като Иванчева Ни трябват ! НО ! - Трябва да ги поподготвим да НЕ се стягат на нашите, както И да Си пазят Здравето .

Има държави, в които освен такива хора, примерно Туркменистан.

Учете турски!

ами да ако го знаеше фризиорката немаше да изпусне клиента

деер

Жената признава, че на служителите си няма вяра и поверява сама! Няма вяра на полицията! Сета ДАНС трябва или да я вкарат в схема за изнудване или да вкара сумата държавни и общински служители за даване на информация за проверки! В цяла България е така! Чиновникът изнудва или подлизурства на шефа си заради заплатата си!

Като няма вяра на служителите си, защо не ги извика за свидетели? Още повече, че генерал, който не вярва на армията си битка не може да спечели. Не се опитвай да я защитаваш. Аргументите ти са само в нейна вреда!

при повторно нарушение от страна на "козите" отнемане на разрешителни за строеж предаване на обекта за довършване на българска фирма

общо 11 милиона станаха фризиорката кат варне бакшишаможе повече

Много добре е направила кметицата, че в този час е извършила проверка, на място, но защо тази жена ходи сама. И след като и искат документ да се представи, защо не го носи. Просто се е ядосала след сигнала, който са и подали живущите и е действала първосигнално. Поне един полицай да беше взела. А и турчина доста интелигентно го даваше. Тези "коза" знаете ли че продават имотите си за минимум 2400 еврона квадрат. Като обяснението е, че за 5 минути си до бизнес парка, а за 10 до Летището на София. Е каква е тази цена бре хора, за хората на тази бедна държавица. Кметицата се опитва да прави каквото може, макар че за периода в който е кметица като гледам от снимката , като че ли доста си е по загубила хубавия момичешки вид в процеса на разрешаване на един от многото проблеми в квартала.

но счупи ножицата тука-да така е-гледа да сабере повече пара ама тея не са балаци да ги варти кат наивниците в квартала изглегда по добре сега-кат супер богата героиня на турски серялподстригва за лири

Не знам кой прав и кой крив, НО искам когато някой си позволява и нарушава наредбите - точно такъв кмет, който не го е страх да влезе в калта. Виждаме колко некачествени рмеонти се извършват и как уж всичко се оправя, а ефектът е или частичен или го няма въобще. Някой трябва да разбута кошера! Докога в България няма да се спазват никакви правила.

те шумат от месец вечер-тя не е изпратила колегите проверяващи а решва сама да ги хване в крачка и да се договори обаче началника не разбира и балгарски и сделката се провали без свидетел тя не може и предписание да напише оставка и разкритя и назначаване на достоен човек

хареса и козето мляко ама накрая я ритна козата

фирма Гаранти Коза ностра-отказва повече да дава рушвет-кметицата оццхаяна падна в собственната си клопка и злобно се саморазкрива-абе тая проста фризиорка варти на праст цел квартал с псевдогероиства а се гуши повече и от боико

"Инцидентът е станал снощи по време на изненадваща проверка на Иванчева на проекта Гранд каньон на турската фирма Гаранти Коза. конкретен въпрос до дпс: това не е ли ксенофобия? - страх от непознатото - някой да контролира фирми с определени атрибути? и кой е властта в случая кметицата/кметът (представител избран пряко от народа) на "територията", или турската фирма?

..."фирмата" Е Руска.. ...кметицата, макар-И изненадала "инвеститора" - Е Напълно В правомощията-Си... ...а Фактът че Нямат разрешително, нито за леене плоча, нито в Такъв час - Е да си ТаковТаковата.

значи според теб в статията пак има фейк нюз? като каква е регистрирана фирмата? а инак на другите ми въпроси можеш ли да отговориш от името на справедливостта?

рокерите да понаобиколят този странен мастодонт и да видят кой се труди там - джендъри, мигранти, еничари. винетутку бърза да ги вкара в ЕС срещу блага сума

Турският на "туркчето" бе Повече от "странен" ... - а двамата апапи - мутриПарекселанс ! ( е, вввероятно "пенсионирани" ;-)

най сетне една добра новина

Е реално. Уебсайтът на Каньона е затворен от днес.

Иванчева не спести похвалите си за инвеститорите. Източници на Труд обясниха, че тя неслучайно сипе суперлативи за тях, и повдигнаха темата за финикийските знаци. Наред с похвалите за инвеститорите Иванчева трябвало да пази образа си на борец срещу строителството в Младост и сегашната й ситуация е, меко казано, неловка. Прочети повече в link: https://link

Грешка. Внецехвалебствията са от Предишната/Разкараната кметица. ...която "усвои" "дарението" на Тази "фирма".

Данни : а. "инвеститорът" има офис ПощенскаКутия в Турция, Същото в Дубай ...и ЯсноКакъв в Русия б. обектът е от Шест МегаМастодонта сгради ..и Е обект на Протести отдавна в. Без Въобще да е ясно дали Би се завършил комплекса - Официално се предлага покупка-на-Зелено, с опция ОсигуренНаем за 2 години.... ЗАЕ...тииит !

Русия е дъното на нещата !!! Сега разбирам. Добър опит, но защо???

Вашият ли ?! ..ами то да Бе един...десет...ама то туй Вашето - Е Нонстоп я !

Без да коментирам строителя или инвеститора, това поведение на въпросната кметица не е нормално. Държи се като революционер, някакъв нов Бойко Борисов, а трябва да се държи като отговорно лице и има цялата власт да спре нарушенията далеч по-ефективно и цивилизовано. Да кажем, че говорим за нов зародиш на Младостки вариант на Мая Манолова.

Факт - хляб и зрелища. Никаква култура, никакво образование, политиците печелят изборите с шоу, а не с обмислени платформи - това е днешният свят. Лошото е, че идното ще е още по-зле.

Революционер ?! ... банкянскио = революционер ?! ...съобразно Данните (изказани тук по-горе) - Разбирате ли Какъв/Чий Е "инвеститорът" ? ...а ако Имате предвид че Ни трябва BlackBox у Нас - напълно Ви подкрепям !

Май и ти не се разбираш

Не си в час, Каишков! Госпожата не е мутра, не е партийна калинка, няма охрана, избрана е пряко от жителите на общината. Какво не ти харесва, че не стои на бюрото си и не дрънка глупости по медиите? Да, Борисов кара министри да носят блатни кокичета и ти се кефиш. А се кахъриш, как кмет на община се бори за защита на гражданите???

От многото писма до общината ни сме получили със зор след няколко запитвания 2-3 отговора ,и то след законово установения срок,които отговори са направо глупави.А полицейските отговори са,"че няма обществена опасност" и преписката приключва.Тая кметица поне върши работа в полза на съкварталците си.

Не казвам, че не върши работа, живея в съвсем друг квартал, но това не е нормално поведение, това искам да кажа.