Младежите не вярват в медиите, сочи проучване

Младежите са с много ниско доверие в медиите. Това сочи проучване за медиите в света на младите, представено в събота от Асоциацията на европейските журналисти – България.

Обратно в новината

Коментари - Младежите не вярват в медиите, сочи проучване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както го докараха тоя отвратителен герберски Франкенщайн Плевнелиев, същите медий да си го махнат, тогава ще им повярваме.

И дебелогъзата свиня Пеевски ще си продава вестниците на СерГЕЙ

Правилно не вярват! Всеки научи че Роджър Вотърс е написал на стената на концерта си Оставка, но колко научиха, че е написал и: "Капитализъм - ако не успееш от първия път, бомбардирай"

Защо младите да вярват на лъжливите медии? Защо да стават слуги на корумпирани манипулатори, които виждат сламката в очите на другите, но не виждат гредата в собственото си око и имат наглостта да съветват младите да се ориентират към терминал 2? Или ще се оправдае вица, че като се отворят границите част от българите ще идат на запад, други на изток, а ще останат столетницата и сие, и недоносчетата бареков, расате, сидеров и някои други да си вършат циганските работи. Тежко ни!

Ами то кой вярва вече на купените телевизии и радиа, които ден и нощ бълват простотии срещу правителството, само и само да има избори и да влезнат старите политически курви начело с диктаторите от ГЕРБ, а истината е че 80% от народа на България одобрява правителството!

Бинго и аз съм на същото мнение

Другарю в смъртоносно заблуждение си. Никой вече не вярва на медии, а те 80% са на свинята Пеевски

От двадесет и четири години медиите не са спирали да лъжат и баламосват хората.

Много правилно, телевизорът и новините, в частност, още от самото си създаване са били средство за пропаганда и масова дезинформация. Някои от по-възрастните хора са много грешно възпитани, че телевизията е последна инстанция и каквото се каже там е вярно. Мозъчни промивки, с две думи, но плоските лъжи вече почнаха да лъсват.

Да..........??!! Това е така, защото повечето медии са поръчкови "купени". Макар и да не ми се иска да го кажа, но в България това си личи както се казва "от самолет".

ами вижте кои са на снимката - вещицата от 2ч часа, нели огнянова, папионката и сие... какво доверие?????

Видя ли вестник го пипам само с дилаф и го изхвърлям през прозореца.Това журналята са поръчкови отвсякъде.Слушаш медията и мислиш обратното-пронцип.

Защо почти всички медии отказват да коментират факта, че Лукойл продължава да бъде държава в държавата и властта отказва да контролира монополиста ?????

защото ако някой напише нещо по този въпрос ще му отрежат ушите:)

тази тъпотия с възрастта, процентите и имащите телевизор, каква е пък сега? Какво ,най-много телевизори (процентно) имат дечицата ли, щом с нарастването на възрастта процента на имащите телевизори спадал?!?

най много телевизори има в техномаркет те са най осведомени миличките :)

вярвам, как да не вярвам-на прогнозите за времето на националния метеорологичен институт при бан.винаги.

Нивото на Дунав в сантиметри :)

Аре бе, не вярвали - затова ли постоянно ги цитират по адрес на всякакви малоумни новини :) Че и вярват и коментират.

най яката реклама е оная за уголемяването на пениса, с тате редовно я гледаме

Най-добрата новина е, че вече не е необходимо ВеРВАНЕ-НЕВеРВАНЕ, в каквото и да е било то. На 23 ноември, преди седмица ЗНАЧИ, се АКТИВИРА ПОРТАЛЪТ "АИОН". С това явление започна дълго чаканата смяна на епохите и преобразуването на полярността чрез обединение на полюсите. "ДА НИ Е ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, ДРАГИ СТУДЕНТИ!", каза другарят ТодЪр Живков. /Цитат от 08.12.1985г./

Алогични внушения, политически коректен речник, автоцензура. Иди после вярвай на подвизаващите се в медийното пространство.

КАТО ВСИЧКИ ОСВЕН НОВА ТВ. СА НА КОМПАРТИЯТА =ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

Да е вярно, Нова - лъскачите на Баце. Най-независимите :)

Кеворк Кеворкян и репетираното му предаване с Никола Филчев. Знаем че и двамата са от ДС ама такова падение... Слави Трифонов с Ахмед Доган... ибрикчийска работа. И това са що годе хора дето си мислят ,че имат някакъв авторитет и влияят на общественното мнение.

Което доказва че държавата ще се оправи когато и последния който помни комунизма гушне букета. Ех че умен е бил този Моисей. А ние вместо да се поучим тръгнахме да оправяме той що никой не може да оправи, вместо да се оправим ние вън от тази глупост тук.

смятам да доживея до идването на комунизма

Фалирала държава!Кухи медии!Манипулирана инфо!Фалшиви рейтинги!Деформирана ценостна система!Безработица и бедност!Корупция!Липса на справедливост!Двоен статдарт във всичко!Това се харесва само на кварталните идиоти!Младите не са левунгери!Не вярват на розовите медийни очила!

...два вида: добри и лоши. Мъдрият Робинзон така е водил дневника си-лошо, че попаднах на безлюден остров, хубаво е, че останах жив, не съм гладен и намерих на кораба 200 фунта златни стерлинги. От новините нищо хубаво не чакам, не ги гледам ни сутрин, ни вечер, тук ги прехвърлям телеграфно. Добро е да сме живи и здрави, децата ни имат работа и не са емигранти, а на зетя му направих добра новина като му пратих 400 кеш за зимни гуми. Той пък ми отвърна със същото, като обеща да ги върне. Чакам напролет добра новина от Англия ако Ман Юнайтед станат шампион за 21 път. Тогава във форумите ще натрия носовете на хейтърите. Ако стане...Но знам, че Местан никога няма да ми каже добра новина. Затова сами си ги правим, колкото можем.

Мислещите българи традиционно са свикнали да не вярват на медиите.Сега и лъжите веднага излизат на яве поради многото канали на информация.От друга страна и журналистите манипулатори изпълняващи поръчките на работодателите си не блестят с особен интелект и се опитват да ни манипулират с почерпани (плагиатствани )модели от по заспали общества (нищо не преспива така добре обществото както пълната копанка и нищо не изостря инстинктите и интелекта както глада)Тези номера обаче влияят само на сравнително малка част от обществото избягваща да си товари с мисли и анализи мозъка.

В кои медии да вярват??? На Пеевски ли???

"Младежите, от своя страна, пък декларират, че биха искали да виждат повече информация за политика, бизнес развитие, образование, здравеопазване." Брей, имало и нормални хора в тази държава. А не такива, които изпадат в транс като четат за силикони и разни сапунки-еднодневки.

..................................

Там казват ли че ДПС се разпорежда в България благодарение на Атака?

Много приказки на вятъра казъл народът........

В АЛФА смесват истината с лъжата. С други думи - спестяват факта, че Сидеров е контролиран от тези срещу които уж се бори.

тази статия показва, че има и нормални хора в България :)!

и тя е продукт на медия и на нея много-много не вярвам :(

Само един пример относно журналистите! Сашо Диков, непримиримият борец за правда, громеше Цветанов под път и над път, даже говореше против него с приятеля си Борисов, громеше Лъчо Мозъка, Цачева(лично съм гледал предаванията му), а сега? Прикоткаха го в герберастката тв Нова, заедно Кулезич, Кеворкян, ония двамата герберасти от БТВ,все отбор пожарникарски подлоги и сега е по-тих от водата, по-нисък от тревата, някой да е чул вече от него и 1 дума против Цветанов? Жалки журналисти, жалки и наведени медии, затова никой им няма доверие! Дир.ББ 3 години ни навираше само и единствено ББ в очите, същите лъжци и манипулатори сте и Вие!!!!

И още нещо, помня го на една пресконференция в Президентството, съсипа Първанов от неудобни въпроси, за което му се възхищавах, а сега? Нима няма неудобни въпроси, които да зададе на Плевнелиев, но не ги задава! Защо ли??? Както се казва, питам и отговор не искам!!!

И защо ли не вярват в медиите? Вие, журналистите от Дир.ББ, трябва да сте най-наясно с това, Вие, най-големите манипулатори, заедно с офшорният измамник на снимката и началника му! Вие, Нова ибрикчийска тв, Канал 3 и Европа тв сте най-виновни за това, никой да ви няма доверие!!!

Защо само младежите?Едва ли има някой ,който да вярва,дори тези ,които поръчват манипулациите не си вярват.

Подтекстът в случая е, че хората над 40-50 отдавна знаят, че не могат да вярват на никакви публични приказки, свикнали са да ги пускат край ушите си. Новината е, че и децата вече отиват натам.

И НА ПРОУЧВАНИЯТА ВИ НЕ ВЯРВАМЕ

Ами,как да вярваш на медите, ето пример: бтв имаше едно хубаво,образователно предаване за здравето, в неделя, 8.00 часа,но поради преследване на чисто, ама чисто политически цели,го изместиха в 7.00 часа, коато хората все още си почиват в празничния ден и на негово място сложиха политическо предаване с водещ новата политическа надежда,арменчето,което според господарите си много добре плюе върху всичко позитивно.

Не вярвам на тази новина!

Много приказки за да се каже очевидното - в БГ и децата вече разбраха, че всичко публично е мафиотизирано и съответно няма как да му се има доверие.

Медиите се манипулират с пари и понеже достойните журналисти не правят само това което им казват шефовете, 99% от телевизиите са си назначили толкова прости журналисти, че Цветанка Ризова минава за елит, а тя е доста отвратителна както с неприятния си външен вид така и с въображаемото си самомнение на интилигентна и непоклатима, всъщност е абсолютна снобарка.

Да беше споменал един "достоен" журналист, аз за такъв български не се сещам.

Ми то и няма на практика защото ако опита да бъде "достоен" престава да бъде журналист (платен такъв). Къде е примерно Татяна Ваксберг.

Тая по кой канал се улива

Медиите имат материален интерес от хаоса, за тях би било изгодно да има избори през месец: платени дебати, платени предизборни клипове, платени вестникарски страници за партийна агитация, повече постъпления от реклами поради по-ограничения праймтайм; освен това водещите не се напъват да мислят с какво да запълват времето между рекламите - темата винаги ще е изборите; спасението е Интернет, и то в небългарски сайтове.

..............................

в пучният дом на медииното пространство меддите са обединени едни и същи сутениори и полтически инвестиции. наложеното чалга мислене е насочено към децата и пенсионерите и цели лесна манипулаця на мнението и избора. дърявните медии трябва да станат на собствена издръжка, а сегашните средства да се насочат към образование на малцинствата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как да се вярва на медия в която дори рекламите те лъжат най-безцеремонно.

Сложи си приставка на браузъра AdBlock и няма да те лъжат рекламите вече.

Как да вярваме на медиите , като те са в ръцете на едни и същи хора и публикуват това , което им отърва? Например от вчера само на едно място в интернет се върти новината, че Делян Пеевски бил катастрофирал и бил в кома, ама от неговите сайтове , телевизии и вестници нито дума. Даже Канал 1 мълчи по случая, а в информацията от някакъв си сайт blife се казва : Последни новини, вчера Делян Пеевски катастрофира по пътя за столицата ни, съобщиха от МВР София. Официалното твърдение на органите на реда е, че политикът е катастрофирал в следствие на консумиране на алкохол. За щастие на народа Делян Пеевски е излязъл от комата и в момента се извършват обстойни прегледи от лекарските екипи." На кого да вярваме?

Младежите вярват доста повече на медии и по-конкретно на телевизията от колкото по-възрастните. Заглавието е слабо. Реално новината, ако за вас е новина би трябвало де е друга - "все по-рано българинът губи вяра в медиите". Колкото до децата, те пък възприемат до голяма степен без критично медийната помия, за това родителският контрол е просто задължителен. И последно - разбира се , че интернет е псолената крепост на истината. Разбира се, заровена сред купиша лъжи. Който може -отсява

И добре,че не вярват. То въобще кой вярва на платените медий?

Да вярват, ама няма за какво. Продажни, вулгарни до цинизъм, подстрекателни и интригантски са нашите медии, респективно и прислужниците, работещи в тях.

младеж но и аз не вярвам на лъжливите БГ медии.

БРАВО ! СТИХОТВОРЕНИЕТО Е МНОГО ТОЧНО И ОПИСВА СЪВРЕМИЕТО ЗА ЖАЛОСТ !

Много правилно и показателно! Но надали шибаните медии ще могат да се съобразят с това ... :)

ОВЦЕТЕ КАЗВАТ ВЕЧЕ,---бРЕЕЕ! ДЪРЖАВНИТЕ ЛИЦА ,ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА ДЪРЖАВНИТЕ ЛИЦА ,ОЦАПАХА ДЪРЖАВАТА С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ , НА ТЪРПЕЛИВ НАРОД НАКАЗАН ДА СИ НОСИ -- ВЕЧНИЯТ ХОМОТ СЪС НОВИ ЦЕННОСТИ НА ПРЕХОДА И МЪДРОСТТА ОСТАНАЛА ДАЛЕЧ РОБУВА НА КОЛИТЕ И ПАРИТЕ --- ЗА НАПРЕД ВЕЛИЧАЕ СВОИТЕ КУМИРИ И ДОХОДИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА , ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА . ЛИПСА НА ДЪРЖАВНОСТ , КАТО ИЗГНИЛО ДРъВу СЪС МИРИЗМА НА ЛАНШНО ЗЕЛЕ ЗАБРАВЕНО В БИДОН ,ПРЕЗ АВГУСТ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА КУЛТУРА ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПОД КОТА ''0'' НУЛА И ВСЕКИ 2-ри ,ПРОСТ КАТО ФАСУЛъ НЕМА УПРАВИЯ ,САМО СЪСИПИЯ ИДЕИТЕ СА СТРАННИ , ИЗПЪЛНЕНИЯТА ---СРАМНИ, СЪС МНОГО СИЛИКОН , ВЪВ ВСЕКИ НАШ ЗАКОН. СРАВНИХА ГО НАРОДА С ПЛЕМЕ ОБЪРНАХА ПРЕДСТАВАТА ЗА ВРЕМЕ ОБСИПАХА ГО С АЛКОХОЛ ,ДА ДРЕМЕ НЯМА И ДЪРЖАВА ,ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА ФЛАШКИ НА ПРИМАТИ, ПАРИ НА МАГИСТРАТИ, ЗЛАТКИ И КАЛИНКИ С ДИПЛОМИ ЗА ,...ВИШу ТУК НЕ СЕ ЖИВЕЕ , НАВСЯКЪДЕ СЕ ---БЛЕЕ ОБРАЗОВАХА ОВЦЕТЕ ДА ПРЕМИНАТ В КЛАСОВЕТЕ ВСИЧКИ ОЦЕЛЯВАТ , И С ДВОЙКИ ---ПРЕМИНАВАТ ВЕЧЕ НЯМА ---БЕЕЕ , НОВОТО Е ----Б РЕЕЕЙ?

Ами нормално - журналистите се преквалифицираха в проститутки и сега би следвало да търсят доверие и финанова подкрепа от клиентите и сутеньорите си.

И в западните медии е така, по американските интернет форуми отдавна наричат своите журналисти преститутки.

Младите не вярват на медиите, защото в днешно време има достатъчно други и много по-обективни алтернативни източници на информация.

какви по-точно? А знаете ли,че държавните медии получават 2 пъти повече субсидии от партиите?

и мен какво ме интересува това?

Как да вярват след като по медиите от дълги години се въртят едни и същи "експерти" за които отдавна се е разбрало,че са ДС кадри или произлизат от номенклатурни семейства, а в същото време се представят за дисиденти? Двама от въпросните се виждат ясно на снимката (Лозанов и Плевнята). Това което се върти най-вече по медиите е чалгата. "Сериозните" теми са обсебени от мошенници като споменатите двама на снимката.