Младеж влетя с БМВ във варненски подлез (снимки)

22-годишният водач е бил транспортиран с леки наранявания в болница, но е освободен за домашно лечение

Обратно в новината

Коментари - Младеж влетя с БМВ във варненски подлез (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тъпото лайно

Тъпите Хора от Толбухин Нищо ново под слънцето.

https://automedia.investor.bg/a/2-novini/52432-kakva-marka-karat-nay-umnite-hora

Ще разбем ли най накрая кой е този отпадък и какво се случва с него. Само да вметна че дъщеря ми и съучениците и чакат точно на тази спирка по това време. Минават от този подлез. Свършват училище в 7.30 и хващат автобус точно от там към 8 без нещо. Така че искам да знам името и да видя снимката на това лайно недоклецано.

Какво специално има в тази марка, че привлича толкова идиоти?

Малко е да се нарече идиот. Това е тъпо, безмозъчно ла.но с голямо самочувствие в колата. 20 м преди това има светофар за излизане от кръговото, 40 м преди това има светофар за влизане в кръговото. Пресича се булевард Левски с 4 платна в две посоки. Трафикът е натоварен, винаги има опашки от автомобили, и автобуси дори и след 22 часа. Двата светофара никога не светят едновременно зелено. Тоя за да се натресе така, се е спускал отгоре от към Виница, и е пердашил без да спира . Колкото и да е мощна колата, такова ускорение не можеш да получиш ако си спрял на светофара. А колко хора щеше да помете в подлеза не ми се мисли, Невероятен, направо неземен късмет е че никой не е бил на и пред стълбите или не се е блъснал с някого на кръстовището

Виновни са управляващите - как може да построят подлез на такова място да пречи на бмв-тата да излитат..

умен добруджанец и зелен сон , не съществуват Златно жито там вирее , прост народ живее ...

Не е колата или марката виновна. Тя не прави от шофера идиот. Ама шофера е виновен, щото си мисли че марката ще го направи от идиот шофер. Живея в Германия и тук няма такава тенденция. Защо? Младежи надъхани с БМВта има, ама ходят на писти. Има писти повече от стадионите в БГ. Щото на пътя ако се изсилиш и ще те закопчеят до няколко минути. Проблема в БГ е ясен. Полицията спи или краде или ...абе не прави квото трябва. И няма никакви условия за изпускане на парата и адреналина. Това второто изобщо не е за пренебрегване. Защото младежите имат нужда да се налудуват. Ама къде?

Аз като ви казвам че тез Толбухинското БМВ-Та са много силни не вярвайте гледай кво правят ако нямаше пешеходци да слизат щеше да се качи до горе и дим да го няма

Добре, че не е имало пешеходци. Това да те прегазят в подлез, вече е достъпно!

Трябва да е обесен, не освободен за лечение. Заедно със семката и другите подобни малоумници. Защо ли? Защото по пътя има още 100 000 такива дето ще си продължат така. Ама много мечтая аз.. то после ще искам и кранчето и тиквата и г-н цак-цак.

като няма самолет да се излага с бмв

лайно, естествено с БМВ 3-ка, класика в жанра.

В някои части на нашата пародийна "държава", карането на тази кола се извършва от "мургавите съграждани", сиреч циганите/мангалите, та достатъчно ми е да кажа това по темата, понеже го разглеждам от позицията на черният хумор. Малоумието на съвременната младеж и техните родители не ми се коментира!

Много лошо ги строят тия подлези, не може да се минава през тях с БМВ-та!

Ашколсун! Добре че не е в София, можеше в метрото чак да влезе...

Младеж с БМВ е равносилно на тъп убиец.

От “ новите” Варненски селтаци

Къф да е?! Редови козяк трол.

Вместо да съдим можем да се поучим и да стискаме палци да е добре човека , бмв ,Мерцедес, ауди, Пежо, няма значение...

Да не съдим човек който явно съзнателно е нарушил законите и с безхаберното си поведение за късмет не убил други хора? Да се поучим от какво, всеки трезво мислещ човек е наясно, че карайки безразсъдно крайният резултат обикновенно е този, че и по-лош, поне няма жертви. Автомобила в някаква степен изразява манталитета на собственика си за това го обсъждаме. Колко често този тип шофиране и подобно поведение се забелязва от водач на БМВ и от водач на Шкода примерно? отговора на всеки е ясен. Да се надяваме да се оправи? Ами ако в подлеза пресичаше в този момент вашето дете с раницата за училище сег пак ли щеше да се молиш хулигана да се оправи? Аз живея близо до въпросният подлез и само като допълнение мога да кажа, че през него минават голяма част от учениците към математическата и към 5та гмназия. Невероятен късмет, че няма жертви.

Тези , от Толбухин , идват в големият град или на МОЛ , или да се блъскат по улиците

Има, има с БМВ са слаботокови индивиди.

Мдааа поредният келеш номинуран за награди Дарвин. Дано да няма поколение кухата лейка.

Водач на БМВ е диагноза, хубави коли иначе но само разни лекета с въздух между ушите ги карат, На два петъка шофьори взели по един дърт курник и вече големи карачи.

Варна ли, сигурно е сина на Костя Копейкин.

Късмет че е нямало хора в подлеза !

Значи, Варна...вече е влязла в "Зелената сделка"...бори се с "Глобалното Затопляне", с "Парниковият Ефект" и "Озоновата Дупка", Спазва "КОВИД Правилата" и Прекарва ВСИЧКИ ...Дебили с БМВ -та ...през Подлезите ..!!;) хахахахаха ..."Зелената НИ"...Столица,... е Върха !!;)

Автомобила е с регистрация ТХ. Това може да ни говори две неща. Или този е див селянин от Толбухин или по вероятното, че това е варненско лекенце на 22, което е регистрирало таралясника в Толбухин, щото всички знаят, че там всичко може срещу определена сума при подходящите хора.

Нека предположа някои от причините за катастрофата: функционална неграмотност, безахебрие, лошо домашно възпитание. От това, което чета в последните години оставам с впечатление, че нищо не е останало от аристократичната стара Варна. Явно градът е превзет от селяндури от България и света.

Ако по времето на хан Крум имаше автомобили, дали в подобно случаи нямаше да режат десния крак ;-)

във Варна съм бил само на летището, но явно и там, както в останалата част на страната е пълно с идиоти.

Толбухинската селения първо проличава на летището. Паркингите на летището са 3 кръгови кръстовища едно до друго опасано от четвърто кръгово. А познай как се движат тия с регистрации ТХ. Ами като на нивите си. Посоките не ги интересуват.

22 годишен с БМВ 3 - не може да бъде

А вие представяте ли си да си на разходка със семейството и да си на стълбите. .. Ще избие хората. Поколение идиоти. Гледам ги по улиците. Остригани, брадати, гамени. … сега, понеже вече е и пълнолетен, да плати всички разноски в троен размер.

Този подлез се ползва от кохорти ученици. Нямаше да почерни едно две семейства , а няколко випуска.

Момчето явно си е с късмет! Но поуката е, че млади шофьори не трябва да управляват мощни коли! В много европейски (и не само) страни това е регламентирано със закон...

Мощността на автомобила няма нищо общо с случилото се, гамена си е гамен, дори на смарт да се беше качил, когато няма умения, адекватна преценка и мозък пак ще направи поразия...

тоя подлез и без това си беше за ремонт...

Родутелите и учителите му да се замислят. И да иде да запали една свещ тъпото лайно.

Аааа няма да се излагат хем хвърчат хем по дърветата висят бравос

Какво му се смеете , бе. "човекът" е искал да направи обратен завой и е решил да използва подлеза.

Тия подлези отдавна трябваше да са с рампи за инвалиди. Сега поне този може да го направят с по-широка рампа, направо да се слиза с кола. Тъй ми, ако човек иска да пресече в противоположното платно, защо да обикаля като луд ? Ще се спести сума ти въглероден отпечатък.

Тези рампи са потънали в прах и мръсотия и очевидно никой не ги ползва . Обаче виждам масово да паркират на инвалидни места млади хора без да придружават инвалиди.

Новият булевард Левски е колкото полезен , толкова и опасен. Станал е морския адронен ускорител за елементарни частици. Няма нито една фиксирана камера за скорост или каквото и да е средство за ограничаване на скоростта. Понякога залагат триноги - но през деня до 19 часа. А след 22 часа излизат ето тези смот@няци които са изключително рискови и шумни, този явно е подранил. Това е спирка Явор, на осми приморски, пресечката с бул. Левски като гледам, където има страшно много ученици, добре че е след 19 часа инцидента. Въобще по този или тези два булеварда трябват драконовски мерки и фиксирани камери или нещо подобно за ограничаване на скоростта, защото съм виждал коли с над 150 км/ч там.

Бул. Левски е вътрешно градска магистрала. Не се очаква по всички ленти да се кара с до 50. Катострофите стават по кръстовищата тука кръстовища няма има ленти за включване и излизане които са успоредни. Давай своевременно мигач другите да знаят какви ги вършиш и нямаш грижа повече.

Може да няма кръстовища но има тротоари , една кола с висока скорост лесно попада на тротоара, влезеш ли в град карай с 50-55 да ти е мирна главата.

Ами то все ще е ''по чудо''! вземете се в ръце и на такива лишаване от шофиране!

Поредния убиец,пуснали го за домашно лечение.Тоя е за лечение при бай Ставри,бахти кавала....

Шофирал е с 50 км/ч!

Жалко за автомобила и леките контузии на келемето.

Добре че не е имало в този момент хора или дечица, пу-пу. А тези зловещо еднакви в поведението си, примитивизма и избора си на коли чалгаджийчета са направо потрес!

ㅤ

"22-годишният водач е бил транспортиран с леки наранявания в болница..." Леки наранявания?!? Как така "леки наранявания"?!! Липсата на мозък леко нараняване ли е? Та това е инвалидност по рождение и доживот!

Бързал е за МЕТРО-то... МЕТРО кеш анд кери

"... с леки наранявания по главата" ... Да видят какъв е халът и вътре в главата, защото това " загубил контрол над автомобила" си има по-дълбоки причини. Напоследък много зачестиха тези своеволни автомобили, които не търпят контрол върху себе си ...

Тестовете за алкохол - добре, но за наркотици не му ли направиха?!? Или той е син на някой и ще му ги направят след 3 дни

Когато автомобил с чужда за населеното място регистрация потроши инфраструктурата е редно парите да са за сметка на чуждата община. Така ще видят как боли със скапана структура.

ㅤ

Не знам дали знаеш, но от около 2 години вече можеш да си запазиш регистрацията при прехвърляне на превозното средство, дори да идва от друга област.

Това не пречи на моето предложение. Таман няма да се намери община която да прави регистрации на коли с шофьори без стаж, без придружител и с коли които са доказано опасни.

Младеж, какво да я правиш...

Айде стига с мантрата БМВ. Двамата пешеходци убити наскоро, беше с Форд Ка. Малка кола, ама управлявана от човек с малко мозък и възпитание.

Процентно, катастрофите с БМВ са много повече от тези на другите участници. Проблема наистина е в главата на шофьора - глупавите му избори и манталитет на голямо нещо

Именно..., просто лапета с малки мозъци си вземат стари и раздрънкани БМВ-та

Не е лесно, когато си нисък или чурката ти е малечка ...

Ами видели са, че акъл няма, кола вече няма и Ерго вече е безопасен, та са го пратили да се лекува дома. Нормално.