17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"18-годишният Алекс Димов от ромската махала" премаза две жени, които починаха на задушница, бог да ги прости и дано тия които дават книжки на цигани да се размислят малко , както и цялото държавно ръководство е отговорно за безобразията

МВР да провери как е получил книжката младежът... Кой го е учил, колко време. Това трябва да се прави след всяка катастрофа на млади шофьори.

Не, не е ром. Рома е алкохолна напитка. Тоя си е чист циганин. Докато нещата не се наричат с истинските им имена, няма и как да се оправим.

Тая мърша с доживотна присъда. Ама преди това да му счупят всички кости.

защо не се правят изследвания за наличието на мозък в явно празни кратуни!

Всъщност убиеца се казва Асан , и няма книжка .Не се казва алекс

ДИР, ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ! ЗАЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ КОГАТО СПОДЕЛЯМ ИСТИНАТА,ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯ Е ЦИГАНИН!?

Общо взето - циганин убива българи с колата си. Напоследък е модерно в циганската общност да причиняваш птп-та в които гинат българи.

Като го гледам на снимката съм сигурен че тоя не може да чете и пише. За каква книжка говорим?

РОМ ?

Масово катастрофите се предизвикват от млади и надъхани шофьори до 25 години,които си мислят,че имат бензин в кръвта и са безсмъртни,както и всички около тях са безсмъртни... Имат бензин в кръвта,но в главата нищо! Карат коптори и хвърчат,като пилоти от Формула 1,изобщо не мислят с празните си глави! Да направят,като в Америка,до 21 години да няма право да се явява за книжка и да шофира,поне така ще спасят десетки животи... В България се напълни с камикадзета до 25 години,които избиха стотици по пътищата ни.... Но и шофьорските книжки се дават много по лесно от преди,някой се и продават...Масово неграмотни цигани карат коли,те не само,че не разпознават знаците,те не разчитат какво пише на тях,те дори в колите си не разчитат,какво пише по таблата им,не знаят,че трябва да ходят на прегледи,карат без застраховки,платени данъци и винетки,е така си карат и също избиват доста хора...

Доколкото знам в САЩ до 21 е забранена продажбата на алкохол, а в някои щати книжка можеш да вземеш и на 16 години.

Много правилно знаеш. Горният е невеж и лъжец едновременно. То какви други типажи могат да говорят за "война по пътищата"?

МЛАДЕЖ ЦИГАНИН ОТ КАРНОБАТ. ЕТО ИНФОРМАЦИЯТА ОТ САЙТА ФЛАГМАН. https://m.flagman.bg/article/172487

Ако тоя въобще има някаква книжка, тя е купена.

Книжката му е купена или очите му е отзад. Обучения нормално не може да влезе на тратоар.

На вниманието на българските политици. Просто го направете като в Англия. Млад шофьор, току що взел книжка трябва да кара малка кола с малък мотор иначе застраховката е хиляди. С опита и безаварийно каране застраховката намаля и може да караш по-мощен автомобил. Друго! Застраховката да е на човека, не на колата. Така никой не дава колата си на друг, без да е включен в Застраховката. Толкова е просто и ефективно. Мой колега взе книжка, искаше да си купи бмв х5 за 10000, като казаха, че застраховката му ще е 8000 и си купи Хонда джаз със застраховка 800. Това е. Книжката не прави шофьора, само ти дава право да караш. Ако закона е както казвам, тази жена можеше и да е жива сега.....

Няма връзка написаното със случая. Циганите не спазват законите - и при това положение... давай още предложения за законите. Единствено показваш, в условията на порочно самохвалство, повърхностни знания за някои английски правила.

Анонимно самихвалство? Непознаване на законите.? Приятна вечер! :)

Така наречения младеж го има на снимка във Флагман. Вижте го.

Нормален човек, с нормална книжка няма работа на тротоара с колата си. Пак има нещо фалшиво.

Повече от ясно как ще се качи на тротоара, и то в Карнобат?Лудост...а дали е Роме?

Пълна проверка за това как е получил книжката, май че му е купена!

90% от тежките катастрофи с човешки жертви са причинени от лумпени и маргинали с БМВ, Ауди или Мерцедес ! Това показва печалната статистика !

Няма никакво значение каква марка е колата, когато си купиш книжката и си кух като гадулка!

Поредната,вече почти ежедневна"новина".Или по-скоро,човешка трагедия.Нелепо.Тъжно. "Водачът"едва ли ще понесе отговорност за отнетия нелепо човешки живот.Най-вероятно,той е едно много добро момче,прекрасен съсед и съученик.Млад участник в трафика,явно прекрасно подготвен от някаква си автошкола.Общо взето,такава е картинката на такива ПТП у нас.Има и др.статия,където пък млад човек е загинал,возен от приятел. Не знам колко десетки хора,пишещи в този сайт,категорично застанахме зад тезата,че Дир БГ перверзно прекалавят с "МЕТЕНЕТО"на хора!!!МЕТЕ се боклук,уважаеми!Не дай си Боже,не го желая на никого,ако ваш близък е ударен,ранен,починал,пак ли ще пишете,че бил "ПОМЕТЕН"!? Не ви ли е срам вече от долнопробния,уличен,жаргонен речник,който използвате,сякаш на пук!?

би било да се каже,младеж с книжка КУПЕНА от месец......

Това се продава за жалост - метене, шок, ужас, страховито, трагично....и т.н. Дир като останалите медии залагат на "шокиращите" новини, на "ужасните" драми, "пометените" хора и пр. Истината е, че журналисти вече няма, само драскачи и боклуци с купени дипломи.