Младен Маринов: Издирването на Пелов не е преставало

Ще се уточнява автентичността на писмото на избягалият затворник

Обратно в новината

Коментари - Младен Маринов: Издирването на Пелов не е преставало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някоя избягала котка от едната стая в другата дали могат да хванат?

Уникално изследване върху вредата от микровълновите лъчения - GSM, WiFi, DECT, BlueTooth ...

Нема кво да умувате. Пускайте чистачката.

имаше и хубави работи при Тато. Нямаше тероризъм защото ако някои избяга от затвор, лагер и ако не го хванат, а ако го хванат - жана му майка, то неговите близки роднини се разкатаваха, а не като братму или синът му които са му помагали, кой друг сега стават медиини звезди. Няма да го хванат. Всичко е много добре подготвено - вече са в чужбина - ще хванат на босия цървулите.

А баба Верка Церовска която стана кмет на Перник с купени гласове от Сашо и жена му какво прави на снимката, по принцип тя беше доктор макар и некадърен, да не говорим какъв кмет е!!!

нещастници, дори престъпниците ви се подиграват, писма ви пращат, хахаха, с "две" думи "забравихте ли, че сме изчезнали"!!!!

Само да попитам как точно го издирвате - както издирвахте маргините, брендо, таки и галевите ли ? Ако е по същият начин - няма смисъл да ни харчите парите - вече знаем как свършва всичко и кой е победителят ! Отиват в Дубай и оттам ви пишат писма ! Ясно е посланието на герП към всички бъдещи кокаинови крале и избягали затворници - не си и помисляйте да повторите тези неща, защото ще ви хванем, ще ви осъдим и ... ще ви пратим в Дубай ! Гарантирано от герП !

Сега модата не е Дубай и Южна Африка , а Тайланд ;) Там като смениш 100 долара и си царя на селото за голям период от време. А нали се сещаш с 10 милиона долара брендовци, галевци, таки и т.н. колко живота могат да изкарат - топъл климат, чиста вода, зеленина, спокойствие, хубава храна, тайландки..

думата е ЗАПОЧВАЛО , пак си се объркал... как да престане нещо , което не е започвало!