Младен Маринов: 8 души са задържани до 24 ч. при разследването за шпионаж

Шефът на ДАНС съобщи, че е установена схема за пране на пари, използвани за мероприятия, които пряко засягат националната сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефът на ДАНС да каже законни ли бяха протестите против "кабинета Орешарски". На протестиращите са давани пари и по този начин протестите се превръщат в мероприятия застрашаващи националната сигурност и нарушаващи Конституцията на Република България. ДАНС би следвало да знае, че от много години в България влизат парични потоци, които се използват за намеса във вътрешните работи на страната и за дестабилизиране на обстановката. Вие чудесно ги знаете тези неща, но нищо не направихте по случаят. Защо? Подобни парични потоци се вливаха и в други европейски страни, ама в Унгария им затвориха кранчето! Със закон! Преди години гост на "Шоуто на Слави" беше актрисата Йоана Буковска. Водещият я попита къде е била през зимата на 1997 година? Отговорът беше: "През зимата на 1997 година бях абсолвентка. Когато закъсвахме за пари, ходехме на митинг. Даваха по 5 марки на знаме и 10 марки на плакат". Толкова! Шефът на ДАНС да има нещо да каже? Кой даваше парите?Опряхме пак до Унгария. Там не дават чужди специални служби да действат на тяхна територия и неправителствени организации да се финансират от вън! Не дават, защото са суверенна държава! У нас може! За някои може, за други се казва, че са шпиони!

Не человек, а железо...

... какво желязо може фда е един предател .. чиста проба ибрикчия! .. взел пари да служи на друга държава!

Колкото и да крякат в интернет платените проруски тролове и да внушават, че нещата се случват заради предстоящи избори , номерът им трудно ще мине. Отначало И Радев и Нинова се разкрякаха, но след като получиха информация при закрито заседание на парламента и разбраха, че спатийте им са разкрити нещо се умълчаха. Къде им е "смелата" боркиня за правда и свобода Елена Милиончева и други подлоги? Като попикани мушката са. Очакваме обвинения и съд за националните предатели, това не е любов към Русия, а чисто предателство на хора подкрепящи окупация на Крим и призоваващи да се окупира и още по ма юг, не Турция са имали предвид, разбира се. Срам!

Отбиват номер. Ограничиха достъпа на Решетников, чиято дейност знаеха и децата , едва като се пенсионира, а Малофеев и без това е със забрана. С тази робска малодушност и безхаберие колко има има още да ни се подиграват , гаврят и грабят от Москва. Само без претенции доброволният роб всеки го гаври..

Да се настъпи Рушката агентура И да ги научим че България е за граница Но трябва първо да се изгони и пасоля на кочината Срещу хотел Масква има 670 шпиони които ни мътят водата

Не знаем кво има събрано,като факти,доказателства,обстоятелства, пътувания, контекти,срещи и т.н.,ама аз да попитам-Когато са текли тия финансови потоци и са се прали и препирали, Д.Георгиев и финансовото му разузнаване вълната ли са си чепкали, та не са блокирали милионите и да влязат в бюджета и да има пари за млеко на децата, а не да ръфат вредни за духовното и физическото им развитие измислени банички.Да ги питам аз, дали са чели онзи Закон против изпирането на пари и т.н. ,че е много дълго заглавието.Оня вампир с мустака,като е купувал разни кораби и нам кво си, дето не съществуват, те мухите ли са броили.И ,като са толкова серт сербези, могат ли да отговорят, що оная счетоводителка от Лудогорието, дето я направиха директор на финансовото разузнаване, си би камшика и завърза у Канада за да харчи там припечеленото, а те си чесаха мъдете и не благоволяваха да си вършат работата.Според мен- всички съучастници / кьорави,глухонеми и мързеливи/ трябва да приседнат достолепно на онази скамейка в Съд. палата.Ба си и плужеците неграмотно горделиви!

Имам един въпрос - кой позволи закупуване на имоти в България на стотици хиляди руснаци, безкрайно либерално и улеснено пребиваване и даване на българско гражданство ? На огромната част от тях незабавно трябва да бъде забранен всякакъв достъп в България. Справка - някой да е видял на морето ни млада рускиня и децата да бъдат с главата на семейството ? Не, защото през това време той извършва убийства в различни райони на света в ролята на руски наемник. Незабавно трябва да се сложи край на това присъствие и да се подкрепят действията на държавните органи в тази насока.

ДАНС е под крилото на Бойко Борисов...ясна е работата!

Най-големият враг на България винаги са били не други държави, а националните предатели. Такива като Нинова, Радев, Сидеров, Бареков, служещи на чужди държави за собствени облаги. Те са хората, заради които още се гледа пидозрително на България от чуждите инвеститори, техните учители и ментори създадоха мутрите да сипят анархоя през 90те, затова избягаха младите, затова са ниски пенсиите, затова образованието и здравеопазването ни са в това състояние, заради червените предатели, не заради евреите, американците и западноевропйците, както внушават в гнусните си конспиративни теории

А твоя най-голям враг са санитарите на 4-ти километър и колкото по скоро спреш да пишеш глупости, толкова по малко ще те вързват.

Говори ми в мили, Петров, света е по-голям от това, което си представя възпаленият ти от комунистическа пропаганда мозък. Добре, че България сякаш почва да се поочиства от кърлежи и гниди като теб и другите червени нескопостници, не съм видял кадърен симпатизант на червените боклуци от 30 години, всички сте мързеливи и ограничени, научени само да крадете и да създавате конспирации. Мръсни партизани!

А резидента Румен Радев да не се изживява като адвокат на шпионите. Нещо ми се видя притеснен. Да не получи и той призовка от прокуратурата. Да не сме малоумни, или забравили кой му финансира кампанията за президент. Разни клошари с по 500лв даряваха за него. От къде идваха парите? В знак на благодарност призоваваше да се отменят санкциите срещу Русия понеже видите ли окупацията на Крим бил свършен факт. ДАНС да не се прави на ощипана мома, а да започне разследване

м да бе Русия ти е най-големият проблем, не виждаш ли, че окрадоха държава, няма такава кражба като КТБ в цял свят.... , ама то такива като теб глупаци я избраха тая тиква..

Става въпрос за $2,2 милярда долара? Нали! Наистина ли са задържани продавачите на България?

Чакайте сега на 9-ти нали казахте че Решетников и Малофеев са ръководили "операцията" по избирането на Тръмп, заради което ЦРУ проявява особено внимание към тях... А днес вече говорите за пране на пари, ама за да се перат тези пари трябва да са "мръсни", пък споменавате едни пари които идват от законни източници, айде доуточнете се малко и вземете в предвид че българите обичат да разчепкват нещата и априори не вярват на всяка "официална" информация, особено пък когато е предхождана и от други събития организирани от официалната власт;)

Всички налични руски подлоги са на барикадата. Този път ДАНС са настъпили опашката на гущера. Сори орела, прилича ми на пълзящо не на орел организацията

А не правите ли предизборно от мухата слон. КТБ, Доган, еврофондове, всеки ден убийства и самоубийства, циганската престъпност, дрогата по курортите....виждам как защитавате националната сигурност.

Дали някой вярва на ДАНС?Очевадно е , че в тая институция не се занимават със защита на България , а с политически сценарии!Меркел заяви днес , че на САЩ не може да се разчита , но Бойко Борисов грижливо обгрижва амуериканските настроения срещу Русия!Но кой е по-силния , САЩ или Русия с Китай?И кой ще я пати накрая?Обикновенно я патят приятелите на САЩ , като Садан Хюсеин , Шахиниаха на Иран , Слободан Милошевич и т.н. Но в случая си изпати ....България!

Като се има предвид, че най яростните сегашни русофоби са все ДС и БКП кадри, каква е гаранцията, че още не работят за руснаците?

Това е една БеСеПе комуноидна лъжа, имаща за цел да отврати хората от опозиционни кандидати в първите години на прехода. Да се повтаря тази простотия 30 години по късно, е признак на нисък интелект.

Соросоидите са и късопаметни щото ги избират по дебилизъм. Нали изкараха досиетата на повечето "демократи" все отборнДС/БКП юнаци. Па четет преди да пишете щото ще ви спрат цвнтовете, че излагате Америка.

Задодаха се избори и изведнъж от нищото се появиха ДАНС- уващите и настана тежка борба с шпионите! Къде бяха като окрадоха КТБ?! Изглежда за тях 4 и половина милиарда откраднати не касаят Националната сигурност! Къде бяха въпросните "юнаци" при атентата в Сарафово?! A при ислямизирането на циганите в Пазарджик,което не става за 2 дена?! Може би са отмаряли от епичната борба зад бюрата, я по Сейшъли, я по Караиби... Важното че има кой да им плаща масрафа! Данъкоплатците за какво са...

А НПО-тата на САЩ? Те какво правят? Даряват?

Със сигурност не перат пари на американци!

stankow

Нерде пране на пари, нерде шпионаж. Прокурорът дори не знае в какво ги обвинява ...

Ей това е някакъв див театър. Нито един политик в затвора, но политически неудобни първа жичка. Само д апопитам нали САЩ бяха против политическите гонения. Нали заради тях закрихме Белене и пламнахме от престъпност?

Тия се разшаваха много силно пред изборите!!! ДАНС е едно голямо нищо!!!! Просто пиар пред ФАЩ!!!! Ако ДАНС нработеше за благото на България то тези като очите куция бръснатия мачо Тачо и всичката мутренска гнус шега да рендосват наровете до живот!¡!!!

А НПО-тата, финансирани от Щатите? Че то има и цяла институци "Америка за България", плащат на журналя, плащат за клипове и какво ли още не. И извършват цензура. Ако за Русия не може, за Щатите защо може? Били ни съюзник, трънки. Залепили сме се за тях, за да могат такива като Це;ко и Плевню да изкарат някой лев от далавери и плюене.

Браво на цензурата на сайта "Орлица" на управлващите !

е сайта на Позитано бре?

Браво на цензурата на сайта "Орлица" на управлващите !

Любопитно как ДАНС- уващите изведнъж се появиха да борят шпионажа точно срещу изборите но никакви ги нямаше когато ограбиха КТБ, както и за атентата в Сарафово! На Сейшалите или на Карибите бяха тогава да отмарят от тежък труд? Естествено с парите на данъкоплатците ...

Е КТБ нали руснаците ги ограбиха! Помниш ли едно време имаше една фирма Делта (връх на сладоледа). И нея ограбиха руснаците а останките ги изкупи Нестле, а после закри фабриката във Варна.

Баце, ти нали си бил в БКП ? Е тогава гарнацията че знаеш максимата на комунистите "Властта с кръв се взема и с кръв се дава!" и така като гледам, решил си да я приложиш май :))) Впрочем не е лошо комунягите, ченгесарите и мутрите да се поизтрепете едни други, само дето се чудя ти на коя страна ще застанеш, щото си и от трите Шайки май :)))))))))))))

Баце, ти нали си бил в БКП ? Е тогава гарнацията че знаеш максимата на комунистите "Властта с кръв се взема и с кръв се дава!" и така като гледам, решил си да я приложиш май :))) Впрочем не е лошо комунягите, ченгесарите и мутрите да се поизтрепете едни други, само дето се чудя ти на коя страна ще застанеш, щото си и от трите Шайки май :)))))))))))))

Лошото е, че със спирането на тези пари, ще изчезне и този сайт.

Отново България ще бъде осъдена да плаща обезщетения заради тези "умници" от прокуратурата, данс и полицията! То щом най-умния в групата да е пожарникар, сещайте се колко са умни тези под него!

нека ни е. свикнали сме.

По всичко личи че ДАНс е най-голямата заплаха за нашата сигурност!!!!

Въпроси към другара председател на преименуванта дс-данс: 1)Др председател колко активни борци против фашизЪма и капитализЪма(както го произнасяше др живков) имате в родата си.Аз залагам на поне трима.Иначе нямаше да сте др председател... 2)Др председател как смятате да преметнете партньорските служби които ви "помолиха" да "разследвате" тази ситуация.И така да спасите вашите съидейници.Въпроса е продиктуван от факта че в партньоските служби не са идиоти и със сигурност са информирани за неудобното положение в което сте поставен. 3)Др председател казват че вчера имало протести пред съдебната палата срещу назначаването на един екземпляр с гола глава за главен прокурор.Само искам да вметна че това да си бръснеш главата е признак за принадлежност към една общност в БГ която има доста "спесифична" слава.Известно ли ви е др председател че на този протест е имало групи от "момчета с дебели вратове"-мутри,които едва ли са били там за да "протестират".Др председател преди няколко дни май този с голата глава се похвали че с мутрите сте приключили.С оглед на снощното събитие,какво имате предвид под "приключили".Не знам дали сте разбрал др председател, но мутрите са една от важните съставки на проекта "мирен преход на БГ..." замислен и осъществен вашите съидейници от цк на бкп. Така че да се "приключи" с тях без доооста хора(но не мутри) да влезат в затвора, а всичкото им имущество включая и това на наследниците им да бъде отнето, е практически невъзможно.

"Докладна записка на руски език"!!!! Това направо е държавна измяна и се наказва със смърт чрез разстрел и четвъртоване!

Добре е че ги задържахте дори и със закъснение, но сега им трябва малко SEX и BOX!

Ти от това линзе възбуждаш? Па ела, имаме за соросоиди и от едното имот другото

им донесе и панделата...

"Ще ви запозная накратко с информацията относно случая, свързан с престъпление срещу Републиката, а именно поставяне на български гражданин в услуга на чужди организации" Аз се сещам за доста хора, членове на разни НПО-та, АСБ и т.н., които следва да бъдат арестувани и съдени по същите обвинения.

Whoops, looks like something went wrong.

Когато не напишеш правилен коментар ти излиза това

Русия не са месили в изборите... Президента ни Решетников са казва...тоя де го Президенството е тъп галош

Прощавай, България! 10 години отсъствие – това е много, може би няма да съм жив. Ама на кой му пука дали ще си жив!!

А аз какво ще правя без тебе миличко...и нащо отроче - Радев

Ами спираме ви хранилката, хванаха ни!

Шпионаж не беше ли да се издава информация за неща касаещи националната сигурност. Какво значаи тук връзката между официално регистрирано движение и неговите спонсори. Ами то куп организации и фондации се спонсорират от чужбина.

Искат да подрият и разклатят държавата и да ни насъскват против ЕС

ми то съюза трябва сам за своя имидж да внимава

Шпионаж е издаване на държавна тайна, обявена за такава със закон. А тия дето ги плещиш може да хванат дикиш в жълт вестник, но не и пред съда.

Доказателства за съда има, а те са че хванали писмени доказателства как са искали да сменят геополитиката на БГ, да пропагандират чрез ТВ и нова партия и финансиране с половин милиард, това какво е не е ли вмешателство на чужда държава?

Ами тогава г-н Цацаров да види какво прави г-н Сорос и подчинените му на Територията.

Ей че страшно обвинение. Да сменят геополитиката на страната. Ами аз да попитам къде е записано че това е противозаконно. Моментната геополика не е записана в конституцията, нито е приета със закон. Тя е политика на управляващите. Ако народа не е съгласен с нея има пълното право да си избере други управляващи с друга геополитика.

Кой, на какво основание и в качеството си на какъв измисли думата "конкретика"?

Из интернет: 1. Завършил историческия факултет в Киевския държавен университет. Бил е търговски представител на Балканкар за Украйна 2. Различни държавни фирми извън традиционните ВТО започват да учредяват десетки фирми. За разлика от предишните три десетилетия те са ориентирани не на Запад, а в обратна посока – на изток, предимно в СССР ... Този процес съвпада с решението на първото правителство на Андрей Луканов през зимата на 1990 г. за премахване на задължителния режим за контрол от страна на държавата при създаването на задгранични фирми... . само на територията на днешна Русия са регистрирани над 65 дружества....Освен в Русия значителни задгранични фирмени инвестиции са направени в Украйна и по-малко в Беларус, Казахстан, Азербайджан, Грузия... Рекордьори в това отношение са ДЗУ – Стара Загора, и „Балканкар”. 3. Баща: Симеон Петров Малинов. (споменаван в документи като служител и вербовчик в ДС)

руССките шпиони разбрах само едно: Паток и Гьол - на куково лято!

ами шпионските точки 2 към една за русофилите

и това ако не наказуема манипулация

Къде е онзи пърдиот Волен ? Що се е скрил като мишок и не смее да пръдне

Той е под крилото на Вожда Тиква. Лапа мангизи и си гледа кефа!

Ах как си бях добре при Костов...ама Решетников, върви в БСП...СЕГА НЯМАМ ПАРИ И НЕГО ГО ИЗГОНИХА КО ШИ ПРАЯ?

СъвеЦкий модераторе пак ли си ти на смяна че триеш кво ти е изгодно и оставяш само блядски коментари, ще сезирам СЕМ да знаеш!!

точно обратното е и внимавай със сравненията защото са некоректни

Защо ли на Бате му се привиждат шпиони,предатели и пр.глупости-параноята го тресе яко! Всеки ден-нов фишек с простотии,както е казал народа-луд умора няма..бате лошо ти се пише-оди на доктор,абе ти да не си прихванал деменция от оная бабушкера Терезчето/дето в главата и все руски шпиони се въртяха/обаче внимавай,че виж "кво"стана с нея..да не те сполети същата участ...

Примати, които не разбират нищо от бизнес, сиреч бюджетни плъхове, се изживяват като велики политици! Абе хора, главното което е, че благодарение на тези дебили ние изгубихме големи пазари в Русия. Всички останали се възползват от възможността да ни изместят от там. Турците със строителни работи и работници. Западняците с техника, машини, инструменти. Поляците с плодове и зеленчуци. Румънците с месо. А пък и рашките вече си имат стабилно собствено производство. И всички големи немски компании откриха по няколко завода там! Последният беше на Мерцедес!

като напишеш че манипулирате вота и веднага изчезват коментарите,нали уж сте някаква медия със положение,или и вие като блиц,пик,биволи и тем подобни зависими медии сте се продали ефтинко за няколко гроша

Цацата и Гешев се оплете в много тъпа игра. Но ББ пак е невинен

Малинов го гледах, типичен шпионин, аругантен, студен, отбягва въпроси, лъже, а и щом е свързал Василев с Решетников работата е ясна. А Юрий Борисов каза искаха да ИЗКОПЧАТ информация от мен. Само по думате ИЗКОПЧАТ ИНФОРМАЦИЯ си личи че е шпионин предател!!

си че е умен и интелигентен за разлика от теб

Ама ти си гений-ченге бе сладурано - всичко ти било ясно и просто !

Щом е а-руган-тен значи не го ругаят много.

Пардон арОгантен