17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук ли ще търсят умисъл? Само юридически дивотии. Какъв умисъл ще доказвате? Просто поискайте шофирането със силно превишена скорост под влияние на наркотици да бъде приравнено с опит за убийство (или с истинско убийство когато има жертви)

Същата история, както при Милен Цветков!!! Колата на мама и детето пило много чай.....оня изрод го скатаха май!?

Мълвата е , че италиано мъжът на мама е извадил тлъсти пачки ... Младежа се дрогира на воля под помомашен арест.

Същата история, както при Милен Цветков!!! Колата на мама и детето пило много чай.....оня изрод го скатаха май!?

Боже Господи! Откъде това келеме на 18 години има пари за Волво? Докога такива олигофрени ще убиват хора по пътищата?!

Много ми е странно как пикльо(пикла) на 18 г. си купува кола за 25-30 бона с най-много 2-3 месеца стаж. И хипер печен програмист да е, стартово никой няма да му даде повече от 3-4к още повече пък в Шумен. Дилърче бро или кой е тати?

Новата мода е при навършване на 18 родителите да подарят кола- според възможносите. Отрочето междувременно е изкарало изпитите и като стане на 18 взема книжката и скача в автомобила.

Какви 30 бона? Тая версия на Волво почва от 60 хиляди ЕВРО, в страна- производител на колата ..нов модел е, едва ли е втора ръка

Модела е преди 2015, но и 30 000 не са малко

Жалко за жената...:( Момчето да се извини, разплаче и да го пускат !

жалко за поредните невинни жертви и пострадали от напушени семерджии, но се сещам за един клип на Z-танк срещу бягащи автомобили, та тук у нас си 1:1. Преди време минах точно след като синковеца на космонавта дето направи подобно меле в СФ с БМВ Х5 черно сув. Защо шофиращите високопроходими автомобили считат, че имат право да осакатяват случайно срещнати хорица, още от 18 г. си възраст ? Явно този клас, трябва да са на специален режим, т.к. водачите изкрейзват - буквално!

Скоростта е много важна.Затова има правилник.И той не е защото КАТ иска да ни глобява.Като стана трагедията на околовръстното шосе с французите пресметнах при 200 км/час за 1 секунда колко метра се минават.Ами 55м/сек. Познавам отлично мястото, и при такива скорости няма как да предвидиш можеш ли да се включиш в условно казано в главния път или не.За 3бсекунди '-165 м..На някои места няма въобще и видимост на такива разстояния. Така че, да не упражнява някой и да търси вина там дето не е. Мислете

Да обърнеш това модерно Волво по покрив си иска бая майсторлък ...

Изобщо не оправдавам дрогираното лекенце и той трябва да си понесе последствията, но в случая май вината е на жертвите. След като излизат от паркинга на булеварда предимството е на наркоманчето. Явно е имало недоглеждане, а може би и непознаване на правилата, довели до тази трагедия!

Не говори глупости. При наличие на шофьор употребил наркотици или алкохол, вината винаги е негова!

ТИ говориш глупости , дрогиран или пиян шофьор не значи автоматично ВИНОВЕН . Пример : ако той седи неподвижно , изчаквайки да кажем , на светофар или пред пешеходна пътека , а ти се бухнеш отзаде му , щото си блееш в телефона , кой мислиш че е виновен ?

A бе Ехиден, нали колите ги ползвате за спорт, дрифтите и правите гонки. Ами я се сети в спорта ако някой го хванат с допинг какво следва. Стой си на стопа и светофара и спи там. Ако някой те нацепи и си с наркотици, и алкохол , чакай обезщетение от застраховател дори и да е автокаско, ами няма да получиш нищо. А ако си с гражданска и си причинил ти щетите на другите участници застрахователя ще си вземе парите от тебе все едно си без гражданска.

естествено по Каско няма да му се плати ЩЕТАТА на дрогираният ( това е общо изключение в Общите Условия на всеки Застраховател ) , но така или иначе в посоченият от мен случай ще бъде НЕВИНЕН за ПТП ( за това и говоря ) и може да си заведе щета съответно по Г.О на другото МПС ( при неговият застраховател ) тъй че , говорим за различни неща....ето , в последното изречение пак обясняваш нещо , ама в случай че дрогираният е ВИНОВЕН за ПТП, говориш за т.нар личен регрес по щета Г.О ПАК ПОВТАРЯМ : примерно МПС 1 удря МПС 2 , водача на МПС 2 е дрогиран - той е НЕВИНЕН за ПТП , ще бъде глобен за наркотици . за това ПТП в Шумен не може да се каже кой крив , кой прав , има и предпоставки за СЪВИНА т.е поделена вина между участниците ( и такова нещо съществува ! ) , ще има досъдебно производство и ще се точи с месеци

По отношение на правилника за движение пише , че си прав , но там пише и ,че не се управлява превозно средство след употреба на алкохол и други упоиващи вещества.

Абе, ти видя ли снимката? Според теб с каква скорост се е движил наркомана за да се получи тази картинка?

Мизерник си ......ама гулем

Интересно е, че нито един журналист не се сеща да запита партиите-кандидати за парламента какво биха направили, за да решат този явно голям проблем в България... Докога ще се занимаваме с глупости, а ще живеем в кочина???

Гнусни, друсани копелета, спрете да убивате на пътя, дано пукнете всички от свръхдоза!!!

До кога ще бъдат тези убийства в България????? А всички се борят за власт! Един кандидат не чух какво ще предприеме! Войната е тук, по пътищата

Иван Гешев и Борисов от 2 години искат законодателни промени: отнемане на превозното средство, отнемане на правоспособността до живот и приравняване на смърт при ПТП при употреба на алкохол и дрога с умишлено убийство. Но, вместо да работят за тези законодателни промени в последните 2 парламента партиите на променкаджиите се занимават с чегъртане, лъжи, кражби и шуробадженащина в нечувани размери.

Тиквича беше на власт 12 години и можеше да направи каквито си промени пожелае, а не да тъпче чекмеджетата! А прокурорът на мафията въобще няма да коментирам.

Предложението ти толкова ще реши проблема колкото Американската “война срещу наркотиците” елиминира наркотиците… все млади… толкова ли никой не се сеща че проблема е в образованието, възпитанието и модата (песни, знаменитости които се пропагандират по медиите)…. Трябва да се тръгне от първоизточника, тези които са вече “повредени” трудно ще ги дисциплинираш. Но за реална промяна тръгни с бъдещите младите

На мен ми е странно, че продължават да карат така, при положение че няколко месеца вече си има проверки и фокус. Нещо не ми се връзва, супер липса на лична отговорност бахти. Кат си изпушил един джоинт или си тупал химия стой си дома днес бе дева...

Кога ще разберем, че войната е тук и участници сме всички ние Дрогираните и пияни убийци от една страна и невинното население от друга. Да се въвежда военни положение и да се слага край на тази идиотщина.

Откакто Милен го свитнаха безнаказано, това явно даде кураж на подобни нагли дрисльовци и гъзарчета. Жалко за невинно пострадалите.

От рода Кюркчиеви е лекенцето, пък те са собственици на Фикосота. Няма страшно, скоро ще е на свобода за нови подвизи.

Няма да мине много време и ще умирише дупката от свръхдоза.

Аз не знам някой , да кара без да е взел наркотици Ко толкоз има странно ??

Странното е, че тия които познаваш не са при бай Ставри за уголемяване на диаметъра на халката.

за всеки от нас има по един наркоман който все някога ще ни нацели челно и така ще приключи земния ни път.

От рода Кюркчиеви, бизнесмени.

Може би трябва да приемат закон за такива надрусани копелета- да ги препят на място като ги установят. Колко хора измряха от такива уроди?

Може и да ги кастрират. Тези с мощните джипове го играят големи мъжкари, поне хормонално да ги успокоят.

те са си хормонално спокойни ,даже в повече - там им е проблема. "Мъжкари " друг път - яко комплексари!!! И като ги барне меркантилна силиконка да им гали егото за да ги цеди - съвсем откачат

Чисто предумишлено убийство. Никога не съм се качвал да шофирам пил, наркотици не докосвам. Леко да ми е некомфортно, да ми се вие свят, не се качвам на колата. Карам доста мощна кола, но освен по магистралата и на хубави междуградски пътища не си позволявам да вдигам по-висока скорост. Не е много трудно да спазваш няколко ш..ни правила

Колко пъти трябва да се каже, че на тези млади гъзарчета, 18-23 год., не трябва да им се разрешава сами да карат кола, а само с придружител, поне за първата година след "подарената" книжка... Вижте статистиката, над 3/4 от тежките катастрофи са техни, както и на онези млади фръцли, на които дъртите им богати любовници са подарили лукс возило... И те също са нагли и безпардонни на пътя... И още нещо, докога съд и прокуратура ще влачат години наред делата срещу убийците с друга и алкохол на пътя, и така ще поощряват наглите нарушители за тежки катастрофи?

Докато не управят закона, такива уверени шофьори ще са постоянно пияни и друсани, това копеле вчера сигурно са му подарили книжката и от днес вече ще бъде подарък за някой нашарен мангасар в затвора, дано му пръснат мандрича и да се похвалят на родителите му и комшиите, що на това семейство живота свърши след този смърт

Като юрист коментирам така: спорът дали при употреба на алкохол и или дрога деецът има умисъл да нарани или убие ще стане излишен, ако в тези случаи законът предвиди големи наказания,например като за умишлено деяние. Нека да се води непредпазливо,но долната граница за лишаване от свобода да е 20 години. Тогава този иезуитски спор,пълнещ гушите на прокурори и съдии ще стане излишен.

Това вече е прекалено, през три дни смърт и убиеца е дрога.. Путин да пуска бомбите над нас, че иначе сами ша се затрием.

Носете си бухалка в колата и такива Ла....нета ако не са достатъчно натрошени ги донатрошете

и после ги лежете като за хора

И после ти ше го отнесеш заради някакъв лайнар имай предвид че тия са с връзКи ще те осъдят кат стой та гледай

Анонимен тикви троши , анонимен съд не го лови. Стара японска поговорка.

Управлението на автомобил след употреба на алкохол, или наркотици трябва да се води като тероризъм и предумишлено убийство. Останалото ще дойде само.

Да, и книжката доживот и затвор доживот, да ги видим тогава!

На Хари безопасното кръгово. Колко милиона изхарчиха за него гербаджиите, вместо да сложат светофарна уредба.

а то щото дрогираните ще ги спре едно светофарче

Къде видя катастрофата да е на кръгово? Освен това светофара е най-големия причинител на задръствания.

Къде видя ли? Баш си е на кръгово, проектирано от архитект. Но сам разбираш, че не прилича дори на кръгово!

От познат в ГДБОБ знам, че всички спец полицаи знаят точните нахождения на всички нарколаборатории в България и че имат нужда само от 1 седмица, за да затворят всичките и да арестуват всичките и да се прекъсне снабдяването с наркотици в България. 1 седмица! НО, им е забранено да го правят! 1-2 пъти в годината затварят някоя лабораторийка, за да отбележат някаква дейност. ТОВА Е!!! ТОВА СМЕ НИЕ!

И номерата на обувките знаят на дилърите.

неуместна ирония

Сигурно си руско, американско или местно лекенце подкупено от еврейски ментори щом пишел, че ,,това сме ний''. Но много станахте, станахте повече от нормалните бели хора и май не трябва да се разглеждате като хора, а като паразити.

Да поканим тук Родриго Дутерте, да прочисти от наркомани и дилъри. Където като ги утрепят, ги оставят няколко дни на показ за пример. А тук проблема е, че нещата са изпуснати. Трябваше да ги глобяват и спират коли и мотори от движение, дори само за шума който дигат. Има ли умишлено издаване на шум, минимум да му се сваля двигателят и на вторични суровини.

А тук искаха да легализират наркотици. Ето ви го примера, а ще стане много по-лошо. Отделно производство на малоумни и какви ли не резултати.

волвото има толкова системи за сигурност и дистанция до другите, че да си помисли човек, че този нарочно се е забил в тях.

нали скахте като в америка ами там е така

У Рашка не е нали тупан, етилова ватенка проста

Ганьо, уверявам те, че такова незачитане на правила и никакъв страх от закона точно тям няма.

Не съвсем - не сме се подпукали с огнестрелно оръжие....... засега.

Причината е в хората,а не в държавата.Вие,хората,трябва да се промените ,да изразните,да бъдете смирени,да живеетев Любов. Виене вървитепо Божия път,не вършитеделото на Исус за което стена земята.Вие сте се продали на дявола,пари,коли и др.,тава ви убива,физически и трупа лоша карма,който ще изплащате.

Всеки ден едно и също. Масов личностен разпад на целокупното население.

Една грешка не води до фатални последтвия. Обикновено ицидентите се случват след натрупвне на грешки. В случая имаме дрогиран водач и водач, който излиза на път с предимство без да е направил оценка на пътната обстановка.

Бай Шиле, ако педерастчето беше карало с 50-60 кмч нямаше да я убие. Щяха да се разминат с по-малко.

Странното в случая е, че Волво не са автомобили за "гъзари", а обикновено се купуват от по - олегнали хора, които искат да не ги убият на пътя. Тука дришльото най - вероятно е взел джипа на баща си и .... е отрепал хората. Баща му явно идея си е нямал, че сина му е "малката друсалка". и ето го резултата. Нещо друго, което трябва да се отбележи, тука удара най - вероятно не е бил с висока скорост. Проблема е, че Волво - то е почти 2 тона от закалена стомана, саксото е има няма тон и е със здравината на кашкавал. Жалко, че автомобил съсздаден да спасява животи, в ръцете на дрогиран келеш е отнел живот...

С колко е карало "педерастчето"?

Пич, т'ва Олегнали някакъв синоним на ново богаташи ли е?!! Откакто го продадоха на китайците, не знам кой ги купува и какво е положението, ама поне преди не беше за бедни хора. Тези коли като влезеш в сервиза и те одират, просто ако не изкарваш достатъчно пари няма как да я поддържаш. За т'ва Волво си баш за "гъзари".......

До 132. Не че нещо, но имам същото. Смяна на ремъци в Мото Пфое струва 450 лева, и имаш гаранция 160К километра. Смяна на масло е малко по - скъпа - около 400 лева, но е веднъж на 20К километра. Подръжката му е значително по - евтина от колкото на Мерцедес, Ауди или БМВ. Катастрофиралото точно струва около 25-30К . Та ако кола за 25К се счита кола за богати ... Плюс това не е автомобил, който те предизвиква да караш бързо. Въпреки, че мощността му го позволява. Жалкото обаче в случая е, че иначе не - лошият автомобил, в ръцете на грешния човек е убил друг човек ...

Тук забранено ли е да се мисли, че продаването на наркотици е престъпление? Даже не сте разбрали к акво е станало, но си мълчите за производителите, доставчиците и дистрибуторите на наркотици в България. Защо ли така? Защо всичките ви измислици са все против шофьорите в страната?

Природата винаги оставя по някой народ за отрицателен пример на останалите. Нямам съмнение - в Европа това сме ние българете. И вината не е в този пишлигар. Лека й пръст!

Кога ще има държава?! До кога мамини пияни и дрогирани копелдаци ще убиват хора?! Ако си пиян и/или дрогиран си психопат и трябва ефективна поне 10 годишна присъда+конфискация на МПС, глоба за държавата от поне 20 000 лева и кръвнина!!!

Поне прочете ли новината? Тя му е сякла пътя. Той просто е бил дрогиран....

То много добро и възпитано момче. Винаги поздравява. Познавам баба му

да на мравката път прави има отлични оценки по физическо редовно поздравява бабите пред блока

Има такъв тъп народ.

До кога ще търпим дрогирани и пияни по пътищата?Трябват спешни промени в закона.Всеки ден изливаме гнева си в коментари заради такива боклуци,а всички политици без изключение са по предизборни кампании.Няма кой да прояви смелост и да направи истински промени в закона.

Защо никой не се обръща срещу тези корумпирани боклуци полицаи, които "поставят чадър" върху такива убийци.....защото ако липсваше корупция/протекция от страна на МВР върху такива боклуци, тези боклуци нямаше да убиват по пътищата.....те просто се чувстват безнаказани, и са сигурни, че след поредното нарушение ще се измъкнат безнаказано.....проблема е именно в корупцията в правоохранителните органи, а не чак толкова в липсата на закони и правила...

Куките са у кюпа с търговията. Това няма да спре никога.

Докато някой дрогиран късопишковец-"шофьор" не увисне на площада след такова нещо, все така ще бъде! Провесете някой за един месец и после гледайте!

По скоро първо да увиснат няколко политика. Досега всички политици, партии и прочие свине не ги интересуваше какъв мор по пътищата настъпва - рибата се вмирисва от към главата.

"рибата се вмирисва от към главата." ---- абе добро е клишето ама я да те питам - тебе мама и тати ли те учиха на ред и дисциплина или политиците (ако са те учили де)?????!!!!! Всички поправяте ,преправяте и все някой от власта ви е виновен,ОБАЧЕ да се замислите малко а? Мен и много други са ни възпитавали в къщи що е то ЦЕННОСТНА система и има ли почва у нас. И ние гледаме как доста нарушения на какво ли не остават безнаказани ама някак си НЕ НИ ХРУМВА да правим мизерии!!!!!!!!! Да си понапънете гънките в тази посока искате ли? Ако ви се отдаде - може пък нещо да започне да се променя Ама едва ли ............

Нещата ще се оправят когато депутатите спрат да мислят за разглезените си наследници и приемат закони, които да пращат за дълго надрусаните в затвора, а смачканите им средства за убийства да заминават за скраб. Другият вариант е да си изберем беездетни депутати дето да нямат помисли за бъдещето на наследниците си. Гешев е прав, но чадъра над наркоманите е в парламента!

Ебати животинската държава....в Русия и Украйна не мрат така нелепо хората по време на война, както в България.....този народ за нищо не става....

На ти европата

За съжаление "Европа-та" не ни е виновна....все искаме нещо друго да ни е виновно.....нито социализма ни е виновен, нито капитализма, нито демокрацията, нито гейството и т.н......виновен е просташкия манталитет на българина....

Разгеле - нещо нормално като мислене :) Благодаря ти, може би има надждичка някаква

Сигурно са ги легализирали заедно с проституцията и просията наскоро....

За тъкива трябва по строги присъди без право на обжалване и без право на защита от адвокати ...

тези дето най-силно викат срещу правото на защита от адвокат обикновено най-бързо достигат до момента, в който им трябва такъв.

Щом са излизали от хипермаркета 99% са били без предимство и са го засекли, съжалявам

Дрогираните или пиян зад волана е убиец който задължително ще Убие или инвалидизира в един момент. Неизбежно ще убие... Всичко друго са прикриване на убиец.

Почти всеки ден става катастрофа с главно действащо лице дрогиран шофьор. Явно наркоманията в България придобива застрашителни размери. Не трябва да се лекува само симптома, а причината. Явно от МВР им е по-лесно да отчитат статистиката на загиналите по пътя, вместо да направят нещо срещу разпространението на дрога.

какво предлагаш - на всеки паркинг и пред всяка къща - патрулка и да правят тест на всеки, който се качва в кола?

А някои искат да легализират марихуаната. Тогава ще стане СТРАШНО!!!

А може би трябва да се премине през това, за да се саморегулира системата. С необходимия брой жертви разбира се.

Ами да явно Тея дето пишат законите държат и каналите за наркотици. Иначе как си обяснявате тая безнаказаност и п от каз да се търси отговорност за убийство на пътя.

лошо нЕма, ама да ходят пеша после