Млада жена уби приятеля си в Пловдив

Жестокото престъпление е извършено на 21 октомври, но от МВР съобщиха за него с 3 дни закъснение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

7- си е по добре....и ние се научихме да сме ценители на младата кръв. Обаче си остава женската дилема-" да даде на по млад да се учи, или на по стар да се мъчи".

СЕДЕМ години по-дърта от младият си козел. Такава връзка е педупределена, въпреки нежеланието на страните.

PCR тест, ковид, оправдателна присъда и т.н.

Или той - нея, или тя - него!

въпрос на физическо оцеляване, и там всички средства са валидни от човешка гледна точка, от юридическа не. Ама то ако чакаш юристпруденцията да те защити, чакай от умрял писмо. Тогава всеки се спасява както може.

Да дойдат талибаните за да оправят нещата. За баланс.

по национална статистика през 2021г жертви на femminicidio 83жени, жертви на maschicidio 15 мъже. След няма и едно десетилетие ще ви стигнем вас мъжете, че може и да ви задминем. Ролите необратимо се променят.

Знаем, че ако вие жените бяхте физически силни като мъжете бройката на убитите мъже щеше да е много по-висока.

не се касае за физ сила, понеже почти всички убийства на жени Ит са от пистолет или огън, много малка част са от удушаване и наръгване с нож. Жената по природа не е ловец и няма заложен този жесток истинкт, който при мъжа е много развит. Жената ако няма психически отклонения, трябва да мине през 9 ада и в 10ят да убие до нея мъжът., толкова много е развито в нея чувството за търпение и съхранение на семейното обкръжение. На мъжът ангелите са му слаби, психически е много по уязвим от жената,, като изпадне в истерия затрива цялото семейство с децата. Мъжете по жестокост си личат и в начина на самоубийство, избират пистолета да им пръсне главата и обесване, жената като по деликатна и суетна психика на несъзнателно ниво избира хапчета, за да не навредят на нейният външен вид.

Ама " Жената ако няма психически отклонения" тя не е никаква жена.

сега да не говорим за стереотипи. Мъжката жестокост и войнственост са всеизвестни на всички от време оно.. И когато един полицай избие жена и деца, съседите му вдигат рамене и казват- ама как той беше добър човек.

ковидясаха ората и вече не могат се контролират

Коврите стават все по-смъртоносни!

може и страничен ефект от ваксината да е...

slaveina

Само те си знаят какво се е случило за да се стигне до това.

Резил ,вместо народа да живее по добре , жените заприличаха на твоят Алф ,а в държавата цари хаоса!

хахахаахах

Поредното доказателство колко деградирало общество сме-без ценности, без уважение към ближния, с покварено съзнание от груб материализъм. Факт е, че в повечето случаи жените са жертви, но тук е обратното... Щом и жените станаха насилници, при положение, че са призвани да дават живот и да се грижат за него, значи нещо ужасно се се случва с нас! Падението е страшно и нищо добро не ни чака! Самата мисъл да посегнеш на нечий живот ме втрещява... Ние въобще хора ли сме?!?

мелодраматичен. В цял свят мъже убиват жените сш и обратното.. По често е първият вариант и затова не се скандализирате. Лицемери, в името на всякакво извинение убивате жените и децата ви, обаче ако е обратното се скандализирате....ама как така.

Младия е искал да бие шута на чантата, но тя явно е била по-бърэа. Дано си получи накаэанието в пълен раэмер, и никакви сделки с прокуратурата.

Ако беше обратното...щеше да е на първите страници, водеща новина. Искаме равноправие. Не на насилието над мъжете. Искаме си правата

Кои права си искате?

с Истанбулска конвенция или защо феминистките мълчат кат посрани?

На 28 и 35 отдавна не са млади. Не че има значение годините, а това дали си красив и дали имаш слабо и стегнато тяло. То ти може и да си 18 годишен дебеланчо с търкащи се бедра или 48 годишна секси мадами.

До Разеденителя-Резидент Радев : Знам какво направи миналото лято!

ОСТАВКА на Метежника-Фигурант Румен кРадев!

Мунчо ке падне.

Рашо Дамаджаната? Него го интерисува само да топи Герб и ДПС за купуване на гласове. Другото са ... подробности.

На 25-30 да кажеш, че е млада бива, ама на 35 вече отива към лелка.

на 35г. направо си е стока ...найста употреба! От оказиона...

Украинска конвенция.

Нещо не се изказват по темата от анимус и тем подобни псевдо организации за защита от домашно насилие.....

Млада, млада, колко да е млада. На 35, чак пък млада! Можеше просто да напишете "жена на 35 уби 7 години по-младия си приятел".

щеше да промени това подчертаване? Ти с този си коментар искаше да минеш за голям пич, а се показа един нискостатистически индивид на който устата изпреварва мисълта. Ако не си забелязал празноглавецо, жените остаряват по добре от мъжете, мъжете остаряват и стига, поне в Бг.

Е, айде сега, обиди. И аз мога да твърдя, че говориш с пичката си, ама съм деликатен, както виждаш. То си е до човек, кой как остарява, ама жените се сдухват по-бързо, особено като ги тресне менопаузата. На 35 още става, може бе, ама далеч не е млада. И по-кротко, не се нерви толкова.

ама и бг мъжете са като чували с картофи, занемарени физически и естетически. Я иди в чужбина да видиш как се поддържат и мъже и жени след 40те, изглеждат физически по добре и от младите. Тук в Бг се състаряват преждевременно от безразборното и прекомерно хранене, никакъв спорт и движение, и като прибавиш и нехайният занемарен естетически външен вид, ето ти жалката картина.

от време на време пада и някоя мъжка глава, няма само мъжете да убиват жени. Още доста мъжки глави требе да паднат за да има равновес в статистиката.

Па и детска също. По две даже.

щом жените са главорези, то тогава мъжете сте палачи. Разликата е в материалното средство, жените избират нещо тежко в главата или ножа, мъжете пистолета. Между другото от психологична гледна точка, всеки е потенциален убиец, зависи до какво екстремно психо състояние ще бъде докаран. Така че не ми се бийте в гърдите колко вие сте морално извисени, а другите морално западнали. Човешката психика отдавна не загадка за науката.

Очевадно е че е умрял от КОВИД!

Местопроизшествиеето

то един ренгенолог Гони и застреля човек в гръб с незаконен пистолет щото му се сторило нещо - 4 дена кри и изнудва хора да лъжесвидетелстват самия той лъга и го ОПравдаха...

Азис, ти ли си ма?

И са кво праим с Цариградската Конфекция

Мухльовците колко лично го приеха... Жените като ги убиват са курви. Когато те убвиват - пак са курви... Не сте мъже. Вие и хора не сте. Някакви хуманоиди в най-добрия случай. Макар. че който ви е правл да беше подбрал по-добър калъп. Тоя със шкемебето и застоялата миризма е адски неприятен. От друга страна може точно това да е търсил като ефект и евелата тогава. Перфектна работа! п.п. Иначе, това е първото убийсвто на мъж от жена тая година... Още трябва, за да почнат хуманоидите да се замислят. Не ги правят особено умни и трябва да им се набива по сериозно в главата.

А на деца имало ли е вече тази година убийство от жени?

То ти и жена не си... Много зле ти се е отразил престоят в Сливенския

Нека позная - горката тормозена жена е психически нестабилна, и то в резултат на това, че е била домашно насилвана от мъжа, и следователно не носи отговорност за убийството на мъжа, нали?

Очевидно е така, не знам защо го обясняваш?!

Да, очевидно. Както всеки път, когато убийцата е жена. Даже жертвите да са деца.

Дърта ама опитна ...

Сегашните мъже са джендъри, наркомани, всякви боклуци не ходили в казарма, тоест за нищо не стават. Но и сегашните жени не са никви жени, тва е нещо страшно, нещо изкривено, уродливо. С тоя разврат така се разгащиха, че за съпруги въобще не стават. Всички с едни големи усти като на гараж врати, капризни, претенциозни, криви, инати, проклети.

появиха тези твари? Убиват живота на Земята, това е сигурно. И е добре да изчезнат.

Сегашните мъже и жени са възпитавани от тия казармените, които така ги величаеш. Значи - не струвате, лузъри смотани! Заради вас е такова положението, едни деца не сте успели да отгледате. За нищо не ставате.

Аз моите деца съм ги възпитал подобаващо, ма кат гледам теб са те възпитавали въпросните "лузъри". Некфи изчеплезени идиоти ще да са съдейки по писанаята ти.

Забравил си да пишеш интелигентни, но прости ...

Добре че поне казармата ти е дала знания и маниери, че явно нито родителите ти са допринесли с нещо, нито училището, където не си ходил

Много съм сългасен! То и днените малките зелени човечета от епсилон-5 не са никакви малки зелени човечета от епсилон5!

Къде са Соросоидите от ДБ да обяснят за Истанбулската конвенция !?

На тъпанари не се обяснява-не схващат нищо.

МВР се бави 3-4 дни Изглежда има защо...

Да не би да е полицайка?

Той бил млад, а тя - не. 7 години разлика.....Голяма логика...., но щом жената е по-голяма, на Пешо от Люлин му е ясно всичко.....Явно някои избират по ЕГНто и смятат, че това ще ги прави по-щастливи в личен план. Била съм във връзка и със 7-, и със 7 +. Разлика не видях. Имаше чувства и в двата случая...

Поне остави ли ги живи , клетниците !?

Хвани си кака да те... пречука. Жалко за момчето. Щом е искала и да го запали, много гневна ще да е била кака. Престъпление от ревност ми се струва. Мир на душата му на момъка.

Този явно не е искал да се ваксинира и жената се е изнервила!

Защо не пи отраявате /+/ който искам да дам

Така се изгаря то тяло.

Пазете се мъже, тая еманципация им обърка главите на жените и е време да направим конвенция или някакво сдружение да се пазим. Преди само ни тровеха /живота/ сега вече ни изтребват. Докле е мъничка змията...както е казал поета

ВСЕ ПО-ЧЕСТО СЕ НАБЛЮДАВА ЯВЛЕНИЕТО - СТАРА ЛАЧЕН ЧАНТА ДА СИ ТЪРСИ МЛАД ТЪПКАЧ... ПРЕСЕН ПРИМЕР БЕШЕ В ПЕТЪК, КОГАТО ДА СПИРКАТА ЕДНА ДРЕБНА КИФЛА ,/КИНТА ПЕДЕСЕ И ПЕТ, НЕ ПОВЕЧЕ/ НА ВЪЗРАСТ НАД ПОНЕ 35-40 БЕШЕ ИЗПРАТЕНА ОТ ЕДИН ДВА МЕТРА МЛАДЕЖ /НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 25 Г/ С ЦЕЛУВКА И ПРЕГРЪДКА И ДУМИТЕ "ШЕ ТИ СЕ ОБЯД ПАК" ...

МИНУС БЕ... ТВА Е ЖИВАТА ИСТИНА ..

ЦАРИГРАДСКА КОНВЕНЦИЯ КОГА?

Къде е Чашков?! Да дава обяснения, защо аджиба няма доклад пред суверенна?! Всички доволни ли са от хунтата на гадев?! Изглежда, ДА! Яжте им попара, тогиз! Прост народ, слаба държава!

Ваксата не прощава

На теб нищо не ти прощава..явно и вакса пиеш вече...няма стинки троленето не стига

Истанбулска конвенция за мъжете ще има ли сега?

То по принцип в България убиват средно около 3 пъти повече мъже от жени.

то така се изгаря труп...млади хора пък не знаят как да dispose-нат труп...

някакво важно знание ли е?

той е бил млад а тя не... тя му била сутеньорка...

Баси, ми да беше измил тея чинии ве човек

тук след банкет ,катастрофираха полицаи един загина шофьора ,но търсих в бюлетина и няколко дена нищо.Пазят се един друг.

имам съсед пожарникар казва че не минава седмица само в софия да не ги викат да вадят загинали...в новините нищо....

Търси ги при ковид-а.

Альо, Истанбулската конвенция!