Млада търновка опита да се самоубие на живо в ТикТок, зрителка алармира 112 и я спаси

Момиче от Варна подало сигнал на спешния телефон, след като лайф излъчването прекъснало, причината за драмата била любовна мъка и измама

Обратно в новината

Коментари - Млада търновка опита да се самоубие на живо в ТикТок, зрителка алармира 112 и я спаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой нормален човек гледа Тик ток и стотиците хиляди тъпотии там? Всеки се сетил да каже 3 умрели лафа и хоп - видео. А тази, дето дала 2500лв на непознат и чака насреща пръстен и рокля.....няма кой да я спаси от собствената й глупост....

Дарвин е Велик! Естественият Подбор си тече в пълна сила!!

Някои ще умрат от ГЛУПОСТТА си. .. Браво на варненката!

ТикТок... Дарвин...

За да пращаш пари на непознати

Боже Мили! Хорааааа.....чавка ни е изпила мозъка с тоя интертет! Толкова е лесно да те излъжат!Не се връзвайте на обещания за щастлив живот. Щастието мили хора е вътре във вас!

Ебати ненормалните хора.

На жените никога няма да им дойде акъла. Малко мускули, снимки в ламбото на шефа, малко обещания и е готова. ×) Тия глави в повечето случаи са им за украса.

В момента няма свободен хеликотпер.

Имам чувството, че половината от българската нация съвсем е заминала умствено. Тик Ток е средството в случая, но май проблемът се корени много по-дълбоко, за съжаление.

Здравей

ТТП

имах една другарка...това навремето..самоубиваше си клитора и вагината 2 пъти дневно ...голям строкинг падаше!

Хей г е й

Щом гласува за про100 киру смятай

ТикТок трябва да бъде забранен

Късметлийка, леко се е разминала. Нека да се радва на живота и да не търси щастието в друг, а само в себе си. Можеше да я покани непознат и да се окаже жертва на извратеняк разфасована след това или на търговец на органи, или на самозван уж пластичен хирург, вливащ отровен гел, или жертва на некадърник доктор с диплома, който не различава апендицит примерно и да й предпише болкоуспокояващо и приспивателно срещу стрес, или да се напие като кирка и да заспи на неосветено шосе, където да бъде прегазена, или да се напие с шотчета в дискотека уж с приятели, които я черпят с неизвестна дрога с фатален изход и т.н. и т.н.

е един от най-силните естествени наркотици. Човек когато е влюбен се държи странно и върши само простотии (двата основни пола, за джендърите не знам). Затова не трябва да се злоупотребява със чувства. Момичето може да има ментални проблеми, но човек който е я излъгл така жестоко трябва да бъде бит и е...н

Това са жените, техният мозък е с грамаж, колкото на едно пиле. Вие кво очаквате от една жена да направи, нещо хубаво, умно, смислено ли? Това няма как да стане. Майката Природа така ги е създала, освен за еване за друго да не стават. Те повечето от тях и за еване не стават, защото са фригидни, тоест природно увредени. https://www.doctoronline.bg/articles/1780/Mejdu-30-i-80-ot-jenite-bili-frigidni

Повечето му жертви имат да плащат, да. Този филм трябва да се гледа задължително. Както и "Inventing Anna".

от ненормални жени и ненормални мъже...а да не говориме за старци с деменции!

Затова ли напоследък все мъже се губят?!

Минавай на мъже!

Жалко, че майка ти не е мислела така, иначе сега щеше да си само един сопол от баща ти в тоалетната чиния. Имай малко уважение поне към майка ти, или те е раждал баща ти? Хе-хе.

Задавам си въпросът - как можеш да се влюбиш в някой, който не познаваш? С който една дума на живо не сте си разменили?!? Отговор - не може! Не става! Цък! Изпаднал бил в затруднение - ами да дойде да и почука на вратата и да си ги вземе, бе?!? Съжалявам я, но едно ще и кажа - тия 2500 лева не ги е изгубила, а ги е инвестирала в това, да вярва само на себе си и никой друг! Човек трябва да е самоуверен. Колкото до лесно спечелените пари от "Дон Жуан" - е, обикновено такива отиват за свещи. Нека им се радва, щом го правят щастлив!

Защо замесваш старците. Деменцията не можеш да я избегнеш. И ти ще остарееш и един ден ще те налегнат болести, най-вероятно атеросклероза и тогава трябва ли по-младит еи здарвите да ти се подиграват и/или обругават?

за това ние Хитрите Политици го окрадохме и последната стотинка!

Най-лошото при тази повсеместна интернет пристрастеност е че младите нямат живи приятели, а само онлайн. Ако беше поговорила с някой приятел това нямаше да се случи.

Значи не знам кой е по тъп тия дето правят съдържание в Тик ток или тия дето гледат...някаква луда и глупава имала даже и последователи. Божеееее трагедия,нямам думи до къде се докараха хората

А ти що праиш в интернет ма моме?

Ммда това е продукт на социалните мрежи

Санде, виж какво ще ти кажа моето момче: на калпавия любовник, жените са му фригидни! От жена до жена разлика бол - някои могат след две минутки да се начишкат, на други им трябва повечко, ама да не можеш да си свършиш работата както трябва и да обвиняваш жените ... Хайде холан!

Бъдещето на България, ще ражда деца... На какво ще ги научи... Мъка

един идиот има 3 500 последователи нейде си?? 3 501 дебила, това са голяма сила!!!

Инженер и любов...не.

Хората са си го казали за такива: Прост човек и вързано куче го апе! Толкова се говори и пише за този вид измами, че не знам как още някой им се връзва! Дано се оправи и да й дойде акъла, макар че за второто се съмнявам.

Сигурно стриймва по сутиен, 3 500 чикии на ден в нейна чест не е слабо постижение

За тия пари можеше сама да си купи пръстени, рокли... Всеки може да бъде излъган, има такива нагли и лицемерни индивиди. Всеки човек иска да бъде щастлив и обичан

Дори кучетата са по умни от жените. Казвам му донеси ми бира от хладилника и той я носи, дори с лапата затваря вратата. Облепил съм вратата да не я драска с ноктите. Пазят вилата, но зимата ги пускам за малко до печката. После им казвам да стават и да отиват да пазят, а последния да затвори вратата. Отивам за риба на реката с приятел и бирата я слагаме във водата. Като го помоля учтиво, защото иначе може да бъда обвинен в торомзоз над животно, отива нагазва, взима в уста бутилка и я носи. Може да отваря и капачката, ама ми е малко гнус и не го карам. Кога го учих да отваря капачката се научи бързо, но имало една бира, която сигурно е била разлачкана и при отварянето и със зъбите се чу гръм, при който капачката излетя през зъбите му, а то наби па реката надолу не мога 2 часа да го намеря и върна. Ама и с тва свикна. Куче, бе, не жена, по умно е, по разбрано и възприемчиво. Направил съм клипове, ама как да ви ги пусна. Майтап няма, тва кучето е голяма работа. А иди накарай жената да ти гази реката бира да ти носи. Ще ти каже "глей си работата" или "да не съм луда" или ще ти тегли една майна. Тя дори няма да дойде с вас за риба, а ще отиде да обикаля моловете като луда и да си пълни гардеробите с боклуци, повечето от които няма да облече никога..и то с вашите пари.

Влюбването е умствена фантазия, която се създава да продхранва илюзията за идеалния партньор,... докато създадат плод и поколение. И след 9 минути, 9 часа, 9 седмици... влюбването спихва и оттам нататък започва реалността - или любовта и отрезвяване.

Акъл и месечен цикъл на жена ако не дойдат навреме - не ги чакай

Не може за 2500лв да си приключваш живота. Що за ценностна система?

Че що човекът да е лош ,дамата е търсела внимание и той и го е осигурил срещу 2500лв.Сега тя защо търси онлайн и защо няма мозък си е нейн проблем

Вагиналният сърбеж до какво води.

България е рувофилска дупка там е проблема

Как така? Безброй такива случаи, как една жена не тръгна да ми дава пари на мен? Точно обратното! Все искат аз да давам. Какво не правя както трябва, дайте съвет!

Тошко колев да е спокоен, американосите ги задминахме по простотия.

На кредит ли е джипа ?

Санде, какво ли би казал чичко Фройд за теб?!? Не знам, наистина, но съм любопитен! Един приятелски съвет - ако такова ти е мисленето за жените, и те ще се отнасят така с теб! Моята жена ако я помоля и бира ще ми донесе, и ракия, и салата ще ми направи, за готвенето и други работи да не говорим. Но трябва и отвреме-навреме да ставате на кълбета, по-честичко да я питаш "Как си?", да (се правиш) че я слушаш и да кимаш утвърдително, а тия неща дето ти ги изброих горе да си ги правиш сам - без любова и готвенето. Ама салата и ти можеш да си нарежеш и да сипеш по една малка и на двамата, нали?!? Ама май-май егото ти засмуква всичко като *sagittarius a - черната дупка в центъра на галалтиката. Лошо е така, батиня! Накрая ще си останеш една черна дупка с куче до нея ... Или ти просто си баеш, да дразниш съфорумците и да провокираш!

Там са самоубити всички.