Коментари - Млада шофьорка оцеля след падане в 30-метрово дере под връх Шейновец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че е била биологична жена или се е самоопределяла като такава. Сега нали е модерно да няма полове. Така, че приемайте всяка новина със щипка сол.

Жена -шофьор-обикновено с голяма кола SUV или джип,каране с една ръка,в другата телефона за чат и цигара в устата!Или кара малоумно бързо,или кара неадекватно бавно.Това е!

да, в насрещното по централни СФ булеварди - все объркани женици с 2+ тона колици съм виждал, но брутални ситуации все с мъже съм имал - от тъмно черно бмв до чичаци с депутатски лимузини, или квито ти се паднат

И аз съм имал брутални ситуации с мъже предизвикани от кифла която кара с 20км точно между двете ленти.

Много са я напълнили н анякой купон.

Слаба преценка за допустима скорост на движение в даденият участък

Ако по време на движение уцелиш дупка, защото пътя е не подържан и спукаш гума и катастрофираш ти пишат акт на теб за това че не си се съобразил с пътната обстановка.

Жена шофьор е като жена футболист.Има и добри, но те са изключения от правилото.Мъжа губи пространствена ориентация като е пиян или надрусан, на нежната половинка това й е вродено естествено състояние.Така я е създал Твореца.

Не споря за този факт. Само че другия факт е, че жените компенсират с по-внимателно и неагресивно каране и в резултат правят по-малко катастрофи. Затова и в много държави застраховките им са по-евтини.

Внимателно. Бавно не значи внимателно. Аз досега жена да следи обстановката зад нея в огледалото не съм виждал. Предимството на жените е че карат предсказуемо. Винаги в най лявото платно с скорост под ограничението.

Жена шофьор това е диагноза, не случайно арабските страни забраняват на жени да шофират. Има и мъже олигофрени разбира се.

Хахаха!Верно ли!?Ако се направи статистика,ще се види,че % на катастрофите с жени шофьори е минимален!Друг е проблема-калпави шофьорски курсове,ненаучени да шофират млади водачи,независимо мъже или жени!Имат по няколко часа градско с 40 км,взимат книжка и се юрват с мощни коли по пътищата,ама нито са учени да изпреварват,нито да внимават при завой,при дъжд...За калпавите пътища-да не говорим!

Колко са шшофиращите жени и колко мъжете.

Да са живи и здрави! И да си плати акта!

Тая каска вземи я свали, че ти е спекла и малкото мозък под нея.

Така е като не могат да карат правилно защото толкова ги учат.

Когато взех книжка навремето един приятел професионален шофьор ми каза- първо се научи да караш бавно. Послушах го и съм благодарна за този съвет и след толкова години.

Ейййй, огън жени !