17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сещам се за една от плевен дето гътна автобуса и 6 ма загинаха а 24 ранени. Сещам се за една 21 годишна от Пловдив дето бракува 10- на коли кротко и “неправилно”паркирани и за една 28 годишна Заралийка която унищожи половината патрулки в Димитровград .Сещам се че като вземах книжка жени -шофьорки почти нямаше а мъжете кротко чакаха 17 год. пред Мототехника за Лада , и всеки си пазеше МПС -то , че иначе и в сервизите беше с връзки и яко чакане.

Четете Дарвин - Чарлз Дарвин и теорията му за естествения потбор ...

Значи още една тъпа овца / куха лейка, кифла/ се е потрошила от простотията си. На такива и Бог не може да помогне.

АТВ по принцип се използва при трудно проходими терени но и при асфалтирано шосе не се управлява лесно! Според мен трябва да се премине курс за обучение за обслужване и управление. Да използваш АТВ не е удоволствие,а напрежение. Трябва да се ползва когато няма друга възможност да се транспортираш!

Дървото е по здраво от АТВ-то

Последно: загина или оцеля?! "...През юли 2015 г. 19-годишната дъщеря на районния съдия от Сандански Рая Манолева и внучка на кмета на Кулата Димитър Манолев загина при тежка катастрофа с АТВ в местността "Попина лъка". Момичето, управлявайки АТВ, загубило контрол над превозното средство, което се е ударило в дърво. 20-годишната му спътничка бе тежко ранена, но оцеля..."

Кое не Ви е ясно? 19 годишната внучка на кмета е загинала, а 20 годишната и спътница е оцеляла, и двете са били на АТВ-то.

АТВ-то не е ли за специални настилки, защото шума който издава е прекалено силен? Би следвало да се прецени от законодателите къде може да се движи и къде е забранено.

До скоро за такива трагични инциденти бяха абонирани само младите мъже(адреналин, тестостерон) - неслучайно в световен мащаб като бройка сме по малко от жените, но явно нещата се променят.

Една работа като не ти е работа - хич да не ти е работа....

Жената е създадане от Бог с три цели...да бъде домакиня, да ражда и да бъде онождана, като редът е обратно...всеки стремеж да надскочиш божествената си същност е пагубен.!!!!

Вчера твоя Бог ако знаеш каква свирка ми врътна, още ми държи влага :) Явно има хора, дето още сте в Средновековието. Как сте се научили да си пускате компютъра обаче ми е голяма мистерия :))))))

Всеки ден загиват Млади жени ! Абе хора, поне елате да ви тегля по една...па тогава си заминавайте. Ама като ви искам се правите нали.......?!?!?

Участъковият полицай специално отиде да я предупреди че няма книжка ???????

Нали за това ви обяснявах, естественият подбор му е майката. Добре,че не е причинили нищо на невинни.

Еманципацията пере с висока скорост, ама малко трудно взема завоя.

Бог да я прости милата, но се питам дали оня дето и е дал атв-то все още вярва, че жените ги бива за онова, за което говорят и проглушават ушите на целия свят? Не, че нещо, милата се вее в ефира някъде, но тук все още има идиоти, които се борят за правата на същества, които са зверски неориентирани и при всеки опит за напомняне, че законите на физиката и ЗДвП трябва да важат за всички, понеже все още никой не е победил законите.. Някой знае ли, че атв не бива и може да се кара по норманите пътища? Иначе и тротинетка може, но не бива.

Лошо, едни с АТВ , други с моторни шейни, тези дървета за нищо ги нямат, спрете се бе хора или те ще спрат вас.

Мдам.

То селенията, простотията и мутрьорщината не прощават...

Cezarbg

GOLEMI QICA EDNA DEBILKA PO MALKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLIUVKO DA PLA4E ZA NEQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Със сигурност е имало случаи и при Хан Аспарух ,на майки убиващи си скуката върху гърба на коня. Даве е имало и случаи и на прегазени от коне !

не, не е имало защото жените са били заети денонощно с гледане на деца, раждане, проготвяне на храна или облекло и тем подобни истории. Не са имали време да люпат семки и да слушат чалга

колко нелепа история.... бръм бръм и после тишина...

Не ми е ясно, ЗАЩО НАКРАЯ НА ВСЯКА СТАТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ПРЕГЛЕД НА АРХИВИТЕ И ДА СЕ ВАДЯТ СЛУЧКИ, ОТПРЕДИ 3 ГОДИНИ? Ебати журналята. Дайте тогава всички злополуки с АТВ-та, от началото на журналистиката, досега. Може да се е случило нещо такова с двуколка и във Византия, през 2-ри - 3-ти век. А не сте го отразили... КЛЮКАРЩИНА, а не журналистика!

Дира преди беше тъп с необективните статии и допускане на коментари и затова решиха да направят нов дир, но със стари дираджии. Нещо като нов бардак със стари к.рви

Ами то си има ясна, то недобра цел. Прави се, за да се сгъстят максимално мрачните тонове, за да бъде психоатаката максимално ефективна и да докара колкото може по-сигурно колкото може повече хора до депресия...

stankow

Значи за да се кара АТв е нужна книжка, каска и регистрация. А за каране на моторна шейна ? Моторно превозно средство е. Верижно. С министър Московски какво става ? Още ли има очи "да следи" за законността по пътищата, след като предизвика катастрофа със смъртен случай ?

не, не нужно е страх, боязън от машината. Изгубиш ли страх ще се яде благо жито

За да караш АТВ извън общинските пътища не се изисква нищо. Ако е карала по улицата полицаят е трябвало да я свали от возилото, да и състави акт, а возилото да се прибере от правоспособен водач.

Ум царува, ум робува... и така нататък. Проявите на дебилство напоследък са всеки ден и навсякъде. Безотговорна постъпка за майка на малко дете, което даже няма да я помни. Такива майки възпитават новите поколения и се получава затворен кръг.

То да беше затворен кръг - пак добре. Но всъщност е спирала, която отива надолу...

Две годишна дъщеря... Точно колкото да може да върже изречение от вида:"Мама къде е?" ... Тежко му на детето и на тези дето ще трябва да му отговорят на въпроса... Много млади майки взеха да се държат безразсъдно напоследък. Като нямат опит и мъдрост още, поне новините да погледнат, че на некролози заприличаха.

Тази жена на първо място е била безразсъдна и чак на второ място майка. Като безразсъдна стажът и е 25 годишен, а като майка - 2. Така че не знам защо се акцентира, че е майка, все едно е жена за уважение и пример. Ами, дали, ако беше баща, а не майка, щеше да се упомене това в заглавието? Никога.

Ужас, пълно е с кифли и мутри по пътищата - явно нямат друг начин за себеизява. Къде е КАТ, къде е полицията?

прибират рушвети и тормозят нормалните хора. джигитите ги пускат по живо, по здраво... джигита дето се сбил с англичанина да не би да са го хванали, глобили, отнели жипа?

милиционерът й се е молел, да не нарушава обществения ред, но я е оставил да пердаши без книжка и без регистрация, платен данък, застраховки...

Изключително тъпо поведение. Явно природата наказва по-адекватно от гражданските закони тъпотията . Мисля, че е добре да се поучим от природата.

ЗА МЛАДИ ДРУГАРКИ СА ВЗЕМАТ ДРУГИ МЯРКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В ЦЯЛО СЕЛО НА КВО ДА СЪ КАЧИ ВЪ?????????????????? ПРОСТАКЕШЪ!!!!!!!!!!!

Такава безотговорна майка щеше да отгледа друг убиец на пътя,добре че не е пострадал невинен човек.

Те убийците на пътя, дали все от такива са отгледани?! Човек,... няма как да е добра новина оставането на едно 2 годишно дете без майка. "Сценария", който скицираш, един Господ само може да го предвиди.

не го е срам това дърво-да сече пътя на атв-то

Министъра Московски и той така се заби в едно дърво и уби сина си ама не с АТВ , а с моторна шейна. Там коментарите бяха забранени, нали дираджии ?

и по този повод трябва да се вземат мерки и на дърветата да им се съставят актове и ако не си платят глобите да се отсекат

И замазаха случая, а друг на негово място да е вече в панделата! А тоя наглец си седи на министерския стол?!

Млада безотговорна адреналинка.

Браво на теб. За успял ли се имаш ? Тая снимка за какво си я сложил - да плашиш хората ли ?

Законите на държавата може и да не важат за някои, но законите на физиката са винаги валидни !!!

Какво е било дървото? Ако му има нещо кой ще поеме щетите от удара в нищо неподозиращото дърво, расло на това място необезпокоявано десетилетия наред, докато не го е ударило друго, по-тъпо дърво?

Престолонаследниците си мислят, че са богопомазани, извън закона.... Но всичко се плаща, сега този, който и купи АТВ-то, ще си скубе косата напразно...

Пак ЖЕНА!

Каруцар ! Сменил каруцата с АТВ , но никой не му обяснил колко е опасно и не е за него !

6 феминистични мъжемразки с АТВ-та са сложили минус..а дали имате акъл не е ясно

Аре бе - не си ли спомняте как сте били на 20 години ? Мислиш се за безсмъртен, газ до дупка на мотора и колата, кви каски, кви пет лева. Само Господ ни е опазил тогава. А ако не сте били такива - поздравления, вие се вляхте в редиците на джендърите еврогейове.

По-добре да пукнеш млад и красив, нали!?!

Ами не знам - да станеш роб на някой капиталист до края на живота си - дали е готино ? Не ми пей за възможности и как си бил независим. Независим си - от теб нищо не зависи.

Това, че ти на 20 години си бил и*иот, не означава, че всички останали са били и са такива. За такива като теб естественият подбор работи здраво не в твоя полза!

Той още си е идиот...

И - като одъртееш какво ще си спомняш ? - как си бачкал от зори до мрак ? Никой не съжалява, че не е опитал нещо, напротив - всички (в края на живота си) съжаляват, че НЕ са опитали !

Както вече отбелязах - джендъри и еврогейове - всичките до един над моя коментар.

На 20 години вече работех на пълен работен ден. А на 26 (на колкото е била покойната) вече бях купил собствено жилище. И не, не съм джиткал АТВ-та. Айде ела ми кажи в лицето, че съм бил джендър еврогей.

Абе и ти си прав, само че май нямаше АТВ та тогава. И по принцип бяха малко моторните средства. Така че и това може да ни е опазило. А що се късае до загиналата- или добро или нищо, няма да коментирам. В такива случаи трябва да се радваме че случайни не са пострадали. А до всички водачи и водачki на МПС та -абе имайте респект малко към машините бе!

Някои любители на силни усещания не живеят дълго и захранват кандидатурите за наградите "Дарвин". Тъжно, но факт...

По-безопасно щеше да е май, ако беше решавал диференциални уравнения .....

Радвам се, че няма пострадали невинни хора.

Кретените не разбраха, че законите на физиката трябва да се спазват!

Не става така хора. Не може хора с положение - съдии и прочие, да не може да възпитат елементарна култура в децата си. Не може едно 19 годишно момиче да не знае колко опасно е едно МПС когато не си минал на обучителен курс. Е ясно е и, че в България книжките се вземат с едно бързо плащане и редица шофьори в България са с фалшиви книжки, но е факт, че ужким "елита" също вече не се ръководи от елементарни законови постановки. Сега този, който е дал това АТВ, да влезе в затвора моля. Или ще изкарат момичето, че го е откраднало?

Е как да не може? Тия от малки са научени, че за тях всичко може - ще се обади тате и готово. Вярно обаче има един дето тате няма как да му се обади и ето резултата.