Млада майка на 3 деца почина след разкарване от болница в болница

Жената била със силно затруднено дишане, но две здравни заведения и Спешна помощ я върнали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за жената и много сили на близките! Дано виновните си получат заслуженото наказание. Само едно уточнение, частната болница е до държавната, не е на другия край на града.

После как да накараш ромите да си плащат здравни, като майка на 3 деца са я оставили да умре като куче на улицата! 33г жена, сигурно е можело да я спасят с минимални усилия!

А платени здравни осигуровки...?

на 33 г.- 3 деца бахмааму

Нали? А ако е на 43, пак не може три деца, щот много дърта вече.

Абе вие съвсем ли се издухахте? Нормално е жена да ражда на 20-на години. Не е нормално да ражда на 50. Значи, ако на 20 роди дете, след 3-4 години още едно, след още 3-4 още едно, това прави към 28годишна. Какво толкова сте се лепнали за това 33 все едно вече и внучета има? Циганките раждат на по 12-14 годишна възраст. Те до 33 вече имат и внуци и по 10 чавета. Жената си е напълно нормална многодетна майка, дори да е от боята!

От една страна кофти, ама от друга тая щеше да народи още десетина римлянчета.

На бас че не е знаела що е туй плащане на здравни осигуровки...

Почнало е изчегъртването. Стефан Янев отчете успеха на правителството Честито на печелившите

Проблемът тук е точно в отрицателния ковид тест, в момента навсякъде белодробните отделения са заети от ковид пациенти и няма как да настанят пациент без ковид там! Това е пряко следствие от това че мерки не се спазват и навсякъде белодробните се напълниха с Ковид болни, и няма място за хора без ковид белодробни проблеми!

на романа й. Не знаете подробности. Може да й е предлагано болнично лечение, но да е отказвала. Пълно е с такива. И като почнат да умират- тичайте. А като не идва линейка , около нея има коли, вероятно и семейството й. Моята препоръка е - чаршаф зад шофьора, тя отзад и я караш. а,беее- " Прост Народ, Слаба Държава "

А не разбирате ли, че срещу тоя вирус няма спасение, освен да пробваш с ваксина? Ромите не искат да се ваксинират, защото смятат че ще останат бездетни. 2 ма починали по на 40 от тях знам. Можеше да са живи , нали? Не мислете ,че болницата щеше да я спаси. Още повече и мин.година без положителен пинси ар не приемаха. Съседа го изкара вкъщи по тоя повод с грижи от 3 те си дъщери и по телефона.Това е положението. Само за богоизбраните има лечение във ВМА още при първи признак.

С хепатит А също си на домашно лечение, понеже в инфекциозните взимат само ковид положителни. Аре стига с тия глупости, дето ваксината те предпазва от рак, варицела и чревни!

Какво става,Кацаров каза че сега като ги няма ГЕРБ вече няма да мреме по стълбите на болниците.

жертва на ковид простотията в здравната система. Повече хора умряха от това, отколкото от злия вирус... който е толкова опасен, че няма проблем да си хвърлим маските за уста в кошчето за боклук или на улицата директно.. за 2г никуъде в Европа не построиха още болници, не инвестираха в допълнителен персонал и не се заеха да мислят за лечение. Едните ваксини с по Н инжекции, щото не сработват...Дебилизъм на Нта.

Болницата на смъртта Монтана това, е истината няма здравеопазване.

Монтана само да беше.. Това е ежедневие в София и Пловдив даже.. Но очевидно не е проблем бившият на Пирогов да е имал назначена ПР-ка и "консултанти" за по 200к евро на година..

завиждаш а?

Няма вид на "модна икона", а е най-обикновена жена, майка на три деца. Не е богата, не е започнала да раздава пари още от портиера нататък и затова са я връщали. Откога твърдя, че нашите доктори са напълно дехуманизирани и са се превърнали в гнусни търговци. Това е положението. Сега ще направят някаква проверка, ще излязат с 2-3 клишета и толкова. Забравете. Докторите нямат срам от хората и страх от Бога. Искат пари и само това.

Кога ги е накотила? Не е хубаво да се говори така за мъртви, ма по тия нямат мярка и край. След две години щяха да са пет .... и при какви условия ще живеят. Обаче да вземат помощи и да искат права нямат равни

Не изглежда такава.Тези, които наистина точно го котят, на 33 имат доста повече от три

Ти като нямаш деца кой ти, е виновен ненормалница.

И какво ти пречи че ги е "накотила"? На България и трябват деца. Държавата ни бавно отмира. Населението намалява. Смъртността в България е по голяма от раждаемостта. Нека са живи и здрави депицата, Бог да прости майката. Няма здравеопазване в България, има Геноцид.. Държавен Геноцид.

А дали е вярвала, че има вирус, а дали е спазвала мерки, а дали е ваксинирана?! Доста важни въпроси за разумните хора, простаците ще обвинят лекарите, естествено, правителството, времето.....!

Какво значение има? Не е имала Ковид.

Да сезира ЕК!

Близките "настояват". Егати смешниците, не разбирате ли, че затова Бялата мафия се гаври с вас. Няколко сериозно респектирани мафиози в бяло и следващия път ще имат не едно, а пет на ум.

беше ваксинирана, шансовете й да оцелее щяха да са много по големи!

Да го ДУ…..хаш с твойте ваксини

простотия от написаното от вас няма.

Тя може да е била ваксинира кретен! Къде прочете, че не е била?!

Не разбираш как се троли и как се прави пропаганда. Ако 99 ваксинирани умрат от инфаркт и 1 умре от Ковид, няма да го чуеш по новините. Ако 99 неваксинирани изкарат Ковид и 1 умре неприет от болница, ще се дъвче всеки ден. Битието не се дефинира от истинската реалност, а от натрапената илюзия, която умишлено се втълпява.

Сигурно.Колкото семейство мои познати, които починаха от ковид след втора игла на пфайзер

Който е отрицателен. Или пък лабораторията, в която е правен не е читава и и трябва проверка! Дори да е била блона от вируса, пак е трябвало да я приемат!!!!! Лека и пръст на жената и Господ да помага на децата и!

Тъпако! Можеш ли да четеш? Пише, НЕ Е ИМАЛА Коеид и затова нв са яприемали никъде!

Пряко следствие от "демократичните" промени. Имаше (някога) около всеки по-големичък град, еле па по окръжните, по няколко просторни сгради - профилакториуми, санаториуми и тн. Медицински резерв и леглова база за подобни ситуации - война, бедствия, епидемии и подобни. Имаше, ама вече ги няма - разрушени, зарязани, приватизирани или харизани за жълти стотинки. И се налага сега цели крила от болничните заведения да преустановяват работа - превръщат се в "ковид отделения". Само заради спрени планови операции и прием що народ си замина последните години...

Не е задължително да е било КОВИД. И тежката пневмония дава затруднено дишане. Но лекарите е трябвало да кажат какво е. А не да препращат жената тук и там. Ало, министър Кацаров, няма ли да вземете отношение по случая? Или удобно си мълчите, защото не касае предшественика Ви?

"PCR тестът ѝ за коронавирус бил отрицателен. " Това ли беше причината за отказа? Нямаше да има пари от пътеката?

Ти не четеш ли коментарите преди теб? Или първо да се изтропаш?

Хора, не се поддавайте на разделянето по линията ваксиниран–неваксиниран. Обединете се всички, защото с разделението прокарват погазването на правата и свободите ни.

Разделението не е просто ваксиниран - неваксиниран. Разделението е колективист - индивудиалист. Разделението е държавна собственост - частна собственост. Разделението е дали свободата убива и е лоша или свободата дарява живот и е добра. Разделението е идеологично. На кого принадлежиш? Тялото твое ли е? Труда на ръцете ти твой ли е? Чия собственост си? Това е стар конфликт избухнал с нова сила.

2021-09-17 11:18:08 Свиквайте (нерегистриран) Съвсем скоро такива новини ще станат ежедневие. А пък вие продължавайте да се биете взаимно кой е ваксър и кой е антиваксър. Продължавайте да се заливате със световната конспирация. И да видим дали на някой все пак ще му светне лампичката, че местата в болниците са изключително малко а пък медицинския персонал е още по-малко. Така ли? Ти сигурно не си внесъл и една десета от осигуровките, които съм внесъл аз, ама ще те приемат да те лекуват от всичко, щото си се набол. С моите пари и с парите на други като мене баламурници, които ти плюеш по форумите. Няма такава наглост, но знай, че ще дойде Видовден и за вас, само почакай и не се мисли за безсмъртен.

Не, местат не са малко! България е на първо място в ЕС по брой легла за активно лечение. Имаме 342 лечебни заведения за болнична помощ с 54 216 легла. Осигуреността с болнични легла в страната ни е над средната за Европейския съюз – у нас тя е 759.6 на всеки 100 000 души, а в ЕС - 504.3 на 100 000 души. За сравнение – по този показател Германия заема първо място в ЕС - с 800.2 легла на 100 000 души от населението, а в Швеция осигуреността е най-ниска - 222.5 на 100 000. България е на първо място в целия Европейски съюз по осигуреност с легла за активно лечение - 616.8 на всеки сто хиляди от населението, след нас се нарежда Германия - с 601.5 на сто хил., като средната стойност за ЕС по този показател е 372.2 на сто хил.

Много депутати от ДПС и ГЕРБ имат свързана с тях собствена болница, единствената цел е да се точи здравната каса

че в една реанимация като приемеш един Ковид болен, други болни с дихателна недостатъчност не можеш да приемеш. И сто легла да има- край!

болниците имаха т.н. изолатори- помещения, където болни с неуточнени инфекции се приемаха и лекуваха до изясняване на диагнозата. Нищо не пречи Стойчо да организира подобни и днес, но за целта трябва да знае как се прави. А той в болница не е влизал от години.

2021-09-17 11:28:16 Кошмара е голям (нерегистриран) Ужасна новина в 21 век в европейска държава.За съжаление този край на България е забравен от Бога.И ако е от ромски произход лекарите имат отвратително отношение към такива пациенти. Не само лекарите, има и други "безсмъртни", които се изживяват като богове и се отнасят към хората отвратително. Как можеш да откажеш болнична помощ на човек в такова тежко състояние? Изчадия са това, изроди, патихме от такива та ни е известно що за идиотщини има по нашите болници.

Пациенти със симптоми, с двустранна пневмония и белодробна недостатъчност се разкарват по болници, понеже тестът им е отрицателен.

По-добре да "вкарат" гръцки, или френски лекари. Доста от гръцките са учили в България, все пак. Лично съм доста по-доволен от гръцкото здравеопазване когато ми се е налагало да го ползвам. А когато някои български лекари се оплакват, че ги биели, понякога си мисля, че малко ги бият.

гръцките и френски лекари всички са ваксинирани. Ако не си- посочват ти вратата! Второ- влез при гръцки и френски лекари без сертификат за ваксинация! От там нататък коментирай!

Поне 7000 гръцки не са и не искат да се ваксинират! А цифрите за френските варират между официалните 3000 и неофициалните 300 000.

1. В Монтана 2. Неваксинирана 3. Без социални осигуровки 4. Живее в специфичен квартал

Такова е българското здравеопазване! И да си плащаш задължителните здравни осигуровки, пак ще получиш по много от същото. И така е от десетилетия в "здравеопазването". Или трябва да използваме друго определение за системата за източване на пари за нелекуване на хората?

другарю, къде по света за 20лв/месец ще получите качествено медиционско обслужване? българите (независимо от етноса) не се ваксинират, ядат и пият все едно са безсмъртни, крият данъци, осигуровки и каквото се сетиш, а после като опре яйцето и почват да се жалят как рийш ли лично здравният министър трябвало да ги лекува.

"Броят на заболелите, които имат нужда от хоспитализация, нарасна 3 пъти в последния месец, а за последните 2 седмици броят на хората, които имат нужда от интензивна грижа, нарасна 2 пъти. Все още има места и възможност за настаняване на болни в лечебните заведения в София, като около 2/3 от капацитетът на леглата в болниците е зает", коментира кметът темпа на развитие на четвъртата COVID вълна в София, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която гостува в предаването "Тази сутрин" по bTV навръх празника на столицата, само два дни след началото на новата учебна година и след попадането на София в "червената зона". Ваксинираните не търсят болници. Нямат нужда от тях.

Като треньора на Лудогорец ли?

А инфо Ваксена ли е тази жена завалията има ли?

опровергават тролското твърдение, че болници приемат всичко за Ковид заради пътеката.

Тя е била с отрицателен тест... Как да я приемат по ковид пътека???

твърдят точно това- приемат всичко в болница под рубриката Ковид.

Кога трябва да ръкопляскаме на лекарите от този случай?

МЗ трябваше отдавна да организира какво се случва с пациентите с клиника за Ковид, но с отрицателен ПСР или антиген тест. Ти съгласен ли си да те сложат в стая с Ковид болни, ако тестът ти е отрицателен? После ще виеш като чакал!

Аз също видях как в една голяма болница на 4 грдусов студ хора със симптоми на простудни заболявания висяха на дълга опашка навън за снимки на бял дроб и в боницата не се обръщаше внимание на никакви други случаи. И лекари се появяваха навън само да изпушат по една цигара и нищо.... И пак ли трябва да ръкопляскаме?

в болницата не се обслужват други случаи- хирурзите спряха да оперират, гинеколозите- да израждат, а анестезиолозите- да дават упойки ли? Дрънкате без да мислите!

на Ковид с отрицателен ПСР. Белодробна болница е задръстена с Ковид, няма как да приемат болни с отрицателен ПСР. Къде ще ги сложат? Другите болници нямат пулмологии и пулмолози. Пък и знаят, че отрицателен ПСР днес нищо не значи- утре може да се позитивира. И ето го порочният кръг!

А какво стана с бебето, чиито двама родители умряха от ковид след раждането му?

Ваксиниран съм, така че се надявам поне да не умра като ме хване вируса, и да поживея още 10 год. Спазвам мерките и живея спокойно. Рядко ходя по магазини, отдавна съм си натъпкал фризера до горе. Всеки да се оправя сам.

Ако те срещна, бих те заплюл с презрение! За теб използването на думата "човек" дори с малка буква е твърде много!

И защо? Защото съм се погрижил за себе си и за близките си ли? Защото няма да отида в болница да заема легло, по-необходимо на някой смотан антиваксър ли? Съжалявам, че има по-практични и умни хора от теб, но това си е твой проблем.

3евзек

И това само защото те е яд, че някой друг ще живее, а ти - не.

Започва се! Хората ще мрат по коли и стълбища на болници, защото на Вуте му е по важно да си напие и наиграе пък каквото ще да става. На българина трябва да му измрат роднините за да повярва в Ковид и да си сложи васкина.

Не ме интересуват другите хора, важно е да не ми поникнат графенови рога, с които да хващам 5G.

Май послъга че ще има ЛЕГЛА???

Легла има - за ковид болни! Който се разболее от друго , може спокойно да си умре !

Иронично как същите хора които хвалят лекарите колко са умни защото не се ваксинират сега ги псуват защото били некадърни. Продължавайте да си живеете във вашия измислен свят.

Не може да се сравняват двете неща.Трябва всеки сам да направи информиран избор дали да се ваксинира.Дали е умен или глупав ако го направи или не не можем да кажем.А иначе всеки лекар е длъжен да се грижи за пациентите и да направи всичко възможно да спаси всеки свой пациент.Разбира се ,че душа не могат да дават лекарите,но трябва да направят всичко за да спасят човека.Разбира се,не бива и да се слагат всички лекари под общ знаменател,има и много съвестни

Аз неваксиниран идиот няма как да нарека лекар...

Щом ТИ, Господи Боже наш, Го казваш, значи е Единствената и свята Истина! Замисли се малко, все пак, ако можеш, де! И да ти кажа на ухо, мисленето не е заразна болест, опитвай го от време на време, пък може и да му схванеш чалъма...

Ужасна новина в 21 век в европейска държава.За съжаление този край на България е забравен от Бога.И ако е от ромски произход лекарите имат отвратително отношение към такива пациенти.

И защо това да е нещо извънредно? През ноември-декември имаше такива случаи. Сега броят на новозаразени и умрели е подобен.

Добре де, защо се пропуска редовното : не ваксинирана майка на 3 деца. А иначе тя си е виновна че ПЦР и е бил отрицателен. Друго си е да беше дошла с хилядарка на ревера.

Леглата лекуват

една жертва на безобразието наречено ПСР тест! Ще си платите някой ден изроди.

Да почива в мир жената! Сега разбирате ли защо имаме висока смъртност от ковида. Не ми казвайте че не е било ковид, защото има много случаи на един отрицателен тест, а ако се направят други са положителни. Всичко е плачевно в държавата, а не толкова неносенето на маски и слабата ваксинация. Просто в болницитв работят жестоки хора. Сега да излезе някой по тв-то и да обясни защо жената не е била приета. А могат всеки ден да ни плашат с починали. Сега разбирате ли че от умрелите, сигурно значителна част от тях е можело да бъдат спасени при адекватни грижи

Съвсем скоро такива новини ще станат ежедневие. А пък вие продължавайте да се биете взаимно кой е ваксър и кой е антиваксър. Продължавайте да се заливате със световната конспирация. И да видим дали на някой все пак ще му светне лампичката, че местата в болниците са изключително малко а пък медицинския персонал е още по-малко.

Кога съвсем скоро ще станат ежедневие? Хора да умират докато ги разкарват между болници или на стъпалата пред болницата са ежедневие от години.

Просто ще са повече от два три случая дневно - десетина, двайсе.

Няма да са няколко случая на година. И няма да се тръби във всички медии както става сега. Просто ще стане една статистика. Толкова и толкова в болница толкова и толкова извън болница. Без имена без човешки съдби без нищо. Просто статистика....

Защо да се увеличават случаите? Кацаров напоследък доста от боковите калинки разчисти.

Няма нищо общо с настоящата ситуация, от години в България е така, през 2015 баба ми на 82 години получи страшен отток на крака, беше станал двоен, имаше проблеми със сърцето от години. Викаме линейка и се почва 3 часа разхождане по основните столични болници - Пирогов, Александровска, опитахме и частна Св.Екатерина - никой не пожела да я приеме, казаха най-нагло "стара е, дошъл й е редът, чакайте я да си иде до седмица". Ами ако така ще си се чакаме да си мрем, по-добре изобщо да не се стараем да ги търсим. Баба ми в крайна сметка почина месец по-късно.

Ще има все повече такива случаи. Виновни са неваксинираните, защото задръстват болниците, когато ги гепи вируса.

А преди ваксината как беше, тъпак

Ми същото беше, бе, глупако, пак неваксинирани задръстваха болниците

И после защо имало толкова много починали от Корона в бг.

На ковидиотите почна ли да им светва лампичката защо в България смъртноста е толкова висока? Да им подскажа не, не е един страшен вирус със 0.3% смъртност. Едни хора съсипаха здравеопазването и си измиват ръцете с ковид и вакс глупаците им припяват - прости ганьовци.

В България смъртността от вируса е над 4%, и то предимно при неваксинирани, които задръстват болниците.

Прост по-прост най-прост захапал пропагандата...... ковида ще да е виновен.

Хората умират с ковид не от ковид. Колко аутопсии са направени - николко. Ковид и си измиваме ръцете онзи случай с родилката да не мислиш че е единичен Колко хора го изкараха без да се тестват поне 3/4 пъти повече Тез твоите 4% са само в тъпата ти кофа пълна с пропаганда А болниците ги напълниха щото така се правят кинти.. да не говорим че протоколите им за лечение на ковид по-скоро вредят отколкото помагат,

30г хаус в здравната ни система и продължава. И пак няма да има виновни

абе за д-р Хаус не знам, ама че има ХАОС, има. И защо неграмотниците си мислят, че тяхното мнение е важно?

Винаги съм твърдяла, че, причината да имаме толкова много починали, без значение от какво, се дължи на високомерието на лекарите и недобрите им познания по специалността.

Ми лекувай се при афганистански шамани