Млада италианка бе ваксинирана погрешка с 6 дози на "Пфайзер"

Жената е приета за наблюдение в болницата в Тоскана, но е в добро състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказателство че е все тая колко ще ти сложат - ефекта е един и същ само разхода е по голям...

Тази ще стане безсмъртна!

А в дуп.ето ли и го сложиха и 6те пъти?

Голяма работа, при ваксините няма такова понятие като токсична доза, това не ви е лекарство. Важното е да се постави достатъчно антиген за да се получи значим имунен отговор. Дозата е една и съща и при 40кг жена и при 120кг мъж. Релано жената получава три пъти по голяма доза на килограм отколкото мъжа..

Защитена е от коронавируси до края на 2079-та година.

Информацията е невярна!

Не 6, а 16 дози й набийте на о.ф.цата проста. Къв го дири изобщо да се инжектира със експериментален препарат за генна терапия?

И си прав, и не си прав! При този медиен натиск не е трудно човек да поддаде. Освен това не знаеш нищо за нея. Може да има близки хора в друго населено място, които не може да посети, както и обясняват "заради пандемията". Може да има близък на смъртно легло (от всевъзможно заболяване) и да не може да бъде до него, ако не се ваксинира. И нека да почива в мир великата Ваня Костова, починала от инфаркт, но писаха, че по-рано била изкоарала коронавируса и може би той и е отключил инфаркта. Въобще много трудно стана и не очаквай всички хора да са подготвени да кръщават градове (или поне улици на тях (имам пред вид, не искай всички да са герои; и ти все още не си отишъл да колиш онези, заради които Северозападът ни е най бедният регион на Европа).

Няма логична причина да се "ваксинираш" с експериментален био-бъркоч.

Генната терапия е опасна за мозъците, съставени от една клетка. Прилагана върху органи с милиард клетки не върши никаква работа.

Това може да стане само в България, упс, то било в Италия, от белите държави.

За тебе времето е спряло преди 40 години. Вече няма бели държави! Най-бели са жълтите държави. А в европейския халифат се навъдиха прекалено много небели.

Мушморок

Бъркаш понятията. Когато в бялата кутия сложиш черни или мургави топчета, кутията не става нито черна, нито мургава. Просто топчетата вече живеят в бяла кутия.

Нали по отначало една доза се равняваше на половин флакон? Поне преди да решат че могат да го разпределят флакона за 5 или 6 дози!

"Нали по отначало една доза се равняваше на половин флакон?" Не, никога не е било така.

Тази прескача 5G и директно минава на 6G :D

ако е оцеляла слет това, тази е вечна

До другата година - пак .

Извадила е късмет с плацебо партида. За неосведомените - лекарствения продукт на Пфайзер е в трета фаза на клинични изпитания и една част от доброволците получават плацебо.

Е това се казва, истинско обождане.