Бургаски бизнесмен преби жестоко жена си при опит да го напусне с детето им

25-годишната Мария е в болница, а 29-годишният насилник е задържан и му е повдигнато обвинение

Обратно в новината

Коментари - Бургаски бизнесмен преби жестоко жена си при опит да го напусне с детето им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХА

ХАХАХА

E, какво да ви кажа. Всеки би се ядосал, ако рязко му отмъкнат детето. Но при такива неясно заявени връзки, където мъжът поначало няма доблестта да бъде съпруг и да бъде 100% глава на семейство - не знам какво се набира, завалията, по нанагорнището, постфактум. Бракът може да не е гаранция за нищо, но е заявка за дългосрочни отношения. Не някакво там шикалкавене. Това да "не сте готови за брак" с родено дете... жената няма да ви го прости и няма да ви възприеме като мъжа на живота си. Проверено.

Ха - ха, поредната КИФЛА, която се е помислила за КРОАСАН и си е повярвала...

Къф бизнесмен, това е подставено лице. Тия погребални агенции са организирана престъпна група - изнудвачи управлявани от мафиоти и полицаи.

Абе, какъв бизнесмес, какъв погребален бос? Знам го този човек и семейството му. Едвам си бута осигуровките, майка му получи инсулт. Не оправдавам боя... израснала съм в семейство, в което баща ми биеше майка ми, знам какво е, но тук нещо много смърди. Човекът е много добър, докъде ли го е докарала, че да изпадне в такова състояние и да я подреди така...лоша работа, но това,което много ме дразни, е как се представя само едната страна на нещата. Не, че някой ще повярва на думите му, ако тръгне да се защитава, при все,че в днешно време насилието над жени буди такава агресия, но наистина някои жени са много тегав случай... Знам го, защото знам аз как съм се държала с моя мъж понякога и колко му е коствало да ме изтърпи и да не ме шамароса. Благодаря на Бог,че ме е вразумил и променил, за да не се държа по този начин. Понякога жените можем да бъдем много манипулативни и отвратителни.

Ако "някои жени са много тегав случай", би следвало мъжете им просто да си съберат багажа. Никой няма право да удари друг без значение на "случая му" и е срамно, че жена оправдава насилие срещу жени. Типично по балкански, жертвата е виновна, а виновникът "не е такова момче". Нищо, че е пратил майката на детето си в болница. А преди това си е намерил любовница. А преди любовницата, дори не се е сетил да предложи брак на партньорката си. Важното е, че "не е такова момче".

Някъде да съм написала,че оправдавам насилието? Напротив, написах обратното, ако не си прочел/а. И откъде знаеш,че е имал любовница или като коне с капаци ще ходим и ще приемаме всичко, което се пише по статиите или,което тя казва. Да се научим малко на критично мислене, мисля,ще е добре.

"Човекът е много добър, докъде ли го е докарала, че да изпадне в такова състояние и да я подреди така"......ако това не е сляпа защита на насилника и вменяване на вина у жертвата, здраве му кажи. Комплексарско панелно мислене тип Трети свят.

Мозъкът е мускул и явно твоят има нужда от трениране. Пак ще ти кажа - научи се да мислиш критично, инак мнениети ти ще се сформира единствено от нелепи измислици в разни сайтчета. Защото никъде не се пише тя какви ги е вършила и това да кажеш, че явно на някой му е кипнало, за да се стигне дотам, не е защита спрямо насилника. Аман от такива, дето аха да кажеш нещо на въпреки и те анатемосват от раз.

Ако това на снимката е битата жена, ...аз знам и защо е бита. ;-)

бугаристан

Както казваха в сериала " Ало,ало" ,погребалника се е престарал

това на снимката не е в никакъв случай бито повече от един при това не силен юмрук в лицето. не оправдавам мъжа. ама и тая е лъжкиня.

Ааааа така, джуките а-ла кокоши г.з на преден план. За такива пачи няма и капка жал.

Тя какво си е мислела като е тръгнала с бизнесмена. Защо не си е избрала някой свестен с 2000 лв. заплата примерно.....

Бургъзлия, какво да го правиш.

И тоя парцал с джуките е на 25 години! Малко и е боя!

Когато е плащал за да може тя да си направи устните на вагина е бил добър, а сега не е?!

Сега по същия начин да бъде набит и малко повече! Боклуци!

Абсолютен простак и примат! Комплексар! Майка му да го беше научила как да се държи с жените!

Също така и обратното е в сила. И нея е трябвало да я научат и възпитат...

За съжаление, живеем в такъв свят! Ние си го създадохме! Ако си мъж, не може да имаш и пари и любов. Винаги избираш едното. Ако си жена, не можеш да имаш и пари и уважение. Винаги получаваш само едното. Много жени бързат да изберат "бизнесмена". Мъжът, който "има какво да предложи на една жена". И бързо забравят, че когато вземеш парите, губиш уважението. Същото е и с корупцията - вземеш ли парите веднъж, оттам нататък правиш каквото ти се каже. Много мъже са свикнали да ги третират като банкомати. И са твърдо убедени, че след като са дали парите, вече са собственици. А собствеността няма глас. Парите са дадени, глас не се иска. Така че, скъпи модерни дами, следващия път, когато препочетете бизнесмена, охранителя или "лошото момче", имайте предвид, че в кутията освен така желаните от вас неща, може да има и още нещо. А веднъж като вземете кутията и я отворите с жаден поглед, всичко в нея вече е ваше - бижутата, парфюмите, престижа, удобствата, но може да залепне и още нещо. Дори и това, което не искате. Изборът е ваш! Избирайте внимателно! Но не се оплаквайте, ако сте получили нещо повече от това, което сте очаквали.

какво сте заревали като.........? Нали всички харесвате такива женски и мъжки същества - тунинговани, но с празни глави? Сега искате да иват ум - където са силата и парите - той просто липсва!

Като ви се наложи погребална агенция бягайте далече като видите цигани в нея. Не че в другите не може да попаднете на боклуци, но все пак вероятността е по-малка. В такава с цигани Е СТО ПРОЦЕНТНА.

150 %

Е, и? Нито е първата, нито последната. Няма ли програми за финансиране, че ни занимавате с боклуци.

Боклукът си ти долна измет!!!!!!!!!!!!!!!!!

Таз пача не се е финансирала по европрограма и сега риве. Ми вече е приела условията на нашенското финансиране и толкова.

Ма тая циганка ли е?

Скъпи жени,като си отваряте краката,не виждате ли отблизо кой влиза вътре?

Това не е човешка реакция на майка, която е пребита от бащата на 4-годишното им дете.

Дано не си е пуснала прекалено дълга коса

Просто бизнес.

Би трябвло да ДОБАВЯТ към НОВИНАТА, че оня имал друга жена- любовница и тия са живели в Меден РУдник... А там оня Б.Борисов беше сложил са шеф на Полицията някакъв ТУРЧИН- Халид Аптарман.. От такива ЗАПОЧВАТ проблемите....

Тея дето бият не се променят. Бият докато убият.

Само могат да бият жени, ако срещу тях е здрав мъж, веднага се насират от шубе. Огън да ги гори такива помияри прости!

Като чете коментарите човек, става съвсем ясно, че към 70% от мъжленцата са потенциални насилници. Така ще е, когато половината възпитават биячи, а другата половина жертви.

70% от 'мъжкаранските' коментари ги пишат 2 трола единият е от БХК другият е или от Билитис или от Анимус (а може и да е сечение).

И как ни сметна колко процента сме насилници? На око 70% ;D

Човекът е бил погребален агент. Да не си е носил работата вкъщи?

Снимка на бизнесмена няма ли? Че вече си го представих.

Тая като я гледам и без такава причина си е за бой. Всеки ден по пет пъти просто ей така. Разбира се идиота за когото се е закрепила също е абсолютен боклук. Все едно две хлебарки да се бият и на мен да ми пука.

Българинът е бабаит. Как така една к.рва ще му бие дуспата и ще иде при друг

Никой на никой не е собственост. Всеки си избира пътя и кой ще е, ама пуста комплексарщина и криворазбрана чест.

Преходът удари най вече по жените. Поради липса на реализация , загубиха интерес към всичко. Живота им се свежда до това да се червят , парцалки и да си намерят някой да ги храни, пък малко бой се понася. Затова и педерастията процъфтява, то с една жена няма какво да си кажеш. Като ти омръзне в леглото ко праим. Разбира се, има изключения, много малко , по малко от циганите вишисти.

За теб и обкръжението ти.

Е, малко й поизтупах праха, кво толкова. Детето гледаше и се учеше. Важни уроци са това.

"Главата ми цялата беше в цицини." Открила си се отдясно като те гледам.

Да би мирно стояло, не би чудо видяло.

В целият филм, най-големият потърпевш е детето. Затова в Норвегия им ги взимат от социалните на такива индивиди и ги дават за осиновяване в нормални семейства.

В Норвегия баце , не ги взиамт само от такива семейства а и опредлено не ги дават само в нормални.

Ти ходил ли си в Норвегия, баце? Аз съм ходил и такива индивиди, като бургаските батки и този тунингован крокозъбел, ни един не видях. И най-ненормалното норвежко семейство е много по-добре от на тези двамата средата за отглеждане и възпитание на деца.

Ходил съм и в Норвегия и на други места но то с ходене не става трябва да поживееш там ;) Я разучи 9 А-5 и после ми обяснявай за Норевгия , децата , образованието и Банерверн

Меденруднишко ежедневие! Карабаир (Меден Рудник) не е локация, а диагноза!

Не мога да повярвам какви същества могат да застанат зад мъж,който пребива жена си. Това мисля,че в дъното. Не искам въобще да спименавамp,че този жесток побой се случва пред обичаите на собственото му дете. ИЗРОД КОМПШЕКСИРАН! Да биеш по-слаб от теб е признак на слабост и невероятна жестокост! Жалко за Мария и детенцето й. Дано успее да събере смелост и да го напусне и никога да не се обръща назад. Потресена съм от жестоките коментари на пишещите под статията.!!!Що за примата сте?!?! В нормалните държави този "мъж" щеше да е осъден по бързата процедура и да има издадена заповед да не доближава жена си. А срещите с дете да се осъществяват сам в присъствието на психолог или социален работник.

В нормалните държави този мъж щеше да е вечен ерген, защото там има и нормални жени, които още на първата среща ще го прочетат, що за стока е. А тук има опашка за такива "лоши момчета" с парички от съмнителни бизнеси. Тази да си се връща при мъжа и да си понася боя нейния си бияч, който си е избрала, харесала, одобрила, оженила, че го е и размножила.

В нормалните страни този човек щеше да е в затвора още след първата далавера и никога никой нямаше да го нарича "бизнесмен".

Винаги силния бие слабия.Таз кьорава ли е била като се е омъжила или са я интересували паричките?Тоя си я е купил май?

Само това я е интересувало. Това е повече от ясно. Никой не се жени току-така за двугънков питекантроп.

Тзи държава е пълна с ненормалници. Чета и не мога да повярвам. Що за мъже сте. Боклуци.

Я кажи какви са жените, които се омъжват за такива мъже.

Нещата са тотално изтървани. Младите отдавна са отхвърлили морала като ценност. Много разкрепостени и развратени станаха жените, което е в ущърб при създаване на семейство и отглеждането на деца. Много са вече и мъжете джендъри, което също е голям проблем. Познати, приятели, колеги, комшии буквално са вдигнали ръце от децата си. Защо стана така, кви са причините, едва ли ще сме виновни само родителите. Децата вече не се подчиняват на своите родители, неуправляеми са, прекалено свободни, с прекалено голямо самочувствие и его са.

А може би проблемът е, че се мъчите да управлявате, а не да възпитавате децата си…

Не ми говори, имам две дъщери. Малката ходи със семеен, голямата с 11 години по възрастен от нея. И двете са студентки отличнички, през ваканцията работят, ама аде. Да ги бия ли, да ги тепа ли, какво да ги правя, кажете, не мога да изляза на глава с тях, камо ли майката, нея пък я правят на дар перушан. Откъде дойде това нещо, от запада ли, демокрацията? Възпитавал съм ги, не съм ги ограничавал от пари, дрехи, но откъде дойде този разврат бе, защото като споделям с приятели, колеги, роднини, същата работа и при тях е.

Нека да позная. Харесваш Путин и гласуваш за БСП или Възраждане.

То не става с пари и дрехи а с правилно възпитание. Трудно е на тия времена но не е невъзможно . Обаче като гледам какъв проблем правиш за 11 години разлика .....

Моята жена е с 13 години по-голяма от мен. Заедно сме вече 23 години, а бях на 20, когато тръгнах с нея. Не виждам проблем с годините, но пък има много други неща, които може да са проблем.

Голям проблем стана човек да създаде семейство, камо ли да го задържи. Статистически 30% от майките отглеждат сами децата си, тоест без баща. Това говори всичко, това показва плачевната картинка на сегашното състояние на народ, морал, държава. Какво стана със семейните ценности, защо вече никой не говори за тях, нито една медия вече не поставя и не разисква този въпрос?

Отглеждат сами децата си ама на ужким , всички занем защо не сключват брак хората ;)

Аз нямам брак с моята жена и знам защо нямам, но пък искам ти да ми кажеш, понеже знаеш. С жена ми сме 23 години заедно и никога не сме се разделяли през този период.

От кога на сводници и наркодилъри им казват "бизнесмени"?

Именно. Когато си се продал за пари такива неща не са изненада. Мара отварачката след като нейния "бизнесмен" я счупи от бой, се върна пак при него срещу 100 бона за извинение. За мен изненади няма.

Ако не е искала да духа какво очаква

А на теб някой ти е изухАл мозъка.

Ако не си пребивал полицай и крава за нищо не ставаш

като дойде братска турция за 24 часа ..ше си биеме жените по 3 на ден ..без европедалски номера

Пачата е взела детето, затова е изяла боя

нещо е на 25?А тия наши "бизнесмени" е ясно какви са.Цялата сценка е класика.

Пълно е с комплексирани, неудовлетворени и агресивни примати... и наивни, неопитни жени с лоша преценка. Най ми е жал за децата в такива случаи. И аз съм роден на първи януари. В случая дано майката има волята да приключи радикално с този и осигури що годе прилична среда и спокойствие за малкия. Макар, че такива кретени, като този баща, могат да бъдат много зли и отмъстителни. П.П. и аз съм роден на първи януари ;)