Млада българка е убита в Италия

Полицията не изключва сексуално насилие над жертвата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно изключва или не изключва?

значи е била тутка?

Къде са неправителствените организации, за да защитят циганската продажба на хора за проституция или органи, педофилията и убийствата. Освен това да поискат повече права за престъпниците, отколкото за жертвите.

Да би мирно седяло,не би чудо видяло! И ,какво прави българка в Италия? Има толкова работа в България,защо не си е стояла тук? Ние,които сме си в България ,да не би да сме глупавите? Нека си мре където си иска жената. Така си е избрала,така и се е получило!

Каквато и да е била, Сральото, не е отишла в Италия от доброто в България. Докъде ни докараха само за 30 год. И турското иго за пет века не успя.

Такива като тебе като почнат да хленчат и плачат . . .

Изгледай филма "Трафик" и пак се изкажи..

В заглавието пише, полицията не изключва сексуално насилие. А в самата статия пише, изключва се сексуално насилие???? Кое сега е вярно....

Злобата убива!!! Ти въобще можеш ли още да ходиш. Стоиш си в къщи и караш ден да мине друг да дойде и си щастлив, ако се събудиш сутринта и очакваш с нетърпение да си получиш увеличената пенЦийка.

Народа е докаран до просешка тояга, младите бягат, който е образован - работи престижна работа, които не е, върши черна работа или проституира, такава катастрофа като сегашната България не познава, комунистите ни ограбиха и спестяванията и живота и се измъкнаха ни лук яли, ни лук мирисали, по тарлъци, а трябваше още в 1989 година да ги изчистим..