Коментари - 21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина" | Днес.dir.bg

21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина"

Скандалът, предшествал побоя, възникнал заради парче пица. Служителят от Четвърто районно в Бургас "ще понесе цялата строгост на закона", увериха от МВР

Обратно в новината

Коментари - 21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Коментари

Все-пак да имаме предвид, че статиите, прекалено често се пишат по начин, който представя участниците като дебили. Независимо дали са полицай или други. Поведението на хората се представя като немотивирано не само тук и не за пръв път. Така че, защо е станал боят се крие. Понеже и "вторият участник ... попитал" звучи дебилско, нали? Ако е сложил бокс, е жалка картина, но пак - това си е подготовка.

Пак забъркани тЪпи ченгета

Че то умни има ли?

Видяхме го по телевизията.Плешивият селянин е минимум 30г.

С условна шест месеца!

Явно някои по-долу се правят на интересни - не знаят как се става полицай у нас. Трябва да имаш много близък човек полицай или поне "бивш". Някакъв случаен "мераклия" не може да стане ченге, ако не е "много мой човек" ! Никакъв шанс. Затова там има и много шкембе-тюфлеци които не могат да пробягат и 10 метра. Така е било и преди и сега. А всички частни "охранителни" фирмички - СОТ, мот, делти разни и т.н. са собственост на полицаи или на най-близките им роднини. Също, почти всички действащи полицаи заработват в тях дори в работно време. На всичко отгоре тях закон не ги лови ! Сега в съда ще се появят няколко тюфлека, които ще се закълнат, че младежите са ги били, хапали, ръфали и най-вече има поне един скъсан пагон ! Това е задължително. И съдът ще им повярва. Независимо от медицински и други свидетели. Това е реалността. ПП блокиран адрес ... хммм

Ето ви разборка на цялата ситуация, която всеки нормален прокурор би трябвало да може да направи! 1. Удар в лицето с бокс за едно парче пица означава: - или има много неуравновесена психика - или е бил под въздействието на наркотици 2. Ако е с толкова слаба психика, то как е минал психо-теста на 21 години - значи има големи връзки 3. Ако е бил под наркотично въздействие, при това полицай още на 21 години, то значи е с връзки и неговите хора са покрили за да няма кръвни тестове 4. Ако е бил охрана и ударил една доза, най-вероятно каквато е ситуацията, и полицията и охранителната фирма са с двата крака, за това е покрит. 5. Сега като няма кръвен тест за наркотици ето какво ще стане: - Ще каже, че двамата младежи са се заяли с него и го е дострашало - За това се е самозащитил - После се е уплашил, че двамата младежи и приятелите им ще го преследват и за това се е скрил - Сега вече е успокоил и се е "предал" сам А истината най-вероятно е, че е "мутреещ" се надрусан младеж, който има връзки и са го уредили за полицайче, а той си е взел дрогата и е станала белята.

Първо-глав сека кава ясно,че не е бил охрана.Второ-главсека казва ясно,че след 4 дена са го идентифицирали като служител на МВР,а не се е предал сам.Трето-полицайчето е бил в изпитателен срок,което на практика означава,че това е теста,който показва с времето и с качеството на работата си дали става или не за полицай.Всичко друго са конспиративни теории.Лично познавам човек,който стана полицай без връзки,но в България сме склонни да развиваме различни теории.

В СВДР явно залагат на квоти за прием на жени в системата. Всяка втора с джуки и татуировки като проститутки за 100 кинта на час. МВР е некакъв ужас, некакъв ад.

Лапачка..Цел ден мериш улиците с Баварецо, добра заплата, социлани придобивки, нямаша грижа за нищо, държавата ти поема всичко, ранно пенсиониране, високи пенсии, големи обещетения...

Гледай руските новости да видиш милиционерки.Мигли ,джуку,цици,червила ,маникюри,прически.Кога им о

А как е минал психо-теста .... питам аз и отговор не искам.

Случилото се е на 1 юли.10 дни всички се правят "на луди", че никой не познава бабаита, въпреки че имаше негова снимка, излъчена по телевизията. На снимката ясно се вижда, че е с жълта жилетка с името на охранителната фирма. Полицията ще обясни ли защо неин служител заработва на черно като бияч в свободното си време? Обществена тайна е топлата връзка между Делта Гард и родната полиция. Дали охрана или полицай, ценностна система е на едно ниво...

Хванати от улицата и направени полицаи. Къде са сега средните сержантски училища, където за четири години придобиваха знания и умения за полицаи /тогава милиционер/ и си виждаше още там кой става и кой не. Да учиш за офицер в Симеоново си беше цяло постижение. Друг е въпроса, че тогавашната единствена партия ги принуждаваше да й бъдат верни, но за полицейската работа се искаше професионализъм, а професионализъм се придобива.

“Зидарите” - Целево “сбъркаха” ОсновнияКамък. …това е А-то и Я-то на АбсолютноВсичко 1989та-доДнес… —— НЕ оставяй Днешната работа за Утре !

От сегашните дали някой ще завърши сержантското училище?Цели 4 г. да учиш не е работа.

Само за месец едно ченге простреля невинно дете което се возеше в кола заедно с приятелите си, след това куките в Ямбол ликвидираха някакво друго младо момче в ареста, сега тоя държавен храненик счупи от бой пак младо дете, повечето захранвата допълнително като охрана след работа, за да дерибействат, пенсионират ги на дебели пенсии на 55, дават им по 22 брутни да си купат нещо за изпроводняк, като се пенсионират стават клатикорци в някоя банка или някъде другаде да прилапват още плчс пенсията, цел живот на яслата , цел живот на държавна издръжка , цел живот хрантутене , те това са днешните паразити .

Да. …и дискретно - И в БарселонаГейт, че и в МанхатънГейт - Бъкано с Такива ! …от Дядовци&Баби, през Деца, та до Внуци !

ЗАЩО В МОМЕНТА НЯМА МАСОВ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНОСТТА В МИЛИЦИЯТА?

Те протестират само за пари

Тука четох : Преди 2-3 дни, УБИТ .. в ареста в районното МВР-Ямбол млад мъж на 32 години?? Как, в ареста убит бре от КОГО??;) След това , младши Прокурор арестуван в Бургаско защото бил Пиян или Дрогиран (неадекватен ) и се дървил с картата си ?; Сега разкриват, че полицаи в изпитателен срок счупил челюста на младо момче "за парче Пица "::??? Кво става, в тая Кочина,..бре хора ?? Правителство Няма , Парламент няма , полицаите бият и убиват ?? ИМА ли Такава Държава ?? ОТВРАТ ..;(

Да, Колега - това Е Реалността. ——— Каквото Мога&Знам - Казвам го (тук също). …нататъка - Трябва Да кажат Хората !

Колко милиционера излязоха на протест против колегата си -бандит? ЗАЩО НЯМА МАСОВ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ БАНДИТЪТ ОТ МИЛИЦИЯТА? Защо в Бургас милиционерите не са на масов протест на площад тройката против бандитът от милицията? Защо на Орлов Мост в София няма милиционерски протест против бандитът от милицията?

Народната Милиция- от край време- люлка на шампиони.

докато съществува тази мега структора като МВР с бюджет от 3млрд. които отиват само за заплати, няма да имаме добра охранителна система.

ДИРа се насира, че някой ще напише името на охранителната фирма. Било опровергано твърдението че служителя на МВР бил там като охранител ХАХАХХАХАХАААА

Процесите всред “наште” “управляващи” - СА Навсякъде из Ключовите неща у Нас, Колега…вкл. Виртуалните - а Дир.бг както Всички Знаем - Е Ключово нещо. —— Парлей ! .(.,би им Разрешил кап.Спароу ;-)

Да му направят и тест за наркотици!

Служител на МВР, работещ като охранител към охранителна фирма - нарушава трудовия договор, нарушава ЗАКОНА за МВР... за морал не споменавам, щото у МВР такова понятие не съществува. Служител на МВР нанася побой с метален бокс, без значение дали младежите са пияни, надрусани или на по шепа виагра. Милиционерите във форума същите уроди ли са или по-големи? Типично за българското МВР - тоя урод няма да работи за МВР в следващите пет години. Ще му зачислят жилетката на делта гард за постоянно. След това - обратно в системата, щото тоя за нищо друго не става, освен за полицай, мутра-охранител или депутат.

Да, Колега - ТочноТова Ще стане ! …освен ако ЗапочнеМ Предложеното (тук по-преди).

Полицейската СГАН до кога в тая много скапана "държава" ще дирибейства. До кога тая СГАН ще назначава производните си. МООООГОООО СКАПАНА ТЕРИТОРИЯ е бЪЛХАРИЯ

Да. …и понеже ясно че Така - НЕ може повече !, респ. Трябва Да направиМ щоТрябва : - Има Доказани Хора всред ДиаспоратаНи, които СА Работещи в Партньорски служби ! …ги НамираМЕ ! …и Заедно С Хора у Нас - Рязък старт на което Описах (тук по-преди)

Още в изпитателния срок си личи че ще стане истинскиа герберска мутра! Да се знае от рано!

Защо е Бъкано с полиция, жандармерия, кат, данс и незнамквиси Още ? - Парсата !, и то Гарантирана !! …а да СА Свършили Нещо ?! …та И това сега ! …отделно - Нонстоп Разкритията отн. Връзки с Подземните. …и тези Гарантирани пари - СА Нашите Данъколатски ! …т.е. АбсолютноСъщото като отн. “избранниците”, “банкерите”, ВУЗовете…та И - “наште” Топ “бизнесмени” (които ДъСъ Изцяло на “Спечелени” Обществени поръчки)

"Дървосекач"...написаното от теб е с повече препинателни знаци и главни букви от колкото е необходимо бре човече !!;) Ти, какъв български език си учил и каква граматика ?? Да те чете човек е ..отвратително ! Това, което искаш да кажеш,.. със Писане, му се губи смисъла! Отвратителна боза !;)

Симеон 1 и ЧерноризецХрабър ? …- Би следвало Да решат Хирата, Колега. …Хората !

до тъпите боклуци, които защитават мутрите и полицейската измет - да ви го набият в кухите глави, уроди

Става още по-прекрасно! Боклукът е служител на МВР! Няма така измет и паразити като тях. Корумпирани, мързеливи, прости и некомпетентни...

Защо само арест за полицая побойник?!?! Я, месец-два в Карлуково или друга психиатрия да поработят с него! Как ще биеш младеж с бокс?!?!? Като е такъв нервак тоя служител и не може да търпи нищо - не можа ли да му вкара няколко шамара и едн-два юмрука? Чак с бокс да удряш момченце, заради една пица.... Тук псохиатрите трябва да се заемат. И направиха ли му на полицайчето тест за амфетки, че такиа избухвания, с толкова злоба навеждат на мисли за синтетика.

Щом за една пица ракцията е такава, представям си какво щеше да сатне ако младежа беше преспал с гадгето му

…и Отново ! : - АбсолютноВсичките Органи Ред&Сигурност - по модела Грузия&Украйна !, и то на Ента Степен.

ГЕРВ, ПП или която групировка да е ДОЛУ

Такъв е подбора на сегашните полицаи - хванати от улицата.

Винаги е бил такъв подборът, просто сега на улицата са доста по-зле и съответно каквото и да хванеш ще сбъркаш. Преди някои от тия ставаха военни, а сега няма щат.

за една пица да направиш това - този е за екирсажа честно коя ли лекомислена жена ще си вкара беля с тоя Мунчо в живота - едно е ясно - краят ще е разбито семейство, ратрушена жена или убита, което настъпи първо, нещастно детенце и това е.

За тоя една пица е много, иначе нямаше да е охранител.

Ами то пицата е била просото повод. Тоя съм сигурен че по цял ден мисли къде, на кой и за какво да се направи на мъж че да се доказва. А ако може и да се снима и пусне по мрежите какъв е "пич"...душевен оргазъм ще да получи. Ама така е като по мрежите и рекламите постоянно се промотира какво трябва да имаш и какъв олигофрен трябва да си за да си "куул" Виж ако по медиите постоянно даваха как такива са в тхларната или Беляне за по година щеше по друго да им е на хората в главите.

Никой без повод не яде бой......

явно много са те били заслужено защото ти си си заслужил, нъл тъй

Имаше таъкв филм на Серджо Лионе - За шепа долари

избити зъби. И някои булгарупитеци оравдават това? Че какво по-опасно от бандит облечен със закон??? Този пиклю полицайчето веднага ражалвано и в затвора. Не може да се къртят челюсти на хора, пък били те и дрогирани или пияни. Арестуват се ако са нчрули закон некакъв! Точка!

Бокса е смъртоносно опасен. За използването му срещу безоръжен човек не бива да има снизхождение.

когато полицаите защитават мангалите са ВЕЛИКИ,а когато си вършат съвестно задълженията и бият дрогираните ви ДЕЦА са измет,нали така господа и госпожи днешни чалгирани родители

ей боклук с пагон, дгд - идва време ще почнем да ви чистим ние -един по един

От кога имат право полицаите да работят като охранители в частни охранителни фирми?

И за това ли каза в интервю за здравей българия "Ние нямаме такъв служител" онзи от Делта гард?

Защо чака два дни да го издирват ? Кръвната проба какво казва?

Много полицаи има като този! Не знам как ги назначават, но явно цедката е с много големи дупки!

Не, цедката е перфектна и подбира точно такива.

Повечето полицаи на такова ниво са долна измет и паплач, отпадък на обществото.

ще кажеш за дрогираните келеши,или и ти си от тях

Хубаво е, да чуем и версията на полицайчето. Че май май са си изпросили боя тия симпатяги.

кой знае дрогираните жендърчета как са се правили на мъжлета и са изели боя

Страхотно приницателна хипотеза!

Айде още един къс, дето се прави на мъж онлайн, а в действителност носи прашките на майка си щот друга жена не е виждал!

Коментари - 21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина" | Днес.dir.bg

21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина"

Скандалът, предшествал побоя, възникнал заради парче пица. Служителят от Четвърто районно в Бургас "ще понесе цялата строгост на закона", увериха от МВР

Обратно в новината

Коментари - 21-годишен полицай в изпитателен срок счупил челюстта на младеж на плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Коментари

Все-пак да имаме предвид, че статиите, прекалено често се пишат по начин, който представя участниците като дебили. Независимо дали са полицай или други. Поведението на хората се представя като немотивирано не само тук и не за пръв път. Така че, защо е станал боят се крие. Понеже и "вторият участник ... попитал" звучи дебилско, нали? Ако е сложил бокс, е жалка картина, но пак - това си е подготовка.

Пак забъркани тЪпи ченгета

Че то умни има ли?

Видяхме го по телевизията.Плешивият селянин е минимум 30г.

С условна шест месеца!

Явно някои по-долу се правят на интересни - не знаят как се става полицай у нас. Трябва да имаш много близък човек полицай или поне "бивш". Някакъв случаен "мераклия" не може да стане ченге, ако не е "много мой човек" ! Никакъв шанс. Затова там има и много шкембе-тюфлеци които не могат да пробягат и 10 метра. Така е било и преди и сега. А всички частни "охранителни" фирмички - СОТ, мот, делти разни и т.н. са собственост на полицаи или на най-близките им роднини. Също, почти всички действащи полицаи заработват в тях дори в работно време. На всичко отгоре тях закон не ги лови ! Сега в съда ще се появят няколко тюфлека, които ще се закълнат, че младежите са ги били, хапали, ръфали и най-вече има поне един скъсан пагон ! Това е задължително. И съдът ще им повярва. Независимо от медицински и други свидетели. Това е реалността. ПП блокиран адрес ... хммм

Ето ви разборка на цялата ситуация, която всеки нормален прокурор би трябвало да може да направи! 1. Удар в лицето с бокс за едно парче пица означава: - или има много неуравновесена психика - или е бил под въздействието на наркотици 2. Ако е с толкова слаба психика, то как е минал психо-теста на 21 години - значи има големи връзки 3. Ако е бил под наркотично въздействие, при това полицай още на 21 години, то значи е с връзки и неговите хора са покрили за да няма кръвни тестове 4. Ако е бил охрана и ударил една доза, най-вероятно каквато е ситуацията, и полицията и охранителната фирма са с двата крака, за това е покрит. 5. Сега като няма кръвен тест за наркотици ето какво ще стане: - Ще каже, че двамата младежи са се заяли с него и го е дострашало - За това се е самозащитил - После се е уплашил, че двамата младежи и приятелите им ще го преследват и за това се е скрил - Сега вече е успокоил и се е "предал" сам А истината най-вероятно е, че е "мутреещ" се надрусан младеж, който има връзки и са го уредили за полицайче, а той си е взел дрогата и е станала белята.

Първо-глав сека кава ясно,че не е бил охрана.Второ-главсека казва ясно,че след 4 дена са го идентифицирали като служител на МВР,а не се е предал сам.Трето-полицайчето е бил в изпитателен срок,което на практика означава,че това е теста,който показва с времето и с качеството на работата си дали става или не за полицай.Всичко друго са конспиративни теории.Лично познавам човек,който стана полицай без връзки,но в България сме склонни да развиваме различни теории.

В СВДР явно залагат на квоти за прием на жени в системата. Всяка втора с джуки и татуировки като проститутки за 100 кинта на час. МВР е некакъв ужас, некакъв ад.

Лапачка..Цел ден мериш улиците с Баварецо, добра заплата, социлани придобивки, нямаша грижа за нищо, държавата ти поема всичко, ранно пенсиониране, високи пенсии, големи обещетения...

Гледай руските новости да видиш милиционерки.Мигли ,джуку,цици,червила ,маникюри,прически.Кога им о

А как е минал психо-теста .... питам аз и отговор не искам.

Случилото се е на 1 юли.10 дни всички се правят "на луди", че никой не познава бабаита, въпреки че имаше негова снимка, излъчена по телевизията. На снимката ясно се вижда, че е с жълта жилетка с името на охранителната фирма. Полицията ще обясни ли защо неин служител заработва на черно като бияч в свободното си време? Обществена тайна е топлата връзка между Делта Гард и родната полиция. Дали охрана или полицай, ценностна система е на едно ниво...

Хванати от улицата и направени полицаи. Къде са сега средните сержантски училища, където за четири години придобиваха знания и умения за полицаи /тогава милиционер/ и си виждаше още там кой става и кой не. Да учиш за офицер в Симеоново си беше цяло постижение. Друг е въпроса, че тогавашната единствена партия ги принуждаваше да й бъдат верни, но за полицейската работа се искаше професионализъм, а професионализъм се придобива.

“Зидарите” - Целево “сбъркаха” ОсновнияКамък. …това е А-то и Я-то на АбсолютноВсичко 1989та-доДнес… —— НЕ оставяй Днешната работа за Утре !

От сегашните дали някой ще завърши сержантското училище?Цели 4 г. да учиш не е работа.

Само за месец едно ченге простреля невинно дете което се возеше в кола заедно с приятелите си, след това куките в Ямбол ликвидираха някакво друго младо момче в ареста, сега тоя държавен храненик счупи от бой пак младо дете, повечето захранвата допълнително като охрана след работа, за да дерибействат, пенсионират ги на дебели пенсии на 55, дават им по 22 брутни да си купат нещо за изпроводняк, като се пенсионират стават клатикорци в някоя банка или някъде другаде да прилапват още плчс пенсията, цел живот на яслата , цел живот на държавна издръжка , цел живот хрантутене , те това са днешните паразити .

Да. …и дискретно - И в БарселонаГейт, че и в МанхатънГейт - Бъкано с Такива ! …от Дядовци&Баби, през Деца, та до Внуци !

ЗАЩО В МОМЕНТА НЯМА МАСОВ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНОСТТА В МИЛИЦИЯТА?

Те протестират само за пари

Тука четох : Преди 2-3 дни, УБИТ .. в ареста в районното МВР-Ямбол млад мъж на 32 години?? Как, в ареста убит бре от КОГО??;) След това , младши Прокурор арестуван в Бургаско защото бил Пиян или Дрогиран (неадекватен ) и се дървил с картата си ?; Сега разкриват, че полицаи в изпитателен срок счупил челюста на младо момче "за парче Пица "::??? Кво става, в тая Кочина,..бре хора ?? Правителство Няма , Парламент няма , полицаите бият и убиват ?? ИМА ли Такава Държава ?? ОТВРАТ ..;(

Да, Колега - това Е Реалността. ——— Каквото Мога&Знам - Казвам го (тук също). …нататъка - Трябва Да кажат Хората !

Колко милиционера излязоха на протест против колегата си -бандит? ЗАЩО НЯМА МАСОВ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ БАНДИТЪТ ОТ МИЛИЦИЯТА? Защо в Бургас милиционерите не са на масов протест на площад тройката против бандитът от милицията? Защо на Орлов Мост в София няма милиционерски протест против бандитът от милицията?

Народната Милиция- от край време- люлка на шампиони.

докато съществува тази мега структора като МВР с бюджет от 3млрд. които отиват само за заплати, няма да имаме добра охранителна система.

ДИРа се насира, че някой ще напише името на охранителната фирма. Било опровергано твърдението че служителя на МВР бил там като охранител ХАХАХХАХАХАААА

Процесите всред “наште” “управляващи” - СА Навсякъде из Ключовите неща у Нас, Колега…вкл. Виртуалните - а Дир.бг както Всички Знаем - Е Ключово нещо. —— Парлей ! .(.,би им Разрешил кап.Спароу ;-)

Да му направят и тест за наркотици!

Служител на МВР, работещ като охранител към охранителна фирма - нарушава трудовия договор, нарушава ЗАКОНА за МВР... за морал не споменавам, щото у МВР такова понятие не съществува. Служител на МВР нанася побой с метален бокс, без значение дали младежите са пияни, надрусани или на по шепа виагра. Милиционерите във форума същите уроди ли са или по-големи? Типично за българското МВР - тоя урод няма да работи за МВР в следващите пет години. Ще му зачислят жилетката на делта гард за постоянно. След това - обратно в системата, щото тоя за нищо друго не става, освен за полицай, мутра-охранител или депутат.

Да, Колега - ТочноТова Ще стане ! …освен ако ЗапочнеМ Предложеното (тук по-преди).

Полицейската СГАН до кога в тая много скапана "държава" ще дирибейства. До кога тая СГАН ще назначава производните си. МООООГОООО СКАПАНА ТЕРИТОРИЯ е бЪЛХАРИЯ

Да. …и понеже ясно че Така - НЕ може повече !, респ. Трябва Да направиМ щоТрябва : - Има Доказани Хора всред ДиаспоратаНи, които СА Работещи в Партньорски служби ! …ги НамираМЕ ! …и Заедно С Хора у Нас - Рязък старт на което Описах (тук по-преди)

Още в изпитателния срок си личи че ще стане истинскиа герберска мутра! Да се знае от рано!

Защо е Бъкано с полиция, жандармерия, кат, данс и незнамквиси Още ? - Парсата !, и то Гарантирана !! …а да СА Свършили Нещо ?! …та И това сега ! …отделно - Нонстоп Разкритията отн. Връзки с Подземните. …и тези Гарантирани пари - СА Нашите Данъколатски ! …т.е. АбсолютноСъщото като отн. “избранниците”, “банкерите”, ВУЗовете…та И - “наште” Топ “бизнесмени” (които ДъСъ Изцяло на “Спечелени” Обществени поръчки)

"Дървосекач"...написаното от теб е с повече препинателни знаци и главни букви от колкото е необходимо бре човече !!;) Ти, какъв български език си учил и каква граматика ?? Да те чете човек е ..отвратително ! Това, което искаш да кажеш,.. със Писане, му се губи смисъла! Отвратителна боза !;)

Симеон 1 и ЧерноризецХрабър ? …- Би следвало Да решат Хирата, Колега. …Хората !

до тъпите боклуци, които защитават мутрите и полицейската измет - да ви го набият в кухите глави, уроди

Става още по-прекрасно! Боклукът е служител на МВР! Няма така измет и паразити като тях. Корумпирани, мързеливи, прости и некомпетентни...

Защо само арест за полицая побойник?!?! Я, месец-два в Карлуково или друга психиатрия да поработят с него! Как ще биеш младеж с бокс?!?!? Като е такъв нервак тоя служител и не може да търпи нищо - не можа ли да му вкара няколко шамара и едн-два юмрука? Чак с бокс да удряш момченце, заради една пица.... Тук псохиатрите трябва да се заемат. И направиха ли му на полицайчето тест за амфетки, че такиа избухвания, с толкова злоба навеждат на мисли за синтетика.

Щом за една пица ракцията е такава, представям си какво щеше да сатне ако младежа беше преспал с гадгето му

…и Отново ! : - АбсолютноВсичките Органи Ред&Сигурност - по модела Грузия&Украйна !, и то на Ента Степен.

ГЕРВ, ПП или която групировка да е ДОЛУ

Такъв е подбора на сегашните полицаи - хванати от улицата.

Винаги е бил такъв подборът, просто сега на улицата са доста по-зле и съответно каквото и да хванеш ще сбъркаш. Преди някои от тия ставаха военни, а сега няма щат.

за една пица да направиш това - този е за екирсажа честно коя ли лекомислена жена ще си вкара беля с тоя Мунчо в живота - едно е ясно - краят ще е разбито семейство, ратрушена жена или убита, което настъпи първо, нещастно детенце и това е.

За тоя една пица е много, иначе нямаше да е охранител.

Ами то пицата е била просото повод. Тоя съм сигурен че по цял ден мисли къде, на кой и за какво да се направи на мъж че да се доказва. А ако може и да се снима и пусне по мрежите какъв е "пич"...душевен оргазъм ще да получи. Ама така е като по мрежите и рекламите постоянно се промотира какво трябва да имаш и какъв олигофрен трябва да си за да си "куул" Виж ако по медиите постоянно даваха как такива са в тхларната или Беляне за по година щеше по друго да им е на хората в главите.

Никой без повод не яде бой......

явно много са те били заслужено защото ти си си заслужил, нъл тъй

Имаше таъкв филм на Серджо Лионе - За шепа долари

избити зъби. И някои булгарупитеци оравдават това? Че какво по-опасно от бандит облечен със закон??? Този пиклю полицайчето веднага ражалвано и в затвора. Не може да се къртят челюсти на хора, пък били те и дрогирани или пияни. Арестуват се ако са нчрули закон некакъв! Точка!

Бокса е смъртоносно опасен. За използването му срещу безоръжен човек не бива да има снизхождение.

когато полицаите защитават мангалите са ВЕЛИКИ,а когато си вършат съвестно задълженията и бият дрогираните ви ДЕЦА са измет,нали така господа и госпожи днешни чалгирани родители

ей боклук с пагон, дгд - идва време ще почнем да ви чистим ние -един по един

От кога имат право полицаите да работят като охранители в частни охранителни фирми?

И за това ли каза в интервю за здравей българия "Ние нямаме такъв служител" онзи от Делта гард?

Защо чака два дни да го издирват ? Кръвната проба какво казва?

Много полицаи има като този! Не знам как ги назначават, но явно цедката е с много големи дупки!

Не, цедката е перфектна и подбира точно такива.

Повечето полицаи на такова ниво са долна измет и паплач, отпадък на обществото.

ще кажеш за дрогираните келеши,или и ти си от тях

Хубаво е, да чуем и версията на полицайчето. Че май май са си изпросили боя тия симпатяги.

кой знае дрогираните жендърчета как са се правили на мъжлета и са изели боя

Страхотно приницателна хипотеза!

Айде още един къс, дето се прави на мъж онлайн, а в действителност носи прашките на майка си щот друга жена не е виждал!