Млад мъж с БМВ уби 25-годишен шофьор, сменящ гума на "Тракия"

Катастрофата е станала снощи на 308-ия километър от магистралата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАМЕРИЛ КЪДЕ ДА СМЕНЯ ГУМА...КОЙТО КАКВОТО ТЪРСИ СИ ГОНАМИРА...

Жалко за убития. Как така"спрял в бързата лента за да сменя гума"!? Каквато и авария да се е случила,в буса е имало 8 души,които биха помогнали да го изтикат в аварийната!

докога ще се дават книжки и мощни автомобили! Искам Крумови закони - да бъде блъснат виновния по същия начин!!!

спрял е в аварийната лента!

В бързата лента???????????????????

"...микробус "Форд Транзит" е спрян в бързата лента на пътното платно по посока на движението"?!?!?!?

в бързата лента спрял да сменя гумата?!?!? съжалявам, ама ми е МНОГО СМЕШНО! :-)))) а другите 8 ТАПАКА, седяли в микробуса и чакали?!?!? голема трагедия се е разминала! жертвите щяха да х4 или х5. можеше и х9! много тапак и като шофери и като пасажери... НЕ Е ИСТИНА!:-))))

Как в бързата лента бе младеж... Бог да те прости.

Това с бързата лента да не е някоя журналистическа грешка? Защото иначе това си е естествен подбор..

Как може да спреш за смяна на гума в най-лявата лента на магистралата? Още повече, че в автомобила има още 8 човека. въпрос на 20 секунди е да го избутат в аварийната и т.к. е нощно време да го обезопасят чрез сигнализация, да се обадят за помощ и да БЯГАТ зад канавката. Всичко друго е опит за самоубийство. За съжаление, в случая успешен.

форд транзит модел 95а с 8 пътника и спрял в бързата лента,това да ви говори нещо за матряла

Ремонт в бързата лента!?!?!? Това не е убийство, а САМОубийство

Този трябва да е ненормален да спре в бързата лента

Бързата лента?! Лол!

бърза лента няма, това е лента за изпреварване според здп и правилника за прилагане... журналистически глупости

Мъдрата логика може би е била - няма да местя буса да не нарежа спадналата гума???????!!!!!

Бързата лента - срам за майстора.

копелен*цето сигурно е изпреварвало от дясно като е станал сблъсъка.

Трябва да е бил (минало време) ...

Загиналият шофьор на микробуса трябва да бъде номиниран за тазгодишните награди за нелепа смърт!

Как можеш да спреш в най - лявата лента въобще !?

Затруднения с четенето или с разбирането имате ?

Е, не може да сменяш гума в бързата лента на магистрала, и при птова през ноща.Това си е като "руска рулетка". Нищо не се споменава за аварийни светлини, триъгълници ...

Това не е убийство, а класическо самоубийство. Водачът на БМВ-то трябва да иска обезщетение на нанесените психически травми. Продължавайте да сменяте гуми в лентата на магистралата. Руската рулетка пасти да яде - направо не е тръпка, сравнено с това.

Чети статията. Сменял е гумата на буса в бързата/най-лява/ лента

а модела какво общо има? Или моделите от 2016-та не пукат гуми или пък шофьорите им са от най-умните ?

а този от буса къде е спрял защото от статията не става ясно,пише "бързата лента по посока на движението",не е ли бил в аварийната лента..?

"спрян в бързата лента"...що за идиотизъм е това... дори и с напълно спаднала гума може да се преместиш на аварийната лента, както подсказва и името и, че трябва да си там в такава ситуация. Дано оправдаят водача на БМВ, чието споменаване на марката, е с желание за въздействие на читателя, но в случая нама никакво значение дали е БМВ, Лада или Дачия

еее.....му, м.....му, абе няма ли институции в тази държава, какъв Шенген, за какво претендира ББ пред Европа, какви сме били, а не вижда в какво кочина живеем, ми това с пътищата си е война и то жестока, хей има ли интитуции!

Обучението за нови шофьори е базирано на знаци и схеми от преди 50 години Движение по магистрала почти не се изучава. затова културата на движение и спиране по магистрали е много ниска. Пълно е с хора които спират в аварийната лента да починат,да хапнат, дори две деца гонеха топка а родителите им се възхищаваха. За съжаление също важи и за полицаите. Да стоиш с палка край колите фучащи със 130 км си е живо харакири.

бъди малко по умен като четеш

Ами ако някой тир се беше натресъл в спрелия микробус? Загиналите щяха да са 10 човека. Може ли изобщо да спираш в най-лява лента на магистрала, да слизаш - за мен шофьорът е малоумен, а и останалите пътници не му отстъпват.

Това не може да бъде. Айде този може и да решил да се самоубива, но защо заедно с 8 човека?

Нека бъдем обективни: "убитият" взел ли е предпазни мерки както е по ЗЗДП - спрял в аварийна лента, поставен триъгълник на съответното разстояние отговарящо за макс. скорост на пътя, светоотразителна жилетка, аварийни светлини?

Абе какво обучение, какви знаци и схеми? И куче не би застанло там, ако не е решило да се самоубива.

"форд транзит модел 95а с 8 пътника и спрял в бързата лента" от това изречение могат много извода да се направят. 1.Купена книжка 2. Неграмотен водач, който никога не е виждал листовки или чел закона. 3. Може и да е от "матряла", но и доста неграмотни българи се навъдиха, та не се знае

то и пиян да кара първата реакция е да отбиеш в страни на пътя...

мда, щеше да има 10 тъмнозелени по-малко ..., но уви

мда, щеше да има 10 тъмнозелени по-малко ..., но уви

В Хърватска, държава влязла в ЕС повече от 5 години след нас, на магистралите, през пет километра има огромни табла за активна информация. В случай като този, водачът се обажда за авария, сигналът се получава от диспечер и на таблото преди мястото на авариралия автомобил се изписват активна информация и знак да ограничение на скоростта. Та да попитам в този аспект. В момента се ремонтират основно около 25 км от АМТ. На някой да му е дошло на акъла, да въведе подобна система? Постоянно ни обясняват по де що има телевизия, как магистралите ни са "слънце" и изпълнени по най-добри европейски практики, естествено доволно огледани и проучени на място от "специалисти", командировани за целта за наша сметка.

Така става като се (про)дават шофьорски книжки на неграмотни хора. Кой ще понесе отговорност за това?

въпроса е че не е бил в аварийната, а в платното за движение...

Това ако са австралопитеци, чак ме е яд, че в тоя момент два тира с турска регистрация не са се изпреварвали, щеше голямо добро да се направи за българската нация ;)

грамотен човек. Браво! Всеки си измисля понятия. Така не може. Ама като всяка сутрин идиотите от АПИ или БНР ти говорят за "изпреварваща" лента, това е резултатът.

nas po malko ubiti ot vas ...

Само циганин може да остане в бързата лента и да сменява гума...

Стига, бе! Тази багия мислиш ли че не е и десетгодишни гуми, без грам протектор, с накъсани телове и с криви джанти невиждали центровка от петилетка. Или предполагаш, че собственикът и е дал за поддръжка на гуми повече пари, отколкото струва тя самата.

Ти пък къде се отплесна за обучение и прочие. Ясно е като бял ден, че шофьор, заедно с другите осем са от тъмнозелените орки. Те не могат да си напишат името камо ли да са чели правилник за движение. той е свикнал да спира в махалата където и както му е кеф и така си спрял и на магистралата.

Ами ако в това платно имаше изпаднал някакъв; тежък;предмет ,какво ли ще се случи. Първата кола су удря, след нея втора,трета 4,5 6 и така до без край. Но съм сигурен ,че който има ОЧИ ще спре преди да се удари.Не защитавам убития, но призовавам--гледайте, наблюдавай те и пак гледайте, ако сте в скоростната лента или излитайте или карайте с голямо внимание.

И срещу коя точно институция ревеш? Или просто така за спорта. Щото аз поне тук институция не виждам.