Млад мъж простреля баща си при семеен скандал в Пловдив

Това е третият случай, при който син посяга на родителя си за последните пет дни

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж простреля баща си при семеен скандал в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Ако докато си отключва и заключва коллата, звукът се чува в целия квартал, зачи тоя е луд олигофрен , който е решил да ИЗНЕРВИ всички наоколо.. По- добре да му запалят колата или да я ОТКРАДНАТ отколкото да изнервя всички. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. А един Директор на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. Куршум за такива !!

Държавата се е отървала от дъртите киликандзери. Лошо нема. Поне нема да им плаща пенциите.

Докато се прибирах вечерта към нас, пред мен вървяха майка и дъщеря. Дъщерята на около 30+ И разговора беше- спри да ми се бъркаш в живота и да ми заемаш цялото време. Вечно искаш да съм около теб и някакви от тоя сорт. Не оправдавам тоя, обаче старите родители наистина изперкват и стават нетъепими на моменти. Не трябва да се живее в никакъв случай, освен ако не се налага. Иначе е пагубно за психиката

Най-често такива 30+ годишни дъщери все още живеят в жилището на 'мама', като мама готви, пере, плаща всички сметки, че и дава пари на 30+ годишната си дъщеря. Обикновено тези пари отиват за кафета, телефони, вибратори и връзки без бъдеще с мъже тип 'квартален гъзар' (30+ годишен безработник с 50 кредита, тъмни очила, засечена брада и т.н. който също е издържан от родителите си). Ако е сериозна жена, такива неща на практика няма как да се случат.

Дъртите са станали много злобни и скръндзливи. На моя бих му набухал една в зурлата ама ще ми спре пенцийката.

Разби ме от смях!

Много млади хора не могат да си намерят работа защото навсякъде искат да си до 25 години с 10 години трудов стаж и два чужди езика и две вишета и програмираш да можеш на питон, Ц и други.

Питона е лесен. :-) Ц-то е остаряло и става само за драйвери някакви.

Не може да си намери работа този, на който не му се работи, това мога да им кажа на младите хора.

Що нямаш деца? Растат още по лоши и от тези.На 12-13 са вече бклуци много от тях

Но има банани.

Не съм психопат Не съм шизофреник Просто случайно баща си убих.

Това е резултата от скандалните протести от 2020 г. и не по-малко скандалното управление на кабинета Кирил Петков! Не може това да си млад, слаб и евентуално красив да е основното ти предимство и да ти дава индулгенция за това, че си единствено правият, непогрешимият, богоподобният! Резултатът е плачевен - некомпетентност и агресия!

нескопосано съшито с бели конци. То трябва да си поне по-умен от дебил, за да збаеп, че психо-социални и културни про,ени не се постигат за няколко мосеца. Последните 20 години виж са достатъчни за да отлгедат възпитат и променят следваото поколение.

За стресови социално-психологически отклонения са необходими отключващи обществено-неприемливи събития!

да си 29 годишен безрабптен недоеб с нулева перспектиува, който е бесен от липсата на пари за цигари за бира и нов айфон. И как се стига до подобен масов социален модел за няколко месеца? Никак. Стресовите ситуации за които ти говориш са в общия случай лични, а не обществени! За подобна стресова ситуация в обществения сектор е нужно нещо м ного по-мащабно като революция, война, масов глад и пр.

Единия убит в понеделник, другия-ден преди това, а съобщават в четвъртък… Евала на милисията, работи като по мое време- на боче кухото

Спрете с гевезелъците и приучвайте децата си да работят отрано! На 19 вече е късно за начало.

Сегашните деца са голям проблем за своите родители. Познавам мъж, който почина от инфаркт, затова, че се опита да спре 18 годишният си син да излезе с любовника си семеен мъж 11 години по-голям от него, а другият му син с руснак 10 години по-голям.

Тука се издаде вече, че пускаш измислени истории. Нали преди малко беше 18-одишната дъщеря, а другата с турчин. Сега пък руснак има набъркан :))))))

Като нямате пари, не раждайте деца, иначе стават после или наркомани или убийци. Изобщо не позволявайте на хора с под 200 хиляди лева годишен доход да имат деца.

Те богаташките синчета и дъщери не са на бело всичките може би? Парите са необходими, но не решават всичко. Могат да донесат и много проблеми.

Едни от най-големите отрепки и наркомани, които познавам идват или от богати или от бедни семейства. Тези от средната класа са изключение. По-добре не прави деца, от сега знам с такъв идиот баща какви ще излезнат.

Метадоновата програма е 80 000 лева на година. Само вашите богаташки псета са закачени клиенти.

ли филтрирате новините а ?

почти като американците. Само дето там възрастовата граница вече е 11г за сина и 29г за бащата. Американските деца не си поплюват вземат АР-15ката и правят на кайма главата на баща си

Няколко години бегло се споменава за масови стрелби в руски училища!

най вероятно пневматично

Сегашните деца са голям проблем за своите родители. Познавам мъж, който почина от инфаркт, затова, че се опито да спре 18 годишната си дъщеря да излезе с любовника си семеен мъж 11 години по голям от нея, а другата му дъщера с турчин 10 години по голям.

и спря ли ги??

Бащата умря, а майката коато беше учителка се побърка.

А Сандо който бепе трол се подоля от логорея :)

Мизерията и младите безработни, тормозят Пенсионерите за пари. Много. Е жалко. Нещастния живот на млади и стари.

Нека не се лъжем, с годините човек не става по лесен за изтърпяване. Който не е бил близо до стария си родител, той не знае. А мъжете, особено по-оримитивните и агресивните, съвсем не са пригодни да търпят възрастен,свадлив и опърничав човек

Възрастинте били СВАДЛИВИ и ОПЪРНИЧАВИ; А БЕЗРАБОТНИТЕ, ПИЯНИ и ДРОГИРАНИ деца са ХРИСИМИ и МИЛИ...

ееее, кой те насилва да живееш при "възрастния, свадлив и опърничав " твой родител?? не ти ли е идвало на акъла, че му е дотегнало цял живот да те гледа, храни, издържа и търпи?

За съжаление тази гледна точка се вижда чак когато застанеш от другата страна

Кой те е вързал да седиш до този "свадлив възрастен човек", бе? Я си бий шута и се издържай сама!

Поредната тема, която замазва новините с излишна криминална хроника Какво стана с новинмата за арестувания "българин" Сегрей? По ноивните казаха ,че е бивш жител на ромска махала заклет във вярност на ИД! Май не ви хареса профила на терориста...

Хубав град, но с гадни хора.

е, софия е гаден град с отвратително население!

Да, новоизлюпените софиянци от селата изведнъж, станаха по-софиянци от родените в този град, с една основна разлика, че го мразят, но не искат да си го признаят, защото това би обезличило "успеха им"!

На колко години е баща му?

Демокрация. :(