Петима ранени, след като такси мина на червено в София (видео)

Тежката катастрофа е станала на кръстовището на булевардите "България" и "Тодор Каблешков"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Няма жертви ! ------ ...както Каза колегатаНик - Е ли Приверено отн. Трафик"бежанци" ? ...а КогаНайнакрая КАТ и Вси"наште"служби ще Започнат да Си вършат работата ?! (та тоя с таксито Е летял я !)

Алжирци? Нямали са търпение да стигнат Германия....

... ще е евтаназията? Ще има ли пряко излъчване по БНТ?

Ето затова трябва ги бият таксиджиите. Велосипедисти, шофьори, пешеходци, кой където свари - бой. като нарушават, когато са нагли - бой. Щото те само от това разбират. А мицифайките, дето трябв ада ги контролират, така или иначе за нищо не стават. Само за пари протестират а работа за 5 ст не вършат. Да вземат да назначат по затворите повече чистачки, та белким намалеят бягствата

Проверени ли са алжирците? Какво правят тук? Казано ли им е да се махат по бързо от Европа?

Алжирците са пуснати в Европа преди да пуснат българите, така че внимавай в картинката.

Е тоя водача на таксито е за затвора.

Шофьорът-убиец на таксито ром ли е или циганин ? (очаквам изтриване...)

Имаме участник познал верния отговор. Внесете наградата в залата.

Копърката е бързал да прекара нелегалните мигранти

Парекселанс !

YELLOW 91119

Защото подобни статии са като анонимни сигнали. Не вършат никаква работа.

таксито вероятно е бързало за границата щом е карал мигранти.... :)

Бакшиш, майстор и брокер си е диагноза. И по принцип - за трепане, без обяснения.

Проверен ли е шофьора на таксито, дали е грамотен и може ли да се подписва?

Нито времето е лошо, нито настилката е хлъзгава! Просто поредния изрод кара като ненормален! Всякакви оправдания за подобна скорост и поведение на шофьора на таксито са просто безпочвени. Той е убиец в най-чист вид и трябва да бъде осъден и да се спре с това да умират и да се осакатяват хора заради нереализирани авто състезатели!

за убийство по непредпазливост, но най-вече, за да се разкара от улиците. Защото бездънно тъпото управление, не може да схване, че затворите са за едно-единствено нещо: да пазят нормалното общество от ненормалните! А не за да мислят за правата на негодниците!

по непредпазливост? Съвсем съзнателно е минал на червено, значи "за предумишлено убийство" трябва да бъде съден! И по този начин трябва да бъдат съдени всички, които предизвикват смърт по пътищата и улиците, след като нарушават правилата, залегнали в закона!

напишете името на фирмата! Няма да я компрометирате, нито ще й направите реклама. Но може да спасите човешки живот!

Не е виновна фирмата а задкормилното устройство. Случва се във всяка фирма да попадне по някой идиот между другото.

Лео

Имено фирмите назначават всякаква сган да кара таксита. Нито са им редовни такситата, нито те самите. Но си прав - че няма смисъл - просто няма никакви критерии, подбор и контрол в тези фирми.

Доколкото видях по новините май беше на yellow taxi 91119, ако не се лъжа. Рядко се возя на таксита, но е масово да карат като луди, не знам кой гонят и чий дирят!

ха-ха, абе вие от коя планета идвате? Така наречените таксиджийски фирми не са наели нито един от шофьорите, които карат колите - всичките са с междинен посредник, който държи 1-2 по-богатите и повече коли, дето се въртят от един или двама шофьори.

К'во значение има?! У нас таксимиетрови компнаии няма, има лизингови дружества, които давата брандирани автомобили срещу заплащане. Шофьорите не са на трудови договори, не им плащат осигуровки. На борчески принцип са, плащаш си таксичката и квото си изкараш си е за теб.

абе боднете и мпо едн аджаджа дето засича постоянно къде с ква скорост с аминали и вспкч вечер куките да им правят проверка и да пишат за всяко нарушение.

Неслучайно бакшишите са на най-ниското ниво на обществената стълбица. Е, има, разбира се, и свестни, един на петдесет.

Ти пък от околовръстно къде си тръгнала да ми говориш за обществената стълбица?! Я виж първо себе си!

Само че на Околовръстното не вредя на никого. А полицаите, дори с бездействието си, вредят.

Шофьорът е?

Мангал! /на таксито/

Книжката да се вземе ведно с правото да упражнява за такси .. ако ще да е ескимос албинос

А бе щом не спазвате светофарите що не ги изключите? Така поне тези които минават на зелено няма да бъдат лъгани.

А бе щом не спазвате светофарите що не ги изключите? Така поне тези които минават на зелено няма да бъдат лъгани.

А бе щом не спазвате светофарите що не ги изключите? Така поне тези които минават на зелено няма да бъдат лъгани.

Махнете броячите и състезанията за зеления цвят на светофара ще спрат. В Дубай Абу Даби и Шаржа на гъза на всяко такси и автобус има стикер "Скоростта на това превозно средство се контролира с GPS, ако видите нарушение обадете се на тел:ХХХХХХХ" Знаете ли колко нарушения видях, николко.

не си видял, щото тея дето карат там са родом от прародината на циганите. А ги хванат в прегрешение им бият черният печат и довиждане - мераклии да ги заместят има поне сто.

За какво хрантутим полиция, кат и т. н. Те са само регистратори.

Аз на бакшишите едно не мога да им разбера, стоят и спят по стоянките, а като вземат клиент карат като изоглавени. След като направят курса пак стоят и пушат. От това страдат само пътниците.

Масово леки коли минават на червено. За пример виж бул. Симеоновско шосе. Защо камерите не отчитат тези нарушения?

А приходите за КАТ биха били огромни!!!

Не за КАТ, приходите от глоби отиват в бюджета на държавата, т.е. са за всички нас гражданите. Обаждайте се и докладвайте следващият път като сте свудетел на нарушение.

Шофьорите на поне 30% от такситата в София са римляни. Някой да е виждал римлянин в учебна кола?

Бедна ви е фантазията какви неща съм виждал на това кръстовище! Въпреки светофарите, там стават такива неща, че да се чуди човек как се дават книжки на такива водачи. Да не говорим, че масово колите там са от Мерцедес нагоре, чиито водачи смятат, че законите не важат за тях. А и бакшишите масово нарушават правилата, сякаш не ги касаят. Например, да сте виждали таксиджия с предпазен колан или да изисква от пътника да сложи такъв?

Ако не беше такси а БМВ сега щяхте да пишете ето шофьорите на БМВ са прости с диагноза селяни и тн.В случая е такси и започва да се пише че са мангали че са прости и тн.А извода е че когато човек е идиот няма значение дали кара такси камион автобус БМВ опел рено и тн той си е идиот.

Тая фирма , и вносителя на КИА за България е на един пухкав лафкаджия , дето го гласяха за шеф на ДАНС . А лизинга на колите минава през банката на Георгиус , откакто фалира КТБ . Лизинговите условия са убийствени , и тия дето са взели колите се принуждават да качват за шофьори и хора с купени книжки. Тази КИА на снимката е с 106 000 лева крайна цена , и обикновено им ги вземат на различните шофьори по няколко пъти , и печалбите са доста повече !

Типично шофиране на ганя. Това е редовно по всички кръстовища на София, свети червено а колите продължават да навлизат, и минават по още 4-5-6 коли зависи колко голямо е кръстовището. Много често дори го задръстват защото навлизат на червен сигнал и не могат да се изтеглят. А в случая другия водач е видял че светка зелени , няма коли пред него и си минава спокойно. А ганя дава газ на червено. Аман от селтаци, аман от полицаи бъркащи си в носа, аман от тарикати на дребни в тази държава.

Де са им Камерите на тез Дето плачат За заплати от Пет години. И плачещи и адвокати и наркоТаксита по 2-години ефективни. Цацара да ги Щампова Ефективно всички по Година без обжалване --горницата им е Бонус по-споразумение, да се надлъгват в полза на Държавата с Банково бордеро от 1000-ЛЕВА за дарения

Де са им Камерите на тез Дето плачат За заплати от Пет години. И плачещи и адвокати и наркоТаксита по 2-години ефективни. Цацара да ги Щампова Ефективно всички по Година без обжалване --горницата им е Бонус по-споразумение, да се надлъгват в полза на Държавата с Банково бордеро от 1000-ЛЕВА за дарения

Пишете ми на имейл znae6t at yahoo com ако знаете кой от двата автомобила е минал на червено.

И 2

Специално на това кръстовище, на много късно червено трябва да е минал, за да удари завиващия наляво... кой им дава книжка на тия

Единствената работа на тея от КАТ е да дават зелена вълна на политици, олигарси и еврочиновници и да правят задръствания на обикновените граждани, които им плащат заплатите и привилегиите. Тая система е напълно прогнила и не работи. КАТ отдавна не осъществява контрол и превенция, а само води и стъкмява статистика. Убеден съм, че утре ако а разпуснат тази служба единственото, което ще се промени е да намалеят засръстванията.

Гледат да не се издънят пред началството , а другото е зверски тапи за обикновените балъци.

М......та им на тъпите бакшиши. Хем недъгави, хем реват и за вдигане на цените.....

В България при червен светофар трябва да има и aвтоматично издигащи се колчета. Който иска да минава!

А линейките как да минават тогава ?

не колчета, а един метър бетонна стена трябва! Щото дебилщината и нищоправенето на "органите" са потресаващи!

Е, знаем, че таксита и цигани правят каквото поискат. Таксита не спират на пешеходна. Светофар за тях е непозната, мръсна дума.

Абе добре , че поизчезнаха маршруткаджиите , че да не смееш да се почесаш

Проблемът е , че повечето таксисти са от боята и кво правим?

Там си има постоянен пост , но като няма далавера , все едно няма , той си е за бате боце и не трябва да го натоварвате , че ще заслабне

Ами като има комплексари от провинцията, които само като видят, че някой минавана червено дават още повече газ... И това го правят тотално нарочно, за да могат после да искат обезщетение... Не знам как може да има подобни хора, които живеят само за едните парички, които ще смъкнат от гърба на другите...

Много смели ги изкара селтаците

че си мнооого тъп, ама пък чак толкова бива ли!

Мълчи че излагаш гражданите с писанието си...

Сума народ претрепан заради безотговорността на някакъв таксиджия, но никой не се помръдва. Моля, съобщете фирмата на това такси. Аз лично бих избягвал да ползвам услугите на такава фирма.

С Кия мисля , че на енглииски е жъто

Да и жълто , малко понтирам Валерката , но явно така е модерно

Много често фирмата е някое ЕТ, което се води на безработен ром от Факултета. А на вратите пише името на голяма фирма. Така го направиха закона депутатите, че може на вратите да пише една фирма, а шофьорът и отговорността за него да е на друга. Затова почти всички таксита официално са на разни такива цигански фирми.

На това кръстовище винаги има дремещи катаджии За протокола - не съм виждал такъв под 140 кила. Явно е пост само за охранени връзкари. И резултатите са налице.

Е какво да направи? Да се метне пред таксито ли?

Като не знаеш какво той да прави, ще ти кажа - да напусне работата си, защото няма полза от неговата служба !

Ако трябва!

Ако на тоя сфетофар наистина толкова много коли минават на червено това е супер...какво чакат тия дебили от Кат...на всеки минал автоматична глоба от 300лв. които трябва да платиш в срок от 1 месец...ако не платиш стават 400лв ако пак не платиш 400лв плюс 300лв. Разноски на съдия изпълнител...

Ти сам го каза - дебили! Не им се занимава, дремят по цял ден и заплатата си "върви", привилегии разни, после пенсия и така..Що да се занимават да пишат актове и да се разправят, току виж някой ги обвинил в корупция, по-лесно е да си дремят и да се правят, че не виждат какво става пред очите им. Съвсем отдвлен въпрос е, че повечето не могат да си напишат и името без грешка.

... ОСТАВКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не единичен случай. в Гулему Селу на бая светофари минават поне по 3-4 коли на червено. и то на такива дето има и камери... ма дали някой гледа какво са снимали? добавете и камикадзетата пешелазци, дето смятат, че подлезите са за идиоти и претичват между колите, понякога при зелено... но най обичам, когато някой шапкар застане да ръкомаха... такива задръствания немогат да се получат без дейната намеса на полицаите.... Румънското посолство, университета, орлов мост... на сумата и места като видите задръстване си знайте - някой е хванал палката и се мисли за БОГ...

Абе тая власт генерира непрекъснато сигурност и ценности. Ценност до ценносот ,малоумие до малоумие ,за тоя народ това си е нормално.

Тези от КАТ са абсолютни безобразници, да не кажа нещо по-силно. Та нали точно там по 14 часа в денонощието има дежурен КАТ-аджия. Щели били да гледат камерите, ако изобщо ги гледаха тези камери щяха да видят, че на всеки цикъл на светофара на точно това кръстовище при светнал червен светофар минават още 10-15 автомобила. И това е винаги.

ама нали се сещаш по този булевард #Кои минават! Затова нито камери, нито КАТ (не, че на други места го има) и пълна анархия с лъскави коли, мах на педала и ето резултата! А бакшиша е страничен продукт на ситуацията, такива винаги се възползват!

Шефовете на "Опел" трябва да кръстят най-новата си разработка "Кондор".

Казусът е близо до разрешаване по последни данни. Не е тиранозавър, претърпял аугментация при доктор Енчев, преследващ евроджендъри около НДК, няма самолети, заявили кацане на бул. "България", звездолетите са в хамбарите си. Всичко е дошло от трансформърите. Ще бъде публикуван фоторобот на предполагаемия нарушител - трансформър, но може да не е актуален, тъй като може да е с шапка, качулка, пончо, брада, вампирски зъби, филипински нос и т.н. Висок, както бе писано в една статия за издирвано от МВР лице, "...175-180 см...". Демек, висок между 4 и 14 метра...

Такси, пътниците в него алжирци, а шофьорът.

Вече всеки втори бакшиш е тъмнозелен :/

Шефьорат е джегетаец от факултета, преди малко минах от там имаше една Кия за (Надин забравих , че Тея ги няма ) абе добре са се охлузили , добре , че мърдат

Минаването на червено на този светофар се случва буквално на всеки цикъл на светофара. Идете и бройте, ако не ми вярвате. Това, че досега се е разминало без много тежки катастрофи, е цяло чудо. Всеки път преди да направя ляв завой се оглеждам и свиря на нещастниците, които минават на червено, но няма файда. Оня в будката спи... А неговите авери висят горе на най-бавната част на детелината до Бояна да мерят дали някой ще мине с 50 вместо с 40 км/ч, докато на правата под моста летят бързащи "бизнесмени" с 200...

Абсолютно сте прав. Всеки ден минавам през кръстовището няколко пъти и потвърждавам, че редовно се минава на червено, а дежурният полицай се прави, че не вижда. Ама защо да се занимава, само да си създава работа, та нали им вдигнаха заплатите..Безхаберието на КАТ е тотално. Затова и тежките катастрофи са толкова много.

Само там да беше... Масово е...и в това няма нищо изненадващо...чувството за безнаказаност, което се създава от тази безсилна държава се подлсива от чувството за безсмъртие у най-простата част от населението...